Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου no offence taken. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οσοι τον υποστηριζετε προφανος εχετε δει τοσα πολλα που σας κανουν να αισιοδοξειτε για ενα λαμπρο μελλον με τον λεμονη στον παγκο. Τωρα βεβαια αυτο συνηθος εκφραζεται ως εξης " ναι ξερουμε οτι ο τακις δεν ειναι κανας προπονηταρας αλλα ειναι ελληνας και εκανε 2 διπλα και αμα τον στηριξουμε επ αοριστον μπορει να εξελιχθει σε φεργκιουσον"!!

Εγω προσοπικα οταν τα βαζο κατο εχω δει πολλα περισοτερα αρνητικα στο θεμα λεμονη και δεν μου φτανουν δυο διπλα και ενα περασμα ομιλου (δεν πηραμε δα και το τσου λου) για να ειμαι υπερ του. Οποιος θελει το δεχεται, οποιος θελει οχι. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ το πρωταθλημα με τα φετινα μας χαλια, χεστηκα. Εχω δει τον ολυμπιακο 24 αγωνιστηκες και τον χαρηκα στις 3-4!!!! Μηπως τελικα ειστε εσεις ποι παραλογοι?? βλεπω βαζετε το πρωταθλημα πανω απο ολα, πανο και απο την σωστη λετουργια της ομαδας. Αλλα βεβαια οταν ο λεμονης σε καθε δηλωση φροντιζει να τονιζει οτι ολα πανε βαση σχεδιου, ολα ειναι καλα, θα κανουμε θα δειξουμε...κτλπ εμ ναι τοτε σας εχει πεισει και εσας οτι κανει καλη δουλεια. Γιατι πρεπει να το θυμιζει συνεχεια δεν εχω καταλαβει. Εξυμνουσε ο μαγκας την δουλεια του και ελεγε οτι δεν εχουμε τραυματισμους και απο τοτε μετραμε 25! Και μετα μας λεει οτι αυτα συμβαινουν και στην μπαρτσα! Σε καθε δηλωση μας θυμιζει οτι γινεται σωστη δουλεια, ασε ρε φιλε να το κρινουν αλλοι.

Οσο γελοια και ακραια σας φαινεται πιθανον η μη υποστηριξη του τακι, αλλο τοσο αδιανοητο μου ειναι οτι υπαρχουν ατομα που ακομα επιμενουν σε αυτον. Λετε ο κοκαλης να μην ξερει οτι ρισκαρει πολυ με την διωξη του λεμονη σε αυτο το σημειο?? Μηηηπππωωςςς υπαρχει και η πιθανοτητα αυτος και πολλοι αλλοι να εχουν δει τα αρνητικα της δουλειας του και να ειπαν δεν παει αλλο? Α οχι το κανει για να φανει μαγκας.

και τελος ειχα πει και πιο πριν οτι επρεπε να τον αφησουν να τελειωσει την σεζον. Χαιρομαι που εφυγε αλλα δεν ειναι σωστη χρονικη στιγμη. Αλλα για να φτασουν σε αυτο το σημειο προφανως υπαρχουν και πραγματα που δεν γνωριζουμε.

Καταρχας, δεν ειμαι Ολυμπιακος, δεν μπορω να πω οτι υποστηριζω Λεμονη, απο την 1η μερα ειχα πει οτι θα φυγει νυχτα (οκ εκανα λαθος, εφυγε μεσημερι).

Εκ των υστερων ομως, με οσα εχουν γινει επι θητειας του, και ως φιλαθλος του ποδοσφαιρου, δεν μπορω να κρινω τον Λεμονη οσο η χρονια δεν εχει τελειωσει, αλλα ως το σημειο που εφτασε δεν τον λεω και αποτυχημενο, αντιθετως πηγαινε καλα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες, αν δεν ξέρετε κάτι, καλύτερα μην δίνετε απάντηση. Τα Play-off θα γίνουν μεταξύ των ομάδων που θα τερματίσουν από την 2η ως και την 5η θέση και θα παίξουν όλοι με όλους, δηλαδή 6 παιχνίδια για την κάθε ομάδα. Τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος μεταξύ τους δεν μετράνε, αλλά, ανάλογα με την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου, θα μπουν στα play-off με κάποια ειδική βαθμολογία (ο 5ος θα έχει εξ ορισμού μηδέν βαθμούς και οι από πάνω θα έχουν 1 βαθμό για κάθε 3 βαθμούς διαφοράς στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου).

