Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, σοβαρά τα γράφετε αυτά για τον Γουντς ρε παιδιά; Είναι συμπεριφορά αυτή;

Όταν πας το παιχνίδι στον τσαμπουκά εκτός έδρας και απείρως πιο έμπειρο αντίπαλο, λογικό είναι να χάσεις. Εντάξει, πήρε και 2-3 σφυρίγματα στο τέλος ο ΠΑΟ, αλλά η ζημιά έγινε με τις τεχνικές ποινές, τις διαμαρτυρίες και τα ντισκαλιφιέ, που ο Ολυμπιακός έχασε τελείως τη συγκέντρωσή του. Και γι' αυτό δε φταίνε οι διαιτητές.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ρε παιδιά δέν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.δέν λέω και εμείς έχουμε πάρει τα σφυριγματάκια μας στο ποδόσφαιρο,έχουμε κάνει χοντράδες,άλλα αυτό το χάλι παραπάει.τι κατεβαίνουνε να παίξουνε; μήπως πρέπει να οργανωθούμε μέσω τών συνδέσμων και να στήλουμε μύνημα στήν καέ να αποσύρει την ομάδα απο το πρωτάθλημα να τελειώνουμε; δέν πάει άλλο η κατάσταση.εγώ θα το προτείνω αύριο το πρωί και ας με κράξουνε δέν με ενδιαφέρει.η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα άπο κάθε έλενχο.

Δημοσ.

Παντως εγω που θεωρω τον εαυτο μου ηρεμο, πρεπει να δωσω συγχαρητηρια στους παικτες του ολυμπιακου..

Δλδ αν ειμουν π.χ. μπουρουσης, εκει στην ταπα στον γουινστον δεν νομιζω οτι θα κρατιομουν στον διαιτητη...

Και πραγματικα, ηρθε η ωρα να αποσυρει την ομαδα ο αγγελοπουλος..

Αφου θα το παρει ο παναθηναικος, το μηνυματακι σημερα ηταν σαφες.. Και οχι για την ομαδα που εχει, γιατι ειναι ο χειροτερος παναθηναικος των τελευταιων χρονων, αλλα γιατι ο γιαννακοπουλος ειχε προβλεψει οτι θα φτασει η στιγμη που θα χρειαστει παραπανω βοηθεια..

Μου κοπηκε η ορεξη να δω μπασκετ... Και ολυμπιακο και παναθηναικο (ποθ εχω δει πολλα παιχνιδια φετος)..

Δημοσ.

ελα ναι σε ολα τα αλλα αθληματα τοσα χρονια εσυ εισαι αυτη απο πανω οχι εγω.με διαιτησιες και ασυλιες μπατσων για παρτυ σας το πρωταθλημα

Δημοσ.

Όταν πας το παιχνίδι στον τσαμπουκά εκτός έδρας και απείρως πιο έμπειρο αντίπαλο, λογικό είναι να χάσεις. Εντάξει, πήρε και 2-3 σφυρίγματα στο τέλος ο ΠΑΟ, αλλά η ζημιά έγινε με τις τεχνικές ποινές, τις διαμαρτυρίες και τα ντισκαλιφιέ, που ο Ολυμπιακός έχασε τελείως τη συγκέντρωσή του. Και γι' αυτό δε φταίνε οι διαιτητές.

Μάλλον άλλο αγώνα βλέπαμε. Πόσα αντιαθλητικά δεν καταλογίστηκαν στον Ολυμπιακό? Πόσες φορές ο Σπανούλης έπεσε πάνω στον Μπουρούση, ο οποίος σηκωνόταν κατακόρυφα, όπως προβλέπει ο κανονισμός για τον αμυνόμενο και έπαιρνε φάουλ?

Ο Βασιλόπουλος, θυμάσαι πόσο γρήγορα φορτώθηκε με δεύτερο φάουλ?

Το ξύλο που έπεφτε στη ρακέτα, μήπως το παρατήρησες?

Την τάπα on face του Μπουρούση στον καπνιστή, που χρεώθηκε φάουλ?

Όσο για τον Γούντς, έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Διαμαντίδη και μετά τον βούτηξε από τον λαιμό ο Τομάσεβιτς.

Κρίμα που δεν τον βρήκε όπως έπρεπε. Και μην ακούσω τα περί αθλητισμού και περί ευγενούς άμιλλας. Με αυτά που βλέπω, μόνο πιστόλια δεν έβγαλαν να μας πυροβολούν, (όπως λίγο παλιότερα, αν και τα λέιζερ εκεί ήταν).

