thodoras Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Θα προκριθουμε στη Μοσχα... Πολυ δυσκολα αν η CSKA πιασει την χτεσινη αποδοση...:fear:
Critter Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ναι ε? Ναι. Γιατί οχι; Basket ειναι, το εχουμε κανει ήδη 2 φορες φετος και εντος και εκτος, δεν εχουν δυσκολη εδρα, δεν νομιζω παλι να εχουν την ιδια ευστοχια και εν παση περιπτωση η ομαδα ειναι σε καλο δρομο και τα αποτελεσματα της πλεον μονο τυχαια δεν ειναι. Το μονο κοινο μεταξυ των αγωνων θα ειναι μαλλον παλι η διαιτησια. Και μην ακουω μλκιες του στυλ ειναι η ΤΣΣΚΑ και αρα θα τα δωσει ολο κτλ γιατι και ο ΠΑΟ ως κατοχος του τροπαιου θεωρουτανε ακομα πιο μεγαλο φαβορι απο την ΤΣΣΚΑ, βρεθηκε με την πλατη στον τοιχο και παρολα αυτα δεν τα καταφερε. Επισης η ΤΣΣΚΑ βρισκεται σε 5 συνεχομενα final four και αυτο καποτε θα σταματησει και τελος πάντως πριν ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ είχα μια αισθηση οτι θα περασουμε όπως τότε με την Παρτιζάν στους 2 εκτός. Απο εκει και περα, καλυτερη απο εμας η ΤΣΣΚΑ σιγουρα, αλλα απο την αλλη, basket ειναι και ειναι πολυ πιο ευκολο το αουτσαιντερ να κερδισει το φαβορι απʼοτι στο ποδοσφαιρο. Είδωμεν αλλα αυτη την αισθηση εχω...
antreaslam Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Critter, απλά να σου πω, ότι δεν είναι απίθανη η ευστοχία των αντιπάλων του οσφπ, στα παιχνίδια επί γιαννάκη, μια που η άμυνα που παίζει, με τις περιστροφές, αφήνει πάντα εν συνειδήσει κ όχι τυχαία ή από λάθος, έναν αντίπαλο παίχτη ελεύθερο, προκειμένου να κλείσει/θωρακίσει το inside game,και κάνοντας...το σταυρό του στα αμαρκαριστα σουτ. Εξού και ξαφνικά παο+τσσκα πέτυχαν εξωφρενικά ποσοστά στα 3ποντα,κλπ! Το απίθανο στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι να έχει η τσσκα τα ίδια ποσοστά στην περιφερεια της με το 1ο παιχνίδι! Ακόμα, κάποια στιγμή θα σταματήσει να πιάνει η επίθεση κωλοτούμπα του οσφπ (σχεδόν όλες οι επιθέσεις όταν δεν παίζει ο μπλάκνευ δηλαδή)! Αυτά δε στα λέω από εμπάθεια απέναντι στον οσφπ, απλα ως μπασκετική άποψη! Και τέλος, δε θεωρώ ότι υπάρχει ένας παίχτης στον οσφπ, που να γνωρίζεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει το παιχνίδι, ότι όταν πάρει πάνω του κρίσιμη προσπάθεια, θα ευστοχήσει, ενώ στην τσσκα υπάρχουν ο πολύ μεγάλος σίσκα, και ο εξίσου πολύ μεγάλος σμοντις! Μπασκετικά, μία νίκη σε 3 παιχνίδια, του οσφπ με την τσσκα, είναι ο ορισμός του ταβανιού... (Η διαφορά με την παρτιζαν του τότε, οφείλεται στον αντίπαλό όπως καταβαίνεις κ την αξία του)!
