Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι δεν προκυπτει, αν βαλεις εισαγωγικα στο πανεπιστημιο.

Επισης ΑΝ ο υπουργος μεταφορων ειχε βαγονια θα ηταν τρενο...

Δημοσ.

και αν ηταν γηπεδο θα ηταν και κλεισμενων των θυρων και κατεβασμενων των ρολλων..

Δημοσ.
Το ότι είχαν χάσει με 16 πόντους και με τρισάθλια εμφάνιση αποκλείεται να τους έφτιαξε; Το ότι ήταν τελικός με 20 χιλιάδες κόσμο; Εγώ μέχρι να δω διεθνείς του ΠΑΟ να βρίζονται με τον Γιαννάκη, δεν πιστεύω ότι έχει διαλυθεί καμιά εθνική. Οι παίκτες κάθε χρόνο βρίσκονται αντίπαλοι εξάλλου και δεν έχω δει καμιά περίεργη δήλωση που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς ο χρόνος θα δείξει.

Εδώ είμαστε και θα τα δεις. Η Εθνική με το Γιαννάκη στον πάγκο έχει τελειώσει.

Δημοσ.
Ενώ εμείς δεν έχουμε.

Ο Γιαννάκης που τα πήρε όλα μέσα πάντως μάλλον έχει άλλη άποψη...

Πάντως, όλοι εσείς που φωνάζετε, ακόμα να πείτε κάτι συγκεκριμένο. Δύο φάσεις ρε αδερφέ, από αυτές που έκριναν το παιχνίδι...

Ρε φίλε με είδες πουθενά να σχολιάζω τη διατησία ή τον αγώνα?Τι μου κοπανάς για τις φάσεις και για τον Γιαννάκη?

Εγώ για τα εξωγηπεδικά μίλησα.Εκεί που κλαψουρίζετε συνεχώς για τους κακούς Ολυμπιακούς και όταν κάνουν οι δικοί σας τα ίδια το ρίχνετε στη γαργάρα...

Δημοσ.

ρε παιδες ξεκολλατε λιγους που ασχολουμαστε με τους καναπεδες.δεν λεει να κλειδωθει το τοπικ.κυριακη ειναι ο επομενος αγωνας αρα κοιταμε ολοι εκει

Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο, μην μιλάς για Υπουργούς τώρα... Θα πλακώσει ο Υπουργός Ύδρευσης/Αθλητισμού για να πάρει το πρωτάθλημα...

Τώρα πραγματικά φοβήθηκα...

Δημοσ.
Εδώ είμαστε και θα τα δεις. Η Εθνική με το Γιαννάκη στον πάγκο έχει τελειώσει.

Κοίτα, εδώ και καιρό ακούγεται αυτό, αλλά για άλλους λόγους. Δυσαρέσκεια Βασιλακόπουλου, διαφωνίες για Κουφό κτλ. Βλέπουμε.

Δημοσ.
Ενώ εμείς δεν έχουμε.

Ο Γιαννάκης που τα πήρε όλα μέσα πάντως μάλλον έχει άλλη άποψη...

Πάντως, όλοι εσείς που φωνάζετε, ακόμα να πείτε κάτι συγκεκριμένο. Δύο φάσεις ρε αδερφέ, από αυτές που έκριναν το παιχνίδι...

ναι, αλλα ουτε και εσυ δινεις παραδειγματα για το αντιθετο..

Επειδη βαριεμαι να ξαναδω το παιχνιδι, πεταω ετσι μερικες..

-Το ντισκαλιφιε του γιασκεβιτσιους.. ο τεοντοσιτς παει να τον τραβηξει μακρυα απο τον μπλακνει και ο αλλος αφου τον πιανει απο το στομα, μετα τον κοροιδευει κιολλας.. Πες μου οτι ειναι αντιαθλητικο φαουλ να σκασω στα γελια... Γιατι αντιαθλητικο φαουλ, με τα χερια στα μουτρα του παικτη την στιγμη που δεν παιζεται παιχνιδι, δεν εχω ξαναακουσει..

-Τα 3 πρωτα φαουλ γρηγορα γρηγορα του βασιλοπουλο, εκ των οποιοων ενα με το..στηθος....whatever...

-τρια σφυριγματα στην αρχη της τριτης περιοδου.. Αν θυμαμαι καλα ηταν κατι ανυπαρκτα φαουλ, με αποτελεσμα να ξεκινησει το σερυ του παναθηναικου.

-Η τεχνικη ποινη στον γιαννακη.. Ειχε κερδισει φαουλ ο ολυμπιακος και τεχνικη ποινη ο παγκος??

Οσα φαουλ και βηματα λετε του σχορτσανιτη, εχω να σας αντιπαραθεσω τα διπλασια φαουλ του διαμαντιδη πανω στην τριπλα.. Αλλα ξεχασα...ο διαμαντιδης ειναι ιερος ενω ο σοφοκλης για τα μπαζα..

-Η ταπα που αν θυμαμαι προηγηθηκε φαουλ στον πριντεζη.. Πο το συν 7 περασε στο συν 12.

