Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν σου αρέσουν τα όσα γράφω σαν καλός γαύρος που είσαι και εσύ κάνε μια ένσταση!!!! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!

Αν περιμένεις εφόδους απο εμένα, στο thread σας, να γράφω, ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ, ΟΕΟΕΟΕ

και ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΕΟΕΟΕ, δεν θα το κάνω, οπότε,

άντε να ξεσπάσεις σε κανένα γυμναστήριο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο φίλος μου μου είχε αφήσει το φυλλάδιο με τους καναπέδες παντρεύεται τον Ιούνιο. Πήγε λοιπόν προχθές να δει και να παραγγείλει έπιπλα για το νέο σπίτι (γ' αυτό είχε το φυλλάδιο). Καναπέ δεν πήρε. Σήμερα θα βάλω κάποιον άλλον να τον πάρει τηλέφωνο και καλά από το μαγαζί που έκλεισε τα έπιπλα και να του πει ότι ο κόκκινος καναπές που παράγγειλε είναι έτοιμος και ότι τον φέρνουν σπίτι...

Ο δικος σου καναπες τι κανει;Πρεπει να τον εχεις βουλιαξει ολο αυτο τον καιρο!:lol:

Δημοσ.
Ο δικος σου καναπες τι κανει;Πρεπει να τον εχεις βουλιαξει ολο αυτο τον καιρο!:lol:

Του έχουν πεταχτεί οι σούστες έξω...

Δημοσ.

Αστο ο δικος τους δεν συγκρινεται με κανεναν γιατι ειναι Τετραθεσιος!:lol:

Δημοσ.

Καλα, κατσε παρεακι στον καναπε τωρα και ασε και 1 ποντο(και μια ενσταση) αναμεσα μας αποσταση

Κατι για πορειες ακουω, για βαθμους για την Ελλαδα ακουω, α ρε Μελισσανιδη, πολυ νωρις το πηρες το μεταλλιο στις κωλοτουμπες

Δημοσ.
Καλα, κατσε παρεακι στον καναπε τωρα και ασε και 1 ποντο(και μια ενσταση) αναμεσα μας αποσταση

Κατι για πορειες ακουω, για βαθμους για την Ελλαδα ακουω, α ρε Μελισσανιδη, πολυ νωρις το πηρες το μεταλλιο στις κωλοτουμπες

Αναμεσα μας βαλε και 10 πρωταθληματα τα τελευταια 11 χρονια!!!:lol:

Υ.Γ

Τι εγινε ρε συ;Εσυ δεν ησουν που δεν σε ενδιεφερε να παρετε το πρωταθλημα στη μπαλα;Πολυ κοψιμο ξαφνικα βλεπω!;)

Δημοσ.

Όχι και 1 πόντο, θα μας παρεξηγήσουν. Θα αφήσω 4. :P

p.s. Μιά χαρά φέτος. Κάναμε διπλό στο CL, κάναμε και ένα καλό σκορ με τους βάζελους, θα πάρουμε μάλλον και το κύπελο, το μόνο που έμεινε είναι να έρθουμε δεύτεροι και να πάρουμε και κανά προπονητή μπας και φτιάξουμε ομάδα του χρόνου.

couch_potato.jpgB)

Δημοσ.

Ωραια τα ελεγε ο Μιχος χτες πρεπει να κρατησουν την μπαλλα περισσοτερο πρεπει να πιεσουν...το αλλο με τον Τοτο? Παντως μεγαλη εμφανιση..μονο 3..Επος!!

Δημοσ.
Ωραια τα ελεγε ο Μιχος χτες πρεπει να κρατησουν την μπαλλα περισσοτερο πρεπει να πιεσουν...το αλλο με τον Τοτο? Παντως μεγαλη εμφανιση..μονο 3..Επος!!

Μπραβο μεγαλε συνεχισε να διαβαζεις derby...Και εις ανωτερα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ασχέτως Τοτού, Μπόλεκ και Λόλεκ, τα σχόλια του Μίχου ήταν απελπιστικά...

