Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφου θελει να κανει κουμαντο σε ολους τους τομεις ο "μεγαλος", διωχνει οποιον του εναντιωνεται και εχει αντιθετη αποψη.. Οχι οτι εκανε σοβαρο εργο ο Ιβιτς.. Τσαμπα πεταξε κατι εκατομμυρια ευρω.. Για Νουνιες και λοιπους..

Καλά μη κρίνεις έτσι πρώιμα όπως κάνει και ο πρόεδρας.

Όσον αφορά τον Ιβιτς παρ' όλο που του άξιζε για τις υποχθόνιες διεργασίες που έκανε στην καρέκλα του Λεμονή, οι μεταγραφές που έκανε συνολικά δεν ήταν άσχημες και για την ακρίβεια είχαμε να δούμε τέτοιο ποσοστό επιτυχίας πολλά χρόνια.

Όσον αφορά τους Αργεντινούς νέους, οι οποίοι για πρώτη φορά βγήκαν να δουλέψουν εκτός της πατρίδας τους, καλό είναι να έχουμε μια μικρή υπομονή και να στηρίζουμε. Τα παιδιά έχουν δώσει δείγματα γραφής οτι μπορούν να κάνουν καλά πράγματα, αν είναι εμείς να τους βρίζουμε για το κάθε μικρό στραβοπάτημα ιδίως στα πρώτα τους βήματα εκτός Αργεντινής, δεν είμαστε και πολύ καλύτεροι από τον πρόεδρα.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλά μη κρίνεις έτσι πρώιμα όπως κάνει και ο πρόεδρας.

Όσον αφορά τον Ιβιτς παρ' όλο που του άξιζε για τις υποχθόνιες διεργασίες που έκανε στην καρέκλα του Λεμονή, οι μεταγραφές που έκανε συνολικά δεν ήταν άσχημες και για την ακρίβεια είχαμε να δούμε τέτοιο ποσοστό επιτυχίας πολλά χρόνια.

Είχαμε όμως και πολλά χρόνια να δούμε μπάτζετ όπως το περσινό.Γιατί όταν ο πρόεδρος σου δίνει 15 εκατομμύρια για μεταγραφές θα ψωνίσεις από το πάνω ράφι που έλεγε και ο ρέγγας.Οπότε και οι πιθανότητες να βγούνε οι μεταγραφές είναι αυξημένες.

Όταν ο ίβιτς ήταν στην αεκ που δίνει λιγότερα λεφτά ούτε Γκαλέτι είχε φέρει,ούτε Μπράβο,ούτε Λούα,ούτε Κόβα.Ναι μεν έκοβε το μάτι του Ίβιτς αλλά με τόσα χρήματα οι πιθανότητες ήταν υπέρ του,δεν είναι το ίδιο να ψωνίζεις από Ισπανία,Αγγλία,Αργεντινή με το να ψωνίζεις από Κύπρο,Βέλγιο,Εκουαδόρ και Ουκρανία.

Κατά τα άλλα ίσως μας ρίξει καμιά 4άρα και εμάς ο πρίγκηψ μπάς και γλυτώσουμε από τον καινούριο μαθητευόμενο του πρόεδρα.

Δημοσ.

Ισως εχω "κολλησει" ιδιαιτερα στην περιπτωση του Νουνιες και μου φαινονται στραβα και οι αλλοι.. Ουτε ο Ροναλντο δε πρεπει να ειχε τετοια αναλογια υψους/κιλων οταν επαιζε.. Εκανε βεβαια και 2-3 φασεις στο πρωταθλημα που ισως δειχνουν το ταλεντο του. Ο χρονος θα δειξει (αν του δωσουν λεπτα συμμετοχης βεβαια)

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου αρέσει ο Νούνιεζ.Για την ακρίβεια όχι απλά δεν μου αρέσει αλλά με εκνευρίζει,τον βλέπω και νευριάζω.Ίσως φταίει η κορδελίτσα στα μαλιά,η φάτσα που είναι έτοιμη να κλάψει,το σώμα του που μοιάζει με χλαπάτσα έφηβο,αλλά το χειρότερο από όλα είναι οτι φοράει το 10 που το έχουν τιμήσει τεράστιοι πάικτες.Μακάρι του χρόνου να δείξει κάτι.

