FilipposMD Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 H καρδια μου παει να σπασει, δεν θυμαμαι και εγω ποτε πορωθηκα τοσο πολυ με αγωνα μπασκετ, ισως στο eyro με τους αμερικανους. Ίσως και στο Παναμερικανικό, που συμμετείχε η Ελλάδα . Άντε να δούμε την Πέμπτη, γιατί αυτοί με χάλια ματς και μας πήγαν στον πόντο, αμα παίξουν καλά, δύσκολα τα πράγματα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Το πιο δυσκολο ματς ειναι τη Πεμπτη...εκει που οι της ΤΣΣΚΑ δεν θα κατεβουν υπεροπτικα και θα ειναι με το μαχαιρι στο λαιμο! Και αμα ειδατε σημερα διαιτησια 90-10 υπερ των Ρωσσων τη Πεμπτη να δειτε τι εχει να γινει!
gadg3takias Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 ΝΑΑΑΑΙΙΙΙΙ!!!! ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ!! Φοβερό παιχνίδι, ακατάλληλο για καρδιακούς, τρομεροί Γουντς, Γκριρ, Βασιλόπουλος, πολύ καλό στήσιμο και άμυνα ειδικά στο 1ο ημίχρονο (δεν θέλω να χαλαστώ τώρα και να μιλήσω για το πέτσινο φάουλ στον Βασιλόπουλο). Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!! Άντε και την Πέμπτη να πάρουμε και ένα ακόμα! (<- δύσκολο πάντως)
EKTELESTES Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μας πήγαν στο πόντο, αλλά είχαν και 6ο παίχτη
vlachaquito Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Χωρις υπερβολη ειχα χρονια να δω τετοιο ολυμπιακο.. Απλα τελειος.. ο γουντς επιβεβαιωνει αυτο που λεω καιρο τωρα, αν αυτος ο παικτης παρει ρυθμο, απλα στην ευρωπη δεν κοβεται.. Ο γκριρ πραγματι αρχιζει να θυμιζει ριβερς, ο βασιλοπουλος τελειος μεχρι που τον..πεταξαν εξω.. Ενα μεγαλο μπραβο στους διαιτητες, οι οποιοι παιξαν 50-50...που να-ναι οι μερες τους οι πουλημενοι... Τελος οτι και να πω για τον γιαννακη ειναι πιστευω λιγο.. Εγω που ειμαι ο πιο ενθερμος οπαδος του, τετοια βελτιωση δεν την περιμενα.. Μπορει στο τελος ο ολυμπιακος να αποκλειστει, αλλα τιποτα δεν θα αλλαξει την μαγικη πορεια αυτων των μηνων και την μεγαλυτερη μεταμορφωση ομαδας μπασκετ τα τελευταια χρονια..ταδε εφη φιλιππoς συριγος btw... P.S. bouga bouga r u here????
tzinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ίσως και στο Παναμερικανικό, που συμμετείχε η Ελλάδα . Άντε να δούμε την Πέμπτη, γιατί αυτοί με χάλια ματς και μας πήγαν στον πόντο, αμα παίξουν καλά, δύσκολα τα πράγματα... καλα βρε, αφου ακομα ειμαι σε ενταση λολ. στο παγκοσμιο ητανε Παντως περα του οτι εμεις καναμε σχεδον τελειο παιχνιδι, πιστευετε οτι η τσσκα εκανε πολυ κακο παιχνιδι?? Δεν νομιζω, το παλεψε, σουταρε σχετικα καλα, αλλα εβρισκε κλειστους διαδρομους, ειχε και ταξεσπασματα της και τα σφυριγματα. Σιγουρα μπορει να παιξει καλυτερα αλλα δεν νομιζω οτι κερδισαμε μονο επειδη αυτοι δεν πιασανε αποδοση
Critter Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μπραβο ρε ομαδαρα. Γ@μησε και την ΤΣΣΚ και την διαιτησία. Την πεμπτη όλοι ΣΕΦ. Edit: Και μην ξεχναμε οτι το ΣΕΦ δεν θα εχει φλώρους ρώσους μεσα αλλα κ@υλωμενους γαύρους. Θυμαστε και με τη Ρεαλ τι εγινε μετα το κροσε στον Τεο. Ας τολμησουν οι διαιτητες να κανουν τα δικα τους...