Δημοσ.
Α ωραια αν και παλι δεν ειναι απο επισημα "χειλη". Κουνια που τους κουναγε.:mad: Με τετοια οργανωση που να μην εχεις ανακοινωσει τα πως και τι, που πας???? Superleague σου λεει μετα.:mad:

Τι οργάνωση ρε φίλε τι είναι αυτά που λες? Δεν υπάρχει σαν έννοια αυτό το πράγμα εδώ πέρα, θες να μας μπερδέψεις?

p.s. Μόνο στην ρτουζαπα άμα φάει κανά χοντρό και άχαρο μπορεί να ευαισθητοποιηθεί ο Έλληνας και να πει "να οργανωθούμε ρε παιδιά!"

Δημοσ.

Πάει το πρωτάθλημα παίδες. Μια ευγενική χορηγία του Σώκρατες στους βάζελους. :S Κρίμα!

tzinos ούτε εγώ τον ήθελα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν διώχνεις τον σερ Τάκη για τον σερ Θλάση. Ουτε το κύπελλο δεν θα πάρουμε.

Δημοσ.

μετα το σημερινο πραγματικα ελπιζω να χασουμε το πρωταθλημα και να στειλουμε και μια σαμπανια δωρο στους βαζελους για την κατακτηση του πρωταθληματος.μα καλα αλτσχαϊμερ εχει ο κοκκαλης?

Δημοσ.

Έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψα έστω και μισή αράδα, αλλά δε βαριέσαι...και τώρα περισσότερο θα μιλήσουν τα κείμενα που θα παραθέσω, για οικονομία χρόνου, μια και συμφωνώ μαζί τους. Συνοπτικά να πω μονάχα πως για πολλοστή φορά ο Σωκράτης έκανε το θαύμα του πετώντας έξω έναν προπονητή που βρίσκεται μέσα σε όλους τους ημεδαπούς στόχους του και τον έκανε μάγκα στην Ευρώπη μετά από 31 αποτυχίες κι εξευτελισμούς. Και πάλι απέδειξε πως επιθυμεί να είναι ο βασιλιάς των πάντων και είναι να απορείς γιατί δεν τον έκαψαν παρέα με τον άλλο βασιλιά καρνάβαλο προχθές. Με μια και μόνη του κίνηση κατόρθωσε να ξεπεράσει σε ηλιθιότητα ακόμα και το Ραλίστα που έχει ακούσει τα εξ αμάξης κατά καιρούς. Ανέχτηκε κατά καιρούς τους διάφορους γελοίους "Ευρωπαίους" και δεν έδωσε το χρόνο για να κριθεί συνολικά εκείνος που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας κι επιλέχθηκε και πάλι για να προσφέρει...

Τα παρακάτω 2 κείμενα υπάρχουν στο Thrylos-Fans.Net και είναι ενδεικτικότατα της αίσθησης που έχει πλέον ο μέσος -σκεπτόμενος- οπαδός του Ολυμπιακού για το Σωκρατιακό Σύλλογο Οπαδίσκων και Κορακιών:

Σε αυτό το blog δεν θα πέσουμε στον πειρασμό να αναμασάμε και να δημοσιεύουμε σχόλια και απόψεις ειδικών γιά το ποδόσφαιρο όπως είναι το σύνολο των αθλητικών δημοσιογράφων που καθημερινά δίνουν τα φώτα τους σε εμάς τους τυφλούς.

