alexzzz Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Πάντα έτσι είναι οι αγώνες μπάσκετ; Τόσο ξύλο πέφτει; Μαλακία μου που δεν βλέπω τόσο καιρό... και πρέπει να φύγω και τώρα ρε γαμώτο...
FilipposMD Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά ο Γούντς είναι τρελό ψυχάκι, έτσι; Κώλος έχει γίνει το ματς. Επίσης, 3 με 1 στον αιφνιδιασμό και το χάνεις; Εντάξει, φοβερός αμυντικός ο Διαμαντίδης, αλλά δεν είναι και σούπερμαν. Προκαλεί όμως τον τρόμο.
tzinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 μονο το 2ρο ημιχρονο βλεπω γιατι δουλευα, αλλα στο λιγο που εχω δει εχω καταλαβει οτι ο παναθηναικος μπορει να πεζει αμυνα με σπρωξιματα και τρομερη πιεση με ελαχιστα φαουλ και αυτο ειναι αφυσικο, ειδικα οταν στον ολυμπιακο με το παραμικρο δινει φαουλ. κριμα που δεν του ξεκολησε την μουρη (ελα λυσαξτε βαζελακια) βεβαια εφταιγε απο την αρχη ο γουντς. Μου θυμισε WWF το πεσιμο στον διαμαντιδη λολ αυτος ο πριντεζης τι μεσον εχει??
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Πάντα έτσι είναι οι αγώνες μπάσκετ; Τόσο ξύλο πέφτει; Μαλακία μου που δεν βλέπω τόσο καιρό... και πρέπει να φύγω και τώρα ρε γαμώτο... Μονο οταν παιζει ο παναθηναικος... Και οχυ ξυλο...λεγεται "ασφυκτικη αμυνα"..θα σε μαλωσω....
Erwdios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Και σιγά, σιγά, οι γλύφτες της ΕΤ1 προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι αντικειμενικοί και ότι βλέπουν το λένε. Πρίν δεν ήταν σίγουροι αν έγινε φάουλ σε πεντακάθαρο φάουλ σε λει απ του Γκρίρ, τώρα είναι σίγουροι ότι ήταν αντιαθλητικό φάουλ. Και μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στον νέο κανονισμό: Απαγορεύεται ως παίχτης του Ολυμπιακού, να κάνεις τάπες.
tzinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 παντως ο ολυμπιακος απεχει πολυ απο το να ειναι μια πληρης ομαδα και μονο γι αυτο ειναι θαυμα που κρατιομαστε σε σχετικα υψηλο επιπεδο τα τελευταια χρονια. Πχ ο τσακαλιδης ειναι ο μεγαλυτερος αμπαλος στην ιστορια ολων των σπορ, ο μαυροκεφαλιδης δεν προσφερει και πολυ, ο σχορτσιανιτης ολο προσπαθει να ερθει σε ανεχτη φυσικη κατασταση, ο πριντεζης ναι μεν φιλοτιμος αλλα οχι παιχτης υψηλου επιπεδου, ο βασιλοπουλος ολο εξλεισεται και ολο μενει ενας απλα καλος παιχτης, ο μπλακνει μια παιζει δυο δεν παιζει, ο μασιγιαουσκας ο μεγαλος μας παιχτης 2 σεζον εχει παιξει 15 παιχνιδια και σε αυτα ηταν μετριος....κτλπ Οπως ειπα ειναι θαυμα!
littlelouievegos Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Xαχαχαχ. Ελα ενταξει ολα καλα.. Αφου καταφερανε σε ματς μπασκετ να εκνευρισουνε και εμενα.. Απιστευτα πραγματα..
Bougas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 έλεος ρε παιδιά,έλεος γα@@ την @@@@ μου,αφήστε μας να μειώσουμε και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά; έλεος πια. δέν παλεύετε αυτό το πράγμα.πρέπει ντέ και καλά να είναι ο πιτσίλκας διαιτητής σε κάθε παιχνίδι;
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 έλεος ρε παιδιά,έλεος γα@@ την @@@@ μου,αφήστε μας να μειώσουμε και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά; έλεος πια. δέν παλεύετε αυτό το πράγμα.πρέπει ντέ και καλά να είναι ο πιτσίλκας διαιτητής σε κάθε παιχνίδι; να μειωσει?? εισαι τρελος?? Καλα δεν ντρεπεσε??
Bougas Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 εμα τι να πείς; τεχνικές ποινές,τάπες,επιθετικά φάουλ, αντιαθλητικά στον σχορτιανίτη,έλεος πιά.να τους το δώσουνε άπο τώρα να τελειώνουμε,τι καθώμαστε και παίζουμε σαν τους μαλάκες; ένα πέναλτι του παπουτσέλη και το έχουνε κάνει θέμα 20 χρόνια τώρα και το κοπανάνε,τα δικά τους τα χάλια δέν τα κοιτάνε...
Erwdios Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 εμα τι να πείς; τεχνικές ποινές,τάπες,επιθετικά φάουλ, αντιαθλητικά στον σχορτιανίτη,έλεος πιά.να τους το δώσουνε άπο τώρα να τελειώνουμε,τι καθώμαστε και παίζουμε σαν τους μαλάκες; Αυτή την ερώτηση κάνε την στους Αγγελόπουλους, που δεν αποσύρουν την ομάδα. Μέχρι κι ο μέγας βάζελος Πολίτης στο τέλος αγανάκτησε κι άρχισε να ψελλίζει. Κόκκαλη, αλλά 10 χρόνια να τους πηδάς και όχι με παράγκες και μαλακίες. Με 3όροφο λυόμενο σε στυλ τροχοβίλας.
elis88 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Για άλλη μια φορά οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ δεν μας άφησαν να δούμε μπάσκετ. Good, keep up the good work:p ΥΓ. Να αγιάσει το χέρι σου ρε Γουτζ
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Υπεροχος πρασινος βοθρος...οχι οτι ειχα καμμια αμφιβολια! Μολις ειδανε στα πρωτα 2 παιχνιδια οτι ο μισος Ολυμπιακος απο τους τραυματισμους τους εχει το γυρισανε απο το μπασκετ στο ξυλο και στο πουστριλικι. Ο Μουζακης ειναι ο νεος Βορεαδης φοβερο ταλεντο....εχει αρχισει να κανει και τη χαρακτηριστικη καραφλιτσα. Αγγελοπουλε σκαστα χοντρα να φτιαξεις την ομαδα θηριο που να νικαει και τα κορακια και εμεις θα ειμαστε διπλα σου.
tsavi1991 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 Δημοσ. 29 Μαΐου 2008 μετρησα πανω απο 10 φορες τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ... σπορτκαστερ της ΕΤ1 να λενε οτι εκανε λαθος ο διαιτητης παντα κατα του Ολυμπιακου. Τι να πω ρε παιδια με τετοια πραγματα δεν προκειται ποτε να τους κερδισουμε στο ΟΑΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.