Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι ομοιότητητες στις περιπτώσεις του μπασκετικού Βασιλόπουλου και του ποδοσφαιρικού Σπυρόπουλου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Και οι δύο πληρώθηκαν παραπάνω από την πραγματική τους αξία,οι λόγοι είναι ευνόητοι.

Δεν έχεις και άδικο. Η παρομοίωση των Αγγελόπουλων με τον ταρίφα όμως δεν είναι και τόσο κολακευτική, δε νομίζεις;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ σωστή παρομοίωση!

Τόσο ο Βασιλόπουλος, όπως και ο Σπυρόπουλος(και εν μέρει ο Παπαδόπουλος πέρσι) είχαν τη μεγάλη τύχη να βρεθούν "στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή".

Μαγκιά τους και των τριών(δεν τα παίρνουν απ' τη δική μου τσέπη) και καλοφάγωτα!

Δημοσ.
Δεν έχεις και άδικο. Η παρομοίωση των Αγγελόπουλων με τον ταρίφα όμως δεν είναι και τόσο κολακευτική, δε νομίζεις;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζουν.Στα γενικότερα όμως οι διαφορές είναι μεγάλες.

Δημοσ.
Απ' ότι φαίνεται μάλλον όχι...

Ρώτα αν θέλεις τον Keyzer τι λέω εδώ και κάποιους μήνες όταν πηγαίνουμε μαζί γήπεδο. Όσο για το μέγιστο Γκουρού, όλη η Ευρώπη το λέει (μαζί και ο πρωταθλητής Ευρώπης Μεσίνα) αλλά για τους Ολυμπιακούς είναι απλά κωλόφαρδος και κομπλεξικος και και και...

Ψάξε το και θα δεις ότι ο Παναθηναϊκός του είχε κάνει όντως μεγαλύτερη πρόταση από την αρχική των Αγγελόπουλων. Σαν παίκτης δεν έχει τελειώσει αλλά 1,3 μύρια προφανώς και είναι αστείο, για να μην πω κάτι πιο βαρύ. Ειδικά όταν αρχίσεις και πιάνεις τα χρήματα που πέρνουν άλλοι παίκτες στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Ο Τσαρτσαρής (που υπήρχαν φήμες ότι κατηφορίζει Πειραιά) έκλεισε στον Παναθηνακό με 1,0. Μάλλον θα είναι μαλάκας αυτός ή ο Βασιλόπουλος καλύτερος, σωστά;

Ψάξε σε μπασκετικά φόρουμ εκτός Ελλάδας να δεις γέλιο που έπεσε όταν ακούστηκαν τα λεφτά αυτά. Και να είσαι σίγουρος, η γνώμη που υπάρχει για τον Βασιλόπουλο στην Ελλάδα (ακόμα και από Παναθηναϊκούς) δεν υπάρχει στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Έχεις δίκιο. Κάτι απίθανους Γουίλκινς, Μποντιρόγκα, Ράτζα, Ρεμπράτσα, Βράνκοβιτς, Σισκάουσκας, Σκωτ για να πω λίγους... Άσε που δεν έχει αποδώσει καθόλου. Δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι έχει κυριαρχήσει τα τελευταία 15 χρόνια μόνος του σε όλη την Ευρώπη, παίζει να είναι και η Μακάμπι στο ίδιο επίπεδο.

Πάρα πολλά. Τριακόσιες χιλιάδες ευρώ. Και τον πήραμε επειδή το ζήτησε ο Αλβέρτης. Όποιος ασχολείται με μπάσκετ ξέρει ότι όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν ήδη τελειωμένος. Αλλά να μου πεις, τότε ήταν το 1/5 όλου του μπάτζετ σας οπότε εντάξει...

Θα δείξει αν κρατήσετε τον τουρίστα και φέτος. Και υπάρχει και μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ του να είσαι κύριος και του να είσαι βλάκας. Και πολύ φοβάμαι ότι για σας ότι λάθος κλάδος των Αγγελόπουλων ανακατεύτηκε με τον Ολυμπιακό.

