Absinthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ο Ολυμπιακος χανει απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ παντα με τη βοηθεια της διαιτησιας. Παμε ολοι μαζι.
elis88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγώ πάντως σφάξιμο ΔΕΝ είδα. Είδα μια ομαδούλα να προσπαθεί να κάνει τον αγώνα μπουρδέλο όταν άρχισε να κατηφορίσει το γήπεδο. Αυτά. Με ποιο μάτι είδες τον αγώνα; Με το δεξί, το αριστερό η το μεσαίο; Μάλλον με το μεσαίο. Φαντάζομαι είσαι αντικειμενικός ε.... χεχε!!!
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 @ ellis88 Δηλαδή εσύ αν παίζεις μπάσκετ με την παρέα σου και σου κάνει κάποιος αυτό που έκανε ο Σάρας είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο Γούντς; Τέλος πάντων, τι να πω, να τον κάνουμε και ήρωα τον Γουντς... @ KWSN Αυτό που λες δεν το θυμάμαι, μπορεί να είναι κι έτσι.
elis88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 @ ellis88 Δηλαδή εσύ αν παίζεις μπάσκετ με την παρέα σου και σου κάνει κάποιος αυτό που έκανε ο Σάρας είναι το ίδιο με αυτό που έκανε ο Γούντς; Τέλος πάντων, τι να πω, να τον κάνουμε και ήρωα τον Γουντς... Το ίδιο ακριβώς θα νεβριάσω σε αυτην την περίπτωση. Αλλά βέβαια όταν παίζω με την παρέα μου, δεν έχω κανέναν διετητή να με σφάζει....
Critter Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 υγ: κριττερ, ειναι κεκλεισμενων των θυρων και οχι και κλεισμενων. φιλικα. Δεν μου φαινεται περιεργο το να ξερεις καλυτερα απο μενα πως γραφεται.
Critter Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ο Ολυμπιακος χανει απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ παντα με τη βοηθεια της διαιτησιας. Παμε ολοι μαζι. Τα ΠΟΤΕ και ΠΑΝΤΑ ειναι δικες σας εκφρασεις. Εμεις δεν ειπαμε ΠΑΝΤΑ, ισα ισα που ολα αυτα τα χρονια παραδεχομαστε την ομαδα σας και τον προπονητη σας....Επομενως μην ακουω μλκιες.
Absinthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δεν μου φαινεται περιεργο το να ξερεις καλυτερα απο μενα πως γραφεται. Ναι, εχω τελειωσει το γυμνασιο.
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Χτύπησε ο Γιακισεβίτσιους τον Emo; Ναι ή όχι; Δεν μας λες εσύ καλύτερα που ήσουν και μέσα και τα έβλεπες τα πράγματα καλύτερα? Όπως π.χ. ότι δεν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία?
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Τα ΠΟΤΕ και ΠΑΝΤΑ ειναι δικες σας εκφρασεις. Εμεις δεν ειπαμε ΠΑΝΤΑ, ισα ισα που ολα αυτα τα χρονια παραδεχομαστε την ομαδα σας και τον προπονητη σας....Επομενως μην ακουω μλκιες. Μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά (ορισμένοι, όχι όλοι). 26-6 είναι η ταρίφα τα τελευταία 5 χρόνια. Στα 3 εξ αυτών είναι και οι Αγγεόπουλοι μέσα ε, για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά ξέρω, τότε το 1996 μας ρίξατε 35 πόντους κτλ κτλ κτλ... Και οι μισοί εδώ μέσα δεν πήγαιναν σχολείο καν...
elis88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Χτύπησε ο Γιακισεβίτσιους τον Emo; Ναι ή όχι; Ναιιιιιιιιιι
FilipposMD Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Χτύπησε ο Γιακισεβίτσιους τον Emo; Ναι ή όχι; Δεν τον χτύπησε. Πήγε να τον πιάσει από το πρόσωπο κι ο Τεόντοσιτς πετάχτηκε πίσω. Είναι θεατρινάκος σ'αυτά και στα φάουλ έτσι κάνει. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Μποντιρόγκα γενικά στον τσαμπουκά και την "αλητεία". Θα αγαπηθεί από του Ολυμπιακούς, θα μισηθεί από του Παναθηναϊκούς. Φυσικά, αντιαθλητικό ήταν, αλλά ντισκαλιφιέ όχι. Δηλώσεις απ' το ματς: http://www.sport24.gr/html/ent/237/ent.236237.asp Κανείς δε μιλάει για διαιτησία, ξεκολλήστε. Και οι Παναθηναϊκοί επίσης να δουν τι λέει ο Διαμαντίδης και ο Γιαννάκης, για να κόψουν την καραμέλα περί προκλητικότητας Γιαννάκη, περί αντιπαλότητας παικτών κτλ. Τελείωσε το ματς, τελείωσαν κι οι εντάσεις για τους παίκτες, μόνο εσείς κάθεστε και μαλώνετε.
Absinthe Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ο Ολυμπιακος χανει απο τον Παναθηναικο στο μπασκετ παντα με τη βοηθεια της διαιτησιας. Παμε ολοι μαζι. Παλι. Και παλι.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δεν μας λες εσύ καλύτερα που ήσουν και μέσα και τα έβλεπες τα πράγματα καλύτερα? Όπως π.χ. ότι δεν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία? Πες μου ρε μεγάλε, πότε αδικήθηκε; Στη διπλή τρίπλα του Μπλάκνεϊ; Πότε; Μόνο μία φάση έχω διαβάσει να λέτε. Και να σου πω την αλήθεια, δεν έχω άποψη, κάθομαι από την άλλη μεριά.
Critter Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ναι, εχω τελειωσει το γυμνασιο. Στην Ελλαδα όλα γινονται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.