Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχόμενα βήματα του Μπατίστ; Καινούργιο φρούτο αυτό;

Εγώ ξέρω μόνο για τα συνεχόμενα επιθετικά του φάουλ στα σκριν που σας στερούν τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια...

Με το μπάσκετ μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ...

BTW, γαμώ τις τιμωρίες σας βάλανε για τις ιστορίες με το Μαρούσι, 1200 ευρώ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ. Οποιος Ολυμπιακος πλην του DeathBoy μου απαντησει, ας σκεφτει 2 φορες πριν το κανει και αν θεωρει τον εαυτο του εξυπνο

Θέλει ιδιαίτερη εξυπνάδα για να πει κανείς την γνώμη του σε εσένα για κάτι τόσο απλό;

Εγώ δεν θυμάμαι σε παιχνίδι με τον ολυμπιακός- παναθηναϊκός να έχει αδικηθεί ο παναθηναϊκός από τους διαιτητές αλλά αντιθέτως. Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ είναι κακή ομάδα, είναι πολύ καλή αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε…

Δημοσ.
Συνεχόμενα βήματα του Μπατίστ; Καινούργιο φρούτο αυτό;

Εγώ ξέρω μόνο για τα συνεχόμενα επιθετικά του φάουλ στα σκριν που σας στερούν τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια...

Με το μπάσκετ μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ...

BTW, γαμώ τις τιμωρίες σας βάλανε για τις ιστορίες με το Μαρούσι, 1200 ευρώ.

Προφανώς εννοείς τα συνεχόμενα κινητά σκριν, τα οποία κατά την άποψη σου θα έπρεπε να χρεώνονται και επιθετικά (έχουν κάνει καλή πλύση τα Χόμπιτς).

Όσο για το αν έχω ασχοληθεί με το μπάσκετ, γαμώ τα επιχειρήματα επέλεξες πάλι για να κάνεις συζήτηση.

Εσύ, η super ομάδα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών, χρειάζεσαι τιμωρημένο τον Ολυμπιακό για να αποδείξεις την ανωτερότητά σου?

Αν ήταν η Πανάθα βέβαια πρωταγωνίστρια στα επεισόδια, δεν θα πλήρωνε ούτε cent, με την παρέμβαση του διδύμου Βασιλακόπουλος - Γιαννακόπουλος.

Πάμε σαν άλλοτε δηλαδή...

Δημοσ.

Μηπως να εβγαζες τα πρασινα γυαλια που φορας και να αφηνες τους αληθινα ηλιθιους χαρακτηρισμους?

Στην πλειοψηφια των ματς, οταν ο βαζελος εχει προβλημα, παιρνει τα σφυριγματα που χρειαζεται για να παρει ξανα μπροστα.. Ετσι ειναι ειτε αρεσει ειτε οχι σε μερικους.. Και αφου μπορουν οι Γιαννακοπουλεοι, καλα κανουν..

Τη στηριξη απο τη διαιτησια απορω που την ειδατε μερικοι... Ειναι για γελια μερικα πραγματα που λεγονται εδω μεσα.. (και δεν ειναι τα δικα μου)

Δημοσ.
[...]

Τελικά, ούτε ο καναπές δεν σου έδωσε το περιθώριο να σκεφτείς πριν μιλήσεις.

Όταν ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό στην ΤΣΣΚΑ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, εσύ τι είχες κάνει με τα σχολιαρόπαιδα της Παρτιζάν?

Ρε φιλαράκι είσαι απίστευτος.

Τι σχέση έχει αυτό; Το σχόλιό μου πήγαινε στο παλικάρι που είπε ότι πιθανό 1-2 στο ΟΑΚΑ στο περσινό τρίτο παιχνίδι σήμαινε αυτομάτως 1-3 και τίτλο σας στο ΣΕΦ. Οπότε του θύμισα το φετινό χουνέρι, και ότι το ΣΕΦ (και καμία έδρα) δεν μπορεί να θεωρηθεί a priori απόρθητη. Και ειδικά για το ΣΕΦ θα έπρεπε να το είχες καταλάβει, ακόμα και τα δύο τελευταία χρόνια που έχετε ξαναγίνει αξιόμαχοι. Γι' αυτό υπάρχει σειρά αγώνων που κρίνεται σε 2 ή 3 νίκες στα play-off. Νομίζω τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα είναι πολύ ταιριαστά (διάολε, και στις δύο περιπτώσεις παίζατε με πρωταθλητές ευρώπης :-)). Αντίστοιχη εξέλιξη είχε και η φετινή σειρά Άρης-Μαρούσι - διπλό, διπλό, διπλό. Εσύ λοιπόν πήρες αυτό το σχόλιο και αρχίζεις να μου την λες για καναπέδες και για σχολιαρόπαιδα. ΟΚ, το έπιασα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε κουβέντα, αλλά να τη λέμε ο ένας στον άλλον. Τώρα εγώ πρέπει να αρχίσω να σου λέω ότι φέτος τρεις φορές έχουμε παίξει, τρεις φορές έφυγες με σκυμμένο κεφάλι (αν το πω ήπια). Αλλά γαμώ τη τύχη μου, τι σχέση θα έχει ένα τέτοιο σχόλιο; Ρε παλικάρια, μακάρι κάποια στιγμή να μπορείτε να μετριάσετε την ερειστικότητα και το κόμπλεξ σας, και να μπορούμε να μιλάμε σαν άνθρωποι, όπως μιλάω με πολλούς Ολυμπιακούς φίλους μου. Ούτε μετοχές έχω στις εταιρίες του Γιαννακόπουλου, ούτε θα πάθω κατάθλιψη αν χάσω ένα πρωτάθλημα. Αλλά μάλλον μιλάω μόνο για μένα.

Δημοσ.

