Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο το πραγμα μια ζωη με τα αποτελεσματα των αλλων αγωνων ρε παιδι μου.. Καταφερε να χασει η Ρεαλ απο την Μακαμπι στην εδρα της και τωρα δεν ειναι στο χερι μας η πρωτη θεση..

Ρεαλιστικα πλεον και να περασουμε στους 8 δευτεροι θα βγουμε, οποτε με CSKA με μειονεκτημα εδρας παιζουμε και παπαλα..Γιατι σιγα μην χασει τωρα η Μακαμπι στην εδρα της απο την Ζαλγκιρις..

Ενω οι 10 ποντοι με την Ρεαλ μπορει να ηταν δυσκολοι αλλα οχι και ακατορθωτοι ειδικα αμα ειχε νικησει σημερα και ειχε περασει η Ρεαλ ,και το μονο που θα την ενοιαζε θα ηταν η διαφορα μην χασει την πρωτη θεση.. Και ηταν και θεμα ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΥΧΗΣ γαμωτο..

Αμα δεν σε πηγαινει κιολας.. Εχει να παιξει και σφαξιμο παντως μεθαυριο με την Ρεαλ.. Γιατι και εγω δυσκολα βλεπω να την αφηνουνε εκτος φαιναλ φορ.. Θελει τρελλη αποδοση και καθαρο μυαλο για να την βγαλουμε καθαρη.. Και να αποκλειστουμε μετα απο την CSKA σαν δευτεροι..:-D

edit.. Τωρα το δα με προλαβε ο Critter..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με ποιο σκεπτικο απομακρυνεις προπονητη που πετυχε στους στοχους της ομαδας? Επειδη δεν επαιξε μπαλα?

Το να προσπαθήσεις να μπέις στο μυαλό του Κόκκαλη και να βρείς λογική εξήγηση στις αποφάσεις του είναι αδύνατο.

Όταν διώχνει ένα πετυχημένο προπονητή προβάλοντας ως αιτία την ευρωπαική αποτυχία και ο αντικαστάτης του είναι ο Αλμπέρτο Μπιγκόν τι να εξηγήσεις?Όταν πάλι έχει απωθημένο να περάσει όμιλο και διώχνει τον προπονητή που το κατάφερε μετά από 9 χρόνια τι να πείς και ποιά λογική εξήγηση να βρείς....

Δημοσ.
ξεχασε τους 8.

ξερεις τι σφαγη εχει να γινει στο σεφ την αλλη βδομαδα? σιγα μην αφησουν εξω απο το φαιναλ 4 την ρεαλ.

ο ματσιγιαουσκας ειναι τελειωμενος,καιρος να παρουμε ενα αξιολογο 2αρι στην θεση του,οπως επισης και ενα 3αρι στην θεση του γουντς.πολυ μπασκετικος τυπος,μεγαλος παιχτης,αλλα στα @@ του.αν ηταν ο εγκεφαλος αλλωστε σωστα στην θεση του κεφαλιου του,θα ειχε κανει και μεγαλη καριερα στο ΝΒΑ με το μπασκετ που ξερει.κριμα.

Ακριβως, εδω εσφαξε η διαιτησια στην μαδριτη, δεν θα το κανει και στο σεφ??

Συμφωνω και για τον γουντς...για τον ματσε δεν ξερω, πιστευω οτι με 1 χρονια χωρις τραυματισμους θα παει πολυ καλα..

Δημοσ.

Αυτό πάλι το "ας τον κρατούσε μέχρι το καλοκαίρι και ας τον έδιωχνε μετά" δεν μου φαίνεται και πολύ σόι λογική.

Τι μας ενδιαφέρει δηλαδή?

Να μην ξεφτιλιστεί ο Τάκης ή να μπούνε κάποιες βάσεις στην ομάδα και να πορευθούμε με ένα σταθερό πλάνο?

Δημοσ.
Το να προσπαθήσεις να μπέις στο μυαλό του Κόκκαλη και να βρείς λογική εξήγηση στις αποφάσεις του είναι αδύνατο.

Καλα αστο, δεν γινεται οντως με τιποτα.

Όταν διώχνει ένα πετυχημένο προπονητή προβάλοντας ως αιτία την ευρωπαική αποτυχία και ο αντικαστάτης του είναι ο Αλμπέρτο Μπιγκόν τι να εξηγήσεις?Όταν πάλι έχει απωθημένο να περάσει όμιλο και διώχνει τον προπονητή που το κατάφερε μετά από 9 χρόνια τι να πείς και ποιά λογική εξήγηση να βρείς....

