Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν τον χτύπησε. Πήγε να τον πιάσει από το πρόσωπο κι ο Τεόντοσιτς πετάχτηκε πίσω. Είναι θεατρινάκος σ'αυτά και στα φάουλ έτσι κάνει. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Μποντιρόγκα γενικά στον τσαμπουκά και την "αλητεία". Θα αγαπηθεί από του Ολυμπιακούς, θα μισηθεί από του Παναθηναϊκούς.

Φυσικά, αντιαθλητικό ήταν, αλλά ντισκαλιφιέ όχι.

Δηλώσεις απ' το ματς: http://www.sport24.gr/html/ent/237/ent.236237.asp

Κανείς δε μιλάει για διαιτησία, ξεκολλήστε. Και οι Παναθηναϊκοί επίσης να δουν τι λέει ο Διαμαντίδης και ο Γιαννάκης, για να κόψουν την καραμέλα περί προκλητικότητας Γιαννάκη, περί αντιπαλότητας παικτών κτλ. Τελείωσε το ματς, τελείωσαν κι οι εντάσεις για τους παίκτες, μόνο εσείς κάθεστε και μαλώνετε.

Ακριβώς. Τεχνική ποινή ήταν, την οποία και πήρε. Τεχνική ποινή ήταν και στον Τομάσεβιτς αλλά για να μην κλαίνε ακόμα περισσότερο τα παιδιά, τον βγάλαμε έξω μαζί με τον άχρηστο τον εγκληματία.

Φίλιππε, εάν έβλεπες τις αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, ειδικά στην αρχή, θα καταλάβαινες ότι ήταν "φτιαγμένοι". Και κάτι έφταιξε για αυτό.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτι βραδυές σαν την σημερινή γουστάρω τρελά για εκείνο το απόγευμα στη Ριζούπολη.Και εύχομαι την Κυριακή να τους χαρίσουμε άλλο ένα παρόμοιο ρομαντικό απόγευμα.

Δημοσ.
Κάτι βραδυές σαν την σημερινή γουστάρω τρελά για εκείνο το απόγευμα στη Ριζούπολη.Και εύχομαι την Κυριακή να τους χαρίσουμε άλλο ένα παρόμοιο ρομαντικό απόγευμα.

Σωστος.

Θα ερθει και η Τεταρτη μετα ομως και θα αναψουμε και κερακια στο δειπνο.

Και θα σκουζετε παλι τοτε.

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοσ.
εσυ πως ξεφυγες τοτε απο το εκπαιδευτικο συστημα? εξωτερικο μενεις?

Ειμαι indigo kid και με πηρανε απο το δημοτικο κατευθειαν στο πανεπιστημιο. Δεν ηταν γραφτο να σπουδασω Αθλητικη δημοσιογραφια...

Δημοσ.
Όταν εγω άρχησα να παρακολουθω μπάσκετ, εσύ έπαιζες με τις μπάρμπυ.

Περιεργο να το ακους αυτο απο καποιον γεννημενο το 1988.

Οταν εγω σταματησα να παιζω με την μπαρμπι μου εσυ μικρε ησουν ακομα αγεννητος.

Δημοσ.

Έτσι. Σας γουστάρω όταν τα παραδέχεστε. Όχι ως συνήθως που μου το παίζετε 3 πίθηκοι...

Δημοσ.
Φίλιππε, εάν έβλεπες τις αντιδράσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, ειδικά στην αρχή, θα καταλάβαινες ότι ήταν "φτιαγμένοι". Και κάτι έφταιξε για αυτό.

Τι εννοείς; Τι τους έφτιαξε;

Όντως φάνηκε αυτό με το κάρφωμα του Μπατίστ στην αρχή, που κρεμάστηκε προκαλώντας τον Τσακαλίδη. Ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν τον άρχισε στα μπουκέτα, στενοχωρώντας κάποιους εδώ μέσα...

Δημοσ.
Τι εννοείς; Τι τους έφτιαξε;

Όντως φάνηκε αυτό με το κάρφωμα του Μπατίστ στην αρχή, που κρεμάστηκε προκαλώντας τον Τσακαλίδη. Ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν τον άρχισε στα μπουκέτα, στενοχωρώντας κάποιους εδώ μέσα...

Ή κάτι είχαν πάρει πριν το παιχνίδι, ή κάτι τους έχει ενοχλήσει. Δε θέλει και πολύ σκέψη...

Ο Σπανούλης ας πούμε να κολάει πάνω στον Μπλάκνεϊ, ο Διαμαντίδης τα ίδια... Δεν είναι τυχαία πράγματα.

Και πίστεψέ με, η Εθνική έχει διαλυθεί.

Δημοσ.
Σωστος.

Θα ερθει και η Τεταρτη μετα ομως και θα αναψουμε και κερακια στο δειπνο.

Και θα σκουζετε παλι τοτε.

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Άλλοι σκούζουνε 5 χρόνια μετά.

Τη Τρίτη το βράδυ συνελήφθη οπαδός του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επειδή κρατούσε ντουντούκα και έδινε συνθήματα.Σήμερα που ήταν τα όργανα....Έτσι ξέρει να ανάβει και ο Κωστέτσος κεράκια.

ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Δημοσ.
Έτσι. Σας γουστάρω όταν τα παραδέχεστε. Όχι ως συνήθως που μου το παίζετε 3 πίθηκοι...

Για να παραδεχτείς χρειάζοντε και αρχίδια.Εσείς πότε παρεχτήκατε κάτι?

Δημοσ.

12/5/1934, στις 07.53.

Τώρα που τις μετρήσαμε και τις έχετε μικρότερες, δε λογικευόμαστε λιγάκι να μίλησουμε για τις ομάδες μας;;;

Δημοσ.
Ή κάτι είχαν πάρει πριν το παιχνίδι, ή κάτι τους έχει ενοχλήσει. Δε θέλει και πολύ σκέψη...

Ο Σπανούλης ας πούμε να κολάει πάνω στον Μπλάκνεϊ, ο Διαμαντίδης τα ίδια... Δεν είναι τυχαία πράγματα.

Και πίστεψέ με, η Εθνική έχει διαλυθεί.

Το ότι είχαν χάσει με 16 πόντους και με τρισάθλια εμφάνιση αποκλείεται να τους έφτιαξε; Το ότι ήταν τελικός με 20 χιλιάδες κόσμο; Εγώ μέχρι να δω διεθνείς του ΠΑΟ να βρίζονται με τον Γιαννάκη, δεν πιστεύω ότι έχει διαλυθεί καμιά εθνική. Οι παίκτες κάθε χρόνο βρίσκονται αντίπαλοι εξάλλου και δεν έχω δει καμιά περίεργη δήλωση που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς ο χρόνος θα δείξει.

Δημοσ.
Για να παραδεχτείς χρειάζοντε και αρχίδια.Εσείς πότε παρεχτήκατε κάτι?

Ενώ εμείς δεν έχουμε.

Ο Γιαννάκης που τα πήρε όλα μέσα πάντως μάλλον έχει άλλη άποψη...

Πάντως, όλοι εσείς που φωνάζετε, ακόμα να πείτε κάτι συγκεκριμένο. Δύο φάσεις ρε αδερφέ, από αυτές που έκριναν το παιχνίδι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...