31ksvb7xssf3hmmuhvw9.jpg

Α, και για να μην ξεχνάμε τους φίλους μας, που σήμερα ξεβρακώθηκαν πάλι από τη διαιτησία:

bwwhcbo7eged7mj2sgqr.jpg

Δημοσ.

συμφων με τον erwdios.δηλαδη εσενα αν ερθει και σε αρπαξει απο τον λαιμο ενας ακυρος και εσυ εισαι πανω στα νευρα τι θα κανεις...

Δυστηχώς δεν τον βρηκε καλα τον π@υστη.

Δημοσ.

Στο τελος κιολας τα πηρε ο ΠΑΟ τα σφυριγματα; Στο τελος που μας δινανε 1-2 αστεια φαουλ για να καλυψουμε και λιγο τα στατιστικα οταν πια ολα εχουν κριθει.. Μαστα..

To ζητημα ειναι τι γινεται μεχρι να παρει την διαφορα καποιος.. Εκει ειναι το ζητημα πως σε σφυριζουν φιλε μου και οχι στους 15 ποντους και οταν πλεον εχεις ξεκαθαρα εκνευριστει απο την διαιτησια και το ολο κλιμα..

Συγνωμη που στο λεω δεν εχω καμια διαθεση να γινω ειρωνικος και θελω να το πιστεψεις αυτο.. Αλλα δυστυχως δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ και ποσο ευκολο ειναι να σε σφαξουν με το βαμβακι οταν χρειαζετε.. Και οταν αυτο το σφαξιμο αρχιζει και αποκταει συγκεκριμενη παττερνα στα διαφορα ματς, τοτε δεν υπαρχει αμφιβολια επ'αυτου..

Οσο για τον Γουντς εσενα αμα σε πιασουν απο τον λαιμο κατσε και παιξτο επαγγελματιας..

Ακριβως το ιδιο θα εκανα αλλα θα προσπαθουσα να του την ριξω πιο δυνατα ακομα..

Eλεος δλδ..

Δημοσ.
Στο τελος κιολας τα πηρε ο ΠΑΟ τα σφυριγματα; Στο τελος που μας δινανε 1-2 αστεια φαουλ για να καλυψουμε και λιγο τα στατιστικα οταν πια ολα εχουν κριθει.. Μαστα..

To ζητημα ειναι τι γινεται μεχρι να παρει την διαφορα καποιος.. Εκει ειναι το ζητημα πως σε σφυριζουν φιλε μου και οχι στους 15 ποντους και οταν πλεον εχεις ξεκαθαρα εκνευριστει απο την διαιτησια και το ολο κλιμα..

Συγνωμη που στο λεω δεν εχω καμια διαθεση να γινω ειρωνικος και θελω να το πιστεψεις αυτο.. Αλλα δυστυχως δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ και ποσο ευκολο ειναι να σε σφαξουν με το βαμβακι οταν χρειαζετε.. Και οταν αυτο το σφαξιμο αρχιζει και αποκταει συγκεκριμενη παττερνα στα διαφορα ματς, τοτε δεν υπαρχει αμφιβολια επ'αυτου..

Οσο για τον Γουντς εσενα αμα σε πιασουν απο τον λαιμο κατσε και παιξτο επαγγελματιας..

Ακριβως το ιδιο θα εκανα αλλα θα προσπαθουσα να του την ριξω πιο δυνατα ακομα..

Eλεος δλδ..

Και να προσθεσω οτι οχι μονο δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ αλλα προφανως δεν εχεις παιξει κιολας...γιατι αμα ειχε παιξεις δεν θα καταδικαζες ετσι ευκολα τον Γουντς.

Που ειναι στη τσιτα και ερχεται η ξεβαμμενη αδερφαρα και ενω ειναι πεσμενος τον πιανει απο τον λαιμο και τον βριζει!

Ολοι μας στη θεση του 99% θα ειχαμε ακριβως την ιδια αντιδραση...οπως λεει και ο φιλος του κριμα που δεν τον βρηκε γεματη.

Θα επαιρνε που θα επαιρνε το ντισκαλιφιε να του εκανε κιμα τα μουτρα!

paosfp290508s10_b.jpg

Δημοσ.

