Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φαιργουοκερ εχεις κοτζαμ φορουμ δικο σου?

αχχαχαχαχααχαχαχαχαχ...Απιστευτο χιουμορ....Μα που τα βρισκεις ρε συ?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχω δικό μου forum.

Ευκαιρια να κανεις ένα...Δεν υπαρχει φορουμ για γελοτοποιους.

Δεν έγραψα "ωραια διαιτησια" έγραψα, ωραία διαιτησία.

Επισης δεν υπαρχει και forum για μαθηματα τονισμου...οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια....Αντε βρε και θα ειμαι και ο πρωτος registered user (το user δεν παιρνει τονο, αυτο το ξερω....)

Δεν είμαι οπαδός.

Ραουλ Μπραβο.

Δεν υπήρχε λάθος διατύπωση. Μάλλον λάθος ανάγνωση υπήρχε. Ο σωστός άνθρωπος θα άφηνε μια πιθανότητα στο να εννοεί κάποιος αυτό που γράφει ή λέει και δεν θα απαντούσε επιθετικά με κάποιο "μανιφέστο" (το μανιφέστο το χρησιμοποιώ ειρωνικά. Για τον λόγο αυτό έγινε χρήση εισαγωγικών "").

Παιζοντας με τις πιθανοτητες, σε ενα οπαδικο τοπικ ή φορουμ μιας και σου αρεσε, η πιθανοτητα να το λες ειρωνικα κερδιζει μακραν. Φανηκε και απο την ανταποκριση. Επομενως τις εξυπναδες περι πιθανοτητων στον Γαλανη.

Οσο για το οτι η ειρωνια απεικονιζεται με εισαγωγικα, δεν το ειχα κανει στο σχολιο.

Εγώ είμαι σίγουρα έξυπνος. Το αν είσαι χαζός δεν σε γνωρίζω προσωπικά για να σου απαντήσω. Υπάρχουν όμως διάφορα αξιόπιστα test και ειδικοί ιατροί που μπορούν να σου λύσουν την απορία.

Τι να τους κανω τους γιατρους βρε αφου εχω εσενα. Για πες μου """""""""γιατρε""""""""""" ειμαι εξυπνος?

Δημοσ.
Εγώ είμαι σίγουρα έξυπνος.

Εγώ ξέρω ότι όποιος λέει για τον εαυτό του ότι είναι έξυπνος, είναι χαζός! :P

p.s. Εγώ θέλω να ξεκινάει δεξιά για να συγκλινει στον άξονα! :-D

Δημοσ.
Ευκαιρια να κανεις ένα...Δεν υπαρχει φορουμ για γελοτοποιους.

Ok. Στείλε μου φωτογραφία για να σε κάνω σήμα στο forum.

Επισης δεν υπαρχει και forum για μαθηματα τονισμου...οποτε με ενα σμπαρο 2 τριγωνια....Αντε βρε και θα ειμαι και ο πρωτος registered user (το user δεν παιρνει τονο, αυτο το ξερω....)

Τα υπόλοιπα όχι.

Ραουλ Μπραβο.

Ο Ραούλ σε ευχαριστεί.

Παιζοντας με τις πιθανοτητες, σε ενα οπαδικο τοπικ ή φορουμ μιας και σου αρεσε, η πιθανοτητα να το λες ειρωνικα κερδιζει μακραν. Φανηκε και απο την ανταποκριση. Επομενως τις εξυπναδες περι πιθανοτητων στον Γαλανη.

Οσο για το οτι η ειρωνια απεικονιζεται με εισαγωγικα, δεν το ειχα κανει στο σχολιο.

Τίποτα.

Για πες μου """""""""γιατρε""""""""""" ειμαι εξυπνος?

Αν ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο θα έγραφα:

@@ είσαι.

Αλλά επειδή δεν θέλω δεν το γράφω.

Δημοσ.
Ρε φαιργουοκερ εχεις κοτζαμ φορουμ δικο σου?

Φανταζεσται να μπορουσε να εχει το τοπικ εγγεγραμενους χρηστες που θα μπορουσαν να κανουν μπαν αυτους που το φορουμ "δεν ειναι δικο τους"??

Τρελλο γελιο!!!!

Δημοσ.
Φανταζεσται να μπορουσε να εχει το τοπικ εγγεγραμενους χρηστες που θα μπορουσαν να κανουν μπαν αυτους που το φορουμ "δεν ειναι δικο τους"??

Τρελλο γελιο!!!!

Πανικός!!!

Δημοσ.
Ok. Στείλε μου φωτογραφία για να σε κάνω σήμα στο forum.

