KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δεν είπα πουθενά ότι τον άρπαξε μέσα από τα χέρια του Παναθηναικού, εσύ λες ότι τον απέρριψε γιατί προφανώς δεν είναι τόσο καλός. Όμως όπως λες κι εσύ είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του από πριν, χωρίς να πει ποτέ κανείς (απ όσο ξέρω) ότι τον απέρριψε. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν έρχεσαι εσύ εκ των υστέρων και μου δημοσιοποιείς ότι τον είχε απορρίψει ο Παναθηναικός με βάζεις σε υποψίες. Κοίταξε να δεις, δε νομίζω να είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι στην αγορά της Σερβίας έχει καλύτερες άκρες ο Ομπράντοβιτς. Ούτε είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι πέρυσι ο Ομπράντοβιτς ήθελε τον Τεοντόσιτς αλλά το 1 εκ. που ζήταγε η Ζελέζνικ κρίθηκε υπερβολικό. Ο Ολυμπιακός το πλήρωσε. Και δεν ξέρω γιατί αποριφθηκε ο Ερτεγκ φέτος, μπορεί να θεωρήθηκε ότι δεν κάνει στην ομάδα, ότι τα χρήματα ήταν υπερβολικά κτλ. Δεν έπαψε αυτό να τον κάνει καλό παίκτη. Ειδικά βέβαια τώρα που θα φοράει τα κόκκινα, έγινε καλύτερος από τον Πέκοβτις σύμφωνα με το φωστήρα εδώ πέρα... :lol:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Τουλάχιστον όμως ξέρει μπάσκετ. Ναι οσο ξερεις και εσυ και οι υπολοιποι υγειως σκεπτομενοι βαζελοι...δεν πειραζει παιδες συντομα θα δουμε ποιος εχει δικιο ετσι δεν ειναι; Και περυσι εγω και κατι αλλοι ασχετοι απο μπασκετ λεγαμε για τη λαθος μεταγραφη Γιασικεβιτσιους,για τις ελλειψεις στους ψηλους για το γεγονος οτι ο ΠΑΟ θα ειναι χειροτερος με τη φυγη Σισκαουσκας κτλ και τοτε καποιοι ξερολες σαν και εσας τους 2 χτυπιοσασταν σαν τα χταποδια και ειρωνευοσασταν τους αλλους οτι λεμε ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Η συνεχεια εδειξε βεβαια ποιος ελεγε ΠΑΠΑΡΙΕΣ και ποιος οχι...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Έλα παπαρολόγε: Με τις υγείες σου. Βλέπεις, όταν εγώ λέω ότι έχεις πει μια μαλακία, το αποδεικνύω κιόλας. Εσύ βέβαια βαριέσαι να ψάχνεις μετά... Καλα εσυ εισαι τελειως στοκος αγορι μου...μαθε πρωτα τι σημαινει η καθε λεξη και τα ξαναλεμε. Δημοτικο εχεις βγαλει;
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Έλα αγοράκι, δεν πειράζει. Ρόμπα πάλι. Άσε τα δημοτικά και τα λοιπά για τους φίλους σου τα πρόβατα. Αλήθεια, προς τους κυρίους admins, το "γάμησε μας" επισύρει ban αλλά το "είσαι στόκος" όχι; Ή παίζει ρόλο ποιος το έγραψε και τι ομάδα υποστηρίζει;
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κοίταξε να δεις, δε νομίζω να είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι στην αγορά της Σερβίας έχει καλύτερες άκρες ο Ομπράντοβιτς. Ούτε είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι πέρυσι ο Ομπράντοβιτς ήθελε τον Τεοντόσιτς αλλά το 1 εκ. που ζήταγε η Ζελέζνικ κρίθηκε υπερβολικό. Ο Ολυμπιακός το πλήρωσε. Και δεν ξέρω γιατί αποριφθηκε ο Ερτεγκ φέτος, μπορεί να θεωρήθηκε ότι δεν κάνει στην ομάδα, ότι τα χρήματα ήταν υπερβολικά κτλ. Δεν έπαψε αυτό να τον κάνει καλό παίκτη. Ειδικά βέβαια τώρα που θα φοράει τα κόκκινα, έγινε καλύτερος από τον Πέκοβτις σύμφωνα με το φωστήρα εδώ πέρα... :lol: Μπορεί να είναι κι έτσι αλλά και πάλι δεν προκύπτει ότι τον απέρριψε, και θα μπορούσε να τον είχε ακόμα στα υπ΄οψην και να κοίταζε κι άλλες λύσεις. Καταλαβαίνεις όμως κι εσύ ότι αυτό το ποστ σου δεν έχει καμία σχέση με την αρχική σου (απαξιωτική) τοποθέτηση. p.s. Κυριάκος και kwsn, μπορεί να μην το ξέρετε αλλά εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Για Τήλο σας βλέπω φέτος τρελά αγόρια που είναι και της μόδας, η Μύκονος είναι πασέ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλα δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου στρατιωτη της Πρασινης...