Κλου της βραδιάς το κοντομάνικο του Γκώνια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

O πρόεδρος έκλεισε Ντασάεβ, Ζε Ρομπέρτο και Καντονά. Πήρε και Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, και τώρα ψάχνει για συνωνυμία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα που να του μοιάζει και λίγο.

Πήρε κι ένα ταλέντο από αργεντινή 25 ετών! Και καινούργιο δικηγόρο!

ΌΛΟΙ ΡΕΝΤΗ!!!

Δημοσ.
Αναμεσα μας βαλε και 10 πρωταθληματα τα τελευταια 11 χρονια!!!:lol:

Υ.Γ

Τι εγινε ρε συ;Εσυ δεν ησουν που δεν σε ενδιεφερε να παρετε το πρωταθλημα στη μπαλα;Πολυ κοψιμο ξαφνικα βλεπω!;)

Καλα, και συ εκανες πορεια στους 16 που στα καλα μου τοχα για στανταρακι και κοιταγα ποιος με συμφερει στους 8

υγ.Αλλο το δεν με ενδιαφερει, αλλο το "ριχνω σταχτη στα ματια"

Στα οικογενειακα μου δεν αλλαζει τιποτα. Αυτο το σιχαμα στις 4 γραμμες του γηπεδου δεν παει πουθενα. Ειμαι πρωτος επειδη πετας βαθμους και γω κερδιζω 1-0.Και του χρονου αν δεν πετας βαθμους εισαι παλι εσυ το 1ο φαβορι

Αλλα αλλο αυτο και αλλο το οτι δεν θελω να το παρω, μην γινεσαι Καραγκουνης, ΦΥΣΙΚΑ και θα το πανηγυρισω, απλα δεν το εχω αυτοσκοπο. Ξερω οτι ο λογος που ειμαι πρωτος και παω για πρωταθλημα ειναι γιατι εσυ εχεις μεγαλυτερα χαλια.

Και θελω να το κερδισω αν ειναι στο γηπεδο. ΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ η Καλαμαρια βαλει τον Χ Βαλνερ και μου στερησει το πρωταθλημα εγω δεν γουσταρω να το παρω με καμια εφεση. Αν το παρω, αν δεν το παρω, η λυπη και τα πανηγυρια θα κρατησουν λιγες ωρες γιατι απλα δεν βλεπω οραμα στην ομαδα μου

Βγαινεις με μια γκομενα υστερα απο 2 χρονια μπακουρι, δεν ειναι της προκοπης και δεν χανεις τιποτα αν δεν πηδηξεις. Αλλα παρολαυτα σε νοιαζει να πηδηξεις, νομιζω?

Δημοσ.
Οι βάζελοι τελικά είναι πιο καραγκιόζηδες και ανθέλληνες απο κάθε άλλο ρε (και οι 1-2 που έχουν μούτρα ακόμα και ποστάρουν εδώ), άκου τι γράφει η φυλλάδα τους.

"Έπος στο Λονδίνο, ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 τη Καλαμαριά "

Ούτε ένα ευχαριστώ για όλους τους βαθμούς που πήραμε φέτος για την Ελλάδα μπας και δούνε πότε άσπρη μέρα πάλι.

Το ότι θα φτάνατε να μιλάτε για βαθμούς στην Ευρώπη δεν το περίμενα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν τελικά μεγαλύτεροι κωλοτούμπες.

Δημοσ.
Το ότι θα φτάνατε να μιλάτε για βαθμούς στην Ευρώπη δεν το περίμενα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν τελικά μεγαλύτεροι κωλοτούμπες.

Τόσα χρόνια μας είχατε ζαλίσει με τους βαθμούς της μπανάθας στην ευρώπη και ότι χάρη σε εσάς πάιζαμε εμείς στους ομίλους.

Το οτι θα φτάνατε εσείς να μη σας ενδιαφέρουν πλέον οι βαθμοί στην Ευρώπη δεν αποτελεί τεράστια κωλοτούμπα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...