thodoras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Για τον Παβον ηλικια ξερουμε?? Επισης τι θεση παιζει?? Αμ χαφ ή κανω λαθος???
tzinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 καπου 24 και κεντρικος αμυντικος. Δεν μου αρεσουν τα πραγματα. Δεν βλεπω σοβαρες κινησεις και νομιζω γυρισαμε στην εποχη της πορτας και της τσιγκουνιας. Σαν τοτε που ζητουσαμε τον σιμουνιτς και μας λεγανε κατω απο 3 εκατομυρια δεν το συζηταμε και εμεις καναμε προταση 1.2 γιατι ειμαστε ομορφοι και μαγκες. Ετσι κινουνται και φετος, πανε να παρουν παιχτες μεγαλης αξιας με ψιχουλα, που πας ρε καραμητροοοο. Και κλασικα θα χαθει πολυτιμος χρονος και στο τελος θα καταληξουμε σε λυσεις αναγκης και βεβιασμενες. Τον πειραζε ο ιβιτς, μια 3δα θα την ειχε κλεισει τωρα και θα πηγενε για αλλους
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν σοβαρές φήμες ότι πέρνετε τον Βούισιτς. Αν και κάποιοι τον λένε σακάτη εγώ δε συμφωνώ και ομολογώ ότι δε μου αρέσει καθόλου και αν βγει αληθινό ελπίζω να έχουν δίκιο εκείνοι που τον έλεγαν σακάτη
Ic3m@N Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Στον sportfm άκουσα ότι έχει κλείσει η μεταγραφή... δεν ξέρω... έχω φυσικά τις αμφιβολίες μου αλλά αν βγει τότε σίγουρα δυναμώνουμε πάρα πολύ στη ρακέτα... οπότε μετά τις μεταγραφές Έρτσεγκ και Βούισιτς κλείσαμε στη ρακέτα... Η περιφέρεια είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες... έρχεται ο Χαλπερίν; Και αν ναι στη θέση ποιου; Του Μάτσας ή του Μούμου; ο Γκριρ θα μείνει; (Λογικά ναι) Με τον Γουντς τι θα γίνει; Παιχταράς αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς επάνω του...και με μοναδικό καλό 3άρι Έλληνα τον Πελεκάνο δεν την βγάζεις...οπότε λογικά φεύγει και ο Γούντς... έχουμε πολύ δρόμο ακόμα...αλλά είμαι αισιόδοξος καθώς φαίνονται οργανωμένοι φέτος..όχι όπως πέρσυ που παίρναμε ότι βρίσκαμε μπροστά μας...
FilipposMD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Υπάρχουν σοβαρές φήμες ότι πέρνετε τον Βούισιτς. Αν και κάποιοι τον λένε σακάτη εγώ δε συμφωνώ και ομολογώ ότι δε μου αρέσει καθόλου και αν βγει αληθινό ελπίζω να έχουν δίκιο εκείνοι που τον έλεγαν σακάτη Το "ευ σγωνίζεσθαι" πάνω απ' όλα, ε; Μόνο μη μαζέψουμε 20 παίκτες στο ρόστερ πάλι.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Λογικα θα τον παρει ο οσφπ τον Βουιτσιτς (εγω πιστευω οτι ταιριαζει πιο πολυ στον παο απο τον Πεκοβιτς). Το θεμα ειναι οτι περσι δεν επαιξε ουτε τα μισα παιχνιδια και οτι εχετε πλεον 6 σεντερ. ΑΝτε να στειλετε τον Βουγιουκα, τον Μαυροκεφαλιδη και τον Τσακαλιδη θα ηθελα πολυ τον 1ο στον Αρη παντως.
Bougas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιχταράς ο βούισιτς,άλλα πολλούς τραυματισμούς πέρυσι διαβάζω.δέν με χαλάει πάντος.(αν και θα προτιμούσα έναν γκαρνέτ ). αυτός ο χαλπερίν ρε παιδιά τι λέει;
tzinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 αν και δεν ειμαι πολυ μπασκετικος, ελπιζω να μη ισχυουν οι φημες οτι μεσα στους πρωτους στοχους ειναι ο λαζαρος παπαδοπουλος. Διοτι αν κρατησουν και τον τσακαλιδη δεν νομιζω να ξαναδω ολυμπιακο, υπαρχουν και ορια. Δεν φτανει που εχουμε το τσακαβοδι, τον ποιο αμπαλο παιχτη στην ιστορια ολων των αθληματων παγκοσμιος, θα αποκτησουμε και τον 2ρο στην λιστα λαζο!! Ο ματσι νομιζω πρεπει να φυγει. Το εχει χασει το τοπι, ακομα και οταν επανηλθε για λιγο διαστημα δεν εδειξε οτι μπορει να κανει την διαφορα που νομιζαμε, ειναι κριμα τα λεφτα. Βεβαια υπαρχει ο κινδυνος να σου φυγει να γινει καλα και να αρχισει να πεταει....αλλα... Και ο μπλακνει ειναι φιλοτιμος, εχει τις μερες του, αλλα δεν σε ανεβαζει ποιοτητα. Καλυτερα να μεινουν γκριρ και γουντς μονο απο ξενους
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιχταράς ο βούισιτς,άλλα πολλούς τραυματισμούς πέρυσι διαβάζω.δέν με χαλάει πάντος.(αν και θα προτιμούσα έναν γκαρνέτ ). αυτός ο χαλπερίν ρε παιδιά τι λέει; Πολυ εξελιξιμος πλειμεικερ μου αρεσει πολυ. Νομιζω ηταν στην 2η καλυτερη πενταδα της Ευρωλιγκα φετος. Ο Γιαννακης ηταν η αιτια που ο Παπαδοπουλος εκοψε την εθνικη δεν νομιζω να θελουν να συνεργαστουν.
tzinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 δεν ξερω εχω διαβασει σε 2-3 αρθρα οτι ειναι απο τους 1τους στοχους και αμα μεινει ελευθερος απο ρεαλ επιτοπου θα κινηθουν (σιγα μη χασουνε το κελεπουρι)
Ic3m@N Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Αν δεν ερχόταν ο Βούισιτς εγώ τον Παπαδόπουλο τον ήθελα... ότι και να λέμε είναι μια χαρά λύση στην ρακέτα και μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τον Τσακαλίδη... ευτύχώς όμως έκλεισε ο Βούισιτς όπως όλα δείχνουν όπότε έκλεισε και η ρακέτα μας.., τουλάχιστον όσον αφορά αυτούς που θα 'ρθουν γιατί περιμένουμε να δούμε και ποιοί θα φύγουν... Όσον αφορά τον Μάτσας στο λίγο διάστημα που έπαιξε φέτος έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και με το παραπάνω... αλλά είναι μεγάλο ρίσκο...και αφου λεφτά έχουν οι Αγγελόπουλοι υπάρχουν δύο λύσεις...είτε τον διώχνουν εκτός κι αν ζητήσει καμιά τεράστια αποζημίωση οπότε τον κρατάμε μόνο για Ευρώπη...και αν με το καλό επιστρέψει...θα έχουμε άλλη μία πολύ καλή λύση...
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 μετα τον βουισιτς, τελος, δεν παιρνει αλλους ψηλους.. Παλι καλα, παρα να ξαναβλεπω τον παπαδοπουλο στην Ελλαδα....Την γλυτωσαμε και φετος!!
tzinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ποτε το εδειξε ο ματσι?? εγω σε οσα τον θυμαμαι δεν ηταν καλος, εχει χασει την σπιρταδα του, το σουτ του.... αλλοστε δεν εχει και τρελο ρεπερτοριο, ενας καμικαζι σουτερ ειναι.
insomniaK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ποτε το εδειξε ο ματσι?? εγω σε οσα τον θυμαμαι δεν ηταν καλος, εχει χασει την σπιρταδα του, το σουτ του.... αλλοστε δεν εχει και τρελο ρεπερτοριο, ενας καμικαζι σουτερ ειναι. Δεν ξέρω πως τον έχεις στο μυαλό σου τον Μάτσα, αλλά αυτά που έκανε με τον εβραίο προπονητή, ήταν επειδή δεν υπήρχαν συστήματα να τον βγάζουν για σουτ και χρειαζόταν να κάνει τρίπλα να ξεμαρκαριστεί κάτι το οποίο δεν το έκανε ποτέ στο παρελθόν κι όμως τα κατάφερνε και να "ξεφύγει" από την άμυνα και να σουτάρει αξιοπρεπέστατα. Και για να καταλάβεις, επειδή μάλλον παρακολουθούσες όταν έπαιξε ο Έντι, ο οποίος έβγαινε από διπλό σκριν και με ολόκληρο το σύστημα της ομάδας για αυτόν. Ε αυτό δεν έγινε ποτέ για τον Ματσιγιάουσκας, ο οποίος λόγω ποιότητας και ύψους θέλει ελάχιστο ελεύθερο χώρο να σουτάρει, χωρίς να χρειάζεται τρίπλες και ταρζανιές. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αξίζει μία καλή ευκαιρία, αν οι γιατροί διαβεβαιώσουν πως μπορεί να ξαναπαίξει μπάσκετ. Εδώ θα κρατήσετε σε κάτι ξυλάγγουρα που δεν έχουν ούτε το ταλέντο του, ούτε ποτέ έχουν παίξει μπάσκετ επιπέδου... Τον ανάπηρο Βούισιτς τον φοβάμαι ως αντίπαλο περισσότερο από όσο υγιείς όλους μαζί τους ψηλούς σας, βέβαια δεν ξέρω με ποιους θα τον πλαισιώσετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.