Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε εχετε ξεφυγει.. Επειδη εκανε μια κοιλια θεωρειτε οτι θα περναμε ευκολα τον Παναθηναικο μια ομαδα χρονια δουλεμενη και με πολυ καλο ροστερ;

Τι στην χειροτερη περιοδο των τελευταιων χρονων λετε και τετοια;

Καταρχην λαβετε κατι τρομερα σημαντικο υπ'οψιν σας.. Επαιζε μετσ απο καιρο ο Τσαρτσαρης..Παικτης κλειδι στον ΠΑΟ..

Περαν αυτου, σε ενα ματς που παει στους 80 ποντους και μια ομαδα απο τους 65-70 εχει 15-16 τριποντα (παραπανω απο τους μισους ποντους της δλδ λογω ανυπαρκτης περιφερειακης αμυνας και ξεκωλοματος αν θελετε..) και 11 περισσοτερες επιθεσεις για διποντα παρολο που δεν πηρε πολλους ποντους απο την ρακετα (ριμπαουντ και δευτερες επιθεσεις δλδ), δεν μπορεις να περιμενεις τπτ παραπανω..

Το εχουμε πει οτι ειναι ΠΑΡΑ πολυ νωρις να κριθει ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη. Εχει συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα ο Γιαννακης αλλα δεν γινονται και θαυματα.. Δεν μπορεις να νικας συνεχεια και να εχεις και αμυντικο και επιθετικο οιστρο..

Ενα ματς ηταν το πηρε ο ΠΑΟ και τελειωσε.. Παμε παρακατω..

Εχω την εντυπωση οτι οι τελικοι του πρωταθληματος θα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακοι. Αλλα παιδια ειλικρινα. Μην σχολιαζετε ετσι.. Την μια τους θεοποιειτε και την αλλη τους κραζετε.. Η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση. Βρισκομαστε σε καλο δρομο αλλα θελουμε ακομα ΠΑΡΑ πολυ δουλεια..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, παμε αναλυση για μπασκετακι.

Οι βαζελοι σιγουρα θα χαιρονται αυτη τη στιγμη αλλα δεν ξερω κατα ποσο "καλα κανουν" απο ενα σημειο και μετα.

Εμεις με τη σειρα μας ειμαστε σαφεστατα ικανοποιημενοι γιατι απο εκει που με τα ιδια ποσοστα τριποντων του ΠΑΟ φαγαμε 18 στο ΣΕΦ, τωρα χασαμε με 2.

Θα πει κανεις? Μα καλα εισαι χαρουμενος που εχασες εστω και με 2? Οχι δεν ειμαι χαρουμενος για την ηττα αλλα ειμαι χαρουμενος γιατι η προσπαθεια που ΝΟΜΙΖΑΜΕ οτι ο ολυμπιακος ξεκινησε περισυ, τελικα ξεκινησε φετος στη μεση της χρονιας και απεδειχθει περιτρανα οτι εφταιγε ο προπονητης. Για τους 2 μηνες λοιπον του Γιαννακη και με τους παιχτες μη επιλογης του, νομιζω οτι ο ΠΑΟ θα πρεπει να αρχισει να φοβαται και λιγακι ιδιαιτερα για του χρονου αν οχι και για το τελος του πρωταθληματος.

Απο εκει και περα, αυτο που ειδα απο τον ΠΑΟ, ειναι ο λογος που αποκλειστηκε απο την ευρωλιγκα. Ποιος ειναι αυτος? Οτι το μονο που ξερει να κανει η υπερομαδα ειναι να σουταρει τριποντα. Αν δεν μπουν τα τριποντα, χανει το παιχνιδι. Δυστηχως για δευτερη φορα μπαινανε ολα. Μια του κλεφτη 2 του κλεφτη...

Δημοσ.
ολυμπιακος παντος και να ξερει απο ....μπασκετ,δεν στεκει.αρα ουτε εσυ μπορεις να μιλησεις για τον αγωνα.ας φαμε το τσιμπουκακι μας παρεα ολοι οι ολυμπιακοι,και ας τραγουδισουμε ολοι μαζι:

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

μπραβο τους.γιατι εχουνε παιχτες,γιατι εχουνε προπονητη,εχουνε γιανακοπουλο και πανω απόλα ομαδα.

ακριβως, επειδη δεν ειμαι ολυμπιακος και επειδη εχω δει τα περισσοτερα παιχνιδια του παναθηναικου, εχω και μια γνωμη παραπανω..

Ειναι κατεστημενο, αλλα σιγουρα δεν ειναι η διαφορα οπως αλλα χρονια..

Παντως, φοβερη η αντιδραση του παναθηναικου μετα τον αποκλεισμο, εδειξε ψυχη πρωταθλητη..

Δημοσ.

