Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαραδεκτο το φαινομενο με τα αντικειμενα ειδικα για Ολυμπιακο.. Για 20-30 κωλοπαιδα, ειναι κριμα να χαλαει ενα τετοιο ματς. Η τους βρισκεις και δε ξαναμπαινουν ποτε σε γηπεδο, η εφαρμοζεις το Νομο που ισχυει για τετοιες περιπτωσεις (αν και δε γινεται ποτε και σε καμια ομαδα) Το νταβαντουρι, δεν εδωσε το ματς στον Ολυμπιακο, ισα ισα εδωσε την ευκαιρια στον ΠΑΟ να διαλυσει τη διαφορα και το ρυθμο που ειχε η ομαδα..

Οπως συνηθως, τριτο δεκαλεπτο ανυπαρκτος ο Ολυμπιακος (εκτος Πριντεζη ισως) και δε θελω ουτε καν να δω στατιστικα στα τριποντα και τις βολες.. Ο Γιαννακης μαλλον κοιμηθηκε σημερα.. Κριμα..

Κατα τα αλλα, δικαιη νικη και βλεπουμε στο τελευταιο ματς τι θα γινει..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια, στο ημιχρονο, στους φανατικους ειχανε μπει καποιοι (προφανως της θυρας 7) και μοιραζανε μπουκαλια με νερο για να τα ριξουν στο τελος. Εγω που ημουνα απέναντι, πηγα να παρω νερο και μου το δωσανε σε ποτηρακι!!!!

Δηλαδη αφηνανε τους τσογλανους να μοιραζουν μεταξυ τους μπουκαλια και εμεις απεναντι ειμασταν για τους αστυνομικους το προβλημα....Και το θεμα ειναι οτι και τον Αγγελοπουλο όντως δεν τον συμφερει να γινονται αυτα για να πεις οτι μπορει να εδωσε εντολη....Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Ας γινει η αρχη τουλαχιστον απο το επομενο πρωταθλημα.

Δημοσ.
δεν νομίζω.αν θυμασαι και πριν γινει το θεμα και μετα νικουσαμε με μεγαλη διαφορα.

στο τελος πηγατε να μας το παρετε γιατι ειμασταν αθλιοι.

Εγώ πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι παίκτες (οι περισσότεροι τουλάχιστον) "φτιάχνονται" από κάτι τέτοια. Άσχετα αν βγαίνουν και φωνάζουν να καλμάρει ο κόσμος κ.τ.λ. Συνήθως τα νεύρα τον φιλοξενούμενων σπάνε που κατά βάθος θέλουν να ορμήξουν στην εξέδρα και να σπάσουν τα δόντια σε όποιον προλάβουν. Καταπιέζονται.

Τώρα αν θα άλλαζε το αποτέλεσμα ποτέ δεν ξέρεις. Μάλλον όχι. Αλλά μια ένσταση θα το γούσταρα πολύ να κάνουμε. Έτσι, να έχουμε να λέμε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δημοσ.

firewalker και ενταση να κανεις οταν ο νομος ειναι σαπιος, δεν προκειται να κερδισεις κατι....Αν δεν ηταν σαπιος, μακαρι να εκανες....

Οσο για το ποιος επηρρεαστηκε, επρεπε να δεις του μαυρους του ολυμπιακου που τρεχανε να κρυφτουνε....Ολοι επηρρεαστηκανε...δεν ξερω τι αποτυπωσε η τηλεοραση αλλα πραγματικα νομιζα οτι ριχνανε χειροβομβιδες....πραγματικα τετοιο κροτο μονο χειροβομβιδα πρεπει να κανει. Εψαχνα να βρω τους κρατηρες...

Δημοσ.

ΑΗΔΙΑ!

Αυτα τα ανθρωπομορφα ζωα ποτε στο διαολο θα τα κλεισουν σε ενα μπουντρουμι να γλυτωσουμε απο αυτους;

Η ομαδα κερδιζε 8-3 ειχε κανει το καλυτερο ξεκινημα και αυτοι αρχισαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να πετανε φωτοβολιδες και βαρελοτα στους μπατσους που ηταν πισω απο τον παγκο του ΠΑΟ.

Αποτελεσμα να διακοπει το παιχνιδι και να κινδυνευουμε με εκκενωση του γηπεδου!

Τι και αν ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ Βασιλοπουλος και Αγγελοπουλος να σταματησουν;Τα πρεζονια ειχαν αλλα σχεδια!

"Σεβαστειτε τη προσπαθεια που κανουμε 3 χρονια!" τους ελεγε ο Αγγελοπουλος μπας και σταματησουν οι καφροι!

Και μολις τελειωσε το παιχνιδι τα πρεζονια δειξανε ποσο σεβονται τη προσπαθεια...πεταξανε ολα τα "πολεμοφοδια" που ειχαν κρατησει με κινδυνο μεχρι και να τραυματιστουν δικοι μας παιχτες!

"Τωρα και να μας τιμωρησουν μετραει για την επομενη χρονια οποτε στα αρχιδια μας!"...ελεγε ενας κουραδομαγκας διπλα μου.