Εμείς είμαστε άσχετοι από ποδόσφαιρο και ως άσχετοι που είμαστε αποφασίσαμε αντί άλλου σχολίου για τον Ολυμπιακό του Λεμονή να παραθέσουμε τα σχόλια μερικών ακόμη πιο άσχετων έτσι ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Τα παρακάτω είναι αφιερωμένα στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα συνεδριάσουν σήμερα ώστε να κρίνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή.

Αριγκο Σάκκι (Ιταλός (τεως) προπονητής της Μιλαν και της Εθνικής Ομάδας)

«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ δυνατός. ... Ήταν διαβασμένος και πήρε μια δίκαιη νίκη. Ακόμα και μετά το γκολ της Λάτσιο, που ήταν αντικανονικό, βρήκε την ψυχική δύναμη να αντεπιτεθεί και να φτάσει στη νίκη. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και έδειξε ότι η νίκη του στη Βρέμη δεν ήταν τυχαία. Και στη Μαδρίτη το είχα δει όπου άξιζε να κερδίσει τη Ρεάλ. Έδωσε συνέχεια στις προηγούμενες καλές του εμφανίσεις και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που αξίζει να πάρει την πρόκριση»

Τομας Σααφ (Προπονητής Βέρντερ Βρέμης)

Γνωρίσαμε δύο δίκαιες ήττες από τον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλή μπάλα και μέσα στην έδρα του δύσκολα κάποια ομάδα θα τον απειλήσει. Εχει πολύ καλό κόσμο. Ο Τάκης Λεμονής κάνει πολύ καλή δουλειά».

Λουτσιάνο Γκαλέτι (Διεθνής με την Εθνική Αργεντινής)

"Aυτό που πρέπει να μάθουν πολλοί προπονητές από τον Λεμονή είναι το πως μεταχειρίζεται την ομάδα. Το πως συμπεριφέρεται στους παίκτες. Έχω γνωρίσει πολλούς προπονητές, πιστεύω σε αυτό το πράγμα ότι είναι ο καλύτερος που είχα ποτέ.

Κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έχει να αντιμετωπίσει τόσες καταστάσεις και τόσους παίκτες, αλλά πραγματικά είναι πολύν καλός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίναμε στο γήπεδο και ξέραμε πως παίζει ο αντίπαλος. Μας βοήθησε ο προπονητής, μας έδινε οδηγίες που όντως έβγαιναν, αποδεικνύονταν ότι έτσι έπρεπε να παίξουμε".

Κώστας Μενδρινός (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)

«Αν ο προπονητής δει έναν παίκτη στην προπόνηση να προσπαθεί και να τα δίνει όλα, θα τον δικαιώσει. Είναι δίκαιος άνθρωπος. Έχει κερδίσει παίκτες και κόσμο. Είναι Έλληνας, είναι Ολυμπιακός κι αυτό μετράει. Βγάζει από τους παίκτες πάρα πολλά καλά στοιχεία».

Χρήστος Πατσατζόγλου (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)

Θέλω να αφιερώσω στον προπονητή μου γιατί γράφτηκαν πολλά και είναι άδικα.

Τάσος Πάντος (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)

Η συνεισφορά του Λεμονή είναι τεράστια. Έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο. Όλοι δίνουν τα πάντα και βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα".

Υπάρχουν επίσης και δηλώσεις του προπονητή της Λάτσιο Ντέλιο Ροσι για το πόσο "δυνατός στην τακτική" είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω ονόματα και χωρίς άλλα σχόλια σας παραθέτουμε και τα ονόματα των μέλών του ΔΣ που θα συνεδριάσουν σήμερα για να κρίνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σωκράτης Κόκκαλης

Πέτρος Σ. Κόκκαλης

Γεώργιος Λούβαρης

Σάββας Θεοδωρίδης

Λεωνίδας Θεοδωρακάκης

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης

Αιμίλιος Παπαθανασίου

Μιχάλης Κουντούρης

Κωνσταντίνος Μπαρμπής

Δημοσ.

