alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εγώ βλέπω τον Σεγκούρα και ξενερώνω..Μου έγινε και προπονητής!!!! Και εγώ αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σεγκούρα κάθε αυτού... το όλο σκηνικό με χάλασε και με χαλάει ακόμα.
adi32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εγώ βλέπω τον Σεγκούρα και ξενερώνω..Μου έγινε και προπονητής!!!! Συγγνωμη αλλα αν λεμε πως θεωρειται προπονητης ο Σεγκουρα τι να πουμε για Λεμονη Κωστενογλου Αναστασιαδηδες κλπ???? Ο Χοσέ Σεγκούρα Ρίους, όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε 19 Μαρτίου 1957 στην περιοχή της Βαρκελώνης, Ολένσα Ντε Μονσερά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης φυσική αγωγή με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι πτυχιούχος της σχολής προπονητών επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως επίσης της Ιταλικής και της Ελβετικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Σεγκούρα είναι καθηγητής ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ομάδες των τοπικών Πρωταθλημάτων στην περιοχή της Βαρκελώνης. Από το 1997 έως το 1999 εργάστηκε στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα ως βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ και από το 1999 έως το 2000 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της τρίτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν ποδοσφαιριστές 18 και 19 ετών. Στην συνέχεια από το 2000 έως το 2001 ήταν σκάουτερ και βοηθός προπονητής στην πρώτη ομάδα, με προπονητή της τον κ.Φερέρ. Οι φήμες λένε πως ο βασικός λόγος "διαζυγίου" του Σεγκούρα με την ΑΕΚ, ήταν ο Φερέρ. Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού δεν συμφωνούσε με τον "αυταρχικό" τρόπο δουλειάς και συμπεριφοράς του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και γι'αυτό το λόγο αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Ιλια Ιβιτς, που τον ήξερε από την κοινή τους θητεία, έσπευσε να τον πάρει στον Ολυμπιακό, για να γίνει ο βοηθός του Τάκη Λεμονή. Οσοι έχουν εργαστεί με τον Σεγκούρα λένε τα καλύτερα λόγια. Με τους παίκτες της ΑΕΚ είχε τις καλύτερες σχέσεις, όπως και με αυτούς του Ολυμπιακού. Είναι εργασιομανής και ήταν αυτός που στην ΑΕΚ προετοίμαζε την ομάδα για τον επόμενο αντίπαλο, συλλέγοντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Μάλιστα, τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Σεγκούρα είχε ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια των αγώνων, βοηθώντας με τις συμβουλές του τους Φερέρ και Λεμονή αντίστοιχα. Από το 2001 έως και το 2004 ανέλαβε υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της Μπαρτσελόνα, έχοντας στην ευθύνη του τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της, ενώ ταυτόχρονα, από το 2003 έως και το 2005, ανέλαβε να μεταφέρει στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα την αγωνιστική φιλοσοφία που είχε η πρώτη ομάδα, με προπονητή τον Φράνκ Ράικαρντ. Ακολούθως υπήρξε συνεργάτης των προπονητών της Καταλανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Μπακέρο, Λουίς Φαν Γκάαλ και Zοσέ Μουρίνιο. Παράλληλα ήταν και βοηθός προπονητής στην Εθνική ομάδα της Καταλούνια την περίοδο 2004/2005. Από το καλοκαίρι του 2006 έως και το καλοκαίρι του 2007 διετέλεσε βοηθός προπονητή του Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ. Από το καλοκαίρι του 2007 ο κ.Σεγκούρα ανέλαβε την θέση του βοηθού προπονητή στον Ολυμπιακό και από τις 11 Μαρτίου 2008 είναι ο πρώτος προπονητής της ομάδας
prigipa_m Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τουλάχιστον ο Λεμονής έχει δουλέψει σε δύο διαφορετικές ομάδες εκτός του ΟΣΦΠ ενώ ο Σεγκούρα μόνο στον ΟΣΦΠ!!!
MiltoZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Τουλάχιστον ο Λεμονής έχει δουλέψει σε δύο διαφορετικές ομάδες εκτός του ΟΣΦΠ ενώ ο Σεγκούρα μόνο στον ΟΣΦΠ!!! Και κάποιοι άλλοι δεν είχαν δουλέψει πουθενά πριν γίνουν προθυπουργοί αλλά παρόλ' αυτά... χμμμ... άκυρο... θα σου πω το άλλο όμως... όλοι από κάπου ξεκινάνε.
wizzy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 συγνώμη ρε prigipa_m, εσύ από όλα όσα μετέφερε ο adi32 κατάλαβες ότι ο Σεγκούρα δούλεψε μόνο στον ΟΣΦΠ;;;; Δηλαδή τα ονόματα Μπαρτσελόνα, Εθνική Καταλονίας και ΑΕΚ δεν σου λένε τίποτα;;;; Ήμαρτον....
livewire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το έχει σπουδάσει το αντικείμενο δηλαδή το άτομο. Χμμμ.. Του λείπουν βέβαια μερικά στοιχεία, μπαλέτο-γαλλικά-πιάνο, αλλά αν είναι καλό παιδί, είναι ό,τι πρέπει για να τον κάνεις γαμπρό. Η αλήθεια είναι ότι το όνομα της Μπαρτσελόνα( Γ') και της Εθνικής Καταλούνια προκαλούν ρίγη συγκίνησης. Έχουν ακουστεί φήμες δε, ότι ο Ράικααρντ ήταν απλά μια μαριονέτα που εκτελούσε τις οδηγίες του Σεγκούρα. :fear: Είναι κρίμα κι άδικο να προσπαθούμε να αποδείξουμε με τέτοια στοιχεία, το αν είναι άξιος ο νιούφης. Άλλο είναι το θέμα, αλλά πέρα βρέχει μου φαίνεται....
foufoutios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εδω που τα λεμε, δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να κανει την "πρακτικη" του ο Σεγκουρα στον Ολυμπιακο.. Σαν προπονητης δεν εχει δουλεψει ποτε σε ομαδα και η ΑΕΚ που πηρε τον Φερερ (υποτιθεται ανωτερος του Σεγκουρα) τι καταλαβε? Χαλια μαυρα..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σιγά πρώτη φορά θα είναι?Στον πάγκο του Ολυμπιακόυ έχουν κάτσει διάφοροι απίθανοι. Ένας παραπάνω τώρα.Τουλάχιστον αυτός έχει παραστάσεις από κάποιον κορυφαίο σύλλογο.Σε σύγκριση με Ματζουράκη,Προτασώφ,Αλέφαντο,Διαμαντόπουλο,Σόλιντ,Μπιγκόν είναι Μουρίνιο και βάλε.
foufoutios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Σωστο σε βρισκω, αλλα εχω βαρεθει τοσα χρονια αυτη την ασταθεια με τους προπονητες! Ας ερθει ενας που θα κατσει χρονια και θα μπορεσει να στησει μια σωστη ομαδα για Ελλαδα και Ευρωπη.. Φετος καναμε αυτο που θελαμε στην Ευρωπη αλλα για του χρονου κανεις δεν ξερει..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ,όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά σε καμία ελληνική ομάδα.Ο Γκέραρντ στον οφη δούλεψε με αυτή τη λογική και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η παραμικρή υπομονή από κόσμο,διοίκηση,μμε,πώς να μπορέσει ένας άνθρωπος να δουλέψει σωστά?