Συγγνώμη BOUGAS, αλλά επειδή επικρατούν τέτοιες απόψεις έπεφταν πάλι πέτρες σήμερα και το γήπεδο ήταν άδειο. Αν δε σε ενδιαφέρει το μπάσκετ, απλά μη βλέπεις. Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό ματς, λίγο αλάνας ενίοτε, αλλά σίγουρα σε κρατούσε. Εντάξει, έχασε ο Ολυμπιακός, αλλά έχασε οριακά σε ένα καλό ματς. Σιγά τα ωά!

Critter, συμφωνώ ότι ήταν πολύ μονοδιάστατο το παιχνίδι του ΠΑΟ, αλλά σκέψου ότι κι ο Γκριρ έβαλε κάτι θεόκουλα για να μείνουμε κοντά στο σκορ. Πάντως, αν στρώσει ακόμα λίγο ο Ολυμπιακός, ενταχθεί κι ο Μάτσας, πιστεύω ότι θα δούμε καλούς τελικούς, όπως πέρυσι. Όσο τα παιχνίδια πηγαίνουν στον πόντο, μια θα κερδίζει ο ένας, μια ο άλλος. Μακάρι να συμβαίνει αυτό και σε πιο πολιτισμένο περιβάλλον.

Δημοσ.

Παντως και χωρις καμια δοση ειρωνειας, ΜΠΡΑΒΟ στο Γιαννακη που κρατησε τους παιχτες τους κατα τη διαρκεια της απονομης στον αγωνιστικο χωρο.

Μπορει στο γηπεδο οταν ειμαστε αντιπαλοι να τον βριζω αλλα το ηθος του δεν μπορω παρα να το παραδεχτω.

Δημοσ.
Αν δε σε ενδιαφέρει το μπάσκετ, απλά μη βλέπεις.

το τι θα κανω εγω,ασε με να το κρινω μονος μου.

Συγγνώμη BOUGAS, αλλά επειδή επικρατούν τέτοιες απόψεις έπεφταν πάλι πέτρες σήμερα και το γήπεδο ήταν άδειο.

1ον δεν εχω πεταξει ποτε εγω πετρα.

2ον ποιες ειναι οι αποψεις? το οτι μια ζωη μας τσιμπουκωνει ο παναθηναικος? η οτι προσπαθεις λεγωντας "ωραιο ματς!" να μας πεισεις οτι ο ολυμπιακος ειναι ισαξιος με τον παναθηναικο?

Δημοσ.
Μπορει στο γηπεδο οταν ειμαστε αντιπαλοι να τον βριζω αλλα το ηθος του δεν μπορω παρα να το παραδεχτω.

α,για το ηθος του....

οχι δηλαδη για το οτι μας εφερε 2 ευρωπαικες κουπες στην χωρα μας,μας πηγε τελικο παγκοσμιου πρωταθληματος αποκλειωντας τους αμερικανους,και γιατι φορεσε την φανελα σας κατακτωντας ενα ευρωπαικο;

Δημοσ.

θα τα πουμε στο πρωταθλημα,για ποσο καιρο θα μας παιζετε με τριποντα?Δεν μπορει θα σπασει καποτε,δεν μπορει να μπαινουν συνεχεια

Δημοσ.

1ον δεν εχω πεταξει ποτε εγω πετρα.

2ον ποιες ειναι οι αποψεις? το οτι μια ζωη μας τσιμπουκωνει ο παναθηναικος? η οτι προσπαθεις λεγωντας "ωραιο ματς!" να μας πεισεις οτι ο ολυμπιακος ειναι ισαξιος με τον παναθηναικο?

Οι απόψεις "εγώ θέλω μόνο να κερδίσω τον ΠΑΟ κι ας το βάλει κι ο διαιτητής". Μόλις έχει τελειώσει ένας ωραίος τελικός κι εσύ ασχολείσαι με άλλα και γκρινιάζεις. Αυτό εννοώ. Αν αυτοί που πηγαίνουν στο γήπεδο δεν ενδιαφέρονται και για το άθλημα λίγο, όταν δεν κερδίζουν είναι πιθανό να το κάνουν κώλο. Εσένα προφανώς θα σου άρεσε περισσότερο να τελειωνε το ματς 42-40 όπως παλιά, αρκεί να κέρδιζε ο Ολυμπιακός. Νταξ, απόψεις είναι αυτές, απλώς είναι λίγο άκαιρο να κράζεις την ομάδα μετά από το συγκεκριμένο ματς. Τη στιγμή μάλιστα που, αν καταλαβαίνω καλά, αν έμπαινε το τρίποντο της απελπισίας στο τέλος και κέρδιζε ο ΟΣΦΠ, θα έγραφες διθυράμβους και θα πετούσες σεξουαλικά υπονοούμενα στους παναθηναϊκούς.

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι οτι έπαιζαν με 3ποντα και είχαν άριστα ποσοστά. Το θέμα είναι οτι τα 15/18 πχ ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεύθερα σουτ και βγαίνανε συνέχεια με την ίδια κομπίνα. Άμυνα κατώτερη σχολικού επίπεδου σε πολλές φάσεις, ειδικά απο Πρίντεζη που έμοιαζε εντελώς χαμένος στο γήπεδο.