στα του Ερτσεγκ του λιποσαρκου. «Παίκτης της χρονιάς» Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Ερτσεγκ έκανε θραύση με τη φανέλα της Ζελέζνικ και γιʼ αυτό αναδείχθηκε «παίκτης της χρονιάς» στο σερβικό πρωτάθλημα. Ενδεικτική της κυριαρχίας του ήταν η τελευταία εμφάνιση που έκανε στη σερβική λίγκα πριν από τρεις μέρες. Η ομάδα του ηττήθηκε στον τρίτο ημιτελικό με 80-78 και αποκλείστηκε με 2-1 από τη Χέμοφαρμ, αλλά ο ίδιος ήταν άκρως εντυπωσιακός. Σημείωσε 29 πόντους με 11/11 δίποντα (!) και 7/9 βολές, ενώ παράλληλα μάζεψε επτά ριμπάουντ. Στη Σερβία ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ ψηλά ήταν και στην Αδριατική λίγκα, οπού έπαιξε τους περισσότερους αγώνες. Η Ζελέζνικ, πάντως, τερμάτισε στην έβδομη θέση της κανονικής περιόδου, ενώ στο ULEB Cup δεν κατάφερε να προκριθεί στους «32». Αυτος ειναι ο κακομοιρης ο Ερτσεγκ...και στα λεφτα που δωσανε απλοχερα ακομα μια φορα τα αδερφια Αγγελοπουλοι για να ενισχυσουν την ομαδα. Τίναξε την μπάνκα με πέντε εκατ. ευρώ! Οπως και πέρσι με τον Τεόντοσιτς, έτσι και φέτος με τον Ζόραν Ερτσεγκ, ο Ολυμπιακός τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Για την απόκτησή του έδωσε στη Ζελέζνικ 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο 23χρονος σέντερ θα πάρει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο πέντε ετών. Οπερ σημαίνει πως η μεταγραφή του θα κοστίσει πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό είναι μία από τις ακριβότερες όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
konnak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε Κυριάκο πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με την κοινωνική επαφή. Ο τρόπος που επιτίθεσαι σε όλους τόσο εριστικά, άκομψα και ανώριμα δεν εξηγείται αλλιώς. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είσαι όντως 31 όπως λέει το προφίλ σου. Στο κάτω κάτω ο τρόπος που επιτίθεσαι και τα επιχειρήματά σου θυμίζουν Γυμνάσιο. Αν όντως είσαι 31, είναι τραγικό. Όπως και να 'χει κακώς ασχολούμαστε μαζί σου, κάποτε είχα φάει και ban γι' αυτό, αλλά πραγματικά αντιπροσωπεύεις έναν από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι το Insomnia τελευταία έχει πάρει την κάτω βόλτα: το πολύ χαμηλό επίπεδο των χρηστών (τουλάχιστον αυτών που συχνάζουν τον τελευταίο καιρό εδώ). Το λυπηρό είναι ότι αν και μπορούμε να συζητάμε εμείς οι αλλόθρησκοι με άλλους υγιώς σκεπτόμενους Ολυμπιακούς σ' αυτό και σε άλλα οπαδικά τόπικ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, κάθε τόσο θα πεταχτείς εσύ σαν νταβατζής του τόπικ "Ολυμπιακός" και φύλακας της κόκκινης ακεραιότητάς του και θα χαλάσεις κάθε πιθανότητα συζήτησης επιπέδου. Για τους ίδιους λόγους έχουν απομακρυνθεί από το Insomnia πολλοί αξιόλογοι χρήστες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια όπως οι Punky, blueviper και Kandinsky, όχι τόσο για τον βούρκο των οπαδικών τόπικ, αλλά για τον ίδιο βούρκο που παρατηρήθηκε κατά καιρούς σε κάποια άλλα θέματα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανόνας που να επιτρέπει το ban σε χρήστες λόγω βλακείας. Αλλά εμένα σαν χρήστη μιας κοινότητας με προσβάλλει το ύφος, ο τρόπος και η νοοτροπία χρηστών σαν εσένα. Ξέρω ότι μπορώ απλά να πατήσω το ρουφιανόκουμπο σε κάποια από τα πολλά προηγούμενα προσβλητικά ποστ που έκανες και να ζητήσω ban. Αλλά επειδή δε μ' αρέσει να φοράω κουκούλα, λέω εδώ όλα αυτά, και ελπίζω να έχω και κάποια απάντηση από κάποιον mod. Αυτή η συμπεριφορά που γίνεται ανεκτή δεν καταλαβαίνετε ότι σπρώχνει το φόρουμ, με άγκυρα το Μπλα Μπλα, όλο και χαμηλότερα προς τον πάτο; Επειδή