Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας καλός προπονητής(όχι σπουδαίος) με χάλια παίκτες(με εξαίρεση το Νικοπολίδη και άντε 1-2 ακόμα) για τα ευρωπαικά δεδομένα, δυστυχώς ή ευτυχώς, έφερε καλά αποτελέσματα.

Sad but true.

συγγνωμη οταν λες καλος προπονητης εννοεις το Λεμονη????

ποτε? τι ωρα ?

εννοεις οτι ο ανθρωπος αυτος ειναι προπονητης?

θα μου πεις οτι δηλωσεις εισαι

και εννοεις χαλια παικτες αυτους τους παικτες ?

οι περισσοτεροι απο αυτους με διεθνεις καριερες

Αντώνιος ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ

Τόμισλαβ ΜΠΟΥΤΙΝΑ

Μιχάλης ΣΗΦΑΚΗΣ

Χρήστος ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ

Ντε Τζίσους Ζεράλντο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

Σάντος Κορέια Χούλιο ΣΕΖΑΡ

Μίχαλ Ρίζαρντ ΖΕΒΛΑΚΟΦ

Ραούλ Σανφελίξ ΜΠΡΑΒΟ

Παρασκευάς ΑΝΤΖΑΣ

Βασίλης ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

Ιεροκλής ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ

Λουτσιάνο Μάρτιν ΓΚΑΛΕΤΙ

Πρέντραγκ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

Φερνάντο Ντανιέλ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Κριστιάν Ραούλ ΛΕΝΤΕΣΜΑ

Επιθετικοί

Ντάρκο ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

Μιχάλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τρεζόρ Λομάνα ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηθελα να ξερα τοσο δυσκολο ειναι να χωρεσει στο μυαλο καποιων οτι εμεις κριτικαρουμε την αποφαση του Κοκκαλη να διωξει εναν προπονητη 6 αγωνιστικες πριν το τελος και ενω η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους της σε πρωταθλημα και κυπελλο και στο Τσουλου εχει παει στους 16 και να μην τον αφησει να τελειωσει τη χρονια και μετα να τον κρινει;

Τοσο δυσκολο ειναι πια ή αυτη η ρημαδα η εμπαθεια σας κανει να μην καταλαβαινετε τα πιο απλα πραγματα;

Δημοσ.
Παρακαλάτε να μη γίνει καμιά στραβή και πάρουμε το πρωτάθλημα.Το έργο το έχουμε ξαναδεί,ο Σεγκούρα θα γίνει ξαφνικά ικανός για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά....Πρώτη φορά στη ζωή μου εύχομαι και παρακαλάω να χάσουμε το πρωτάθλημα.

Το Σάββατο θα μας βρεί μπροστά του.Όλο το γήπεδο θα βράζει.Αφού ενοχλήθηκε από τις περσινές γιούχες στη φιέστα αυτό που τον περιμένει σε 4 μέρες θα τον κάνει να μετανιώσει.

Οι υπόλοιποι βολευτείτε με τον Σεγκούρα και τον επόμενο Σόλιντ που θα σας τον πλασάρουν ως δάσκαλο της προπονητικής.Γιατί το ταβάνι του εκεί είναι,στους Σόλιντ.

Απορώ πώς δεν το έχετε καταλάβει....

Παντως οι οργανωμενοι βγαλανε ανακοινωση για "στηριξη της ομαδας για να παρουμε το νταμπλ και μετα το τελος της χρονιας το συζηταμε αμα θελετε"!:lol:

Κοινως μουγκα στη στρουγκα...

Δημοσ.

Απάντηση προς MiltoZ

Τυχαίνει να πιστεύω ότι έκανε αρκετά καλή δουλειά στην αξιοποίηση του, γεμάτου τρύπες και τραυματισμούς, ρόστερ. Πρόσεξε. Αρκετά καλή, όχι τέλεια.

Τα συστήματα και οι αυτοματισμοί που δουλεύονται στην προπόνηση, πολύ θα θέλαμε όλοι να βγουν αμέσως και να μην επηρρεάζει το γεμάτο νέους παίκτες ρόστερ. Εδώ γκρινιάζουμε γιατί δεν τραβάει ο Μπελούτσι που ήρθε πριν ένα μήνα στην ομάδα.