-η τριπλα του μπλακνει...

-Αντιαθλητικο φαουλ (το λιγοτερο 1 απο τον γουινστον αν θυμαμαι καλα)..Αλλα ειπαμε..ο χονδρος ειναι ανιδεος και κανει ολο βηματα και επιθετικα..

Και οπως ειπε καποιος πριν, οταν οι ιδιοι βαζελοφορεμενοι εκφωνητες βρισκουν το λιγοτερο καμια δεκαρια σφυριγματα, τοτε τι να πει κανεις..

Φυσικα, οτι και να πεις θα εχεις δικιο... αλλα ο παναθηναικος χωρις τον καλυτερο παικτη του προηγουμενου παιχνιδιου για ολο το παιχνιδι, σιγουρα θα ηταν τελειως διαφορετικος..

Δημοσ.
και αν ηταν γηπεδο θα ηταν και κλεισμενων των θυρων και κατεβασμενων των ρολλων..

αμπσινθε, ειναι κεκλεισμενων των θυρων και οχι και κλεισμενων. φιλικα.

Βεβαια αν βάλεις εισαγωγικα τοτε δεν ισχυει το λαθος οποτε μπορεις να κανεις ενα edit.

Δημοσ.
Ρε φίλε με είδες πουθενά να σχολιάζω τη διατησία ή τον αγώνα?Τι μου κοπανάς για τις φάσεις και για τον Γιαννάκη?

Εγώ για τα εξωγηπεδικά μίλησα.Εκεί που κλαψουρίζετε συνεχώς για τους κακούς Ολυμπιακούς και όταν κάνουν οι δικοί σας τα ίδια το ρίχνετε στη γαργάρα...

Έλα να μιλήσουμε για τα εξωγηπεδικά. Τι έγινε λοιπόν απόψε που δεν έκαναν κόκκινοι εφέτος;

Να σου θυμίσω ότι στον τελικό κυπέλλου πετούσατε βίδες και παξιμάδια; Τι να κάνουμε, κάποια σήμερα πέταξαν ποτήρια με νερό. Είδα και έναν που πέταξε ένα σάντουιτς. Θα μου πεις αυτό ήταν unfair. Μπορεί να πετάγονταν ο Σχορτσινίτης να το φάει...

Εδώ πετάξατε μπουκάλια στο Μαρούσι ρε, τι να λέμε...

Δημοσ.
Πες μου ρε μεγάλε, πότε αδικήθηκε; Στη διπλή τρίπλα του Μπλάκνεϊ; Πότε; Μόνο μία φάση έχω διαβάσει να λέτε. Και να σου πω την αλήθεια, δεν έχω άποψη, κάθομαι από την άλλη μεριά.

Στις παραθέτω σκόρπιες, όπως μου έρχονται στο μυαλό.

Τεχνική ποινή στο Γιαννάκη σε ανύποπτη φάση από το πουθενά.

Τσαμπουκά ο Γιασιπουστρίτσιους, τεχνική ποινή στον Τεο, αντιαθλητικό στον Σαύρα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Πρίντεζης στον αιφνιδιασμό, βάζελος ίπταται και κρατιέται πάνω του, μέχρι να χάσει τη μπάλα, παίζεται...

Γκρίρ σε διείσδυση (όπως σας αρέσει δηλαδή), σε χάντ τσέκ, τίποτα, τη στιγμή που όλα υπέρ του βάζελου δινόντουσαν.

Πεντακάθαρη τάπα Μπουρούση στον Ουίνστον, φάουλ.

Πόσες φορές ο Σπανούλης έπεφτε πάνω σε Μπουρούση - Χοντρό εκβιάζοντας το φάουλ και ξέροντας ότι θα το κερδίσει.

Τουλάχιστον τέσσερα κινητά σκριν του Μπατίστ, δεν δόθηκε κανένα. Ο χοντρός ένα έκανε και σφυρίχτηκε.

Αλήθεια, πόσες βολές σούταρες συνολικά?

Δημοσ.
Στις παραθέτω σκόρπιες, όπως μου έρχονται στο μυαλό.

Τεχνική ποινή στο Γιαννάκη σε ανύποπτη φάση από το πουθενά.

Τσαμπουκά ο Γιασιπουστρίτσιους, τεχνική ποινή στον Τεο, αντιαθλητικό στον Σαύρα, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Πρίντεζης στον αιφνιδιασμό, βάζελος ίπταται και κρατιέται πάνω του, μέχρι να χάσει τη μπάλα, παίζεται...

Γκρίρ σε διείσδυση (όπως σας αρέσει δηλαδή), σε χάντ τσέκ, τίποτα, τη στιγμή που όλα υπέρ του βάζελου δινόντουσαν.

Πεντακάθαρη τάπα Μπουρούση στον Ουίνστον, φάουλ.

Πόσες φορές ο Σπανούλης έπεφτε πάνω σε Μπουρούση - Χοντρό εκβιάζοντας το φάουλ και ξέροντας ότι θα το κερδίσει.