βρέθηκε αντικαταστάτης του λεμονή

Παρελθόν αποτελεί από την Βέροια ο Γιάννης Μαντζουράκης. Ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε από την ομάδα της Ημαθίας την Τρίτη, μιας και δεν κατάφερε να οδηγήσει σε επιτυχίες την ομάδα. Έτσι, θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα έχει την ίδια κατάληξη στη "βασίλισσα του Βορρα", μετά τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη και Ράτκο Ντόστανιτς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροιας: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Μαντζουράκη, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια».

:lol::lol:

Δημοσ.

Κι από το blog thrylos-news-patrol.blogspot.com 2 σχετικά άρθρα:

Εισαι ο Ηγετης μας!

Πολυαγαπημένε μου πρόεδρε,

Αρχικά, να σου δώσω τα συγχαρητήρια μου διότι κατάφερες εμπράκτως αυτό που θεωρείται αδύνατο από τη θεωρία του μάνατζμεντ: δηλαδή να διοικείς όχι μόνο ένα κάρο επιχειρήσεις αλλά και τις δύο μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες στην Ελλάδα ταυτόχρονα.

Δεν σου κρύβω πρόεδρε, ότι όλο αυτόν τον καιρό ένιωθα μια πικρία για σένα. Δεν λέω, είχες καταντήσει τον μισητό μας αντίπαλο περίγελο στην Ευρώπη, είχες υποβάλλει σε αλλεπάληλλα ηλεκτροσόκ τους οπαδούς, τους παίκτες και τους προπονητές του, είχες φέρεις τον απεχθή με τα ερυθρόλευκα χρόνια πίσω, αλλά πρωτάθλημα δεν μας έδινες, εκτός από την μία χρονιά που επιτέλους άφησες ελεύθερο τον εαυτό σου να αυτοσχεδιάσει και εμπιστεύτηκες τις εμπνεύσεις σου.

Από τη φετινή χρονιά είχα έντονα παράπονα πρόεδρε. Έφερες ένα προπονητή για την άλλη σου ομάδα που μου έκοψε την μοναδική πηγή χαράς που είχα. Έβαλε τέλος στις νύχτες κωμωδίας, ανάγκασε ακόμη και ομοϊδεάτες μου να τον σεβαστούν, έκανε την Ευρώπη να τον προσέξει, εξασφάλισε αγωνιστικά για πρώτη φορά αντικειμενικές διαιτησίες εκτός συνόρων. Όπως αντιλαμβάνεσαι, απογοητεύτηκα. Πάει και το τελευταίο μου αποκούμπι, είπα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, μου ριξε και μια τεσσάρα, που λεγα ότι δύσκολα θα την ξεχάσω. Αποδεκατιστήκαμε πρόεδρε. Παιδομάζωμα μας έκανε ο Ολυμπιακός στα πιτσιρίκια. Νομίζαμε ότι μας είχες ξεχάσει για τα καλά. Σωτηρία δε βλέπαμε πουθενά.

Και όμως σήμερα η αλήθεια ότι μας αγαπάς και δεν μας ξέχασες έλαμψε πρόεδρε. Χάρη σε εσένα. Που με μια κίνηση μαγική, ανεπανάληπτη, αξέχαστη, διαλύεις σήμερα το ηθικό του αιωνίου μου εχθρού, του κόβεις τα πόδια μια και καλή για πρωτάθλημα και κύπελλο, και επανεγκαινιάζεις τις νύχτες κωμωδίας στην Ευρώπη. Και εκεί που δεν είχα τίποτε πρόεδρε, μου τα δωσες σήμερα μια και καλή ΟΛΑ. Και διαιτησία πρόεδρε (αυτό το είχα προσέξει, δε μπορώ να πω), και πρωτάθλημα, και γέλιο αστείρευτο από δω και μπρος. Μου πρόσφερες σήμερα, πρόεδρε—τρέμουν τα χείλη μου απ ʽτη συγκίνηση—τα νέα πέτρινα χρόνια για τον αιώνιο. Ξεπέρασες, πρόεδρε, Κοσκωτά και σαλιαρέλη. Χαλάλι η υπομονή με τον ραλίστα και τον Μπαινο-Βγενόπουλο πρόεδρε, εσύ ήσουν πάντα η λύση, εσύ ο απελευθερωτής, εσύ ο Μωάμεθ ο Πολιορκητής, εσύ και η κερκόπορτα. ΕΣΥ. ΕΣΥ. ΕΣΥ.

