Erwdios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο αντωνάκης είναι κουμπάρος του μυτόγκα. Ευτυχώς στον Κωκ δεν αρέσουν οι κουμπαριές και οι κλίκες. Ο Παπαδόπουλος αν θέλει, ας έρθει να πάρει διαρκείας, μιας και είναι και γαύρος. Πάντως μπάλα σε εμάς, ούτε για αστείο δεν θέλω να τον δω να παίζει...
FilipposMD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Κυριάκο Παπαδόπουλο έχουμε. Γιάννη Παπαδόπουλο έχουμε. Αβραάμ Παπαδόπουλο κυνηγάμε. Ευκαιρία να πάρουμε τσάμπα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ε, βάλε μέσα και τον Σπύρο Παπαδόπουλο και φτάνουμε τους 5. Η ένδοξη εποχή των Ανδριανοπουλαίων αναβιώνει!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εσύ όμως αυτά τα εκατομμύρια θα τα δείς να καταλήγουν στη τσέπη του Κωκ. , μιάς και τον βλέπω τον σπαγγοραμένο να αρχίζει τις πίπες του πάλι.Αν πουλήσει και Λεντέσμα, Νούνιες και Σέζαρ, παίζει να βγάλει και κέρδος από το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Θα διώξει Σέζαρ και θα φέρει Αβραάμ... Τα βυζιά μου τραβώ δηλαδή. Εντάξει την καταστροφή έφερες.Λές ο Κόκκαλης να μην θέλει να στηρίξει την μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει σε προπονητή αυτά τα 15 χρόνια? Όσο για τον Σέζαρ να πάρει πούλο μπάς και ηρεμήσουμε.Με τα υπογλώσια στο χέρι ήμασταν όποτε πήγαινε κοντά του η μπάλα.Το παιδί είναι τουρίστας και πάιζει όποτε έχει κέφια.
Ic3m@N Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ακριβώς... μια χαρά παιχταράς είναι...μόνο όταν αποφασίσει να παίξει σοβαρά...σαν τον Woods στο μπάσκετ...που πάμε και τους βρίσκουμε ήθελα να 'ξερα;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ο Σέζαρ αν είχε λίγο μυαλό θα έπαιζε σε κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.Είναι μεγάλη ποιότητα. Αλλά τι να το κάνεις όταν εξαφανίζει τον Ντρογκμπά και τον κάνει ρόμπα ο κάθε Φούφουτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό έχει αλλάξει και καμιά 10αριά ομάδες στην καριέρα του.
Erwdios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εντάξει την καταστροφή έφερες.Λές ο Κόκκαλης να μην θέλει να στηρίξει την μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει σε προπονητή αυτά τα 15 χρόνια? Όσο για τον Σέζαρ να πάρει πούλο μπάς και ηρεμήσουμε.Με τα υπογλώσια στο χέρι ήμασταν όποτε πήγαινε κοντά του η μπάλα.Το παιδί είναι τουρίστας και πάιζει όποτε έχει κέφια. Εσύ δηλαδή βλέπεις να θέλει να τη στηρίξει την επένδυσή του? Τα ίδια δεν έκανε και με Σόλιντ, ο οποίος ήταν εξίσου μεγάλη επένδυση? Κυνηγάει 3 παίχτες, με τα χίλια ζόρια του κάθονται οι 2 και αν, και η ομάδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία. Δηλαδή ένα μήνα και κάτι τώρα, γιατί έξυνε τα @@ του και βολόδερνε στο Αμέρικα? Εγώ έχω πίστη στο Βαλβέρδε και στους παλιούς, αλλά αν δεν