Gabriel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δε το σκεφτήκαμε εκείνη την ώρα. Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό,πηγαίναμε στις συνεδριακές αίθουσες και ο σόφο πήγαινε στο εστιατόριο προφανώς για πρωινό (ελπίζω να μη ξετίναξε κανένα μπουφέ). Φόραγε και το μπλουζάκι με το σήμα του Θρύλου...
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 O μπράβο, γιατί πήρε κίτρινη με το που μπήκε;; (οι οπαδοί του την απένειμαν;; )
littlelouievegos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Πες το ψεματα για κοκκινη ειναι βασικα οχι κιτρινη απο τους οπαδους.. Βασικα την εδωσε γιατι ο τεταρτος διαιτητης τον αφησε να μπει.. Ο Ντομι αρχικα εκανε κινηση πως θα φυγει προς την αλλη πλευρα, αλλα ξαναμπηκε για να φυγει κανονικα απο το γηπεδο.. Ε και ειχε μπει ηδη μεσα ο Μπραβο.. Kαλα αυτος ο Σηφακης απο το καλο στο καλυτερο παει.. Νυχτα θα φυγει μου φαινεται..
Gabriel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Η ευρωαρμάδα του Παυλάρα εκτός Ευρώπης? aka Η "καλύτερη" ομάδα της Ευρώπης εκτός 8άδας?
littlelouievegos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ας αφησουμε την ευρωαρμαδα του Παυλαρα και ας επικεντρωθουμε στο αυριανο ματς. Εχουμε και εμεις πολλα να αποδειξουμε και ακομα και να περασουμε το εργο μας μεχρι το φαιναλ φορ ειναι το πιο δυσκολο που υπαρχει.. Για αυτο λοιπον ολοι γηπεδο αυριο να γινει η αρχη.. Και τρωγοντας ερχεται και η ορεξη..
Gabriel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Αντε να δούμε.Για f4 πολύ χλωμό αν σκεφτείς ότι στα χιαστί παίζουμε με την πραγματικά καλύτερη ομάδα της Εΰρώπης την ΤΣΣΚΑ.
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Είμαι ο μόνος που γουστάρει τους αγώνες πιο πολύ όταν είναι άνευ σχολιασμού; Φυσικά και όχι. Απ' όσους το έχω συζητήσει, οι 9 στους 10 χαίρονται όταν βλέπουν τον αγώνα χωρίς speaker. Έχω δει πραγματικά πλατιά χαμόγελα όταν λέει κάποιος "σήμερα έχει μπάλα και έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι. Τέλεια !!!!":-) Αν κάνει και ο σκηνοθέτης καλή δουλειά , και με τα ανοιχτά μικρόφωνα νομίζεις ότι είσαι στο γήπεδο. Αυτό δεν θέλουμε όλοι ? Όταν πηγαίνουμε γήπεδο , τέλεια δεν είναι που δεν ακούμε τις μ@λ@κίες του κάθε πολυλογά δημοσιογράφου που ούτε τα ονόματα των παιχτών δεν μπορεί να πει σωστά? Έχει πέσει τόσο το επίπεδο τους, που όταν κάνουν ραδιοφωνική μετάδοση (που εκεί πραγματικά πρέπει να ξέρουν να μεταδίδουν) σου έρχεται να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Νομίζεις ότι κερδίζεις πέναλτυ και το βράδυ βλέπεις ότι είναι αράουτ στη σέντρα.:lol: Μόνο οι Άγγλοι είναι κορυφαίοι στη μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων (τηλεοπτικών). Ακούς και διάφορες πανέξυπνες καφρίλες όταν γίνονται γκέλες και κατουριέσαι από τα γέλια!!!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Πες το ψεματα για κοκκινη ειναι βασικα οχι κιτρινη απο τους οπαδους..Βασικα την εδωσε γιατι ο τεταρτος διαιτητης τον αφησε να μπει.. Ο Ντομι αρχικα εκανε κινηση πως θα φυγει προς την αλλη πλευρα, αλλα ξαναμπηκε για να φυγει κανονικα απο το γηπεδο.. Ε και ειχε μπει ηδη μεσα ο Μπραβο.. Kαλα αυτος ο Σηφακης απο το καλο στο καλυτερο παει.. Νυχτα θα φυγει μου φαινεται.. Απαραδεκτος ο μικρος σημερα...αμα αυτος ειναι ο διαδοχος του Νικοπολιδη θα κλαψουν μανουλες!