adi32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 πιστευω οτι ενας επαγγελματιας πρεπει να εχει σπουδασει κατι με το οποιο ασχολειται εκτος και βρισκομαστε στο 1800 ακομα εκτος και προτιματε καποιον με βιογραφικο ως εξης: 1) Απωφειτως δειμοτηκου 2) Ξεναις γλοσαις : Ελινικα Υπογραφη: + Δεν υποστηριζω οτι ο σεγκουρα ειναι προπονηταρας ουτε θελω να μεινει αλλα απο κατι Ελληνες "τεχνικους" του δινω πιο πολλες πιθανοτητες να κανει κατι
Bougas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αν δεν νικησεις τον παναθηναικο,στην χειροτερη ισως περιοδο της ιστοριας του,τι να πω.... ειμαστε λιγοι,τελος. ΥΓ.δυστηχως το τμημα μπασκετ,ντροπιαζει τον συλλογο σαν ονομα.ευτυχως που εχουμε και τα παιδια στο πολο,που μας δινουν παντα χαρες,και στις νικες,και στις ητες.
vlachaquito Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αν δεν νικησεις τον παναθηναικο,στην χειροτερη ισως περιοδο της ιστοριας του,τι να πω.... ειμαστε λιγοι,τελος. ΥΓ.δυστηχως το τμημα μπασκετ,ντροπιαζει τον συλλογο σαν ονομα.ευτυχως που εχουμε και τα παιδια στο πολο,που μας δινουν παντα χαρες,και στις νικες,και στις ητες. εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανιδεος... γυρνα στην μπαλιτσα σου και ασε το μπασκετ σε οσους ξερουν.. Καλο παιχνιδι, ο παναθηναικος εκανε απο τις καλυτερες εμφανισεις του φετος. Παρα πολλα τριποντα, τα περισσοτερα εκ των οποιων ομως ξεμαρκαριστοι. Παρα πολυ καλος ο σπανουλης, αν και για μενα ο βασικος συντελεστης της νικης ηταν ο τσαρτσαρης.. Σιγουρα υπαρχει μια ανωτερωτητα των πρασινων, αλλα η ψαλιδα εχει κλεισει αρκετα..
FilipposMD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Ψυχραιμία! Ο προπονητής τώρα ξεκίνησε να δουλεύει στην ομάδα. Και στον ΠΑΟ γύρισε ο Τσαρτσαρής, καμία σχέση με πριν 10 μέρες. Ωραίο ματς πάντως, από ένα σημείο και μετά είχε πολύ ενδιαφέρον!
Bougas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανιδεος... γυρνα στην μπαλιτσα σου και ασε το μπασκετ σε οσους ξερουν.. ολυμπιακος παντος και να ξερει απο ....μπασκετ,δεν στεκει.αρα ουτε εσυ μπορεις να μιλησεις για τον αγωνα.ας φαμε το τσιμπουκακι μας παρεα ολοι οι ολυμπιακοι,και ας τραγουδισουμε ολοι μαζι: ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. μπραβο τους.γιατι εχουνε παιχτες,γιατι εχουνε προπονητη,εχουνε γιανακοπουλο και πανω απόλα ομαδα. Σιγουρα υπαρχει μια ανωτερωτητα των πρασινων, αλλα η ψαλιδα εχει κλεισει αρκετα.. καθε φορα,10 λεπτα μετα απο καθε ...τσιμπουσι του φραγκισκου τα ιδια λεμε.εγω κουραστικα.πλεον δεν νιωθω την αναγκη να λεω "στο τσακ χασαμε,η ψαλιδα εχει κλεισει" ,γιατι δεν νιωθω την αναγκη να το παιξω και εγω "μεγαλος και σχεδον...ισαξιος αντιπαλος",και οτι ειμαι "κοντα" στον παναθηναικο. δεχωμαι οτι γινετε προσπαθεια,αλλα οπως και η πλειοψηφια των φιλαθλων του ολυμπιακου,δεν με ενδιαφερει ποτε και πως θα γινει αυτη η προσπαθεια.θελω τιτλους,και τους θελω αμεσα.με εχει τσουξει ο κολος μου τοσα χρονια απο το φιστικωμα,τοσο πολυ που παρακαλαω να παρουμε και εμεις εναν τιτλο,εστω κι'αν ο πρωτος σκορερ μας ειναι ο πιτσιλκας.δεν με νοιαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.