Τουλάχιστον τέσσερα κινητά σκριν του Μπατίστ, δεν δόθηκε κανένα. Ο χοντρός ένα έκανε και σφυρίχτηκε.

Αλήθεια, πόσες βολές σούταρες συνολικά?

βαλε και τα δικα μου, εχουμε μαζεψει μπολικο πραγμα :-D :-D

Δημοσ.
ναι, αλλα ουτε και εσυ δινεις παραδειγματα για το αντιθετο..

Επειδη βαριεμαι να ξαναδω το παιχνιδι, πεταω ετσι μερικες..

-Το ντισκαλιφιε του γιασκεβιτσιους.. ο τεοντοσιτς παει να τον τραβηξει μακρυα απο τον μπλακνει και ο αλλος αφου τον πιανει απο το στομα, μετα τον κοροιδευει κιολλας.. Πες μου οτι ειναι αντιαθλητικο φαουλ να σκασω στα γελια... Γιατι αντιαθλητικο φαουλ, με τα χερια στα μουτρα του παικτη την στιγμη που δεν παιζεται παιχνιδι, δεν εχω ξαναακουσει..

-Τα 3 πρωτα φαουλ γρηγορα γρηγορα του βασιλοπουλο, εκ των οποιοων ενα με το..στηθος....whatever...

-τρια σφυριγματα στην αρχη της τριτης περιοδου.. Αν θυμαμαι καλα ηταν κατι ανυπαρκτα φαουλ, με αποτελεσμα να ξεκινησει το σερυ του παναθηναικου.

-Η τεχνικη ποινη στον γιαννακη.. Ειχε κερδισει φαουλ ο ολυμπιακος και τεχνικη ποινη ο παγκος??

Οσα φαουλ και βηματα λετε του σχορτσανιτη, εχω να σας αντιπαραθεσω τα διπλασια φαουλ του διαμαντιδη πανω στην τριπλα.. Αλλα ξεχασα...ο διαμαντιδης ειναι ιερος ενω ο σοφοκλης για τα μπαζα..

-Η ταπα που αν θυμαμαι προηγηθηκε φαουλ στον πριντεζη.. Πο το συν 7 περασε στο συν 12.

-η τριπλα του μπλακνει...

-Αντιαθλητικο φαουλ (το λιγοτερο 1 απο τον γουινστον αν θυμαμαι καλα)..Αλλα ειπαμε..ο χονδρος ειναι ανιδεος και κανει ολο βηματα και επιθετικα..

Και οπως ειπε καποιος πριν, οταν οι ιδιοι βαζελοφορεμενοι εκφωνητες βρισκουν το λιγοτερο καμια δεκαρια σφυριγματα, τοτε τι να πει κανεις..

Φυσικα, οτι και να πεις θα εχεις δικιο... αλλα ο παναθηναικος χωρις τον καλυτερο παικτη του προηγουμενου παιχνιδιου για ολο το παιχνιδι, σιγουρα θα ηταν τελειως διαφορετικος..

Να και ο Ολυμπιακός που ντρέπεται να πει ότι είναι Ολυμπιακός.

1. Το ντισκαλιφιέ δεν είναι ντισκαλιφιέ. Είναι τεχνική ποινή όπως και δόθηκε. Μπορεί να μη σου αρέσουν οι κανονισμοί τους αθλήματος αλλά δε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε άλλους για εσένα, λυπάμαι.

2. Παίζει ρόλο αν κάνεις το φάουλ με το βυζί ή όχι; Παρεμπιπτόντως, με 5 ΔΕ βγήκε.

3. Όταν τα θυμηθείς τα τρία σφυρίγματα, σφύρα μας.

4. Ο Γιαννάκης πρέπει να είναι ευχαριστημένος με μία μόνο τεχνική ποινή σε τρεις αγώνες. Οφείλω να ομολογήσω ότι σήμερα ήταν (λίγο) πιο συγκρατημένος πάντως.

5. Φάουλ του Διαμαντίδη πάνω στην τρίπλα; Τριμπλάρει γρήγορα δηλαδή; Σπρώχνει; Τι;

6. Για την τάπα που ίσως και να θυμηθείς, είπαμε, σφύρα.

7. Η διπλή ντρίμπλα του Μπλάκνεϊ είναι πεντακάθαρη. Έγινε μπροστά στα μάτια μου.

8. Μην πιάσουμε τα αντιαθλητικά φάουλ. Μπορούμε να ξημερωθούμε με κάθε κατέβασμα των χεριών με παίκτη που πάει να βάλει το καλάθι. Μπορώ ας πούμε να θυμηθώ τον σπανούλη να παίφτει κάτω 2-3 φορές από κατέβασμα και να είναι απλό φάουλ.

9. Βαζελοφορεμένος ο Πολίτης. Που τον βρίζουμε συνέχεια. Οοοοοοκ.

10. Αφού δε σου πάει, γιατί κρύβεσαι; Έχει στην τηλεόραση απ' ότι άκουσα το Brokeback Mountain. Γιατί δεν του ρίχνεις μια μελέτη να δεις πώς αφήνεις τον εαυτό σου ελέυθερο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...