Οπως λες και εσυ konnak, μπορει προσωπικα να μην εισαι εριστικος, ομως υπαρχουν ενα σωρο αλλοι που ειναι εριστικοτατοι και σας παιρνει ολους η μπαλα..

Δημοσ.

ναι κατι τετοιο..

Πολυ καλο παιχνιδι, πολυ καλη αμυντικη λειτουργια της ομαδας.

Ελαχιστα ελευθερα τριποντα με την ζωνη, ο χονδρος παλι τσοντα, αλλα και ο τσαρτσαρης δεν κοβεται..

Το παιχνιδι κριθηκε στις λεπτομερειες, και ειδικα στο σουτ του πριντεζη που το εχασε μονος του..

Καταπληκτικος ο χονδρος, ο οποιος μου φαινεται οτι δεν τον εκοψαν ουτε σε μια φαση, και παρα πολυ καλος ο βασιλοπουλος.

με τον μπουρουση τραυματια ειναι για μενα θαυμα που εφτασαν να χτυπανε το παιχνιδι.. και τα επομενα θα ειναι ακριβως ετσι...

Δημοσ.

Καλα, δεν ξερω για τα βηματα αλλα ενα πραγμα θα σου πω....Βρες το βιντεο και δες τι κανει ο Μπατιστ στον Μουμου στο τελευταιο τριποντο του Σαρας. Αν αυτο δεν ειναι κινητο σκρην τοτε πραγματικα η καφριλα δεν εχει τα ορια της.

Δημοσ.
Δεν είναι ένας τυχαίος, αυτή είναι η γνώμη που υπάρχει στο εξωτερικό για τον παίκτη. Και δεν είναι ένας που τα έγραφε αυτά. Βαριέμαι να ψάχνω σχόλια μέσα στη χρονιά. Interbasket.net μπορείς να ψάξεις μόνος σου.

Το ότι στην εθνική είναι 11ος-12ος παίκτης μάλλον λέεει ότι και ο ίδιος ο προπονητής του δεν τον θεωρεί τόοοοσο καλό.

Εχεις υποψιν σου τι θα πει επενδυση? Εχεις καταλαβει οτι εκτος απο ομαδες με παιχτες και οπαδους, απο πισω μιλαμε για επιχειρησεις? Ενας παιχτης μπασκετ μπορει να παιζει σε υψηλοτατο επιπεδο μεχρι και 35 χρονων. Αρα ο Βασιλοπουλος ειναι ακομα σε μια χαρα ηλικια.

Κατα δευτερον ο Παπαλουκας σε τι ηλικια φάνηκε και εγινε αυτο που βλέπουμε τώρα? Που ξερεις εσυ οτι και ο Βασιλοπουλος στο μελλον δεν θα γινει απο τους καλυτερους στην Ευρωπη? Αθλητικος ειναι, μικρος ειναι, καλα στοιχεια εχει....αρα δεν εχει κατι που να τον εμποδιζει να γινει πολυ καλυτερος αποτι ειναι στο μελλον.

Μιλαμε λοιπον για μια επενδυση...οσο πιο πολυ νομιζει ο επιχειρηματιας οτι αξιζει, τοσο πιο πολλα δινει.

Δεν καταλαβαινω τι δεν καταλαβαινετε....

Δημοσ.
Καλα, δεν ξερω για τα βηματα αλλα ενα πραγμα θα σου πω....Βρες το βιντεο και δες τι κανει ο Μπατιστ στον Μουμου στο τελευταιο τριποντο του Σαρας. Αν αυτο δεν ειναι κινητο σκρην τοτε πραγματικα η καφριλα δεν εχει τα ορια της.

Ξέρω εγώ για τα βήματα. Για φέρε στο μυαλό σου τη φάση που ο Μπατίστ παίρνει τη μπάλα στον αιφνιδιασμό, κάνει 3 βήματα και κερδίζει goal-foul.

Καλά, για τα κινητά, τι να λέμε?

Ο άνθρωπος, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα κάνει αυτά. Η φάση ειδικά, στο τελείωμα της οποίας βάζει τρίποντο ο Σαύρας, είναι καρμπόν, αν και σάπια από την αρχή.

Anyway, το παιχνίδι σήμερα χάθηκε από τον Πρίντεζη και τον Μπλάκνει.

Ο μεν έχασε τη βολή και καπάκι το λέι απ, ο δεύτερος έχασε το καθαρό μυαλό του και δεν κυνήγησε το τρίποντο.

Δημοσ.

νταξει, θα ηταν υπερβολικο σφυριγμα...προτεινω να επικεντρωσεις την προσοχη σου στην φαση που πατησε εξω ο τσαρτσαρης, που απο αυτη την κατοχη μπηκε το φοβερο τριποντο του γιασκε..

Παντως ασχετο, αλλα οι καλυτεροι παικτες των δυο ομαδων ηταν αφ'ενος ο γιασκε, σημαντικος στο τελος, που εχει κατακριθει απο πολλους ολυμπιακους και οχι μονο, και αφ'ετερου ο βασιλοπουλος, που κατακριθηκε για την ανανεωση και το οτι δωσανε πολλα λεφτα...

Δημοσ.

Α ρε μαλακα Πριντεζη.. :-(

Το παιχνιδι ηταν μια απαντηση σε αυτους που περιμενανε περιπατο με Ολυμπιακο ..

Ο Σοφο απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.. Μακαρι να μην μαλακιστει το παλληκαρι ειναι τεραστια επενδυση μεγαλο σεντερ..Ειλικρινα δεν περιμενα τετοια επιστροφη και ειδικα τοσο γρηγορα..

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραίο το παιχνίδι στο μπάσκετ, κρίμα που μλκίστηκε ο Πρίντεζης. Μπορεί να βλέπαμε και παράταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...