KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Κάτσε και κάνε με τον βασιλόπουλο ομάδα εσύ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΥΓ.κυριάκο,γελάνε που γελάνε οι παναθηναικοί μαζί μας,μην τους προκαλείς και εσύ να γελάσουνε ακόμα περισσότερο.. Κοιτα επειδη προφανως εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ απο μπασκετ περιορισου στα σχολια για τη μπαλα. Ο Βασιλοπουλος δεν ειναι ο σουπερ σταρ αλλα ενας καταπληκτικος ρολιστας που μπορει να βοηθησει και σε αμυνα και σε επιθεση. Το γεγονος οτι καραδοκουσαν τοσες ομαδες σε Ελλαδα και Ευρωπη για να τον αποκτησουν σε περιπτωση που δεν τα εβρισκε με εμας θα επρεπε να σου λεει κατι. Επισης καποιος που θα ηταν σχετικος με το μπασκετ θα ηξερε οτι λογικες σαν τις δικιες σου διωξτε ολους τους παιχτες και καντε 10 μεταγραφες ειναι απαραδεκτες. Ο Ολυμπιακος εχει ενα κορμο και πρεπει απλα να τον δυναμωσει...μονο ετσι θα κανει δυνατη ομαδα και θα μπορεσει να ανταγωνιστει τον ΠΑΟ και τα πρασινα κορακια. Γιαυτο στο ξαναλεω δεν ξερω αν γελανε οι Παναθηναικοι αλλα κατι σχολια σαν τα δικα σου ειναι για γελια και για κλαμματα.
squib Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 ο γιαννακης μαλακιζετε 40 λεπτα το ιδιο συστημα,δεν χρειαζετε να εχεις πτυχιο για να τον κρινεις οτι κανει λαθος.παιξε κ ενα μαν το μαν,πιεση, οταν βλεπεις οτι εχουν συμβιβαστει με την ζωνη. μην μαλακιζεσε οταν καθεσε κ τρως τριποντα χωρις πιεση.το ξερεις οτι ο παο μονο τριποντα ειναι!!!αν μπουν ολα βλεπε κυπελλο το χασες... διαιτησια γενικα οι τυποι πρεπει να ναι στοκοι, δεν γινεται να ειναι μπροστα στα ματια τους κ να σφυρανε οτι να ναι...μπασκετ ειναι κ καθε σφυριγμα μπορει να κρινει τον αγωνα.στο θεμα μπροστα πισω τι παει να πει δεν ειχαν κατοχη μπαλας .αφου απο το χερι του εφυγε κ καναν κ επιθεση!!!! στο πρώτο έχεις δίκιο ! να επιμένεις σε μια άμυνα που τρως 90 πόντους είναι μια παράξενη εμμονή. στο δεύτερο έχεις άδικο. Έγινε σουτ άρα ο Παναθηναικός δεν είχε τη μπάλα στη κατοχή του. Άρα η μπάλα είναι διεκδικήσιμη. Σφαλιάρα στη μπάλα δεν είναι κατοχή. Πρέπει να πιάσει τη μπάλα με τα δύο χέρια ο παίκτης (όπως είχε κάνει ο Μπορούσης στην αντίστοιχη φάση που δόθηκε ). Απλά πράγματα και καθαρά για αυτό και οι διαμαρτυρίες του Γιαννάκη σε αυτή τη φάση είναι λάθος εντελώς. Δε περιμένω απάντηση αν διαφωνεί κανείς google το κανονισμό περι κατοχής μπάλας. Δεν είμαι Ολυμπιακός απλά γράφω γιατί το μπάσκετ είναι το αθλημά μου και δε μπορώ να βλέπω να διατυπόνονται τόσο λάθος απόψεις για τόσο ξεκάθαρο θέμα. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. υγ. forza Panionara!