ο Κυριάκος που πες είναι δεκαπεντάχρονο και ανώριμο ή 31χρονος και βλάκας θέλει να το παίξει νταβατζής σε ένα φόρουμ που ανήκει σε όλους (εννοώντας την κοινότητα, και όχι την ιδιοκτησία), πρέπει να το σεβαστούμε; Εμένα αισθητικά όλη αυτή η κατάντια μου δημιουργεί αποστροφή, και απ' όσο ξέρω και σε άλλους που τελικά έφυγαν από το φόρουμ. ΥΓ: Lucifer για μια φορά ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις αυτήν την καθαρτική σκούπα για να σβήσεις μηνύματα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε Κυριάκο πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα με την κοινωνική επαφή. Ο τρόπος που επιτίθεσαι σε όλους τόσο εριστικά, άκομψα και ανώριμα δεν εξηγείται αλλιώς. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είσαι όντως 31 όπως λέει το προφίλ σου. Στο κάτω κάτω ο τρόπος που επιτίθεσαι και τα επιχειρήματά σου θυμίζουν Γυμνάσιο. Αν όντως είσαι 31, είναι τραγικό. Όπως και να 'χει κακώς ασχολούμαστε μαζί σου, κάποτε είχα φάει και ban γι' αυτό, αλλά πραγματικά αντιπροσωπεύεις έναν από τους λόγους για τους οποίους θεωρώ ότι το Insomnia τελευταία έχει πάρει την κάτω βόλτα: το πολύ χαμηλό επίπεδο των χρηστών (τουλάχιστον αυτών που συχνάζουν τον τελευταίο καιρό εδώ). Το λυπηρό είναι ότι αν και μπορούμε να συζητάμε εμείς οι αλλόθρησκοι με άλλους υγιώς σκεπτόμενους Ολυμπιακούς σ' αυτό και σε άλλα οπαδικά τόπικ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, κάθε τόσο θα πεταχτείς εσύ σαν νταβατζής του τόπικ "Ολυμπιακός" και φύλακας της κόκκινης ακεραιότητάς του και θα χαλάσεις κάθε πιθανότητα συζήτησης επιπέδου. Για τους ίδιους λόγους έχουν απομακρυνθεί από το Insomnia πολλοί αξιόλογοι χρήστες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια όπως οι Punky, blueviper και Kandinsky, όχι τόσο για τον βούρκο των οπαδικών τόπικ, αλλά για τον ίδιο βούρκο που παρατηρήθηκε κατά καιρούς σε κάποια άλλα θέματα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανόνας που να επιτρέπει το ban σε χρήστες λόγω βλακείας. Αλλά εμένα σαν χρήστη μιας κοινότητας με προσβάλλει το ύφος, ο τρόπος και η νοοτροπία χρηστών σαν εσένα. Ξέρω ότι μπορώ απλά να πατήσω το ρουφιανόκουμπο σε κάποια από τα πολλά προηγούμενα προσβλητικά ποστ που έκανες και να ζητήσω ban. Αλλά επειδή δε μ' αρέσει να φοράω κουκούλα, λέω εδώ όλα αυτά, και ελπίζω να έχω και κάποια απάντηση από κάποιον mod. Αυτή η συμπεριφορά που γίνεται ανεκτή δεν καταλαβαίνετε ότι σπρώχνει το φόρουμ, με άγκυρα το Μπλα Μπλα, όλο και χαμηλότερα προς τον πάτο; Επειδή ο Κυριάκος που πες είναι δεκαπεντάχρονο και ανώριμο ή 31χρονος και βλάκας θέλει να το παίξει νταβατζής σε ένα φόρουμ που ανήκει σε όλους (εννοώντας την κοινότητα, και όχι την ιδιοκτησία), πρέπει να το σεβαστούμε; Εμένα αισθητικά όλη αυτή η κατάντια μου δημιουργεί αποστροφή, και απ' όσο ξέρω και σε άλλους που τελικά έφυγαν από το φόρουμ. ΥΓ: Lucifer για μια φορά ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις αυτήν την καθαρτική σκούπα για να σβήσεις μηνύματα. Ναι το θυμαμαι το ban που ειχαμε φαει...ηταν επειδη εγραφες τις ιδιες παπαριες που γραφεις και πιο πανω και εγω ειχα το θρασος αντι να σου απαντησω αναλογα να τις κανω απλα αναφορα στους υπευθυνους του φορουμ για να τις σβησουν! Και τοτε ειχα φαει ban με το απιστευτο προσχημα "οτι κουραστηκα να σβηνω τα ποστ". Εκτος βεβαια οτι σε εχω γραμμενο τοσο εσενα οσο και αυτα που λες και σου επιστρεφω πισω ολους τους χαρακτηρισμους να σου μαθω οτι υπαρχει η δυνατοτητα του ignore ωστε να μην διαβαζεις καποιον που σε ενοχλει και που σου ριχνει το τοσο υψηλο επιπεδο που προφανως δεν εχεις. Αυτο εχω κανει και εγω για πολλους ομοιους σου!