Πράγματι, μας έχουν ταράξει στη φάπα ρε παιδί μου οι Αγγελόπουλοι.Μας έχουν πάρει.... μηδέν τίτλους.

Θα έπαιρνε έναν πέρυσι αλλά στην Τελευταία φάση του αγώνα έκλισε τα ματάκια του σε φάουλ του Πέν ο διατιτάκος μας. Παίρνε έτσι τα πρωταθληματάκια σου με την διαιτησία όταν έχεις πρόβλημα να σε ξεάσπώνει αν σε χαροποιεί αυτο.

Δημοσ.
Θα έπαιρνε έναν πέρυσι αλλά στην Τελευταία φάση του αγώνα έκλισε τα ματάκια του σε φάουλ του Πέν ο διατιτάκος μας. Παίρνε έτσι τα πρωταθληματάκια σου με την διαιτησία όταν έχεις πρόβλημα να σε ξεάσπώνει αν σε χαροποιεί αυτο.

Έτσι, έτσι...

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

αχαχχααχχαχααχ καλό έγραψες.

Δημοσ.

KWSN_Men μην υποτιμάς τόσο πολύ τον Βασιλοπουλο! Εγώ πιστέύω ότι είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχει ο ολυμπιακος.(αν όχι ο καλύτερος)

Δημοσ.
αχαχχααχχαχααχ καλό έγραψες.

Γιατί ρε Μπούλι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα κάνω λάθος θα κάναμε το 2-1 και μετά θα πηγαίναμε στο ΣΕΦ για τον τίτλο οπότε μη μου γελάς έτσι εμένα γιατί έρχονται και οι ανάλογες απαντήσεις

Δημοσ.
Γιατί ρε Μπούλι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα κάνω λάθος θα κάναμε το 2-1 και μετά θα πηγαίναμε στο ΣΕΦ για τον τίτλο οπότε μη μου γελάς έτσι εμένα γιατί έρχονται και οι ανάλογες απαντήσεις

Μετά θα πηγαίναμε στο ΣΕΦ και τι; Ξεχνάς ότι σας κερδίσαμε εκεί 2 φορές πέρυσι;

Μιλάτε και μιλάτε και μιλάτε για μία φάση σε μια σειρά 5 αγώνων. Και ξεχνάτε πώς πήρατε το 2ο παιχνιδάκι για παράδειγμα.

Άντε με το καλό ο αντιπρόεδρος να στέλνει SMS στους δημοσιογράφους με κλάμματα για σφαγές κτλ...

Δημοσ.
Ο Βασιλόπουλος διάβασε παρακάτω τι θεωρείται στο εξωτερικό:

1,3mio? for a player like Vassilopolus who has still not played a whole good season on high-level. OK he is Greek and every team in Greece needs 6 Greek players and PAO was interested in him. But to give him 1,3mio? per season is big nonsense and that we can only expect from Oly.

Once one user here said that Prokom is like a small kid, that got big money and spend it as fast as he could. By this kid we are speaking about a number of 7-8mio?.

The kid from Piräus is one with around 18mio?.

Oly and his managment sucks. And they showed it once again in the case of Vassilopolous.

A player like Mike Batiste gets 1,3mio? this season and we all know how good he is. And now Oly gives this money to Vassilopolus.

And the kid from Piräus can spend his money where he wants. But i have to say that the kid from Piräus is a stupid kid. And he shows it year for year.

The whole organisation BC Olyimpiakos Piräus is definetly not the smartest in the european basketball world. I would even say they are in a competition with Prokom for the award worst club managment in europe.

The Oly owners are stupid. It is insane that they gave Vasilopoulos that kind of money. They guy hasn't even had a consistent good season. He is not that young either, so it's not like he is a good prospect for the future. Crazy.