Φιλε, αμα θες να μαζευτουν γκομενακια στο φορουμ βρες αλλο τροπο...

Αν ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο θα έγραφα:

@@ είσαι.

Αλλά επειδή δεν θέλω δεν το γράφω.

@@ ειμαι? Δηλαδη ειμαι συστατικο στοιχειο των διευθύνσεων e-mail?

Δημοσ.
Φιλε, αμα θες να μαζευτουν γκομενακια στο φορουμ βρες αλλο τροπο...

Έτσι, έτσι...

@@ ειμαι? Δηλαδη ειμαι συστατικο στοιχειο των διευθύνσεων e-mail?

Σαφώς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Ότι και να πείτε ο υδράργυρος εκεί.

Άστα να πάνε! Η θερμοκρασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Η υγρασία όμως αυτές τις δύο τελευταίες μέρες είναι αποπνιχτική. Φιλαράκι, τίποτε δεν κουνιέται έξω, και τα κουνούπια κάνουν πάρτι. Δεν τα επηρεάζει και τίποτε πλέον. Ούτε εντομοκτόνα ούτε...

Δημοσ.

Άστα να πάνε! Η θερμοκρασία δεν είναι τόσο μεγάλη. Η υγρασία όμως αυτές τις δύο τελευταίες μέρες είναι αποπνιχτική. Φιλαράκι δεν κουνιέται έξω, και τα κουνούπια κάνουν πάρτι. Δεν τα επηρεάζει και τίποτε πλέον. Ούτε εντομοκτόνα ούτε...

Αυτό που έχω κάνει bold, μπορώ να το προσθέσω στην υπογραφή μου?

Πρέπει να έχει σχέση με την σειρά, "τα φιλαράκια", γιατί αλλιώς δεν βγάζει νόημα.

Εκτός αν εννοείς φυλλαράκι...

Δημοσ.
Αυτό που έχω κάνει bold, μπορώ να το προσθέσω στην υπογραφή μου?

Πρέπει να έχει σχέση με την σειρά, "τα φιλαράκια", γιατί αλλιώς δεν βγάζει νόημα.

Εκτός αν εννοείς φυλλαράκι...

Originally posted by: Firewalker, 02:01

Originally posted by: Erwdios, 04:04

Πως κατάφερες να σου πάρει 2 ώρες αυτή η απάντηση αναρωτιέμαι...

Ααα, το βρήκα:

Είπες να ψάξεις το λεξικό για να την πείς στον firewalker...μετά από μιάμιση ώρα ψάξιμο σελίδα-σελίδα κατάλαβες πως δεν κοίταγες στο λεξικό αλλά τον οδηγό μαγειρικής του Μαμαλάκη...μετά από λίγη σκέψη κατάλαβες ποιό βιβλίο είναι το λεξικό, και με λίγη ακόμα προσπάθεια βρήκες τις λέξεις που έψαχνες :P

Δημοσ.
Originally posted by: Firewalker, 02:01

Originally posted by: Erwdios, 04:04

Πως κατάφερες να σου πάρει 2 ώρες αυτή η απάντηση αναρωτιέμαι...

Ααα, το βρήκα:

Είπες να ψάξεις το λεξικό για να την πείς στον firewalker...μετά από μιάμιση ώρα ψάξιμο σελίδα-σελίδα κατάλαβες πως δεν κοίταγες στο λεξικό αλλά τον οδηγό μαγειρικής του Μαμαλάκη...μετά από λίγη σκέψη κατάλαβες ποιό βιβλίο είναι το λεξικό, και με λίγη ακόμα προσπάθεια βρήκες τις λέξεις που έψαχνες :P

τσ τσ κακιες....

Δημοσ.

Πάντως οφείλω να πω οτι ήταν πετυχημενο το χιουμορ του Erwdios. lol.

Αλλα νταξει ρε συ erwdios, βραδυ ειναι, firewalker ειναι αυτος, μπορει να ειχε "κατεβασει" και κανα johnywalker, λογικο ειναι να του ξεφυγει.:P

P.S: Και πουσε catrina, μην πεις οτι και εγω εκανα 6 ώρες να απαντησω....το μεσοδιαστημα ονομαζεται υπνος και χρόνος μεχρι να παω στη δουλεια.:P....

Δημοσ.

Αυτό που ο catrina_p μάλλον δεν ξέρει είναι ότι και στο τόπικ της ΑΕΚ και στο τόπικ του βάζελου μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τα ορθογραφικά. Με το που κάνεις κάποιο λάθος η κουβέντα εστιάζεται στο ορθογραφικό και όχι στο νόημα.

Ήταν και το αστειάκι του πολύ κρύο... άστα να πάνε... άστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...