KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Την ίδια απορία είχαν και οι γονείς μου μέχρι το πρώτο μου ραντεβού. Τελικά διάλεξα να γίνω αγοράκι.--- Που πάμε ρε παιδιά φέτος; Οι βάζελοι έχουν ξεφύγει εντελώς, δεν τους φτάνουμε με τίποτα!!! Είχαν κλεισμένο λέει τον Αϊμάρ αλλά τελικά δεν τον θέλουνε. Είναι λέει πλήρες! Κλάααααμα ο Αϊμαρ! Τζάμπα χάρηκε ο καημένος. Τον απέρριψε ο Ομπράντοβιτς. Κατά τα άλλα, I (don't) hate to say I told you so: http://www.sport-fm.gr/article/136252
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τον απέρριψε ο Ομπράντοβιτς. Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω στην αρχή
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω στην αρχή Τώρα που δεν έρχεται ο Πάρκερ, θέλω να δω τι θα λένε διάφοροι εδώ μέσα για αυτά που έγραφα πάντως. ξέρω, τα έγραφα επειδή είμαι αλλόθρησκος όχι επειδή έτσι είχαν τα πράγματα.
MiltoZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Τον απέρριψε ο Ομπράντοβιτς. Καλά όμως πολύ πρεμούρα για τον Πάρκερ! Ευτυχώς βέβαια που έχουμε κι' εσένα να μας ανοίγεις τα μάτια γιατί δεν το ξέραμε ότι είναι δύσκολο να έρθει
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Α, τώρα έγινε δύσκολο. Δεν ήταν δηλαδή 99% σίγουρο. Οοοοοοοοοοοοοκ. Τα μάτια σας δεν ανοίξανε πάντως από ότι φαίνεται...
vlachaquito Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 αααα ολα κι ολα, εγω ειχα συμφωνησει μαζι σου και σε ειχα υποστηριξει στο θεμα παρκερ.. Ειδες καλος που ειμαι?? Κανα πμ με το ονοματακι που λεγαμε στο τοπικ του παο μπορω να εχω??
johnyboy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Αρχισε ήδη και κυκλοφορεί το όνομα στα μπασκετικά φόρουμ.Οσοι ασχολείστε με το μπάσκετ θα το μάθατε.
vlachaquito Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Kirilenko λοιπον... για να τον θελει ο ομπραντοβιτς και να μην τον εχει απορριψει... καλος θα ειναι χιχι
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Kirilenko λοιπον... για να τον θελει ο ομπραντοβιτς και να μην τον εχει απορριψει... καλος θα ειναι χιχι Είναι εξαιρετικά απίθανο να έρθει. alexzzz γιατί ο Πάρκερ με ποια τα είχε; Μη μου πεις τη Λονγκόρια....
alexzzz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 alexzzz γιατί ο Πάρκερ με ποια τα είχε; Μη μου πεις τη Λονγκόρια.... Δυστυχώς το ξεκαθαρίσαμε αυτό από την πρώτη μέρα. Αλλά Κιριλένκο... σαν ρώσικο μου ακούγετε, έχω υψηλές προσδοκίες. Καμιά Σαράποβα... κάτι τέτοιο.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Ιδέα δεν έχω. Και δε με νοιάζει. Ο άλλος ήρθε με την πρωήν Μις Κόσμος και χώρισε...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς το ξεκαθαρίσαμε αυτό από την πρώτη μέρα. Αλλά Κιριλένκο... σαν ρώσικο μου ακούγετε, έχω υψηλές προσδοκίες. Καμιά Σαράποβα... κάτι τέτοιο. Δεν λεει και πολλα http://www.kirilenko.ru/photo/1/71_big.jpg Στην αρχη νομιζα οτι ηταν η τενιστρια η Μαρια Κιριλενκο αλλα εκανα λαθος.http://img148.imageshack.us/img148/6951/mariakirilenko000pv7.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.