vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Καλά, είναι ικανοί να βγούνε και να τον κατηγορήσουν που δεν έβαλε τους βασικούς να τελειώσει το θέμα πρόκρισης με κάνα γκολ ακόμα. Επεσες μεσα στο περιπου... http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=73152 Απλα εδω ο νεαρος λεει οτι δεν πρεπει να χαιρονται γιατι δεν επαιξαν αυτοι καλα αλλα ο ηρακλης χαλια και επισης οτι βαλανε μονο δυο γκολ.... Τι να σου κανει και αυτος ρε μαν; Με ενα ροστερ "δανεικο" στα τελη της χρονιας δεν μπορει να κανει μαγικα σε μια ομαδα που ουτε τα εργομετρικα δεν περασε.. Απο του χρονου θα κριθει.. Και στα λεω εγω που δεν τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Γιαννακη. Μην περιμενετε τπτ Ευρωπη δεν υπαρχει περιπτωση στο μπασκετ. Για την Ελλαδα κρατατε και κανα μικρο καλαθι Φιλε μου με παρεξηγησες...ειρωνικα το ειπα, γιατι απλα σημερα ο γιαννακης εδειξε δειγμα του σχεδιου που ετοιμαζει. Αμυνα οσο δεν παει αλλο, κοντρολ επιθεσεις, ολοι για την ομαδα και οχι γιουρουσια.. Οι αμερικανοι σημερα εξαιρετικοι, ο γκριρ μεσα σε 1 μηνα απο streetball εχει γινει κανονικος playmaker! Στο τελος το κοντρολ μπασκετ με κερδισμενα φαουλ ολα τα λεφτα...Ξερει τις αδυναμιες και της δικης του ομαδας, και της αντιπαλου, χτυπαει εκει που πονανε οι αλλοι και βγαζει το 110 % των παικτων του.. Για μενα, σημερα ρεσιταλ προπονητικης...
littlelouievegos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Α ναι το ξεχασα εσυ εισαι και "Γιαννακικος" Να με συμπαθας.. Ο sarcasm detector τετοια ωρα ειναι απενεργοποιημενος..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Επεσες μεσα στο περιπου... http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=73152 Απλα εδω ο νεαρος λεει οτι δεν πρεπει να χαιρονται γιατι δεν επαιξαν αυτοι καλα αλλα ο ηρακλης χαλια και επισης οτι βαλανε μονο δυο γκολ.... H αλήθεια είναι οτι μας έχει λείψει πάρα πολύ η αντικειμενική βαζελοφυλλάδα sportime.Ευτυχώς που υπάρχει και το ίντερνετ για να βρίσκουμε παρηγοριά και να μαθαίνουμε την αλήθεια.
vlachaquito Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Α ναι το ξεχασα εσυ εισαι και "Γιαννακικος" Να με συμπαθας.. Ο sarcasm detector τετοια ωρα ειναι απενεργοποιημενος.. Στανταρ Γιαννακικος χαχα Απλα ειναι η τελεια λυση στην συγκεκριμενη στιγμη για την ομαδα του μπασκετ..Και κατα την γνωμη μου του χρονου η ομαδα θα κανει μεγαλα πραγματα..
EKTELESTES Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Να δούμε τώρα πόσοι θα βγούνε να πούνε οτι ο Λεμονής δικαιώθηκε για το ρίσκο που πήρε με τον Ηρακλή.Γιατί εχτές και σήμερα έπεσε μεγάλη κριτική από τα αντικειμενικά μμε. Εγω βγαίνω που είμαι και γαύρος. Βέβαια, 1 λάθος έκανα, νόμιζα οτι υπάρχει μόνο 1 παιχνίδι (νοκ-αουτ). Αλλά με τέτοιες μαμακίες πήγαμε να μείνουμε εκτός απο το Διαγόρα Ρόδου και με τέτοιες μαμακίες αποκλειστήκαμε πέρσι. Χθες, παίξαμε μόνο στο 1ο, στο 2ο με τη ψυχή στο στόμα τη γλυτώσαμε πάλι. Πέτα του 4-5 γκολ να φεύγει, αφήνεις αυτόν τον Ηρακλή να ελπίζει μέχρι το 90+! Το θετικό είναι οτι ο Μενδρινός έπαιξε και ξαναφάνηκε καλά μετά απο καιρό, ανεβασμένος χθες ο Σίσιτς και μου άρεσε κι ο Κατσικογιάννης.