Ουτε να χαρουμε μια τοσο σημαντικη νικη δεν μας αφησαν τα καθικια και μας βγαλανε τα πνευμονια εξω αναβοντας το ενα καπνογονο μετα το αλλο σε ενα κλειστο γηπεδο που εβραζε απο τη ζεστη αφου δεν υπηρχε κλιματισμος!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!

Δημοσ.
ασε μας ρε vlachaquito,πρώτη φορά βλέπεις να πέφτουνε αντικείμενα σε αγωνιστικό χώρο; κάθε πέμπτη στο γιαν ντε λιαου στην ευρωλίγκα γίνετε,κάθε σαββατοκύριακο σε σεφ και οάκα γίνετε,σήμερα βρίκανε να διακόψουνε το παιχνίδι; οι κάφροι προχθές στο οάκα,(όχι παναθηναικοί,κάφροι σκέτο,50-100 πόσοι ήτανε), ρίξανε λιγότερα αντικείμενα δηλαδή;

Αυτοί ρίξανε "μπαλόνια". χαχαχαχαχα

Κρίμα που μάλλον ΟΑΚΑ θα γίνε9ι η γνωστή σφαγή και δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη.

Δημοσ.
Αυτοί ρίξανε "μπαλόνια". χαχαχαχαχα

Κρίμα που μάλλον ΟΑΚΑ θα γίνε9ι η γνωστή σφαγή και δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη.

τοσο κλαψιαρης?

Δημοσ.
δεν ξερω τι αποτυπωσε η τηλεοραση αλλα πραγματικα νομιζα οτι ριχνανε χειροβομβιδες....πραγματικα τετοιο κροτο μονο χειροβομβιδα πρεπει να κανει. Εψαχνα να βρω τους κρατηρες...

Σε έναν αγώνα έπεσε λίγο ποιο δίπλα από εμένα ένα τέτοιο πράγμα που δεν έσκασε. Μετά το τέλος του αγώνα πήγα και το είδα από κοντά. ένα πράγμα όπως είναι η μπουνιά ενός ατόμου που έχει πολλά στρώματα από ταινία. Προφανώς μέσα θα έχει καμιά δεκαριά δυναμιτάκια. Έχω δει και άλλα που δεν είναι αυτοσχέδια. Κάτι πράσινες κροτίδες τεράστιες. Που τα βρίσκουν...

Δημοσ.

Σε πληροφωρω πως αυτοι τρεχουν παντου ενω κατι αλλοι στα επισημα δεν πανε πουθενα και βολευονται στο καναπεδακι τους.Πρωτον δεν μοιραζαν νερακια.σε πληροφορησαν λαθος.Απλα τελειωσαν στην καντινα και αναγκαστικα πηγαμε εξω να παρουμε νερα.Δευτερον αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι που πραγματικα αγαπαν την ομαδα ουτε θα βαζατε στα κινητα σας τις φωτογραφιες απο τις κορεο γιατι δεν θα χαν γινει καν.μερικοι βλεπεις αρεσκονται μονο στο να βλεπουν και οχι να βοηθανε να ετοιμαστει κατι,και αυτο ειναι το λιγοτερο.Δεν ειμαι υπερ των επεισοδιων σε καμοια περιπτωση αλλα μην τα ισοπεδωνεται και ολα εφοσον δεν ειστε εσεις σε θεση να κρινεται καποια ατομα.φιλικα

Δημοσ.

Επειδή κάνουν κορεο και πηγαίνουν παντού, δεν πειράζει να πετάνε φωτοβολίδες και δυναμιτάκια, ε;

Επίσης, δυστυχώς τέτοιοι υπάρχουν παντού, γι' αυτό πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν αποφασίσεις να πας σε ενα γήπεδο να διασκεδάσεις.

Και για πες μου, πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι αγαπάνε την ομάδα; Πετώντας αντικείμενα χθες τι κατάφεραν; Παραλίγο να διακοπεί το ματς, να χάσει άνετα το πρωτάθλημα η ομάδα που... λατρεύουν και να τιμωρηθεί και για του χρόνου. Επίσης, τώρα στέλνουν τους παίκτες σε ένα γήπεδο, όπου κάποια άλλα ζώα θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση και θα πετάνε ό,τι βρουν στου παίκτες του Ολυμπιακού. Στα πρωτοσέλιδα ξεφτιλίστηκε ο Ολυμπιακός, το ίδιο και στα κανάλια για τις καφρίλες. Πολύς κόσμος θα αργήσει πάλι να πάει στο γήπεδο, γιατί δεν είναι τόσοι πολλοί όσοι ευχαριστιούνται τα δυναμιτάκια. Πρόστιμο και τιμωρία της έδρας θα φάει σίγουρα ο Ολυμπιακός. Ρε φίλε, αν αυτή είναι η αγάπη που έχουν στην ομάδα τους, εγώ προτιμώ να μη με αγαπάνε, μπας και παραμείνω ζωντανός.

Δημοσ.