But than again, what do you expect from a management that gives 1.6 mill/year to Ledkov (Tsakalidis)

Καλά, και επειδή τα λέει κάποιος τυχαίος σε ένα φόρουμ σημαίνει ότι ισχύουν ή ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη? :lol:

Δημοσ.
Καλά, και επειδή τα λέει κάποιος τυχαίος σε ένα φόρουμ σημαίνει ότι ισχύουν ή ότι όλοι έχουν την ίδια άποψη? :lol:

Δεν είναι ένας τυχαίος, αυτή είναι η γνώμη που υπάρχει στο εξωτερικό για τον παίκτη. Και δεν είναι ένας που τα έγραφε αυτά. Βαριέμαι να ψάχνω σχόλια μέσα στη χρονιά. Interbasket.net μπορείς να ψάξεις μόνος σου.

Το ότι στην εθνική είναι 11ος-12ος παίκτης μάλλον λέεει ότι και ο ίδιος ο προπονητής του δεν τον θεωρεί τόοοοσο καλό.

Δημοσ.
Εγώ δεν γελάω όμως...

Εσυ δεν γελας γιατι ξεχασες στην προηγουμενη φαση το ανυπαρκτο φαουλ του Τσαρτσαρη, τα 500 βηματα και επιθετικα του χοντρελα και γενικα οτι σε εκεινο το ματς (στο οποιο παρεπιπτοντως οΠεν ειχε σχετικα μετρια ποσοστα στις βολες και δεν σου εξασφαλιζε τιποτα οτι θα κανει 2/2 ο Πεν) η διαιτησια σας πηγαινε φουλ οπως και στο 2ο ματς στο ΣΕΦ οπως και στον 5 τελικο με τις 2 ανυπαρκτες τεχνικες ποινες, με κατι γελοια φαουλ με την ασυλια στον Λιθουανο τουριστα και στο παιδοβουβαλο μεχρι να κατεβει ο Θανασαρας και ναρχισει τα καντηλια γιατι θα μιλαγαμε για την κλεψια του αιωνα

Ασε μας τωρα , που με τις κλεψιες πηγατε να ξαναβγειτε πρωτοι, μονο στην Ελλαδα τα γαυρικα ΜΜΕ θα παρουσιαζαν την 100% στηριξη του Ολυμπιακου απο την διαιτησια ως ευνοια του Παναθηναικου. Λες και βλεπουμε αλλο αθλημα

ΥΓ. Οποιος Ολυμπιακος πλην του DeathBoy μου απαντησει, ας σκεφτει 2 φορες πριν το κανει και αν θεωρει τον εαυτο του εξυπνο

Δημοσ.

Όπως φέτος, αφού κάνατε το διπλό στην ΤΣΣΚΑ, πήγατε στο ΣΕΦ και πήρατε την πρόκριση στο F4 με 2-0 νίκες. Ε;

Δημοσ.

ΥΓ. Οποιος Ολυμπιακος πλην του DeathBoy μου απαντησει, ας σκεφτει 2 φορες πριν το κανει και αν θεωρει τον εαυτο του εξυπνο

Μπρρρρρ, ανατρίχιασα. IQ Test.

Εγώ θα σου θυμίσω ότι όλα τα παραπάνω που αναφέρεις τα βιώσαμε στον τελικό κυπέλλου πριν 2 μήνες.

Ανύπαρκτες τεχνικές ποινές, συνεχόμενα βήματα του Μπατίστ, που τιμωρήθηκαν μόλις μία φορά και κάτι ωραία μπουνίδια στη ρακέτα που δεν τολμούσαν καν να τα ξεστομίσουν, ούτε οι καραφλοκόρακες που περιέγραφαν τον αγώνα.

Για τα περσινά, ας μιλήσει κάποιος πιο σχετικός από εμένα, καθότι το μπάσκετ με Γκέρσον προπονητή, το είχα κόψει από καιρό.

Όπως φέτος, αφού κάνατε το διπλό στην ΤΣΣΚΑ, πήγατε στο ΣΕΦ και πήρατε την πρόκριση στο F4 με 2-0 νίκες. Ε;

Τελικά, ούτε ο καναπές δεν σου έδωσε το περιθώριο να σκεφτείς πριν μιλήσεις.

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό στην ΤΣΣΚΑ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, εσύ τι είχες κάνει με τα σχολιαρόπαιδα της Παρτιζάν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...