EKTELESTES Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κανείς δε λέει οτι είναι αδύνατο, αλλά πλέον πολύ δύσκολο. Είχαν ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία, ξέφυγαν και 27-15 και ξαφνικά άλλαξε όλη τη 5αδα απ ὀτι άκουσα. Δεν είδα το παιχνίδι όπως το πρώτο για να σχολιάσω περισσότερα, αλλά πλέον θα ναι ΠΟΛΥ ζόρικα τα πράγματα, δεδομένου οτι θα βάλουν πάλι το χεράκι τους οι γκρίζοι να βοηθήσουν έαν χρειαστεί. Η έλλειψη εμπειρίας που είπε ο Γιαννάκης τα λέει όλα πάντως, αν και παρόλο που είναι καλός προπονητής, όσο είμαι σε θέση να κρίνω, είναι λίγο εγωιστής και επιπόλαιος σε κάποια θέματα.
littlelouievegos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Critter, απλά να σου πω, ότι δεν είναι απίθανη η ευστοχία των αντιπάλων του οσφπ, στα παιχνίδια επί γιαννάκη, μια που η άμυνα που παίζει, με τις περιστροφές, αφήνει πάντα εν συνειδήσει κ όχι τυχαία ή από λάθος, έναν αντίπαλο παίχτη ελεύθερο, προκειμένου να κλείσει/θωρακίσει το inside game,και κάνοντας...το σταυρό του στα αμαρκαριστα σουτ. Εξού και ξαφνικά παο+τσσκα πέτυχαν εξωφρενικά ποσοστά στα 3ποντα,κλπ!Το απίθανο στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι να έχει η τσσκα τα ίδια ποσοστά στην περιφερεια της με το 1ο παιχνίδι! Το ειδες το χθεσινο παιχνιδι ή απλα βγαζεις θεωριες; Τα μισα απο τα τριποντα της CSKA ηταν υπο πιεση (και καποια υπο ασφυκτικη και buzzer shots) και ελαχιστα ηταν ελευθερα. Το προβλημα εχθες δεν ηταν η περιφερειακη αμυνα οσο η αποδιοργανωση του Ολυμπιακου επιθετικα κυριως σε συνδυασμο με το επιθετικο κρεσεντο της CSKA.. Που οπως καταλαβαινεις σημαινει κυριως ΑΠΕΙΡΙΑ οπως πολυ σωστα τονισε ο Γιαννακης. Γιατι και η CSKA βρεθηκε με την πλατη στον τοιχο χανωντας με 10-12 ποντους στην αρχη, αλλα σαν εμπειρη ομαδα εμεινε στο πλανο της γυρισε το ματς και με σωστες επιθεσεις και αμυνα γυρισε το αγχος προς την πλευρα του Ολυμπιακου. Οσο για το ματς με τον Παναθηναικο δεν θα σου αλλαξω εγω γνωμη για τα "ευλογα" συμπερασματα που βγαζεις. Ναι η περιφερειακη αμυνα του Ολυμπιακου στο μεταξυ μας ματς ηταν κακη, αλλα σε καμια των περιπτωσεων αυτο δεν σημαινει οτι μια ομαδα μπορει να βαλει αβιαστα τους μισους και παραπανω ποντους με τριποντα (16 τον αριθμο).. Αυτα τα ποσοστα προυποθετουν και μερα και οσοι εχουν παιξει μπασκετ το καταλαβαινουν αυτο. Υπαρχουν και μερες που 40 ελευθερα τριποντα να βαρεσεις τα 5 θα μπουν και θα σπασεις τα καλαθια. Ειναι ενα αθλημα ρυθμου και συγκεντρωσης. Και εχθες η CSKA ειχε τα παντα, ενω ο ΟΣΦΠ τπτ.. Ακόμα, κάποια στιγμή θα σταματήσει να πιάνει η επίθεση κωλοτούμπα του οσφπ (σχεδόν όλες οι επιθέσεις όταν δεν παίζει ο μπλάκνευ δηλαδή)!