Μαλλον δεν διαβασες καλα.δεν ειπα οτι ειμαι υπερ αυτων των πραγματων.απλα μην τα ισοπεδωνετε ολα χωρις να ξερετε καποια πραγματα.Επειδη εγινε αυτο χθες δεν εχετε δικαιωμα να βγενετε ολοι και να αρχιζετε να κραζετε ολο τον κοσμο.Αλλα οταν βλεπω καποιον να λεει τον μισο κοσμο του σεφ ζωα και μπασταρδους τρελενομαι.αυτα απο μενα.

Δημοσ.

Ότι και νσ λέμε, αν δεν τους ήθελαν οι διοικήσεις των ομάδων αυτοί οι κάφροι δεν θα υπήρχαν στα γήπεδα. Στην ΑΕΚ ο Φιλίπου τους είχε διώξει, αλλά έμεινε να παίζει μπροστά σε 300 άτομα, απλά γιατί οι έλληνες δεν έχουν αθλητική παιδία.

Ξέρουν μόνο από ποδόσφαιρο, ενώ μπάσκετ, βόλλευ και άλλα αθλήματα είναι μόνο για να πάμε να βρίσουμε τους γαύρους, βάζελους, ή όποιον άλλο εχθρό έχουμε. Και αυτό το ξέρουν οι Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι, και είναι αναγκασμένοι να ανέχονται τους κάφρους (που δεν είναι 50-100 άτομα, είναι μεγάλο ποσοστό, και δεν είναι μόνο οργανωμένοι, αλλά κάθονται και στα επίσημα).

Δημοσ.
Μαλλον δεν διαβασες καλα.δεν ειπα οτι ειμαι υπερ αυτων των πραγματων.απλα μην τα ισοπεδωνετε ολα χωρις να ξερετε καποια πραγματα.Επειδη εγινε αυτο χθες δεν εχετε δικαιωμα να βγενετε ολοι και να αρχιζετε να κραζετε ολο τον κοσμο.Αλλα οταν βλεπω καποιον να λεει τον μισο κοσμο του σεφ ζωα και μπασταρδους τρελενομαι.αυτα απο μενα.

Ειπα μπασταρδους και ζωα ΟΣΟΥΣ πεταγανε αυτα τα πραγματα και στα παπαρια μου αν πανε σε ολα τα γηπεδα!

Στο μπασκετ ειδικα μιας και πηγαινω σε ολα τα παιχνιδια,ναι ειμαι απο αυτους τους 2000 γραφικους που πανε σε καθε παιχνιδι,ΕΣΕΙΣ δεν πατατε το ποδαρακι σας!

Φετος μονο σε κανενα μεγαλο παιχνιδι της Ευρωλιγκας και στα ντερμπυ με τον βαζελο μας κανατε τη τιμη!

Και αληθεια εσυ και οι υπολοιποι που ειστε κατα της βιας οταν βλεπατε τα μαστουρια διπλα σας να πετανε βαρελοτα και φωτοβολιδες τι κανατε;

Γιατι δεν τους σπασατε στο ξυλο;Προτιμω λοιπον ενα ΣΕΦ με 2000-3000 κοσμο που να ειναι μπασκετικος και να πηγαινει για να στηριξει την ομαδα και οχι για να βγαλει τα κομπλεξ του που στη καθημερινη ζωη τρωει σφαλιαρες παρα το χθεσινο χαλι!

Υ.Γ

Αμα τρελαινεσαι iremistil...

Δημοσ.

χίλια δίκια σ δίνω απλά νομίζω πως είναι δύσκολο ο καθένας ατομικά να πάει να σταματήσει έναν τρελό που πάει να ρίξει φωτοβολίδα γιατί δεν ξέρει τι σκατά είναι αυτός και τί έχει πάρει και δεν νομίζω να ρισκάρει το κεφάλι του και σωστά.

αυτό θα έπρεπε να είναι δουλειά των ΠΑΕ-ΚΑΕ (κ στο ποδόσφαιρο τα ίδια) ώστε να κάνουν την κάθαρση. απλό είναι και μυαλό δεν θέλει. για να μην το κάνουν το πιο λογικό είναι πως τους εξυπηρετεί εν μέρη αυτή η κατάσταση.

Δημοσ.
ΑΗΔΙΑ!

Αυτα τα ανθρωπομορφα ζωα ποτε στο διαολο θα τα κλεισουν σε ενα μπουντρουμι να γλυτωσουμε απο αυτους;

[....]

Υπάρχει μια παλιά παροιμία "από της μυλωνούς τον πισινό ζητάς ορθογραφία"; Τι περιμένει κανείς από τέτοιους ανθρώπους που βρίζουν μάνες, νεκρούς και δεν το έχουν σε τίποτα να πετάξουν μπουκάλια και κροτίδες στο γήπεδο;

Πράσινη, κόκκινη, κίτρινη, μαύρη απόχρωση, δεν έχει σημασία. Η καφρίλα είναι καφρίλα και δυστυχώς πρωταγωνιστεί. Πως και πως περιμένω να υπάρξει ΒΟΥΛΗΣΗ και να τους πετάξουν έξω από τα γήπεδα. Ας αποκτήσουμε επιτέλους κοινό στα πρότυπα της Πρέμιερ Λιγκ ή του ΝΒΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...