Σε προσκυνώ δουλικά,

Ένας βάζελος

------------------------- -----------------------------

Οσο έλειπες....

Πρόεδρε καλησπέρα,

σήμερα σε πήρε το μάτι μου κάπου να κάνεις δηλώσεις για την ομάδα μετά απο πολύ καιρό και υπέθεσα ότι επέστρεψες πίσω. Θέλω να σου ευχηθώ λοιπόν ενα ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ και να είσαι καλά Πρόεδρε.

Πρόεδρε, έλειψες καιρό, μήνες τώρα και ίσως δεν ξέρεις τι έγινε όσο καιρό απουσίαζες. Ίσως δεν σε ενημέρωσαν οι αρμόδιοι και δεν είναι σωστό να είσαι ανενημέρωτος, γιατί μπορεί να πέσεις σε τίποτε σφάλματα.

Που λες Πρόεδρε όσο έλειπες, το καλοκαίρι πήραμε μερικούς νέους παίκτες. Τι μερικούς, καμμιά 10αρια δηλαδη, καθαρίσαμε την ομάδα από ένα σωρό παλιούς που δεν τραβούσαν και ξεκινήσαμε να βάζουμε θεμέλια για μια νέα ομάδα που θα μπορέσει να κανει κατι ωραίο στην Ευρωπη.

Όσο έλειπες Πρόεδρε, η ομάδα πάλεψε και δούλεψε πολύ Πρόεδρε. Είδαμε το γήπεδο να αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας και να ενώνεται και πάλι μετά τις διχαστικες επιλογές σου των τελευταίων χρόνων (πχ. Μπαγιεβιτς, Σολιντ). Μια γροθιά πρόεδρε. Έπρεπε να ήσουν απο κάπου να το βλέπεις.

Τον καιρό αυτό Πρόεδρε, η ομάδα στην Ευρώπη ΕΣΚΙΣΕ πραγματικά. 'Οσο έλειπες, συμπτωματικά, πήρε οχι ΕΝΑ αλλα ΔΥΟ διπλά εκτός έδρας, τρομαξε την Ρεάλ στο Μπερναμπεου παιζοντας ΑΝΤΡΙΚΙΑ και ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ με 10 παικτες επι 80+ λεπτά, Πρόεδρε, και στο τέλος έριξε μια 3αρα στην Βερντερ και πέρασε πανηγυρικά στην φάση των 16.

Πρόεδρε δεν ξέρω αν έχεις κάνα φίλο η' γνωστό βάζελο ή οπαδό άλλης ομάδας, αλλά που να στα λέω πρόεδρε. Συγχαρητήρια μας δίνανε, ΜΠΡΑΒΟ μας μοιράζανε. Πηγαίναμε στη δουλειά και λέγανε 'σκισατε ρε! μπαλαρα παιξατε'. Περηφάνια Πρόεδρε. Καταξίωση Πρόεδρε. Αρκετοί γάβροι και γαβρόπουλα ψήλωσαν αυτό το χειμώνα Πρόεδρε.

Πρόεδρε, δεν ξέρω αν κοίταξες το ταμείο της ομάδας, αλλά όσο έλειπες γέμισε με 21-22 εκατομυρια ΕΥΡΩ κ.Προεδρε! ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Πρόεδρε. Δεν μπορεί θα στο είπανε. Ρίξε μια ματιά Πρόεδρε γιατί τοσα φραγκα ΔΥΣΚΟΛΑ θα ξαναδουμε στο ταμείο.