thodoras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/202096.html Χαχαχαχαχα!!! Αψογο!!!!:lol::lol::lol:
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ε δεν απεχει και πολυ απο τη πραγματικοτητα εδω που τα λεμε...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε konnak πλάκα κάνεις; Ξεκινήσατε μια κουβέντα και ανταλλάσσεται κομψά γαλλικά και τώρα γράφεις για τον βούρκο του insomnia;
tzinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 οργανωμενο σχεδιο να παρασυρουν τα ερυθρολευκα μελη του ινσομνια σε bannarisma μου μυριζει!! Μπας και ανεβει και κανα μυνημα στο πρασινο τοπικ.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ΥΓ: Lucifer για μια φορά ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις αυτήν την καθαρτική σκούπα για να σβήσεις μηνύματα. Η αλήθεια είναι πως για εκεί πήγαινε, είπε τη βατραχιά του ο ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ, τσίτωσε και απάντησε και ο κωσν_μεν (ΛΕΩ!) και οκ, τράβα βρες το δίκιο του καθενός. Αυτό που με διαφώτισε ήταν ο τρόπος που απάντησε σε σένα και το γενικότερο "στα φρύδια μου όλοι σας" στυλάκι. Ξέρω ότι μπορώ απλά να πατήσω το ρουφιανόκουμπο σε κάποια από τα πολλά προηγούμενα προσβλητικά ποστ που έκανες και να ζητήσω ban. Αλλά επειδή δε μ' αρέσει να φοράω κουκούλα, λέω εδώ όλα αυτά, και ελπίζω να έχω και κάποια απάντηση από κάποιον mod. Αυτή η συμπεριφορά που γίνεται ανεκτή δεν καταλαβαίνετε ότι σπρώχνει το φόρουμ, με άγκυρα το Μπλα Μπλα, όλο και χαμηλότερα προς τον πάτο; Επειδή ο Κυριάκος που πες είναι δεκαπεντάχρονο και ανώριμο ή 31χρονος και βλάκας θέλει να το παίξει νταβατζής σε ένα φόρουμ που ανήκει σε όλους (εννοώντας την κοινότητα, και όχι την ιδιοκτησία), πρέπει να το σεβαστούμε; Εμένα αισθητικά όλη αυτή η κατάντια μου δημιουργεί αποστροφή, και απ' όσο ξέρω και σε άλλους που τελικά έφυγαν από το φόρουμ. ΥΓ: Lucifer για μια φορά ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις αυτήν την καθαρτική σκούπα για να σβήσεις μηνύματα. Κοιτά, δε θέλω να παινέψω τις σουπερ-δυνάμεις μου ή κάτι τέτοιο, αλλά το μπλαμπλα είναι δύσκολο φόρουμ για μοντερέητινγκ. Ειδικά σε οπαδικά τόπιξ που ο καθένας τσαντίζεται με το παραμικρό μετά από την εκάστοτε μεταγραφή ή το όποιο ματς, ένας μοντ ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν θα έμπαινε ούτε ως χρήστης να διαβάσει ένα-ένα τα μηνύματα, δε την πολυπαλεύει. Μην παρεξηγηθώ, δε λέω πως δεν είναι η δουλειά μου, μοντ είμαι και να κάτσω να διαβάσω για το μπιμπίκι του Ζαγοράκη επειδή έτσι οφείλω, αλλά 1) με διευκολύνει αφάνταστα να μου επισημανθεί από κάποιον πως να, δες, εδώ παίζει μαλακία και 2) από τη στιγμή που μπορείς και εσύ να κάνεις κάτι γι' αυτό και δεν το κάνεις (για όποιον λόγο, δεν θα το κρίνω εγώ) ε μη γκρινιάζεις για το όποιο επίπεδο του οποίου εσύ την κατάντια μπορεί μεν να μη σιγοντάρεις, αλλά δεν κάνεις αυτό το ένα πράγμα που μπορείς για να βοηθήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.