Όλα αυτά πάντως, τα θες άμεσα και η πλάκα είναι ότι στην αρχή κάνεις λόγο για "βάθος χρόνου".

Για τη φυσική κατάσταση και την διάθεση των παικτών (και για τα "άλλα" που λες), σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης και ο κόουτς.

Και νισάφι πια με την καραμέλα των αντεπιθέσεων. Και η Τσέλσι όταν έπαιζε με την Μπαρτσελόνα, την περίμενε πίσω για να βγει στην αντεπίθεση. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για την ομάδα που έχουμε....

adi32 ήμουν, νομίζω, αρκετά ακριβολόγος. Σπουδαίος δεν είναι, όπως και κανένας άλλος επί βασιλείας Κόκκαλη. Συμπεριλαμβανομένου του Ντούσκο.

Το Ντούσκο τον λες καλό προπονητή?

Υποθέτω πως ναι.

Είχε αρνητικά?

Το αφήνω σε σένα.

Γιατί να πω το Ντούσκο καλό και όχι το Λεμονή που πέτυχε παρόμοια πράγματα σε λιγότερο χρόνο και χωρίς να απολαμβάνει το σεβασμό που είχε ο πρώτος?

Δεν θέλω και δε με νοιάζει να τους συγκρίνω, αλλά προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.

Όσο για το Στέλλαρ ρόστερ που λες ότι έχουμε, πες μου ποιοι από αυτούς παίζουν βασικοί και αναντικατάστατοι, με κλειστά μάτια όπως στο Θρύλο, σε σοβαρή ομάδα του εξωτερικού. Όχι να τους θέλουν ομάδες του εξωτερικού, αλλά να παίρνουν τη φανέλα βασικού σπίτι τους....

Εγώ πάντως, 9-10 από αυτούς που έγραψες στο προηγούμενο πόστ τους θεωρώ χάλια για Ch.L και νεροκουβαλητές.

Αλλά μπορούσα να κάνω υπομονή 1-2 χρόνια προκειμένου να μπολιαστεί το ρόστερ με ποιότητα σταδιακά.

Long story short.

Το νόημα είναι περίπου αυτό που έγραψε ο Κυριάκος στο #11357

Δημοσ.
Όλα αυτά πάντως, τα θες άμεσα και η πλάκα είναι ότι στην αρχή κάνεις λόγο για "βάθος χρόνου".

Λέω ότι κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά σε βάθος χρόνου αλλά φαίνονται άμεσα αν γίνονται σωστά ή όχι. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης της ομάδας. Και η ομάδα εδώ και αρκετό καιρό δείχνε άρωστη, απορώ δηλαδή που δεν το βλέπετε.

p.s. Για την αξιοποίηση του ρόστερ διαφωνούμε και έχω αναφέρει αρκετές φορές τους λόγους και για τις αντεπιθέσεις που λες δεν είπα ποτέ το αντίθετο.

Δημοσ.
Παντως οι οργανωμενοι βγαλανε ανακοινωση για "στηριξη της ομαδας για να παρουμε το νταμπλ και μετα το τελος της χρονιας το συζηταμε αμα θελετε"!:lol:

Κοινως μουγκα στη στρουγκα...

Πάντα έτσι δεν ήταν;

Δημοσ.

Αν χρειάζεται να απορείς για κάτι MiltoZ, είναι γιατί κάποιοι δε βλέπουν την αρρώστεια που λέγεται Σωκράτης. Ποιος έφερε το Λεμονή...ποιος τον έδιωξε; Ποιος συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να ανακυκλώνει συμπεριφορές αήθεις;

Δημοσ.
Ειχαμε το Μπαγεβιτς που εφτιαξε την ομαδα και τον διωξαμε γιατι δεν εκανε για Ευρωπη

Φεραμε Μπιγκον αφου μονο με ευρωπαιο προπονητη θα πηγαιναμε καλα

Τον διωχνουμε και παιρνουμε Μαντζουρακηδες

Αφου βλεπουμε οτι με Ελληνα προπονητη δεν προκειται να παμε καλα στην Ευρωπη τον διωχνουμε και φερνουμε τον Κατανετς αφου μονο με ευρωπαιο προπονητη θα πηγαιναμε καλα

Αφου τον διωχνουμε κι αυτον ξαναφερνουμε τον Μπαγεβιτς τον οποιο διωχνουμε αφου με Ελληνα προπονητη δεν προκειται να παμε καλα στην Ευρωπη και φερνουμε τον Κατανετς αφου μονο με ευρωπαιο προπονητη θα πηγαιναμε καλα στην Ευρωπη

Μετα τον διωχνουμε και φερνουμε τον Λεμονη τον Προτασωφ τον Αλεφαντο τον....