Bougas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ο Ολυμπιακος εχει ενα κορμο και πρεπει απλα να τον δυναμωσει... ναι παιδιά,ο ολυμπιακός έχει ένα καταπληκτικό κορμό σοκολάτας και για να μην ξεχνιόμαστε.... ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.Τέλος.
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 στο πρώτο έχεις δίκιο ! να επιμένεις σε μια άμυνα που τρως 90 πόντους είναι μια παράξενη εμμονή. εμμονη?? Για βγαλε τα μαρκαρισματα στον μαν του μαν να δεις γελια που θα κανουμε.. Διαμαντιδης-μπλακνει?? τσαρτσαρης-πριντεζης?? σπανουλης-γκριρ?? Και με το πικ εντ ρολ του παναθηναικου... οχι 90αρες (που τις ειδατε ηθελα να ηξερα), 120αρες θα πεφτανε...
Tuko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μου αρέσει που το πικ ν ρολ, περιμέναμε 2000+ για να γίνει όρος της μόδας πάλι, λες και το παίζει μόνο ο Παναθηναϊκός Πικ ν ρολ παίζαμε στις γειτονιές εδώ και 20 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πολύ παλιότερη τεχνική από τα περίφημα πικ εν ρολ στο Nba το 90. Μη λέμε πάλι τα ίδια για την άμυνα. Το θέμα είναι η ζώνη να προσαρμόζεται και στην επίθεση, όχι να είναι σχολικού επιπέδου, ύπνε που παίρνεις τα παιδιά. (Το θεϊκό δηλ που είδα χθες να είναι και οι 5 του Πάο εκτός 3ποντου και 3ς του ΟΣΦΠ μέσα και γύρω στη ρακέτα) Και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είδα και τον Παναθηναϊκό να παίζει κανα μπάσκετ της προκοπής σ αυτά τα παιχνίδια ( δε ξέρω στο 3ο μόνο που δεν είδα ). Χάλια μαύρα ήταν και οι 2 όπως χάλια μαύρα έχει και το παγκόσμιο μπάσκετ, η ξεφτίλα του Nba, και τελειωμό δεν έχει.
konnak Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Tuko μη γίνεσαι μηδενιστής. Συμφωνώ ότι φέτος ούτε ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ. Μόνο κάποια παιχνίδια ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα με αδύναμους αντιπάλους. Αλλά παγκόσμια δε νομίζω ότι θα συμφωνήσω. NBA τα τελευταία χρόνια έχει ξανανέβει το επίπεδο (με αποτέλεσμα να έχει ξανανέβει και η δημοτικότητα). Τους έκατσε και ο ρετρό τελικός-αναβίωση Λέικερς-Σέλτικς, και θα δεις πόσο ακόμα θα ανέβει σαν προϊόν. Ευρωπαϊκά αποκλείστηκαν πολλές από τις πρωτοκλασάτες ομάδες από το F4 με αποτέλεσμα να το πάρει σε χαλαρό ρυθμό η ΤΣΣΚΑ, και δεν είχαμε και ελληνικό ενδιαφέρον, γι' αυτό σου φαίνεται χάλια μαύρα. Αλλά μπάσκετ παίχτηκε. Εγώ σαν Παναθηναϊκός μπορώ πολύ εύκολα να μηδενίσω τα πάντα αν κάτσω και ξαναδώ μερικούς περσινούς αγώνες, όπως τον τελικό με ΤΣΣΚΑ, και να μελαγχολήσω. Αλλά είμαι αισιόδοξος για τον επόμενο χρόνο, αφού ξέρω ότι τα αδέρφια θα κάνουν τα πάντα πάλι για την ομάδα, και εμπιστεύομαι απόλυτα τον Ζοτς. Πιστεύω και ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος, αφού οι Αγγελόπουλοι χρήματα ρίχνουν κάθε χρόνο και περισσότερα, ε φέτος έχετε και τον Γιαννάκη, που μπορεί να μην είναι Μεσίνα και γενικά δεν τον έχω και σε πολύ μεγάλη εκτίμηση, αλλά μια φορά Γκέρσον δεν είναι. Ελπίζω δηλαδή να γίνετε καλύτεροι και να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτό το έκτρωμα που λέγεται άμυνα ζώνης που καταστρέφει κάθε πιθανότητα ελκυστικού και θεαματικού μπάσκετ. Γενικά, μην κάνετε αυτό που κάνετε κάθε Μάιο εδώ και τρία χρόνια: αρχικά πορώνεστε πάλι με ένα άθλημα που έχετε ξεχάσει μεσ' τη χρονιά, στην πρώτη ήττα αρχίζετε και γκρινιάζετε για διαιτησία, παίκτες, κτλ, και όταν χαθεί το πρωτάθλημα μηδενίζετε ομάδα και προσπάθεια και την ξεχνάτε μέχρι τους επόμενους τελικούς. Καλές μονάδες έχετε, με κάποιες λογικές και έξυπνες προσθήκες θα είστε καλύτεροι.