δείξει ο Κωκ. ότι έχει διάθεση να κάνει ένα βήμα παραπάνω, προσθέτοντας κάτι καινούργιο στον Ολυμπιακό, εγώ δεν έχω διάθεση να αγοράσω διαρκείας και να κλαίω τα φράγκα μου, βλέποντας τα περσινά χάλια, με διαφορετικά συστήματα. Και δεν γουστάρω με τη καμία να στερούμαι την αγαπημένη μου ομάδα, εξαιτίας των εμμονών ενός ξεμωραμένου γέρου. Γι' αυτό και καταστροφολογώ κι αν βγώ ψεύτης, θα βγώ να ζητήσω πρώτος συγνώμη. Για τον Σέζαρ, προτιμώ έναν παίχτη που στο Τσου Λου ήταν εγγύηση, παρά έναν άμπαλο, που ούτε Τσου Λου έχει παίξει, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εσύ δηλαδή βλέπεις να θέλει να τη στηρίξει την επένδυσή του? Τα ίδια δεν έκανε και με Σόλιντ, ο οποίος ήταν εξίσου μεγάλη επένδυση?Κυνηγάει 3 παίχτες, με τα χίλια ζόρια του κάθονται οι 2 και αν, και η ομάδα ξεκίνησε ήδη προετοιμασία. Δηλαδή ένα μήνα και κάτι τώρα, γιατί έξυνε τα @@ του και βολόδερνε στο Αμέρικα? Εγώ έχω πίστη στο Βαλβέρδε και στους παλιούς, αλλά αν δεν δείξει ο Κωκ. ότι έχει διάθεση να κάνει ένα βήμα παραπάνω, προσθέτοντας κάτι καινούργιο στον Ολυμπιακό, εγώ δεν έχω διάθεση να αγοράσω διαρκείας και να κλαίω τα φράγκα μου, βλέποντας τα περσινά χάλια, με διαφορετικά συστήματα. Και δεν γουστάρω με τη καμία να στερούμαι την αγαπημένη μου ομάδα, εξαιτίας των εμμονών ενός ξεμωραμένου γέρου. Γι' αυτό και καταστροφολογώ κι αν βγώ ψεύτης, θα βγώ να ζητήσω πρώτος συγνώμη. Για τον Σέζαρ, προτιμώ έναν παίχτη που στο Τσου Λου ήταν εγγύηση, παρά έναν άμπαλο, που ούτε Τσου Λου έχει παίξει, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Καταρχήν μην συγκρίνεις το Σόλιντ με τον Βαλβέρδε,είναι η μέρα με τη νύχτα.Ο ένας ήταν εναλλακτική λύση του Λε Γκουέν,ο άλλος ήταν η πρώτη επιλογή από την αρχή.Ο Σόλιντ ήταν από το πρωτάθλημα του Βελγίου ο Βαλβέρδε από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.Ακόμα και στις αμοιβές τους ο Βάλ είναι 50% πάνω.Και τέλος πάντων επειδή δεν έδωσε μεγάλο μπάτζετ στον Σόλιντ δεν σημαίνει οτι δεν θα δώσει και στον Ισπανό.Κάνε υπομονή και μην είσαι τόσο σίγουρος για τίποτα.Ο Κόκκαλης είναι απρόβλεπτος. Και για να καταλάβω,εσύ περιμένεις να σκάσουν τα τρελά ονόματα και καμιά 20αριά εκατομμύρια για να πάς να πάρεις διαρκείας?Ο Βαλβέρδε πήγε την Εσπανιόλ τελικό ΟΥΕΦΑ όχι με ονόματα αλλά με πάικτες εργαλεία και πιστεύω οτι κάτι ανάλογο θα θελήσει να κάνει και τώρα.Και δεν λέω οτι θα πάμε τελικό ΟΥΕΦΑ αλλά δές με τι πάικτες δούλευε στην Εσπανιόλ. Και για τον Σέζαρ εγώ προτιμώ έναν αμυντικό που θα πάιζει σταθερά στο 6 παρά έναν αμυντικό που με τη Βέροια θα είναι του 2 και με την Τσέλσι του 10.Είναι τέτοια η θέση που τα λάθη κοστίζουν.Απλά θυμήσου την 4άρα που φάγαμε από την αεκ πόσες γκάφες έκανε και σε πόσα γκόλ ήταν μέσα ο Σέζαρ.Και είχε κάνει και σε άλλα παιχνίδια τέτοιες ομορφιές.
