Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έλεος με τη ΝΕΤ, τι είναι αυτό το πράγμα; Είπαμε, έχουν πελάτες τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ, αλλά και το γλείψιμο έχει τα όριά του. Κόβουν τα συλλαλητήρια, κόβουν τις δηλώσεις του Ζήκου που λέει για τον Κόκκαλη, στις περιγραφές είναι για γέλια... Χειρότεροι από STAR και TVMAGIC έχουν γίνει. Αει σιχτίρ! Μην πούμε για το δίωρο έπος διαιτητολογίας. Μα να μου κρατάνε λεφτά για τον πουρουπουπού; Τρελαίνομαι!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά, έλεος με τη ΝΕΤ, τι είναι αυτό το πράγμα; Είπαμε, έχουν πελάτες τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ, αλλά και το γλείψιμο έχει τα όριά του. Κόβουν τα συλλαλητήρια, κόβουν τις δηλώσεις του Ζήκου που λέει για τον Κόκκαλη, στις περιγραφές είναι για γέλια... Χειρότεροι από STAR και TVMAGIC έχουν γίνει. Αει σιχτίρ! Μην πούμε για το δίωρο έπος διαιτητολογίας. Μα να μου κρατάνε λεφτά για τον πουρουπουπού; Τρελαίνομαι!

καλα σημερα ειναι κωλος η αθλητικη κυριακη.. μονο ξυλο που δεν παιξανε ο σκορδας στο τηλεφωνο, και τωρα μπηκε και ο τσακιρης να λεει αρλουμπες..

Δημοσ.

Ενταξει δεν λεω Αθλητικη κομωδια επρεπε να λεγοτανε αλλα αυτο που λες που το ειδες; Μια ωρα εφαγα στην μαπα την καταντια ενος τεραστιου ποδοσφαιριστη που λεγεται Ριβαλντο να μας δειχνει 4 δαχτυλα, μετα τις δηλωσεις του παλι χαιρετωντας με 4 δακτυλα, φανελακια με τα 4 κλπ κλπ. Και ολα αυτα με ενα υφος πραγματικα που δειχνει ποσο τον πονεσε ολη αυτη η ιστορια με τον Ολυμπιακο και κανει σαν τον πορωμενο πιτσιρικα της εξεδρας. Απιστευτα πραγματα απο ενα ανθρωπο που εχει κοσμησει τα γηπεδα του κοσμου. Πραγματικα αυτο που του εκανε ο Κοκκαλης το καλοκαιρι ηταν τελειως ανανδρο, αλλα αυτος ο ξεπεσμος του Ριβαλντο ειναι πραγματικο λυπηρο στοιχειο.

Περαν αυτου και τον Ζηκο εδειξε και τις δηλωσεις του και ρεπορταζ ειχε απο το ΟΑΚΑ δλδ τι αλλο να δειξουν; Μονο τον φροντιστη της ΑΕΚ δεν βγαλανε να μιλησει να πει και αυτος την αποψη του..

Τελοσπαντων η ολη φαση εχει καταντησει κομωδια οσο περναει η ωρα.. Βγηκε ο Σκορδας λιωμενος και εκανε δηλωσεις για τον Ντουσαν, τωρα σειρα ειχε ο Τσακιρης κατσε γιατι σε λιγο θα βγει και κανας αλλος γελιο εχει η ολη φαση..

Δημοσ.

Firewalker δεν πειραζει ρε σε καταλαβαινω ακομα και με -3 βαθμους δικους μου, τριτος εισαι.. Οποτε δικαιολογησε βαλε και εικονες απο την πορεια σας αμα θες, αλλα βαζε μικρες βρε να ναι και pstn friendly... :lol:

Αντε και του χρονου με υγεια ή γυρνα το αποκλειστικα στο μπασκετ..

Δημοσ.

Συγνώμη, αλλά είδε κανείς τις τελευταίες 2 αγωνιστικές?

Δηλαδή το γεγονός ότι ο Άρης κατέβηκε με τα δεύτερα στη Λεωφόρο και το κάνανε αβαβά και το γεγονός ότι ο Ζήκος εκτέλεσε τιμής ένεκεν, 2 φορές ψεύτικο πέναλτι σήμερα εν μέσω αποθέωσης από τον ηθικό και τίμιο πρόεδρο του, καπάκι μετά από το άνοιγμα των ποδιών από τον ΠΑΟΚ του κουμπάρου, τους επιτρέπει να φωνάζουν για χαρτιά και άλλα τέτοια όμορφα?

Αλλά ΟΚ, ο μόνος χαμένος από αυτή την υπόθεση είναι ο ΠΑΟΚ, καθώς κάθεται και σκίζεται μόνο με τον Ολυμπιακό και περιμένει να πάρει τα ψίχουλα από τους χανουμοβάζελους.

Firewalker περαστικά ρε φίλε και καλή χώνεψη. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο.

Δημοσ.
Firewalker δεν πειραζει ρε σε καταλαβαινω ακομα και με -3 βαθμους δικους μου, τριτος εισαι.. Οποτε δικαιολογησε βαλε και εικονες απο την πορεια σας αμα θες, αλλα βαζε μικρες βρε να ναι και pstn friendly... :lol:

Αντε και του χρονου με υγεια ή γυρνα το αποκλειστικα στο μπασκετ..