gadg3takias Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τελείως άσχετο με το μπάσκετ για το οποίο γίνεται η συζήτηση αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να το δείτε! Λοιπόν, τι αθλητικές εφημερίδες, sites και βλακείες μου λέτε;! Την καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο την παρέχει το αθλητικό μέρος μιας τοπικής εφημερίδας της πόλης μου (Τρίκαλα)...PHOTO ΥΓ: Πάντως εγώ θα μπορούσα να του δώσω και 10!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
geovard Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Τελείως άσχετο με το μπάσκετ για το οποίο γίνεται η συζήτηση αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να το δείτε! Λοιπόν, τι αθλητικές εφημερίδες, sites και βλακείες μου λέτε;! Την καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο την παρέχει το αθλητικό μέρος μιας τοπικής εφημερίδας της πόλης μου (Τρίκαλα)...PHOTO ΥΓ: Πάντως εγώ θα μπορούσα να του δώσω και 10!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Λες να πρέπει να γίνει πολυμετοχικός ο Ολυμπιακός γιά να μπορέσει να τον αποκτήσει?
Tuko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Tuko μη γίνεσαι μηδενιστής. Συμφωνώ ότι φέτος ούτε ο Παναθηναϊκός έπιασε υψηλά στάνταρ. Μόνο κάποια παιχνίδια ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα με αδύναμους αντιπάλους. Αλλά παγκόσμια δε νομίζω ότι θα συμφωνήσω. NBA τα τελευταία χρόνια έχει ξανανέβει το επίπεδο (με αποτέλεσμα να έχει ξανανέβει και η δημοτικότητα). Τους έκατσε και ο ρετρό τελικός-αναβίωση Λέικερς-Σέλτικς, και θα δεις πόσο ακόμα θα ανέβει σαν προϊόν. Γενικά, μην κάνετε αυτό που κάνετε κάθε Μάιο εδώ και τρία χρόνια: αρχικά πορώνεστε πάλι με ένα άθλημα που έχετε ξεχάσει μεσ' τη χρονιά, στην πρώτη ήττα αρχίζετε και γκρινιάζετε για διαιτησία, παίκτες, κτλ, και όταν χαθεί το πρωτάθλημα μηδενίζετε ομάδα και προσπάθεια και την ξεχνάτε μέχρι τους επόμενους τελικούς. Καλές μονάδες έχετε, με κάποιες λογικές και έξυπνες προσθήκες θα είστε καλύτεροι. Konnak, μιλάς για το NBA σαν προϊόν και όχι σα ποιότητα πρωταθλήματος. Εδώ και χρόνια έχει πέσει τρελά το επίπεδο του, δες και αντίστοιχα πόσα χρόνια έχει να πάρει χρυσό η εθνική τους ( 6+ αν θυμάμαι καλά) και τι ξεφτίλες έχει φάει ( 5οι στη χώρα τους αν θυμάμαι καλά). Δεν έχουν τους παίχτες που είχαν, και έχει γεμίσει μέτριους ξένους το NBA. Ενώ παίζω μπάσκετ 18 χρόνια, έχω χάσει το πάθος μου από περίπου το 2000-2001 όταν και τελευταία φορά είδα ΟΜΑΔΑΡΑ να παίζει μπάσκετ ( Ζαλγκίρις που πήρε την Ευρωλίγκα το 2000). Ταχύτατο, επιθετικό