Erwdios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Καταρχήν μην συγκρίνεις το Σόλιντ με τον Βαλβέρδε,είναι η μέρα με τη νύχτα.Ο ένας ήταν εναλλακτική λύση του Λε Γκουέν,ο άλλος ήταν η πρώτη επιλογή από την αρχή.Ο Σόλιντ ήταν από το πρωτάθλημα του Βελγίου ο Βαλβέρδε από ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.Ακόμα και στις αμοιβές τους ο Βάλ είναι 50% πάνω.Και τέλος πάντων επειδή δεν έδωσε μεγάλο μπάτζετ στον Σόλιντ δεν σημαίνει οτι δεν θα δώσει και στον Ισπανό.Κάνε υπομονή και μην είσαι τόσο σίγουρος για τίποτα.Ο Κόκκαλης είναι απρόβλεπτος. Και για να καταλάβω,εσύ περιμένεις να σκάσουν τα τρελά ονόματα και καμιά 20αριά εκατομμύρια για να πάς να πάρεις διαρκείας?Ο Βαλβέρδε πήγε την Εσπανιόλ τελικό ΟΥΕΦΑ όχι με ονόματα αλλά με πάικτες εργαλεία και πιστεύω οτι κάτι ανάλογο θα θελήσει να κάνει και τώρα.Και δεν λέω οτι θα πάμε τελικό ΟΥΕΦΑ αλλά δές με τι πάικτες δούλευε στην Εσπανιόλ. Και για τον Σέζαρ εγώ προτιμώ έναν αμυντικό που θα πάιζει σταθερά στο 6 παρά έναν αμυντικό που με τη Βέροια θα είναι του 2 και με την Τσέλσι του 10.Είναι τέτοια η θέση που τα λάθη κοστίζουν.Απλά θυμήσου την 4άρα που φάγαμε από την αεκ πόσες γκάφες έκανε και σε πόσα γκόλ ήταν μέσα ο Σέζαρ.Και είχε κάνει και σε άλλα παιχνίδια τέτοιες ομορφιές. Καταρχήν δεν συγκρίνω προπονητές, αλλά καταστάσεις. (οι οποίες ομολογώ ότι μου φέρνουν στο μυαλό οικείες εικόνες του παρελθόντος). Δεύτερον, εγώ περιμένω να δώ πόσο πιστεύει ο Κόκκαλης στον Βαλβέρδε (θα φανεί από τις μεταγραφικές του κινήσεις). Αν είναι να σκάσω 600? και να παίζω τον Νοέμβριο με Αλέφαντο και να παίζει ο απρόβλεπτος πρόεδρας με τα νεύρα μας, όπως έκανε φέτος, προτιμώ να τα σκάσω στο μπάσκετ και να βλέπω Βούισιτς - Παπαλουκά, να γουστάρω. Για τον Σέζαρ, εγώ πιστεύω ότι η 4άρα με την ΑΕΚ ήταν εξυπηρέτηση πρός τον Ρίμπο, γι' αυτό και τώρα τρώει πόρτα και δικαιολογημένα ώς ενός σημείου, αλλά τον αντικαθιστάς με τον Αβράμη?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Καταρχήν δεν συγκρίνω προπονητές, αλλά καταστάσεις. (οι οποίες ομολογώ ότι μου φέρνουν στο μυαλό οικείες εικόνες του παρελθόντος). Δεύτερον, εγώ περιμένω να δώ πόσο πιστεύει ο Κόκκαλης στον Βαλβέρδε (θα φανεί από τις μεταγραφικές του κινήσεις). Αν είναι να σκάσω 600? και να παίζω τον Νοέμβριο με Αλέφαντο και να παίζει ο απρόβλεπτος πρόεδρας με τα νεύρα μας, όπως έκανε φέτος, προτιμώ να τα σκάσω στο μπάσκετ και να βλέπω Βούισιτς - Παπαλουκά, να γουστάρω. Για τον Σέζαρ, εγώ πιστεύω ότι η 4άρα με την ΑΕΚ ήταν εξυπηρέτηση πρός τον Ρίμπο, γι' αυτό και τώρα τρώει πόρτα και δικαιολογημένα ώς ενός σημείου, αλλά τον αντικαθιστάς με τον Αβράμη? Μέχρι στιγμής ο Κόκκαλης τον στηρίζει τον Βαλβέρδε.Τον Όσκαρ του ζήτησε και τον πήρε.Και οι άλλοι 2,ανεξάρτητα από το αν τελικά θα έρθουν,επιλογές του Βαλβέρδε είναι.Και όσα ονόματα έχουν βγεί στη φόρα δικές του επιλογές είναι και όχι του πρόεδρα. Ο Σέζαρ δεν ξέρω αν έκανε εξυπηρέτηση στη Ρούλα,αυτό που ξέρω είναι οτι είναι τουρίστας.Και τον Αβράμη δεν τον γουστάρω,είναι κλώνος του Ανατόλ,αλλά τον προτιμώ από τον Σέζαρ ή το ανάσκελο μοντέλο.Τόσοι αμυντικοί υπάρχουν και έχουν κολλήσει σε 2 ονόματα παλι.Έλεος.