Θα έπαιρνε που θα έπαιρνε το ντισκαλιφιε να του έκανε κιμά τα μούτρα!

Αλήθεια, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι αν ο Γούντς δεν είχε αντιδράσει, θα αποβαλλόταν ο Τομάσεβιτς, όπως ορίζουν οι κανονισμοί?

Αν πραγματικά υπάρχει κάποιος, να πάει επειγόντως να κοιταχτεί στο γιατρό, γιατί σίγουρα πάσχει από παρατεταμένες παραισθήσεις.

Δημοσ.

Οντως αν και φανηκε οτι τον ετσουξε...

Μετα στην φυσουνα ο Τομασεβιτσ τον περιμενε και ο Γουντσ παλι πηγε κατα πανω του αλλα τον σταματησαν.

Καλα αν αυτα γινονταν στο ΣΕΦ ακομα θα τον κυνηγουσε ο μαυρος με την ψωλη στο χερι...

Υ.Γ.Συμφωνω οτι ηρθε η ωρα ο Αγγελοπουλος να παρει την ομαδα και να αποχωρησει.Ελεος πια με τους νανους....

Δημοσ.
ε ρε παιδιά δέν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.δέν λέω και εμείς έχουμε πάρει τα σφυριγματάκια μας στο ποδόσφαιρο,έχουμε κάνει χοντράδες,άλλα αυτό το χάλι παραπάει.τι κατεβαίνουνε να παίξουνε; μήπως πρέπει να οργανωθούμε μέσω τών συνδέσμων και να στήλουμε μύνημα στήν καέ να αποσύρει την ομάδα απο το πρωτάθλημα να τελειώνουμε; δέν πάει άλλο η κατάσταση.εγώ θα το προτείνω αύριο το πρωί και ας με κράξουνε δέν με ενδιαφέρει.η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα άπο κάθε έλενχο.

μετά άμα τόν πιάσουν έξω τον πιτσίλκα και του βιάσουνε την μάνα θα ρίξουμε το φταίξιμο στούς οπαδούς;

Με την διαφορα οτι ο Βαζελος δεν παιρνει σφυριγματακια αλλα ολοκληρα παιχνιδια τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

Η συμπεριφορά του Γουντς σε πείραξε; Η συμπεριφορά του Γιασκεβίτσιους και του Τομασεβιτς δεν σε πείραξε;

Δημοσ.

περα απο τον φανατισμο και την πλακα, ρε παιδια σορυ αλλα σε ολη την φαση ο γουντς φταιει και προκαλει. Ναι καραγουσταρα την μπουνια, αλλα μην λεμε και οτι θελουμε. Ο διαμαντιδης κλεβει την μπαλα καθαρα, ο γουντς τσαντιζετε και κανει βουτια αρπαζοντας τα ποδια του διαμαντιδη και ριχνοντας τον κατω λες και επαιζαν κατς. Το κανει εσκεμενα, τσαντισμενα και προκλητικα. Λογικο ειναι οποιοσδηποτε παιχτης ομαδας στην εδρα της σε ντερμπι να παει να βοηθησει τον συμπαικτη του που του την πεσανε. Ναι το πιασιμο απο το λαιμο ειναι υποτιμιτικο και προκαλει, αλλλα ο γουντς την επεσε πρωτος και ο τομασεβιτς με το ενα χερι τον επιασε σχετικα ελαφρα για να των χωρισει, δεν το ειδα και σαν πνιιξιμο. Τελος παντων καλο το μπουνιδακι.

Δημοσ.

Ο Γουντς πρεπει να φυγει απο τον ολυμπιακο. Δεν κανει ρε παιδι μου, πως να το κανουμε? Μα ουτε ενα κροσε της προκοπης δεν μπορει να δωσει ρε λουστη μου? Ελεος πια με τον μλκ....Σαγονι χτυπανε βρε ηλιθιε..:P.

Πάντως ένα ειναι σιγουρο, οτι το πρωταθλημα του χρονου θα ξεκινησει όπως τα τελευταια χρονια, δηλαδη και κλεισμενων των θυρων.

Για τη διαιτησια μλκιες λετε. Για παραδειγμα στο 17:34 ο Σχορτσιανιτης κανει καθαροτατο επιθετικο φαουλ καθως την ωρα που έπαιρνε μια ανασα ο Σοφοκλης, περναγε απο μπροστα του ο Μπατιστ και εχασε την ισορροπια του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...