Και μετα καταληγουμε στην μεγαλη αποφαση να παρουμε μεγαλο ξενο προπονητη αφου μονο με ευρωπαιο προπονητη θα πηγαιναμε καλα στην Ευρωπη

Αφου τον τρωμε κι αυτον

αποφασιζουμε οτι πρεπει να παρουμε εναν ελπιδοφορο Ελληνα (Λεμονη) με τον οποιο θα γινει το μεγαλο μπαμ στην ιστορια του Ευρωπαικου ποδοσφαιρου

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑ

για μ@λ@κ@ς μας περναει ο προεδρας?

δηλαδη θελει να μας πει οτι δε σκεφτηκε οτι και με το Λεμονη θα παρουμε το πρωταθλημα φετος οποτε συνεχιζουμε και αλλα 2 χρονια με αυτον?

Τωρα που ο Σελουκ αποδειχτηκε οτι ειχε δικιο για αυτα που ελεγε τι εχουν να πουν οι κοπριτες της διοικησης?

και ολο το σκηνικο με τον Τουρε ειμαι 99% σιγουρος οτι ηταν φτιαχτο για να τον πουλησουν χωρις να βγαλουμε αχνα

για να μη θεωρηθει οτι υποστηριζω τον Κοκκαλη

αυτα ειχα πει 1 χρονο πριν

τα οποια δεν αναιρουν τη γνωμη μου για το Λεμονη ουτε για τον Κοκκαλη

Δημοσ.
Αν χρειάζεται να απορείς για κάτι MiltoZ, είναι γιατί κάποιοι δε βλέπουν την αρρώστεια που λέγεται Σωκράτης. Ποιος έφερε το Λεμονή...ποιος τον έδιωξε; Ποιος συνεχίζει να επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και να ανακυκλώνει συμπεριφορές αήθεις;

Αυτό είναι άλλη κουβέντα. Τον Κόκκαλη τον έχω κράξει κι εγώ αρκετές φορές όποτε έχω κρίνει ότι θέλει κράξιμο. Έχει κάνει και πολλά καλά όμως, γι΄αυτό ας τον κράζουμε εκεί που χρειάζεται (το ίδιο ισχύει και για τον Λεμονή και για τον καθένα) και όχι όποτε μας έρθει ή όποτε βρίσκουμε αφορμή επειδή δεν τον πάμε.

Δημοσ.

Το αν πας ή δεν πας κάποιον είναι σε άμεση συνάρτηση με την αντίληψή σου για το καλό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει το κουκλοθέατρο ενός ξεμωραμένου επιχειρηματία για να ανεβάζει κάθε τρεις και λίγο το δικό του θέατρο του παραλόγου. Ποιο καλό προκύπτει αυτή τη στιγμή από την απομάκρυνση του προπονητή και ποιο μπράβο να δώσω σε έναν νοητικά ευνουχισμένο κουμανταδόρο που έχει φέρει ως τώρα 2 ποδοσφαιρικούς τεχνικούς για δεύτερη φορά και τους διώχνει όντας πετυχημένοι.

Το αν μένει ή φεύγει και πως ο Λεμονής κι ο κάθε Λεμονής, έχει μεάλη συνάφεια με την αρρώστεια που λέγεται Σωκράτης.

Δημοσ.