Αν παρακολουθείς τα post μου: Ειλικρινά πιστεύεις ότι στεναχωριέμαι που έχασα ένα πρωτάθλημα; Απλώς δεν χάρηκα. Σιγά μην σκάσω.

Οι εικόνες είναι dial up friendly (83 περίπου kbytes και οι δύο μαζί) αφού και εγώ από dial up τις ανέβασα και γράφω αυτή την στιγμή.

Δημοσ.
Αν παρακολουθείς τα post μου: Ειλικρινά πιστεύεις ότι στεναχωριέμαι που έχασα ένα πρωτάθλημα; Απλώς δεν χάρηκα. Σιγά μην σκάσω.

Εσύ πιστεύεις ότι εμείς χαρήκαμε που πήραμε άλλο ένα πρωτάθλημα; Σιγά μην χαρήκαμε. Η δική μας χαρά ήταν η πρόκριση στους 16 και η μεγαλύτερη μας λύπη, ο διωγμός του Λεμονή.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "άνανδρος" που προσέδωσε κάποιος παραπάνω στον Κόκκαλη για τον Ριβάλντο, σήμερα αποδείχτηκε ότι καλά τον έκανε τον μισθοφόρο.

Άνανδρος όμως πρέπει να χαρακτηριστεί ο Κόκκαλης για τον διωγμό του Λεμονή.

Ο Λεμονής θα το είχε πάρει το πρωτάθλημα αέρα και θα είχε φύγει και με ένα διπλό από το ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Οι εικόνες είναι dial up friendly (83 περίπου kbytes και οι δύο μαζί) αφού και εγώ από dial up τις ανέβασα και γράφω αυτή την στιγμή.

Ναι βρε το ξερω, ασε με να λεω εγω τα δικα μου..

Κανε δουλεια σου εσυ μην μασας απ'τους κομπλεξικους τους γαυρους ο κοσμος ειναι κακος δεν μας καταλαβαινει ωρες ωρες.. :-D

Δημοσ.

Όσο για τον χαρακτηρισμό "άνανδρος" που προσέδωσε κάποιος παραπάνω στον Κόκκαλη για τον Ριβάλντο, σήμερα αποδείχτηκε ότι καλά τον έκανε τον μισθοφόρο.

Άνανδρος όμως πρέπει να χαρακτηριστεί ο Κόκκαλης για τον διωγμό του Λεμονή.

Ο Λεμονής θα το είχε πάρει το πρωτάθλημα αέρα και θα είχε φύγει και με ένα διπλό από το ΟΑΚΑ.

Οταν καποιες "συμπτωσεις" συμβαινουν επαναλαμβανομενα παυουν φυσικα να ειναι συμπτωσεις. Και ο Σωκρατες εχει δωσει πολλα δειγματα της απαραμιλλης "ευγνωμοσυνης" και του απειρου κομπλεξ του.

Αγαπαει τον Ολυμπιακο το πιστευω αυτο (εστω και με αυτο το περιεργο παθος του) και φυσικα θα τον ευγνωμονω μια ζωη για αυτα που μας εχει δωσει και εχει κανει για τον Ολυμπιακο, αλλα δεν θα κλεινω και τα ματια στις μαλακιες του, δηλωνοντας τυφλη υποταγη.

Aυτο που του εκανε ο Κοκκαλης εγινε εχθες και δεν αναιρειται.

Aυτο που εκανε o Rivaldo εγινε σημερα και φυσικα δειχνει ποσο εγωιστης, κομπλεξικος και μικροπρεπης ειναι και αυτος που μας το παιζε και ανωτερος..Αν και οποιος καταλαβαινει τα ξερε αυτα δεν χρειαζοταν η σημερινη μερα για να το καταλαβει αυτο..

Αλλα η πραξη του Σωκρατες προς τον Ριβαλντο εχει προηγηθει και δεν δικαιολογειται επειδη εκανε οτι εκανε σημερα ο Ριβαλντο..

Δημοσ.

Aυτο που του εκανε ο Κοκκαλης εγινε εχθες και δεν αναιρειται.

Τι του έκανε ακριβώς?

Του πρότεινε μείωση αποδοχών αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ή αλλιώς να αναλάβει ένα διαφορετικό πόστο.

Φυσικά ο Κόκκαλης να τον σουτάρει ήθελε και μεταξύ μας, καλά έκανε, γιατί στην Ευρώπη πάλι τεσσαροπεντάρες θα τρώγαμε με έναν παίχτη λιγότερο στην άμυνα, αλλά του πρότεινε μείωση αποδοχών και ο μισθοφόρος, είχε προλάβει να συμφωνήσει με τον Φερέρ για τα 700.000 και δεν δέχτηκε.

Μπορούσε να φύγει σαν φίλος, αλλά προτίμησε να φύγει σαν εχθρός. Αν είχε έρθει τότε στη φιέστα, στο Καραϊσκάκη δεν θα τον πείραζε κανείς.

Αλλά προτίμησε τα φράγκα από την αποθέωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...