Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες πράγματι. Και οι πιο πολλοί λένε αυτό που λέω από εχτές.

Είδες πουθενά στον τίτλο κανένα ερωτηματικό? Έλεγε δηλαδή "Parker gone?" ή "Parker gone";

Αλλά μάλλον αρχίσαμε πάλι τις επιλεκτικές αναγνώσεις...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αυτός ο μαλάκας ο Πάρκερ γιατί δεν βγαίνει να μας πει τι σκατά θα κάνει που βλέπω email του τόπικ "Ολυμπιακός" κάθε 1.3 λεπτά και λέω κλείσαμε παίκτη στην μπάλα.

Δημοσ.

Α, μάλιστα. Επιλεκτική ανάγνωση να διαβάσεις τον τίτλο και να δεις αν έχει θαυμαστικό ή όχι και βγάλεις από εκεί συμπέρασμα. Αλλά δεν είναι επιλεκτική ανάγνωση να διαβάσεις τον τίτλο μόνο και όχι απαντήσεις και συζήτηση 2 σελίδων που η γνώμη των περισσοτέρων είναι ότι χλωμό να φύγει.

Μάλιστα. :lol:

Δημοσ.
Και αυτός ο μαλάκας ο Πάρκερ γιατί δεν βγαίνει να μας πει τι σκατά θα κάνει που βλέπω email του τόπικ "Ολυμπιακός" κάθε 1.3 λεπτά και λέω κλείσαμε παίκτη στην μπάλα.

Γιατί δεν εξαρτάται από αυτόν, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. :rolleyes:

Δημοσ.
Γιατί δεν εξαρτάται από αυτόν, ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. :rolleyes:

Ναι, αλλά και εγώ... ΕΧΩ EMAIL !!!

Ένα email στον alexzzz από μένα, παρακαλώ!

ένα πάνω... ένα κάτω... δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δημοσ.
Α, μάλιστα. Επιλεκτική ανάγνωση να διαβάσεις τον τίτλο και να δεις αν έχει θαυμαστικό ή όχι και βγάλεις από εκεί συμπέρασμα. Αλλά δεν είναι επιλεκτική ανάγνωση να διαβάσεις τον τίτλο μόνο και όχι απαντήσεις και συζήτηση 2 σελίδων που η γνώμη των περισσοτέρων είναι ότι χλωμό να φύγει.

Μάλιστα. :lol:

Έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα βλέπω... :lol:

Ναι, αλλά και εγώ... ΕΧΩ EMAIL !!!

ένα πάνω... ένα κάτω... δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δηλαδή όποτε θέλω να σε βρώ, να δημοσιεύω κάτι στο thread του θρύλου? :lol:

Δημοσ.
Έχει φτάσει το σκατό στη κάλτσα βλέπω... :lol:

Οποιοσδήποτε φίλαθλος του Ολυμπιακού με λίγο έστω μυαλό θα διαβάσει το thread που παρέθεσες και θα βγάλει συμπέρασμα ότι είξναι δύσκολο να έρθει. Οι υπόλοιποι θα διαβάσουν μόνο τον τίτλο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω φοβηθεί πολύ. Και πέρυσι που είχε έρθει ο Γουντς και ο "το ίδιο καλός με τον Σάρας αλλά στη μισή τιμή" Γκριρ. Και πρόπερσυ που είχε έρθει ο μπασκετμπολίστας με τις σαγιονάρες και τη πετσέτα.

Φέτος δε που ήρθε και ο Έτσεγκ που είναι καλύτερος από τον Πέκοβιτς...

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα διαβάζω τόσες σελίδες και δε μιλούσα μέχρι να διαβάσω αυτό που περίμενα να διαβάσω. είναι ο ίδιος λόγος που γελούσα και στο δικό μας thread για το ότι θα έρθει ο Αιμάρ.

Δημοσ.

Ο Αϊμάρ και ο κάθε Αϊμάς είναι πιο εύκολη περίπτωση για κάθε Ελληνική ομάδα. Όταν εμπλέκεται το ΝΒΑ και συμβόλαια, είναι δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Τωρα σωθηκες...

Γυρνα το στο μπασκετακι φιλε, γιατι φετος η μπαλλα θα σου εχει ασχημες εμπειριες...

Δημοσ.

Οι πηγές από το Ισραήλ είναι καλές μόνο όταν λένε ότι έρχεται 99%. Αν δεν το λένε, είναι ακαταλαβίστικα.

Περίμενε, θα το γράψουν στην Λιθουανία και από εκεί θα το πάρουν και οι φωστήρες οι Έλληνες και θα το διαβάσεις και στα Ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...