Ε τοτε μαλλον δεν ειδες τα ματς με την Μακαμπι και το ματς στην Μοσχα.. Και απλα λες κατι για να το πεις.. Γιατι σε αυτα τα ματς θα εβλεπες ενα εκπληκτικο Γκριρ οχι μονο να σκοραρει αλλα και να μοιραζει παιχνιδι απιστευτα. Και εγω μπορω να σου αντιπαραθεσω οτι παρολο το πλουσιο ροστερ σου χωρις τον Τσαρτσαρη να ενωνει τους ψηλους με τα γκαρντ σου στο παρκε δεν εισαι παρα μια μετρια ομαδα οπως και το απεδειξες ολο αυτο τον καιρο με τις ηττες σου μεχρι να επιστρεψει. Η αληθεια ομως βρισκεται καπου στην μεση παντα και καλο ειναι να το θυμομαστε και να μην προβαινουμε σε τετοιου ειδους "ευκολα" σχολια.. Αυτά δε στα λέω από εμπάθεια απέναντι στον οσφπ, απλα ως μπασκετική άποψη!Και τέλος, δε θεωρώ ότι υπάρχει ένας παίχτης στον οσφπ, που να γνωρίζεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει το παιχνίδι, ότι όταν πάρει πάνω του κρίσιμη προσπάθεια, θα ευστοχήσει, ενώ στην τσσκα υπάρχουν ο πολύ μεγάλος σίσκα, και ο εξίσου πολύ μεγάλος σμοντις! Μπασκετικά, μία νίκη σε 3 παιχνίδια, του οσφπ με την τσσκα, είναι ο ορισμός του ταβανιού... (Η διαφορά με την παρτιζαν του τότε, οφείλεται στον αντίπαλό όπως καταβαίνεις κ την αξία του)! Συγνωμη που στο λεω αλλα οταν διαβαζω τετοιες αποψεις εγω αυτο καταλαβαινω. Οτι εχεις εμπαθεια με τον ΟΣΦΠ γιατι πολυ απλα βλεπεις την χειροτερη οπτικη γωνια για εμας και την καλυτερη για τους αλλους.Εσυ θεωρεις τυχη και ταβανι την νικη στο Γιαντ Ελιαου, στο Καουνας, στην Μοσχα την νικη επι της Ρεαλ εδω μεσα, ενω ταυτοχρονα ΟΛΟΙ οι αλλοι βρισκονται σε κακες μερες με τον ΟΣΦΠ αλλιως θα μας καθαριζαν με συνοπτικες διαδικασιες. Αποψη σου αλλα μην περιμενεις να συμφωνησω. Εγω πιστευω οτι αν εχθες δεν ειχαν καταβληθει απο το αγχος οταν η CSKA μας προσπερασε στο σκορ και μεναν προσηλωμενοι στην ροη του αγωνα τοτε τα πραγματα θα ηταν αλλιως. Τεραστια ομαδα η CSKA αλλα και ο Ολυμπιακος εχει καλο ροστερ. Αναξιοποιητο παρα πολυ καιρο αλλα καλο ροστερ. Απο το οποιο περιμενουν καποιοι να κανει θαυματα σε 2 μηνες ο Γιαννακης και να βγαζει το μαξιμουμ σε ΟΛΑ αυτα τα πολυ δυσκολα ματς στο τελος της περιοδου. Ε αυτα δεν γινονται.. Πολυ απλα δεν γινονται στο μπασκετ. Τεραστια ομαδα η CSKA (για μενα εδω και χρονια η καλυτερη στην Ευρωπη)..Αλλα οχι και ταβανι η μια νικη του Ολυμπιακου επι της CSKA επειδη μας συμφερει να το λεμε. Για μενα ετσι οπως εξελιχθηκε ειναι αποτυχια το οτι θα μεινουμε εξω, καθως αποτυχαμε να διαχειριστουμε την μεγαλη νικη στην Ρωσσια. Δειγμα απειριας και ελλειψης εμπιστοσυνης των παικτων στις δυνατοτητες τους και κυριως νοοτροπιας. Κατι που ειναι τρομερα δυσκολο να το περασει ο Γιαννακης σε δυο μηνες.