Ειναιιιιι τρεεελοοοοος εεειιιναααιιι τρεεελοοοοοος ο πααλιοοογεεεροοοοοος!

:mrgreen:

Δημοσ.
Αυτό πάλι το "ας τον κρατούσε μέχρι το καλοκαίρι και ας τον έδιωχνε μετά" δεν μου φαίνεται και πολύ σόι λογική.

Τι μας ενδιαφέρει δηλαδή?

Να μην ξεφτιλιστεί ο Τάκης ή να μπούνε κάποιες βάσεις στην ομάδα και να πορευθούμε με ένα σταθερό πλάνο?

Δηλαδη τωρα που τον εδιωξε και εβαλε τον Καγκουρα στη θεση του μπηκαν οι βασεις για την επομενη χρονια;:P

Δημοσ.
Ρε τι ειναι αυτοί ρε οι ακατανόμαστοι?Τι ρέντα Θεέ μου.

Ο ένας δε ξέρει τι να την κάνει τη πετάει από τη σέντρα με την εκπνοή της 3ης περιόδου και μπαίνει μέσα.

Στο τέλος οι της Σιένα σε 3 Lay up μόνοι τους δε μπορούν να σκοράρουν και χάνουν το παιχνίδι.

Το έβλεπα και μου έσπασαν τα νεύρα,δεν ήθελαν να τους κερδίσουν.

Ναι ρε πούστη μου, αυτός ο Διαμαντίδης πρέπει να είναι τρελλά κωλόφαρδος. Για να σκεφτείς, το κάνει συνέχεια... :rolleyes:

Δημοσ.
Ναι ρε πούστη μου, αυτός ο Διαμαντίδης πρέπει να είναι τρελλά κωλόφαρδος. Για να σκεφτείς, το κάνει συνέχεια... :rolleyes:

Ασε ρε, κωλοφαρδος ειναι...γιατι, αυτες οι ταπες στον αιφνιδιασμο των αλλων?? Μεγα κωλοφαρδια :D

Δημοσ.

Πριν καμιά 15αριά χρόνια, σε ημίχρονο, είχα αρχίσει και βάραγα από τη σέντρα για πλάκα και είχα ένα 90%. Κωλοφαρδία; Όχι, απλά είχα βρει ακριβώς εκείνη την ημέρα ακριβώς πώς πρέπει να σουτάρω.

Έβλεπα εχτές τον άμπαλο το Ζίζιτς να σουτάρει μόνος τους από 5 μέτρα περίπου σουτάκια για ζέσταμα και είχε κανένα 95%. Ποιος, ο Ζίζιτς.

Τα περί κωλοφαρδίας δεν στέκουν για επαγγελματίες, ακόμα και όταν τους κάνουν φάουλ και την πετάνε και μπένει.

Δημοσ.
Ρε τι ειναι αυτοί ρε οι ακατανόμαστοι?Τι ρέντα Θεέ μου.

Ο ένας δε ξέρει τι να την κάνει τη πετάει από τη σέντρα με την εκπνοή της 3ης περιόδου και μπαίνει μέσα.

Στο τέλος οι της Σιένα σε 3 Lay up μόνοι τους δε μπορούν να σκοράρουν και χάνουν το παιχνίδι.

Το έβλεπα και μου έσπασαν τα νεύρα,δεν ήθελαν να τους κερδίσουν.

Βασικά, και να τα έβαζαν δεν θα άλλαζε κάτι. Πάλι νίκη στο Βελιγράδι θα θέλαμε για 2η θέση. Απ' όταν νίκησε η Παρτίζαν, το χτεσινό ματς για μας ήταν νίκη με 10+ = νίκη, και ήττα ή νίκη μέχρι 9 = ήττα. Η χτεσινή νίκη δεν άλλεξε τίποτα, απλά αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα 1ης θέσης σε περίπτωση ήττας της Σιένα στην Ιταλία από Εφές (αδύνατο δηλαδή). Μην προτρέχετε.

Δημοσ.

Για πείτε λίγο οι γνώστες... Για την επόμενη βδομάδα στο ΣΕΦ πότε και από που μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια?

Δημοσ.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση. Όταν ένας παίκτης ΠΟΤΕ δεν κρατάει την μπάλα και την πετάει από όπου κι αν βρίσκεται επειδή θέλει να εξαντλεί και την παραμικρή πιθανότητα, παρ' όλο που εν γνώσει του χαλάει τη στατιστική του, ε, κάποιες φορές θα μπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...