Δημοσ.

καλα σε δυο τρεις φασεις ομως που μου ερχονται προχειρα ο νουνιες εχει δειξει οτι εχει τρελη τεχνικη. το γκολ που εβαλε σε εμας μονο τυχαιο δεν ειναι. στρωσιμο σωματικα θελει.

Δημοσ.

ο νουνιες ηρθε με 4μυρια συμβολαιο κ ειναι παγκο...αφου δεν τον θελαν τι τον πειραν κ τον καινε στον παγκο.

εγω προτιμω τους παγκιτες απο τους βασικους.

το παληκαρι ειναι 23 χρονων κ χει 3 παιδια,χαλαει την πιατσα:P

τι γραφει το tattoo του μητρογλου στο χερι κ γι αυτο φοραει μακρυμανικο ακομη κ τωρα?

Δημοσ.

Τα ονοματα καποιων προσωπων της οικογενειας του εχει γραψει. Ετσι ειχε δηλωσει.. Σε ποια γλωσσα δε ξερω..

+10 για το Νουνιες.. Το παληκαρι δε τραβαει...

Ακουσα στο ραδιοφωνο οτι μιλαει η ΚΑΕ με τον Κουφο που παιζει στο ΝΒΑ εχει ακουσει κανεις τιποτα??

Δημοσ.
Ακουσα στο ραδιοφωνο οτι μιλαει η ΚΑΕ με τον Κουφο που παιζει στο ΝΒΑ εχει ακουσει κανεις τιποτα??

o κουφος δεν παιζει στο νβα, ειναι κολλεγιο αλλα δεν θα συνεχισει φετος, η θα διαλεξει το νβα η ευρωπη.

Παντως σαν μανατζερ διαλεξε τον ιδιο που εχει ο γουντς..

Δημοσ.

Α οκ. Ειχα την εντυπωση οτι παιζει ηδη στο ΝΒΑ.. Παντως πολλα λεγονται για το ταλεντο του και οτι τον θελουν πολλες ομαδες

Δημοσ.

Πολλα ακουγονται και γραφονται για νεο προπονητη και συγκεκριμενα ισπανο...Ρε λες τελικα να παρουμε ή να αλλαξω πλευρο καλυτερα μην πιαστω???:lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Στην ΕΡΑ λέγανε για Λάουντρουπ πάντως σήμερα το πρωί. Ξεκάρφωτο.

Όλα τα αθλητικά site γράφουν τη σχετική πληροφορία. Αντιγράφω από το superΣΠΟΡ FM:

"Κρούση στον Μίκαελ Λάουντρουπ έκανε ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε στην τηλεόραση της Δανίας ο μάνατζερ του τεχνικού της Χετάφε".

Δε νομίζω ότι είναι και τόσο ξεκάρφωτο να γίνει μια κρούση σε ένα νέο τεχνικό που είχε μια καλή χρονιά φέτος.

Δημοσ.
Δε νομίζω ότι είναι και τόσο ξεκάρφωτο να γίνει μια κρούση σε ένα νέο τεχνικό που είχε μια καλή χρονιά φέτος.

Ξεκάρφωτο είναι το όνομα που δεν το περιμένα(με)... όχι ο Λάουντρουπ κάθε αυτού.

Δημοσ.

Ο Σεγκουρας παντως δηλωσε πως δε θελει να συνεχισει.. Καλυτερα για εμας..

Μεχρι και Χαλιλχοζιτς εχει ακουστει, ο Μπερετας μας τελειωσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...