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μην περιμενετε τπτ Ευρωπη δεν υπαρχει περιπτωση στο μπασκετ. Για την Ελλαδα κρατατε και κανα μικρο καλαθι Κρατάμε κρατάμε, αλλά αυτά είναι μεταξύ μας, δεν τα λέμε παραέξω p.s. και ο Νούνιεζ ήταν καλός χθες.
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ο Νουνιες ειναι παρα πολυ καλος στις σεντρες ειναι μαχητης αλλα ενω ειναι σε υπερβολικο βαθμο ανετος στο να σουταρει και απο το κεντρο κα ινα κανει το χειροτερο σουτ στον κοσμο 98 στις 100 φορες στην ντριμπλα δεν μπορει να περασει ουτε γρια με Π
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ο Νουνιες ειναι παρα πολυ καλος στις σεντρες ειναι μαχητης αλλα ενω ειναι σε υπερβολικο βαθμο ανετος στο να σουταρει και απο το κεντρο κα ινα κανει το χειροτερο σουτ στον κοσμο 98 στις 100 φορες στην ντριμπλα δεν μπορει να περασει ουτε γρια με Π Του λείπει η έκρηξη για να κάνει ντρίπλα. Δεν έχει την σωματοδομή, σαν μπουχέσας είναι! Το σώζει κάπως αυτό με καμιά προσποίηση και επειδή ξέρει και μπάλα. Εμένα μου αρέσει πάντως σαν παίκτης (για αλλαγή) και μου αρέσει που είναι πεισματάρης αλλά νομίζω ότι ώρες ώρες κολλάει το μυαλό του.
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Μία αγωνιστική στον Νικοπολίδη. Χάνει το παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Εγω βγαίνω που είμαι και γαύρος. Βέβαια, 1 λάθος έκανα, νόμιζα οτι υπάρχει μόνο 1 παιχνίδι (νοκ-αουτ). Αλλά με τέτοιες μαμακίες πήγαμε να μείνουμε εκτός απο το Διαγόρα Ρόδου και με τέτοιες μαμακίες αποκλειστήκαμε πέρσι. Χθες, παίξαμε μόνο στο 1ο, στο 2ο με τη ψυχή στο στόμα τη γλυτώσαμε πάλι. Εσύ και εγώ ότι και να πούμε δεν διαμορφώνουμε άποψη.Οπότε μικρή σημασία έχει αν θα αναγνωρίσουμε μετά οτι κάναμε λάθος στις προβλέψεις μας. Οι δημοσιογράφοι όμως έχουν την δυαντότητα να διαμορφώνουν την άποψη του κοσμάκη.Και από αυτούς έχω την απαίτηση να βγούν και να πούν κάναμε λάθος ή μπράβο στο Λεμονή που ρίσκαρε. Και δεν νομίζω να ήμασταν ακριβώς με την ψυχή στο στόμα.2 ευκαιρίες έκανε όλες και όλες ο Ηρακλής.Τη στιγμή που εμείς είχαμε χάσει 2 καθαρά τετ α τετ και άλλες 3-4 καλές φάσεις.Και σύγκριση με το Διαγόρα δεν γίνεται.Εκεί για να πάιξεις μπάλα χρειαζόσουνα τρακτέρ.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κατα τα αλλα ομως.. *Οι υποθέσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ-Marceneiro Conceicao S-P., ΠΑΕ Ηρακλής και ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης αναβλήθηκαν και θα εκδικαστούν στις 6 Μαρτίου 2008». Κατα τα αλλα φταινε οι γαυροι μετα που κανουν ενστασεις για καλπικους βαθμους.. Αρχιζω και γουσταρω τελικα που καναμε ενσταση.. Στους πουστ.. με πουστ.. πρεπει να φερεσαι γιατι αλλιως δεν καταλαβαινουν.. Δεν μας φτανουν αυτα εχουμε και τους Αγγλους τωρα.. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Chelsea_Olympiacos/189481.html Τεράστιο "διπλωματικό" θέμα έχει ήδη δημιουργηθεί με τη διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου του επαναληπτικού αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και του Ολυμπιακού στο "Στάμφορντ Μπριτζ". Αρκετοί Έλληνες φίλαθλοι, προφανώς των "ερυθρόλευκων", γνωρίζοντας την τεράστια ζήτηση για το εν λόγω παιχνίδι, έσπευσαν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο γήπεδο με... πλάγιο αλλά καθ' όλα νόμιμο τρόπο. Επισκέφθηκαν την επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, ακολούθησαν όλες τις διαδικασίες, έκαναν την κράτησή τους και αφού κατέβαλαν το ακριβές αντίτιμο προχώρησαν στην αγορά του πολυπόθητου εισιτηρίου. Ως εδώ όλα καλά. Μια απόφαση, ωστόσο, των "μπλε" ήρθε ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει τα πάνω-κάτω. Προφανώς θορυβημένοι από την πολυάριθμη παρουσία Ελλήνων στο γήπεδο, οι ιθύνοντες της Τσέλσι έκριναν σκόπιμο να προβούν στην ακύρωση συγκεκριμένων κρατήσεων. Ενημέρωσαν σχετικά τους κατόχους τονίζοντας πως τα χρήματα θα τους έχουν επιστραφεί μέσω του τραπεζικού λογαριασμού τους εντός δέκα ημερών. Πάντως οι Έλληνες αγανακτισμένοι από την εν λόγω συμπεριφορά έχουν καταγγείλει το περιστατικό τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην Ελληνική Πρεσβεία.