Εντάξει, άποψη για τον Λεμονή μπορεί να έχει ο καθένας, δικαίωμά του είναι. Το να ισχυριζόμαστε ότι είχε φοβερό ρόστερ, επομένως δεν ήταν και σπουδαίο πράγμα ότι πέρασε στους 16, είναι φαιδρό, έτσι; Υπάρχει ένα site, το http://www.transfermarkt.de, το οποίο εκτιμά την αξία των ευρωπαϊκών ομάδων και των παικτών τους. Προφανώς δεν είναι ευαγγέλιο, ούτε η χρηματική αξία ενός παίκτη αντανακλά απαραίτητα και την αγωνιστική του, αλλά δίνει μια ιδέα, τέλος πάντων. Παραθέτω μερικά στοιχεία, ενδεικτικά, σε ευρώ.

Ολυμπιακός 72.550.000 (και από αυτά, τα 10 είναι οι μεταγραφές Ιανουαρίου, χωρίς τις οποίες πέρασε τους ομίλους, έτσι; )

Παναθηναϊκός 73.500.000

Ρεάλ Μαδρίτης 345.800.000

Λάτσιο 99.150.000

Τσέλσι 422.500.000

Βέρντερ 149.100.000

Από τις ομάδες που πήγαν στους 16, μόνο η Σέλτικ είναι σε συγκρίσιμο επίπεδο με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟ και Ολυμπιακός είναι από άποψη αξίας παικτών στο ίδιο επίπεδο ( 70-75 εκατομμύρια) με Μπέτις (15η), Μπιλμπάο (12η), Σάντερλαντ (16η), Μπόλτον (18η), Ντόρτμουντ (13η), Παρί (17η), Τουλούζ (19η), Σαμπντόρια (7η). Στην παρένθεση, η θέση που έχουν στο πρωτάθλημά τους, αυτή τη στιγμή.

Τα έχουμε ξαναπεί, οι εποχές που οι μικρομεσαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι ελληνικές, έφταναν στους 8 και στους 4, είναι μακρινές. Είναι πολλά τα λεφτά γιε μου, μόνο με προπονητές, οργάνωση και δουλειά μπορεί να έρθει επιτυχία. Να αγοράσεις παίκτες επιπέδου οκτάδας Ch.L. είναι πάααααρα πολύ δύσκολο. Γιατί πολύ αέρα πήραμε με 1-2 νίκες, μου φαίνεται.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Φίλιππο, να πω επίσης όμως οτι η 8αδα είναι και θέμα τύχης ( βλέπε Πόρτο -Σάλκε ). Πως η Σάλκε κατόρθωσε να περάσει, αυτή το ξέρει μόνο και η Πόρτο που έχασε τα άχαστα.

Εννοώ οτι σίγουρα αν είχαμε πέσει με κάποιες άλλες ομάδες θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες. Πέρα απο αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το 0-0 εδώ. Τώρα αν κάνεις και 1 παιχνίδι χάλια, για μένα και τους χιλιάδες που στήριζαν την ομάδα δε λέει και πολλά ^^

Δημοσ.

ΩΧ

στο σπορτντογκ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σεγκούρα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Σίσιτς

καλα δεν εφυγε ο λεμονης??υπαρχει και 2ρος ανθρωπος στην ελλαδα που πιστευει οτι ο οσισιτς ειναι ποδοσφαιριστης?

Δημοσ.
Πάντα έτσι δεν ήταν;

Αν δεν γνωρίζεις κάτι δεν είναι απαραίτητο να γράφεις.

To γεγονός οτι οι οργανωμένοι είναι οι ΜΟΝΟΙ που κράζουν τον Κόκκαλη σου λέει κάτι?Θυμάσαι τη γιούχα που έπεσε πρόπερυσι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λυών?Τα συνθήματα εναντίον του Κόκκαλη?Θυμάσαι το κράξιμο στην περσινή φιέστα?Στον περσινό αγώνα με το Αιγάλεω έχεις υπόψιν σου τι έγινε?Να σου θυμήσω και τον αγώνα μπάσκετ ΟΣΦΠ-μπάοκ που έγινε λίγες ώρες μετά τη συνεντευξη τύπου του Ρίμπο.Τα μπινελίκια που έφαγε ο Κόκκαλης και ο Λούβαρης δεν είχαν προηγούμενο.

Όσο για φέτος κάνε λίγο υπομονή και θα δείς τι θα γίνει αν δεν γίνουν κάποια πράγματα το καλοκαίρι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...