μπάσκετ, φουλ αιφνιδιασμούς ΑΛΛΑ και τους παίχτες να κάνει κάτι τέτοιο ( βλέπε Στομπέργκας, νομίζω και Γιασικεβίτσιους στα καλά του ). Επίσης 3-4 χρόνια σάρωνε ξανά η εθνική Λιθουανίας με το ίδιο γρήγορο, επιθετικό στυλ. Κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχουν και τα τρελά αστέρια που υπήρχαν παλιά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Konnak, μιλάς για το NBA σαν προϊόν και όχι σα ποιότητα πρωταθλήματος. Εδώ και χρόνια έχει πέσει τρελά το επίπεδο του, δες και αντίστοιχα πόσα χρόνια έχει να πάρει χρυσό η εθνική τους ( 6+ αν θυμάμαι καλά) και τι ξεφτίλες έχει φάει ( 5οι στη χώρα τους αν θυμάμαι καλά). Δεν έχουν τους παίχτες που είχαν, και έχει γεμίσει μέτριους ξένους το NBA. Ενώ παίζω μπάσκετ 18 χρόνια, έχω χάσει το πάθος μου από περίπου το 2000-2001 όταν και τελευταία φορά είδα ΟΜΑΔΑΡΑ να παίζει μπάσκετ ( Ζαλγκίρις που πήρε την Ευρωλίγκα το 2000). Ταχύτατο, επιθετικό μπάσκετ, φουλ αιφνιδιασμούς ΑΛΛΑ και τους παίχτες να κάνει κάτι τέτοιο ( βλέπε Στομπέργκας, νομίζω και Γιασικεβίτσιους στα καλά του ). Επίσης 3-4 χρόνια σάρωνε ξανά η εθνική Λιθουανίας με το ίδιο γρήγορο, επιθετικό στυλ. Κακά τα ψέμματα, δεν υπάρχουν και τα τρελά αστέρια που υπήρχαν παλιά. Τα αστερια δεν υπαρχουν οχι επειδη απουσιαζουν, αλλα επειδη οι προπονητες αντιλαμβανονται ετσι το μπασκετ και δε τα θελουν. Θελουν παιχτες πολυμηχανηματα, δηλαδη πρωτα να κανουν τα παντα στην αμυνα (βλεπε διαμαντιδη, βασιλοπουλο, χατζηβρετα κλπ) και μετα να προσφερουν θεαμα. Οταν ολες οι ομαδες ριχνουν το βαρος για την αποκτηση τετοιων παικτων, ειναι βεβαιο πως παιχτες στυλ Αλβερτη, Eddie Johnson, MacDonald ακομα και Γκριρ η Woods δεν θα εχουν πολλες ευκαιριες να αναδειχτουν σε μια μεγαλη και απαιτιτικη ομαδα. Οσο για την Ζαλγκιρις ξεχνας εκεινο τον αμερικανο playmaker Tyus Edney που τους ετρεχε πανω κατω ολους..
Tuko Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δε θα διαφωνήσω ότι θέλουν παίχτες για όλες τις δουλειές, αλλά επιμένω ότι πολλοί από τους παλιούς αστέρες ήταν κορυφή σε παραπάνω απο 1 κατηγορίες και ότι δε φταίνε μόνο οι προπονητές. Θεωρώ οτι υπάρχει έλλειψη φαντασίας και ταλέντου γενικότερα. Ναι, δε θυμάμαι αν έπαιζε ο Έντνι τότε αλλά είπα ότι η Ζαλγκίρις είχε και τους παίχτες και έπαιζε έτσι. Δε μπορείς να παίξεις τέτοιο μπάσκετ εύκολα. Λοιπόν, είχε: Edney, Bowie, Stombergas, Zukauskas E,Zukauskas M, Zidek, Masioulis, Maskoliounas, Adomaitis, Sestokas και τον Καζλάουσκας προπονητή. (Τον οποίο θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΟ) Ήταν το 99᾿.
tzinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ξεκολατε απο το μπασκετ ρεεεε, αντε να δουμε αν θα κανουμε καμια μεταγραφη της προκοπης στο ποδοσφαιρο. Παντος τα νεα ειναι απογοητευτικα, διαβαζο τα ρεπορταζ και με ποιανει θλιψη. Στο μπασκετ τουλαχιστον φαινετε να εχουν μεγαλες βλεψεις (παπαλουκας, κιριλενκο, κουφος....), στο ποδοασφαιρο το γυρισαμε παλι στους 30φευγα και ξοφλημενους. Αυτος ο εθκερο που μοιαζει φαβορι, δεν εχει παιξει ουτε 10 αγωνες 2 χρονια τωρα!! 32 χρονων, καποτε ελπιδοφορος, ποτε μεγαλη καριερα. Μονο στην μπιλμπαο εκανε ονομα και εκει ειχε μεσο ορο περιπου 1 γκολ ανα 5 παιχνιδια, τιποτα τρομερο. 3χρονια στην μπαρτσα βλεπει παγκο και ξαφνικα πρεπει να του σκασουμε εμεις πανο απο 1,5 εκατομυριο για να ερθει. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ψαχνουνε παλι?? Και μην πει κανεις οτι μοιαζει η περιπτοση με του νταρκο, διοτι ο νταρκο ηταν επιθετικος φωτια, εχει στατιστικα καριερας σχεδον ενα γκολ ανα δυο αγωνες, εχει γεματες σεζον και κοστισε πολυ λιγοτερο. Μετα και τα αλλα ονοματα που παιζουν πλην του εντου και γκουντγιονσεν δεν εντυποσιαζουν. Και δυστηχος γνωριζουμε οτι στον ολυμπιακο δεν γουσταρουν να ξοδεψουν πολλα λεφτα για ελληνες που αξιζουν (μακο, αβρααμ παπ, ακομα και τζιμπουρ). Οποια ελληνικη περιπτωση περναει καμποσο το 1 εκατομυριο ποτε δεν προχοραει, αλλα κατι ντομι και μπουτινες περνουν ενα σωρο λεφτα. Πηραμε και τον κοβατς αντι του σηφακη, ωραια πραγματα. Να ερθει και ο εθκερο, παμε παλι για κανα μεσο ορο 32 χρονων. Ενταξει ωραιος ο βαλβερδε, επιτυχια αλλα δεν βλεπω και πολυ κινητικοτητα, ουτε ενα προγραμα για το μελλον του ολυμπιακου. Τον βλεπω να χτισει μια ομαδα για να περασει 2 χρονια και μετα να φυγει μαζι με ολους οσους εφερε (που θα βγενουν στην συνταξη ετσι και αλλοιος τοτε)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Περίμενε πρώτα να δείς πόσα χρήματα θα σπρώξουν,τι μεταγραφές θα γίνουν και μετά κράξε όσο θέλεις.Τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τα ονόματα που πασάρουν οι φυλλάδες και ο κάθε ξεφτίλας δημοσιογράφος.
tzinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 δεν κραζω απλα προβληματιζομαι με την κατευθηνση που φαινεται να περνουν. Προς τα παρον εκφραζω ανυσηχιες και σκεψεις, το κραξιμο θα πεσει αν (δυστηχος) παρουμε εθκερους και αλλους ξοφλημενους ισπανους.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Το να έρθει ο Κιριλένκο στην Ευρώπη είναι δύσκολο. Το να έρθει στην Ελλάδα απίθανο. Το να έρθει στον Ολυμπιακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.