Μου έκανε εντύπωση πάντως το ότι με τέτοια χάλια άμυνα για 20 λεπτα κρίθηκε στη βολή το παιχνίδι, μπράβο στον Γιαννάκη, κι ας μη βγήκε το ρίσκο στο τέλος.

Οι Έλληνες έδωσαν ρέστα εκατέρωθεν για 1 ακόμα φορά πάντως.

Δημοσ.

imo, τα περισσότερα απ'τα ελεύθερα τρίποντα του παο είναι λάθος του δράκου κυρίως κι όχι των παικτών.

Δημοσ.

Κοίτα, αυτό έλεγα και εγώ, αναρωτιόμουν δηλ, γιατί αφού είχαν τέτοια ευστοχία δεν άλλαζε την άμυνα σε man to man, αλλά παρατήρησα επίσης οτι Πρίντεζης και Τεόντοσιτς αρκετές φορές ήταν εντελώς χαμένοι στην άμυνα.

Δημοσ.

Ρε τι το ψάχνετε τόσο πολύ το πράγμα?Ο βάζελος αυτή τη στιγμή είναι ανώτερος,πήρε και τα προβλεπόμενα κουκούτσια και το καθάρισε το παιχνιδάκι.Αν δεν ήταν τα τρίποντα θα κέρδιζε κάπως αλλιώς.

Αντί να λέμε πάλι καλά που το χάλι έχει συμμαζευτεί

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι και με την Παρτιζαν ελευθερα τριποντα σουταρανε και δεν τα βαζανε. Πώς σας φαινεται αλλωστε η δηλωση του Ομπραντοβιτς οτι τον τελευταιο μηνα κανανε 2 πολυ καλα παιχνιδια και αυτα ηταν εναντιων του ολυμπιακου. Ειναι προφανες απο αυτο που ειπε οτι τα τριποντα δεν μπαινουνε συνεχεια...Επομενως ητανε και θεμα τυχης. Δηλαδη στην προπονηση ολα τα ελευθερα τα βαζουνε?Και μεις σουταραμε 3 ελευθερα και δεν μπηκε κανενα....ειναι να σου κατσει.

Εν πασει περιπτωσει, εχουμε δρομο μπροστα μας...

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι και με την Παρτιζαν ελευθερα τριποντα σουταρανε και δεν τα βαζανε. Πώς σας φαινεται αλλωστε η δηλωση του Ομπραντοβιτς οτι τον τελευταιο μηνα κανανε 2 πολυ καλα παιχνιδια και αυτα ηταν εναντιων του ολυμπιακου. Ειναι προφανες απο αυτο που ειπε οτι τα τριποντα δεν μπαινουνε συνεχεια...Επομενως ητανε και θεμα τυχης. Δηλαδη στην προπονηση ολα τα ελευθερα τα βαζουνε?Και μεις σουταραμε 3 ελευθερα και δεν μπηκε κανενα....ειναι να σου κατσει.

Εν πασει περιπτωσει, εχουμε δρομο μπροστα μας...

Ετσι ειναι και το ανεφερα και πιο πανω.. Το τριποντο την ωρα του αγωνα ναι μεν εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μπει οταν το συστημα βγαλει ενα παικτη ελευθερο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μπει κιολας.. Αλλο πραγμα η προπονηση και αλλο το παιχνιδι. Οποιος εχει παιξει μπασκετ το ξερει αυτο την ωρα του ματς ειναι τελειως "διαφορετικο" το καλαθι φανταζει πιο μικρο απο την ενταση. Αν ομως βρεθεις στην μερα σου το βλεπεις τεραστιο..Ειναι και θεμα μερας και φυσικα θεμα τυχης. Οταν μια ομαδα βαζει 16 τριποντα και παραπανω απο τους μισους ποντους της με τριποντα θελει οπωσδηποτε και την τυχη περα απο την ικανοτητα με το μερος της..

Το ζητημα ομως ειναι να μην προκαλεις την τυχη σου μην παιζοντας σωστη περιφερειακη αμυνα ειδικα με μια ομαδα σαν τον Παναθηναικο γιατι θα το πληρωσεις.

Παντως επιμενω κλειδι στην νικη του σημερινου παναθηναικου ηταν ο Τσαρτσαρης. Μην βλεπετε μονο τα τριποντα δειτε και ποσες παραπανω επιθεσεις εκανε ο ΠΑΟ με δευτερες ευκαιριες, παροτι εμφανως το παιχνιδι μεσα στην ρακετα δεν τον βοηθησε σημερα.

Η ομαδα ειναι σε καλο δρομο. Σε πολυ καλυτερο απο οτι ηταν τουλαχιστον πριν 2 μηνες. Εχει περασει στους 8 με μια ομολογουμενως ομως πολυ δυσκολη κληρωση με μειονεκτημα εδρας και εχει και τα πλει οφφ μπροστα της. Ψυχραιμια και μην κανουμε ακραιες δηλωσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...