Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι βάζελοι τελικά είναι πιο καραγκιόζηδες και ανθέλληνες απο κάθε άλλο ρε (και οι 1-2 που έχουν μούτρα ακόμα και ποστάρουν εδώ), άκου τι γράφει η φυλλάδα τους.

"Έπος στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τη Καλαμαριά "

Ούτε ένα ευχαριστώ για όλους τους βαθμούς που πήραμε φέτος για την Ελλάδα μπας και δούνε πότε άσπρη μέρα πάλι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τίποτα άλλο έχεις να πείς σε αυτό το thread? Γιατί κατάντησε spammin'

Αν δεν σου αρέσουν τα όσα γράφω σαν καλός γαύρος που είσαι και εσύ κάνε μια ένσταση!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!

Δημοσ.

Καλα κρασια.

Η Χεταφε τι μπατζετ εχει ρε συ;:lol:

Αντε βρε που θα μιλησεις εσυ για Ευρωπη και θα μου πεις τι θα λεω εγω!

Οτι γουσταρω θα λεω φιλαρακο γιατι ειμαι μονιμος πρωταθλητης στην Ελλαδα εκει που σε κερναω το ενα φαρμακι μετα το αλλο και εισαι μονιμος πελατακος!

Κοιτα εσυ την ομαδουλα σου που προσπαθει να παρει ενα πρωταθλημα εδω και μια 20ετια και μην ασχολεισαι με μεγεθη που δεν προκειται να φτασεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα!:lol:

Δημοσ.
Οι βάζελοι τελικά είναι πιο καραγκιόζηδες και ανθέλληνες απο κάθε άλλο ρε (και οι 1-2 που έχουν μούτρα ακόμα και ποστάρουν εδώ), άκου τι γράφει η φυλλάδα τους.

"Έπος στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τη Καλαμαριά "

Ούτε ένα ευχαριστώ για όλους τους βαθμούς που πήραμε φέτος για την Ελλάδα μπας και δούνε πότε άσπρη μέρα πάλι.

Φιλε στην Ελλαδα υπαρχουν δυο ομαδες...ο Ολυμπιακος και ο αντιΟλυμπιακος!:P

Τα εχουμε πει πολλες φορες...

Δημοσ.
Αν δεν σου αρέσουν τα όσα γράφω σαν καλός γαύρος που είσαι και εσύ κάνε μια ένσταση!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!

αλλη φορα θα σου ριχνουμε λιγοτερα απο 4 γιατι αποτι βλεπω σας αφησε μεγαλη εγκεφαλικη βλαβη ο πονος ;)

καλα για τα αεκακια τι να πουμε αυτοι δεν υπαρχουν.. σε 50 χρονια ακομα τον φερρερ θα πληρωνουν :lol:

ξυπνησαν οι κουτσοι (πρασινοτζιγκεραδες) και οι στραβοι (ντεμινιο σιρ φερρερ και ξερο ψωμι) και μιλανε λολ :lol:

ΥΓ: προσοχη προσοχη απαγορευεται να ακολουθουνται οι αθλητικοι νομοι επειδη ΔΕΝ αρεσει στους πρασινοκιτρινους.. :lol::lol:

4-0 τεσσειρο και αγαπημενες στασεις τις ξερετε ;)

Δημοσ.
αλλη φορα θα σου ριχνουμε λιγοτερα απο 4 γιατι αποτι βλεπω σας αφησε μεγαλη εγκεφαλικη βλαβη ο πονος ;)

καλα για τα αεκακια τι να πουμε αυτοι δεν υπαρχουν.. σε 50 χρονια ακομα τον φερρερ θα πληρωνουν :lol:

ξυπνησαν οι κουτσοι (πρασινοτζιγκεραδες) και οι στραβοι (ντεμινιο σιρ φερρερ και ξερο ψωμι) και μιλανε λολ :lol:

ΥΓ: προσοχη προσοχη απαγορευεται να ακολουθουνται οι αθλητικοι νομοι επειδη ΔΕΝ αρεσει στους πρασινοκιτρινους.. :lol::lol:

4-0 τεσσειρο και αγαπημενες στασεις τις ξερετε ;)

Γιαυτο ειναι μεγαλος ο Ολυμπιακος φιλαρακι...εκει που τους εχει τεζα τους αφηνει να σηκωσουν κεφαλι και μετα αρχιζει η θεραπεια ξανα και ξανα!:P

Υ.Γ

Στο αγαπημενο τους club Tessera πανηγυριζαν εμαθα οι Παναθηναικοι τον χθεσινο μας αποκλεισμο!:lol:

Δημοσ.

Άσχετο, αλλά επειδή είναι κάπως κουραστική η σύγκριση των επιτυχιών σε διαφορετικές διοργανώσεις και σε διαφορετικές συνθήκες, θα βάλω τις 16 ομάδες του Ch.L. το 1996, το 1999 και το 2008, για να δούμε ότι η σύγκριση είναι παντελώς ανόητη. Γίνεται όλο και δυσκολότερο να διακριθεί μια μικρομεσαία ομάδα, όπως οι ελληνικές. Άλλο να υπάρχουν 3 ομάδες σύνολο από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και άλλο 12! Πάμε:

1995-6: Panathinaikos, Nantes, Porto, Aalborg, Legia Warszawa, Rosenborg BK,

Blackburn Rovers, Spartak Moscow, Steaua Bucureşti, Rangers, Borussia Dortmund, Juventus, Ajax, Real Madrid, Grasshopper Club, Ferencváros

1998-9: Olympiacos, Croatia Zagreb, Juventus, Galatasaray, Rosenborg, Inter Milan, Real Madrid, Spartak Moscow, Bayern Munich, Manchester United, Barcelona, Dinamo Kyiv, Arsenal, Lens, Kaiserslautern, Benfica (Είχε 6 ομίλους τότε, οποτε αυτοί είναι οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου και οι 4 καλύτεροι δεύτεροι).