Όσο έλειπες Πρόεδρε, ρίξαμε μια ξεγυρισμένη 4αρα στον αιώνιο μας εχθρό και το χαρήκαμε πολύ όλοι μας. ΚΑΒΛΑ κανονική κ. Πρόεδρε. Επρεπε σου λέω να ήσουν απο μια μεριά στο γήπεδο. Οτι και να σου λενε δεν θα το πιστεψεις. Τρελλα.

Τόσο καιρό που ήσουν μακρυά μας Πρόεδρε, ήρθαν στο Καραισκάκη κάτι διαιτητές όμως που μας πήγαν πριονοκορδέλα. Με τον αιώνιο ενα γκολ απο μπαλιά άουτ το αφησαν να μετρήσει και του έδωσαν ένα πετσινο πέναλτυ. Αλλά αντέξαμε Πρόεδρε και είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους μας, με -1 στο πρωτάθλημα και μέσα στο κύπελλο. Μας ζορισαν Πρόεδρε αλλά τα καταφέραμε όσο έλειπες με τόσες αντιξοότητες και αντέξαμε.

Ξερω Πρόεδρε, όσο έλειπες γίνανε και λαθη, είχαμε και προβλήματα αλλά φαντάζουν μικρά μπροστά σε όσα ωραία ξαναζήσαμε στο 'σπίτι' μας. 'Ενας φιλος να φανταστεις κυρ Πρόεδρε, το είπε απλά μονολεκτικά. ΞΑΝΑΓΑΒΡΩΣΑΜΕ είπαμε κυρ Πρόεδρε.

Αυτά γίνανε Πρόεδρε όσο έλειπες.

Αλήθεια ομως, ΓΙΑΤΙ γυρισες ????

...

Oh yes Iʼm the great pretender (ooh ooh)

Pretending Iʼm doing well (ooh ooh)

My need is such I pretend too much

Iʼm lonely but no one can tell

...

Αντί Επιλόγου...

κ.Λεμονή, το Τάκης στο 'δώσανε' κοροιδευτικά. Το πήρες, το ζύμωσες, το μετασχημάτισες και το έκανες 'ο δικός μας Τάκης'. Είσαι ένας από μας, κομμάτι της ιστορίας και της καρδιάς μας. Ωραίος και Γαβρος. ΑΞΙΟΣ φιλε. ΑΞΙΟΣ.

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια ????

εχει πολυ πλακα το θεμα

αγαλμα στο ΜΕΓΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΛΕΜΟΝΗ

δεν ξαναπερασε αλλος τετοιος

ηδη Ρεαλ Μπαρτσελονα Τσελσυ του κανουν προτασεις

Ελλας το μεγαλειο σου

Βριζουμε επι μηνες καποιον και μολις τον διωχνουμε γινεται θεος αμεσως

το εχουμε δει πολλες φορες το εργο

ερχεται ο Μπαγεβιτς γινεται θεος μετα κοτα ο Μπαγεβιτς δειλος, λουζερ

μολις φευγει, ηρωας θεος γιατι τον διωξαμε τον καημενο

Ερχεται ο Σολιντ προπονηταρας μεγαλος σαρωνει στα ντερμπυ 20-2 το σκορ με βαζελους Αεκ χανει στην Ευρωπη γινεται αχρηστος ζωο

μολις απολυεται θεος ηταν γιατι δεν τον κρατουσαμε ?

Τα ιδια και τωρα, ερχεται ο Σιρ τακης, αγραμματος, ζωο τι μας τον φερανε ?

Ξαφνικα φερνει 2 διπλα γινεται θεος

εχανε απο τα Γιαννενα και την Τριπολη ξαναγινεται ζωο

μολις τον διωξαμε εγινε προπονηταρας

Εμενα τα 2 διπλα δε μου λενε τιποτα

Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτα τα 2 χρονια ο Ολυμπιακος εκανε τις χειροτερες εμφανισεις των τελευταιων 15 ετων

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι είσαι πολύ άδικος, έτσι adi;

Δεν είπε κανένας ότι είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου αλλά από όποια πλευρά και να το δεις μόνο αρνητικά βρίσκεις που έφυγε τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...