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Kαλα αυτος ο Σηφακης απο το καλο στο καλυτερο παει.. Νυχτα θα φυγει μου φαινεται.. Όχι ρε σύ, μη ξηγιέσαι σκουλικιάρικα.. Θέλει παιχνίδια για να πιάσει ρυθμό και αυτοπεποίθηση ο τερματοφύλακας. Τα λάθη που έκανε ήταν φανερά δείγμα έλλειψης παιχνιδιών (είναι άψητο το παιδί ακόμη)...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Απαραδεκτος ο μικρος σημερα...αμα αυτος ειναι ο διαδοχος του Νικοπολιδη θα κλαψουν μανουλες! Στην κατάσταση που είναι τώρα για διάδοχος του Λέμενς καλός είναι. Αλλά πιτσιρικάς είναι έχει μπροστά του χρόνο να βελτιωθεί. Εμένα ο Μήτρογλου μου άρεσε (και) σήμερα.Πιστεύω οτι είναι ο πιο αδικημένος από όλους.
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δε το σκεφτήκαμε εκείνη την ώρα.Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό,πηγαίναμε στις συνεδριακές αίθουσες και ο σόφο πήγαινε στο εστιατόριο προφανώς για πρωινό (ελπίζω να μη ξετίναξε κανένα μπουφέ). Φόραγε και το μπλουζάκι με το σήμα του Θρύλου... Μάλλον θα έπρεπε να φωτογραφήσετε το μπουφέ πριν και μετά σοφο Φόραγε και το μπλουζάκι με το σήμα του Θρύλου... Σίγουρα δεν ήταν μαρμελάδα κεράσι ???? Μήπως πήγαινε για το 2ο ημίχρονο?? Πέρα από την πλάκα , μακάρι να πάρει τα ίσια του γιατί είναι παγκόσμιας κλάσης παιχτούρα....
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εμένα ο Μήτρογλου μου άρεσε (και) σήμερα.Πιστεύω οτι είναι ο πιο αδικημένος από όλους. Συμφωνώ. Χαίρομαι τα γκολ που βάζει περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου πιτσιρικά στην ομάδα, γιατί είναι ταλεντάρα και χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Με λίγη δουλειά σε κινήσεις θα βγει καλύτερος από τον Ντάρκο. Και είναι και γρήγορος για το μπόι του, και μπάλα ξέρει, και στο ξύλο αντέχει. Πόρωση....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Συμφωνώ. Χαίρομαι τα γκολ που βάζει περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου πιτσιρικά στην ομάδα, γιατί είναι ταλεντάρα και χρειάζεται αυτοπεποίθηση.Με λίγη δουλειά σε κινήσεις θα βγει καλύτερος από τον Ντάρκο. Και είναι και γρήγορος για το μπόι του, και μπάλα ξέρει, και στο ξύλο αντέχει. Πόρωση.... Η κίνηση που κάνει στο γκόλ που βάζει είναι μεγάλου πάικτου,που λέει και μια ψυχή. Σοβαρά τώρα αν δουλευτεί σωστά και με υπομονή μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.Είναι μόνο 19 χρονών.Δυνατός είναι,καλή τρίπλα έχει,προστατεύει καλά τη μπάλα και τη σπάει σωστά.Αλλά πρέπει να δουλευτεί σωστά κάτι που στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο....
FilipposMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ειδικά στον Ολυμπιακό, που αλλάζει ο προπονητής κάθε χρόνο (το πολύ).
kfyros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Η κίνηση που κάνει στο γκόλ που βάζει είναι μεγάλου πάικτου,που λέει και μια ψυχή. Σοβαρά τώρα αν δουλευτεί σωστά και με υπομονή μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.Είναι μόνο 19 χρονών.Δυνατός είναι,καλή τρίπλα έχει,προστατεύει καλά τη μπάλα και τη σπάει σωστά.Αλλά πρέπει να δουλευτεί σωστά κάτι που στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο.... Για να δούμε.... Θα πάρει τίποτα μαθήματα δίπλα στον καθηγητή "Ντάρκογκολ"? Αν και δεν του ταιριάζει ακριβώς αυτό το στυλ, σίγουρα θα τον ωφελήσει πολύ. Το καλοκαίρι θα πάει στην Ολυμπιακή ομάδα, στο Πανευρωπαϊκό ή υπάρχει και καμιά άλλη διοργάνωση με την ελπίδων????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.