Erwdios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέχρι στιγμής ο Κόκκαλης τον στηρίζει τον Βαλβέρδε.Τον Όσκαρ του ζήτησε και τον πήρε.Και οι άλλοι 2,ανεξάρτητα από το αν τελικά θα έρθουν,επιλογές του Βαλβέρδε είναι.Και όσα ονόματα έχουν βγεί στη φόρα δικές του επιλογές είναι και όχι του πρόεδρα. Ο Σέζαρ δεν ξέρω αν έκανε εξυπηρέτηση στη Ρούλα,αυτό που ξέρω είναι οτι είναι τουρίστας.Και τον Αβράμη δεν τον γουστάρω,είναι κλώνος του Ανατόλ,αλλά τον προτιμώ από τον Σέζαρ ή το ανάσκελο μοντέλο.Τόσοι αμυντικοί υπάρχουν και έχουν κολλήσει σε 2 ονόματα παλι.Έλεος. Μαζί σου... Τόσα χρόνια τίτλων, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχεις βασικό κορμό παιχτών και προπονητή με αγωνιστική φιλοσοφία, χτισμένη για το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι να πηγαίνεις να χτίοσεις πάλι από την αρχή. Η φτήνια τρώει τον παρά και αυτό τον έφαγε τόσα χρόνια, γιατί αν είχε την πρόνοια, θα είχε δημιουργήσει και ευρωπαϊκό οικοδόμημα, πολύ νωρίτερα. Τεσπά, όσο παίζει μόνος του, καλά κάνει. Όταν ακούει ότι οι άλλοι είχαν κλείσει Αϊμάρ, αλλά δεν τον ήθελαν για τεχνικούς λόγους, ε σου λέει, πάλι γτπκ τους έχω. Ούτε ένα ψέμμα της προκοπής δεν μπορούνε να πούνε.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μαζί σου... Τόσα χρόνια τίτλων, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχεις βασικό κορμό παιχτών και προπονητή με αγωνιστική φιλοσοφία, χτισμένη για το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι να πηγαίνεις να χτίοσεις πάλι από την αρχή. Η φτήνια τρώει τον παρά και αυτό τον έφαγε τόσα χρόνια, γιατί αν είχε την πρόνοια, θα είχε δημιουργήσει και ευρωπαϊκό οικοδόμημα, πολύ νωρίτερα. Τεσπά, όσο παίζει μόνος του, καλά κάνει. Όταν ακούει ότι οι άλλοι είχαν κλείσει Αϊμάρ, αλλά δεν τον ήθελαν για τεχνικούς λόγους, ε σου λέει, πάλι γτπκ τους έχω. Ούτε ένα ψέμμα της προκοπής δεν μπορούνε να πούνε. Φαντάσου να έβγαινε ο Κόκκαλης και να έλεγε "έχουμε κλείσει τον Σαβιόλα αλλά για τεχνικούς λόγους δεν τον παίρνουμε".Το τι θα του σέρναμε δεν λέγεται. Εγώ παρακαλάω να κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής ο βάζελος μπάς και τσιτώσει και ο δικός μας αλλά δεν βλέπω τίποτα.