vaso7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πω πω παιδιά τι ήταν αυτό. Δεύτερο παιχνίδι μετά από αυτό με τη Ρεάλ που είδα ολόκληρο αλλα μπορώ να πω οτι παίξαμε τέλεια! Και ο Γουντς τι παιχτάρα! Καλά ο Γκριρ σταθερή αξία και μ'άρεσε πολύ και ο Βασιλόπουλος απόψε.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αφου τα λεγα δεν τα λεγα; Χασαμε απο τον ΠΑΟ και λεω μην βιαζεστε να τους κρινετε δεν ειναι δυνατον σε 2 μηνες να βγαλουν ΟΛΑ τα ματς με πολυ καλες εμφανισεις.. Βγαζω το καπελλο στον Γιαννακη μαεστρικο στησιμο σημερα..Πραγματικα εχει κανει θαυματα σε 2 μηνες ο ανθρωπος.. Για σημερα τι να πω; Μπραβο μπραβο και παλι μπραβο.. Η καλυτερη εμφανιση του ΟΣΦΠ στο μπασκετ εδω και παρα πολυ καιρο.. ΠΟΛΥ καλη εμφανιση και σεληνιασμενος Woods!! Πανεξυπνο παιχνιδι απο Greer πραγματικα μεταμορφωμενος μοιραζε ασσιστ σουταρε μαρκαρε απιστευτη μεταμορφωση!! Πωπω δεν μπορω να το πιστεψω.. Η ομαδα που εψαχνε αγωνιστικο χαρακτηρα 2 μηνες πριν, σημερα περνει την CSKΑ μεσα στην Ρωσια!! Απιστευτα πραγματα.. Και οχι σε ενα τυχαιο αγωνα αλλα σε knock out αναμετρησεις για final four!! Αντε να δουμε σε ενα ΣΕΦ καμινι την Πεμπτη θελει εξισου απιστευτη εμφανιση γιατι τα πραγματα ειναι εξισου δυσκολα. Η CSKA δεν κααταλαβαινει απο εδρες. Και μην ακουω για χαλια εμφανιση της CSKA σημερα ΕΙΔΙΚΑ με τετοια αμυνα που παιξαμε και φυσικα με τετοιο σπρωξιμο απο την διαιτησια.. 4 φαουλ στο τεταρτο δεκαλεπτο και παιζανε box.. Αντε υπομονη μεχρι την Πεμπτη.. Το ονειρο που φανταζε απιστευτο πλεον ειναι στο χερι μας..
MiltoZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Και μην ακουω για χαλια εμφανιση της CSKA σημερα ΕΙΔΙΚΑ με τετοια αμυνα που παιξαμε και φυσικα με τετοιο σπρωξιμο απο την διαιτησια.. 4 φαουλ στο τεταρτο δεκαλεπτο και παιζανε box.. Αντε υπομονη μεχρι την Πεμπτη.. Το ονειρο που φανταζε απιστευτο πλεον ειναι στο χερι μας.. 26 έναντι 7 οι βολές, 13 έναντι 24 τα φάουλ
tzinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Εντός έδρας ήττα για ΤΣΣΚΑ μετά από 27 μήνες! http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=125715 για να καταλαβουμε τι καταφεραμε. ειδικα αμα σκεφτεις που ημασταν πριν λιγους μηνες οπως λετε
Droidlock Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Ετσι νικαει ο Πειραιας Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακος
dimkar2405 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Συγχαρητηρια για τη μεγαλη νικη απο εναν αιωνιο που σεβεται τις τελευταιες μπασκετικες σας εμφανισεις....Α, και καποιες απο τις ευρωπαικες φετινες ποδοσφαιρικες εμφανισεις...
zoocra77 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μεγάλη Νικη σήμερα!Ελπίζω το ΣΕΦ να γίνει κολαστήριο και να πάρουμε την πρόκριση!Ευτύχώς εγώ έκλεισα εισητήριο μέσω internet πριν το ματς και τωρα που ήθελαν 2 φιλαρακια μου δεν είχε ολα sold out! p.s. http://www.sport24.gr/html/ent/906/ent.227906.asp ΛΕΣ????
EKTELESTES Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Αναστό θα γούσταρα τρελά, μακάρι. Πίσω στο μπάσκετ, τα έλεγα πάλι για τον Πρίντεζή, Τεόντοσιτς. Ειδικά ο Πρίντεζης λες και βρίσκεται σε άλλο γήπεδο ήταν και με Παναθηναϊκό και σήμερα. Δε μπορώ να πω για όλη τη χρονιά γιατί έχω δει ελάχιστα τον Ολυμπιακό φέτος, αλλά πραγματικά είναι τραγικό το παλικάρι και στην άμυνα, αλλά και στις επιλογές /κινήσεις που κάνει στην επίθεση. Δε ξέρω αν έχει φοβερό άγχος κλπ, αλλά δε μου γεμίζει το μάτι γενικότερα. Θα δείξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.