2007-8: Celtic, Barcelona, Lyon, Manchester United, Schalke 04, Porto, Liverpool, Internazionale, Roma, Real Madrid, Olympiacos, Chelsea, Fenerbahçe, Sevilla, Arsenal, Milan

Οπότε, καλό είναι να μη γινόμαστε γραφικοί, ούτε οι μεν ούτε οι δε.

Δημοσ.

ειδες ρε Κυριακο που γινεσαι γελοιος?

Σου μιλησα εγω για τη Χεταφε?

Εχω ξαναπει, οτι η Χεταφε ειναι κανονικα πολυ μικρη ομαδα και οτι κακως αποκλειστηκα απο τετοια ομαδα.

Και δεν σου ειπα τι να λες, λεγε οτι θες λεγε που λεει και το ασμα.

Οσο για την πελατεια, σιγα τα ωα, οταν ειχες παρει τον Μπαγεβιτς σε ειχα και εγω σακο του μποξ, μεσα εξω σε ειχα και ανετα τοτε.

Τα δικα μου τα προβληματα τα ξερω.

Αλλα να θυμασαι ενα πραγμα, εκει που ειμαι εγω τωρα, οικονομικα κατεστραμμενος, ησουν και εσυ 2 φορες με Σαλιαρελλη και Κοσκωτα.

Και να μου εκανες και καμια καζουρα ωραια θα σου ελεγα, ωραιος ρε φιλε,

αλλα τα λογια σου ειναι γεματα αηδια, βλακεια και υπεροψια γιατι συνεχιζεις να νομιζεις πως εχεις μεγαλη υπερομαδαρα.

Δημοσ.
άκου τι γράφει η φυλλάδα τους.

.

Καλα, ακυρο το σχολιο σου.

εχεις δει ποτε καμια οπαδικη φυλλαδα οποιασδηποτε αποχρωσης να μην κανει καζουρα μετα απο ασχημο αποτελεσμα?

τρωμε πεντε στη Βαρκελονη, την αλλη μερα ο πρωταθλητης μιλαει για πενταετες του Μαλεζανι

τρωτε εσεις τρια απ την Τσελσι γραφουν οι φωστηρες της ντερμπι τα δικα τους

αληθεια ομως περιμενες να πει καποιος απο αυτους (πρωταθλητης, ντερμπι, σκορ κλπ) ευχαριστω για τους βαθμους στην Ελλαδα?

(προσωπικα εγω ΔΕΝ θελω να μαζευει βαθμους η Ελλαδα προκειμενου να βγαζει με το ζορι 2 ομαδες στο τσου λου και 4 στο ουεφα, και καθε χρονο αν τυχει και συνεχισει ΜΙΑ απο αυτες τις ομαδες να πανυγυριζουμε. αφου δεν αξιζει στο ελληνικο ποδοσφαιρο να βγαζει τοσες ομαδες ας μην το κανει.)

Δημοσ.
ειδες ρε Κυριακο που γινεσαι γελοιος?

Σου μιλησα εγω για τη Χεταφε?

Εχω ξαναπει, οτι η Χεταφε ειναι κανονικα πολυ μικρη ομαδα και οτι κακως αποκλειστηκα απο τετοια ομαδα.

Τα δικα μου τα προβληματα τα ξερω.

Αλλα να θυμασαι ενα πραγμα, εκει που ειμαι εγω τωρα, οικονομικα κατεστραμμενος, ησουν και εσυ 2 φορες με Σαλιαρελλη και Κοσκωτα.

Και να μου εκανες και καμια καζουρα ωραια θα σου ελεγα, ωραιος ρε φιλε,

αλλα τα λογια σου ειναι γεματα αηδια, βλακεια και υπεροψια γιατι συνεχιζεις να νομιζεις πως εχεις μεγαλη υπερομαδαρα.

Ο ορισμος του γελοιου εισαι εσυ που νομιζεις πως μπορεις να με ειρωνευτεις επειδη αποκλειστηκα απο τη Τσελσι!

Τα λογια μου ειναι παντα αναλογα με το ποιον αυτου που πρεπει να απευθυνθω!;)

Αντε τωρα να κλαφτεις να σου κανει το κρατος γηπεδο,ξερεις εσυ οπως τοτε με τα χρεη,και ασε τον Ολυμπιακο!

Δημοσ.

Ο φίλος μου μου είχε αφήσει το φυλλάδιο με τους καναπέδες παντρεύεται τον Ιούνιο. Πήγε λοιπόν προχθές να δει και να παραγγείλει έπιπλα για το νέο σπίτι (γ' αυτό είχε το φυλλάδιο). Καναπέ δεν πήρε. Σήμερα θα βάλω κάποιον άλλον να τον πάρει τηλέφωνο και καλά από το μαγαζί που έκλεισε τα έπιπλα και να του πει ότι ο κόκκινος καναπές που παράγγειλε είναι έτοιμος και ότι τον φέρνουν σπίτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...