slipknot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Τι έγινε,νιώθουν άβολα οι άγγλοι ? Φοβούνται μη γίνει καμιά "στραβή" και δεν περάσουν ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Φαντάζεστε σημαντικό αριθμό Ελλήνων οπαδών διάσπαρτους μέσα στις κερκίδες των Άγγλων; Εγώ θα ήθελα να μάθω το κριτήριο με το οποίο ακύρωσαν τα εισητήρια. Κι αυτοί οι Ελληνάρες, μπήκαν σε τόσο κόπο και δεν έβαλαν ένα κολλητάρι με Αγγλικό όνομα να τους κλείσει το εισητήριο; (οπαδό της Totenham, ας πούμε)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Φαντάζεστε σημαντικό αριθμό Ελλήνων οπαδών διάσπαρτους μέσα στις κερκίδες των Άγγλων; Εγώ θα ήθελα να μάθω το κριτήριο με το οποίο ακύρωσαν τα εισητήρια. Κι αυτοί οι Ελληνάρες, μπήκαν σε τόσο κόπο και δεν έβαλαν ένα κολλητάρι με Αγγλικό όνομα να τους κλείσει το εισητήριο; (οπαδό της Totenham, ας πούμε) Όποια κράτηση είχε ελληνικό όνομα ακυρώθηκε.Και πώς να προβλέψουν οτι η Τσέλσι θα κάνει αυτή την κίνηση ωστε να βάλουν κάποιο γνωστό τους Άγγλο?Είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.Άσε που πρακτικά δεν είναι και τόσο εύκολο.Ο άλλος που έκλεισε εισητήριο από Γερμανία ή Βέλγιο ή ακόμα και Ελλάδα πώς θα βρεί άτομο στο Λονδίνο να του αγοράσει εισητήριο? Πιάστηκαν στον ύπνο οι Άγγλοι γιατί δεν γνωρίζουν για την τρέλα του γαύρου.Φυσικά δεν περίμεναν οτι θα πλακώσουν τόσοι Ολυμπιακοί στο σαιτ της Τσέλσι για να κλείσουν εισητήριο.Και τώρα πάνε να μαζέψουν τα ασυμάζευτα. Τώρα πλέον η Τσέλσι δεν δέχεται τηλεφωνικές κρατήσεις εισητηρίων.Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να πάει αυτοπροσώπως και με την ταυτότητά του.Οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε επιπλέον εισητήρια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Θα έριχνα την ιδέα να αναζητηθεί Αρμένης ή Τούρκος φίλος/γνωστός. 'Η Σέρβος, αποκλείεται η Τσέλσκι (που την λένε στο νησί της ομίχλης οι άσπονδοι φίλοι του Ρομάν) να έκοβε κράτηση σε όνομα με κατάληψη -ic. Αλλά, με μια πρόχειρη ματιά που έριξα, δε βλέπω να διατίθενται online εισιτήρια. Πάντως θα μπορούσαν να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις, από την άποψη της ασφάλειας δεν ήταν άστοχη κίνηση. Η διαχείριση του θέματος και η πρόνοια, βέβαια, είναι αστεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.