Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτε εγω τον ξερω. Πάντως ενα πολυ μικρο δειγμα που είδα στο youtube δειχνει ότι ειναι πολυ αθλητικος για ψηλος κατι που ειναι μεγαλο πλεονεκτημα στη θεση αυτη. Ειδωμεν...

Δημοσ.
http://www.sport-fm.gr/article/134580

Πηρε τον Ερτσεγκ.. δεν τον ξερω αλλα λενε καλα λογια...

Φαίνεται εξαιρετική περίπτωση και σε πολύ καλή ηληκία, και δυναμώνει πολύ την φροντλάιν. Παίζει και τεσσάρι. Δεν τον ήξερα γιατί δεν παρακολουθώ Ευρωπαικό μπάσκετ, αλλά τα στατιστικά του είναι σταθερά ψηλά και το ότι βγήκε mvp στην Σερβία κάτι λέει.

Ας ελπίσουμε ότι ο Εσκέρο θα βγει καλός, γιατί και ο Νάνι είχε παίξει Μπάρτσα και ήταν απίστευτο παλτό. Το καλό είναι ότι τον θέλει ο Βαλβέρδε, ενώ τον άλλον τον είχαν φέρει στον Σόλιντ με το ζόρι. 700k θέλει η Σαραγόσα για Παβόν και 4 μύρια θέλει ο Άρης για Παπαδόπουλο. :rolleyes:

Δημοσ.
xaxa καρατσεκαρισμενο μιλαμε :-D

Τον απέρριψε βέβαια και δώσατε αστεία λεφτά (5 εκ για 5 χρόνια) αλλά μη στεναχωριέστε μωρέ... :lol:

BTW, Μπουρουσοφέρνει λίγο... ροτιμάει να κινείται πιο έξω παρά μέσα...

Δημοσ.

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ο Ομπραντοβιτς έχει ενα προβλημα με το ποιους εγκρινει και το ποιους απορριπτει σε αυτη τη θεση.

Για μενα ας πουμε ειναι το καλυτερο σημαδι οτι τον απερριψε ο Ομπραντοβιτς (κατι που δεν αποδυκνειεται απο πουθενα αλλα ας δεχτουμε αυτο που συμφερει τον KWSADSL(δεν θυμαμαι ποτε τη σειρα των γραματων) να λεει).

Δεν χρειαζεται να απαριθμησω τα παλτα που εχουν περασει τουλαχιστον τα 2-3 τελευταια χρονια απο τον βαζελο.

Παμε στο ποδοσφαιρο:

Ο Σκορδας εγω νομιζω οτι έχει hobby να ριχνει χυλοπιτες στους μεγαλους...ποτε με τον Μπαγιεβιτς, ποτε με τον Αβρααμ κτλ...Την εχει δει ο γ@μαω και δερνω. Δεν πειραζει αστον εκει....Δεν θα παρει που δεν θα παρει ποτε πρωταθλημα, δεν θα βγαλει και λεφτα. Με την τακτικη του δλδ ειναι και χαμενος και δαρμενος...

Δημοσ.
Ο Σκορδας εγω νομιζω

[...]

Με αυτά και με αυτά όμως έχει καταφέρει να γίνει από τους πιο αγαπημένους διοικούντες που έχουν περάσει ποτέ από την Άρη. Προχτές το διάβαζα. Μερικοί πάνε για την δόξα, όχι για τα λεφτά :lol:

Δημοσ.
Παμε στο ποδοσφαιρο:

Ο Σκορδας εγω νομιζω οτι έχει hobby να ριχνει χυλοπιτες στους μεγαλους...ποτε με τον Μπαγιεβιτς, ποτε με τον Αβρααμ κτλ...Την εχει δει ο γ@μαω και δερνω. Δεν πειραζει αστον εκει....Δεν θα παρει που δεν θα παρει ποτε πρωταθλημα, δεν θα βγαλει και λεφτα. Με την τακτικη του δλδ ειναι και χαμενος και δαρμενος...

Δεν συμφωνώ, καλό είναι να έχει όραμα για την ομάδα του.

Δημοσ.

Εντάξει, προφανώς πουλάει και μούρη ο Σκόρδας, αλλά φαίνεται ότι είναι και επιλογή του Άρη να κρατήσει τους καλούς του παίκτες, μήπως κάνει ένα βήμα παραπάνω. Δεν το βρίσκω κακό αυτό.

Δημοσ.
Δεν συμφωνώ, καλό είναι να έχει όραμα για την ομάδα του.

Το θεμα ειναι οτι εχει εναν ταλαντουχο ποδοσφαιριστη και του κοβει το δικο του οραμα...Αν βεβαια ο ποδοσφαιριστης παει και υπογραψει αυριο νεο συμβολαιο, τοτε θα ειναι αυτος ο στοκος.

Οσο για το οραμα, δεν βλεπω τα μεγεθη του Σκορδα ικανα ωστε να δικαιολογουν οποιοδηποτε οραμα οταν εχει απεναντι του τον Σωκρατες και τον πολυμετοχικο. Επομενως μαγκια πουλαει και δοξαζεται απο τον ευατο του και τους οπαδους του Αρη. Εγω σου λεω και 4 εκατομυρια να του δωσουμε, δεν μπορει με αυτα να φερει μεγαλο παιχτη σε καλη ηλικια στον Αρη. Θα πηγαινε ας πουμε ο Γκαλετι (που δεν ειναι δα και κανα τεραστιο ονομα) στον Αρη? Εδω οι μεγάλοι Έλληνες δεν πηγαινουνε.

Το πιο πιθανο ειναι να ειδε κανα οραμα στον υπνο του.

Δημοσ.
Το θεμα ειναι οτι εχει εναν ταλαντουχο ποδοσφαιριστη και του κοβει το δικο του οραμα...Αν βεβαια ο ποδοσφαιριστης παει και υπογραψει αυριο νεο συμβολαιο, τοτε θα ειναι αυτος ο στοκος.

Οσο για το οραμα, δεν βλεπω τα μεγεθη του Σκορδα ικανα ωστε να δικαιολογουν οποιοδηποτε οραμα οταν εχει απεναντι του τον Σωκρατες και τον πολυμετοχικο. Επομενως μαγκια πουλαει και δοξαζεται απο τον ευατο του και τους οπαδους του Αρη. Εγω σου λεω και 4 εκατομυρια να του δωσουμε, δεν μπορει με αυτα να φερει μεγαλο παιχτη σε καλη ηλικια στον Αρη. Θα πηγαινε ας πουμε ο Γκαλετι (που δεν ειναι δα και κανα τεραστιο ονομα) στον Αρη? Εδω οι μεγάλοι Έλληνες δεν πηγαινουνε.

Το πιο πιθανο ειναι να ειδε κανα οραμα στον υπνο του.

Εντάξει υπερβάλεις, δεν είπε ότι θα πάρει αύριο και το πρωτάθλημα. Αυτός σου λέει έχω έναν καλό Έλληνα οπότε τον κρατάω για σημαία, και αν προκύψει στο μέλλον τον πουλάω και στο εξωτερικό παραπάνω από 1.5 που μου δίνουν. Οπότε τώρα πουλάω τρέλα και ζητάω 4 μύρια και φαίνομαι και μάγκας, γιατί όχι. Εσύ λες ότι στο τέλος δεν θα πάρει μία και θα κάνει και μια τρύπα στο νερό. Δέν είναι τόσο κακός παίκτης όμως ο Παπ. Αυτός και ο Παπασταθόπουλος είναι το μέλλον στην Εθνική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...