Critter Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Κατ αρχας αν 1 νικη στα 3 παιχνιδια για σενα ειναι ταβάνι, τοτε σκεψου οτι εχουμε ξεπερασει το ταβανι καθως έχουμε 2 νίκες σε 4 παιχνιδια φετος. Μια στην κανονικη περιοδο στο ΣΕΦ με 71-67 και μια μέσα στη Ρωσια 74-72. Δευτερον τα ελευθερα τριποντα εχθές άντε να ήτανε 2-3 τα υπολοιπα ηταν υπο πιεση. Ειδικα αυτος ο Λανκγτον τα εβαζε με κρεμασμενους 2 παιχτες πάνω του. Για τα μεταξυ μας δεν εχω να πω τπτ γιατι θα μπλεξω αγρια και δεν εχω ορεξη να τραβαω τα μαλλια μου.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μου αρεσει που του απαντατε σοβαρα...
johnyboy Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Οτι bsket και να παίξετε θα σας πάρουν το μάτς με τα κοράκια.Είναι γνωστό αυτό.CSKA χρόνια τώρα έχει και τα κοράκια μαζί.
konnak Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Απο εκει και περα, καλυτερη απο εμας η ΤΣΣΚΑ σιγουρα, αλλα απο την αλλη, basket ειναι και ειναι πολυ πιο ευκολο το αουτσαιντερ να κερδισει το φαβορι απʼοτι στο ποδοσφαιρο. Διαφωνώ κάθετα (και όχι μόνο εγώ νομίζω). Οι εκπλήξεις είναι πολύ πιο συχνές στο ποδόσφαιρο (που συν τοις άλλοις, υπάρχει και ισοπαλία) παρά στο μπάσκετ.
algait Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο εύκολο να γίνουν εκπλήξεις. Στο μπάσκετ όπως και να χει θα κερδίσει αυτός που θα παίξεις καλύτερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο έχεις τη δυνατότητα να κλειστείς 90 λεπτά πίσω και να αμύνεσαι, να κάνεις ένα γκολ με μία αντεπίθεση και να κερδίσεις. Στο μπάσκετ πρέπει υποχρεωτικά να παίξεις και επίθεση και μάλιστα να κάνεις τον ίδιο αριθμό επιθέσεων με τον αντίπαλό σου. Οπότε θα κερδίσεις μόνο αν βάλεις περισσότερα καλάθια στις επιθέσεις που έχεις!
insomniaK Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Διαφωνώ κάθετα (και όχι μόνο εγώ νομίζω). Οι εκπλήξεις είναι πολύ πιο συχνές στο ποδόσφαιρο (που συν τοις άλλοις, υπάρχει και ισοπαλία) παρά στο μπάσκετ. Δε του λες και για τον Λάνκγτον τώρα, τι κωλοπαιδαράς είναι και ότι φέτος σκοράρει κατ' εξακολούθηση από τα 7-8m, με άμυνα (ναι συνηθίζει να το κάνει). Ότι οι μονάδες του οσφπ είναι και ένα και δύο και τρία σκαλιά κάτω από της τσσκ, να τους το πούμε; Ο Μεσίνα έχασε στο πρώτο παιχνίδι από τον Γιαννάκη, στο δεύτερο όμως ήρθε και αρίστευσε κάνοντας ματ στα ατού του οσφπ. Σε αντίθεση, με το Γιαννάκη που δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από το ένα παιχνίδι στο επόμενο. Η νίκη του ολυμπιακού στη Μόσχα ήταν τεράστια και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να ξεπεράσει την απόδοση που είχε σε εκείνο το παιχνίδι, σε 5 ημέρες θα ξέρουμε βέβαια...
KaizerSoze Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Η έλλειψη εμπειρίας που είπε ο Γιαννάκης τα λέει όλα πάντως, αν και παρόλο που είναι καλός προπονητής, όσο είμαι σε θέση να κρίνω, είναι λίγο εγωιστής και επιπόλαιος σε κάποια θέματα. Kαι βεβαια-αυτο δεν παει μονο για τον Γιαννακη, ουτε ειναι οπαδικο-στην Μοσχα ηταν ο δρακος που σπερνει φωτιες και τρωει παιδια και τωρα στο ΣΕΦ ηταν ο Παπαλουκας, ο Σισκα, η διαιτησια, εκανε φαουλ ο Βασιλοπουλος, δεν εχει συνελθει ο Γκριρ, τεσπα τα ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ για τις εφημεριδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.