civperr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Φαντάσου να έβγαινε ο Κόκκαλης και να έλεγε "έχουμε κλείσει τον Σαβιόλα αλλά για τεχνικούς λόγους δεν τον παίρνουμε".Το τι θα του σέρναμε δεν λέγεται. Εγώ παρακαλάω να κάνει καμιά μεταγραφή της προκοπής ο βάζελος μπάς και τσιτώσει και ο δικός μας αλλά δεν βλέπω τίποτα. Αλήθεια αυτός ο Βάζελος θα κάνει καμία από αυτές τις "μεγάλες" μεταγραφές που λέει; Υποτίθεται ότι αυτή τη χρονιά θα δώσουν πολλά λεφτά για να πάρουν παιχταράδες και να "αναβαθμίσουν" την ομάδα τους.Μέχρι στιγμής έχουν δώσει αρκετά λεφτά αλλά δεν βλέπω τους...παιχταράδες. Πλήρωσαν ένα κάρο λεφτά για να πάρουν τον Χριστοδουλόπουλο (ο οποίος αν και είναι καλός παίχτης ε...δεν τον λες και παιχταρά...), κράτησαν τον Ίβανσιτς, αγόρασαν τα δικαιώματα του Μάτος αλλά όλοι είδαμε τι εγινε με την περίπτωση του "πολυαναμενόμενου" Aimar. Τη μόνη μεγάλη μεταγραφή που κηνυγούσαν δεν την προχώρησαν για...τεχνικούς(!!!) λόγους:lol::lol: Όσο για εμάς, δεν μπορώ να πω ότι με εχουν ενθουσιάσει τα ονόματα που κηνυγούμε αλλά από την στιγμή που τους συγκεκριμμένους τους έχει ζητήσει ο ίδιος ο Βαλβέρδε προφανώς κάτι παραπάνω ξέρει αυτός.Αυτό που με έχει πειράξει περισσότερο όμως είναι ότι ο Βάζελος μας έχει κερδίσει κατά κράτος στο παιχνίδι των εντυπώσεων: έχει πάρει μέσα από τα χέρια μας (κακά τα ψέμματα...) αρκετούς παίχτες (Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος) από τους οποίους ο πρώτος παραλίγο και να τους χαρίσει τον τίτλο φέτος.Ακόμα όμως ελπίζω στον πρόεδρο (ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...) πως κάτι θα κάνει την τελευταία στιγμή και θα κάνει το ΜΠΑΜ με κάποιο μεγάλο ονομα...
tzinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ο παναθηναικος πεφτει θυμα της πολιτκης των εντυποσεων. Αφηστε τους αυτους να κερδιζουν τις εντυπωσεις και εμεις τα πρωταθληματα. Το λεω τοσω καιρο, για μενα ο παναθηναικος αν και εχει κανει παραπανω κινησεις ακομα δεν εχει ανεβει επιπεδο. Το μονο που εχει κερδισει ειναι οτι διωχνει σιγα σιγα τη σαβουρα και αποκταει διψασμενους φρεσκους παιχτες που ΙΣΩΣ του βγουνε σε βαθος χρονου, αλλα οχι για τιτλους με την 1τη. Χασαμε τιποτα που δεν πηραμε κωνσταντινου, παπαδοπουλο, σπυροπουλο, χριστοδουλοπουλο, λαγο?? Δεν νομιζω. Ο μονος που αξιζε τα λεφτα του ειναι ο σαλπιγγιδης. Βεβαια εχω πει οτι θελω φρεσκο ελληνικο αιμα στην ομαδα και σιγα σιγα πρεπει να κυνηγαμε τα ταλεντα και στην ελλαδα. Και εκει που αξιζει πρεπει να πεφτουν λεφτα ασχετα απο το αν ειναι ελληνες η ξενοι. Και για μενα λεφτα αξιζουν μονο, ο παπασταθοπουλος, ο νινης, ο μακος, ο μητρωγλου και αντε και ο αβρααμ και ο κυριακος παπαδοπουλος. Μονο αυτους θα ηθελα να βλεπω 11δατους στον ολυμπιακο. Απο κει και περα να παρεις σαν την αεκ 15 πιτσιρικους και στην πορεια να μην τους στηριζεις και να εξαφανιζονται δεν εχει νοημα. Η να γεμιζεις δημουτσους και να μην ξερεις αν σου κανουν η οχι. Σε συζητησεις με φιλους παναθηναικους τους ελεγα οτι κανουν χαζες κινησεις και οτι ναι παιχταρα ο αιμαρ, αλλα αφου φροντισαν να κλεισουν πρωτα κλειτον, χριστοδουλοπουλο ιβανσιτς, ο αιμαρ δεν χρειαζοταν. Οχι οτι θα ταν τσαμπα λεφτα τα δικα του, αλλα τα λεφτα που πρωτα δοθηκαν για καποιον απο τους αλλους 3. Με λιγα λογια για να κερδισουν τις εντυποσεις και να χτυπησουν τον κοκαλη, δεν σκεφτηκαν σωστα τον σχεδιασμο της ομαδας και χασανε χρονο, χρημα και ποιοτητα. Πεσανε θυμα του ιδιου του παιχνιδου τους. Διοτι να μεν για μενα σωστα αποσυρονται απο τον αιμαρ ετσι οπως τα κανανε, αλλα παραληλα σκαψανε την δικια τους επικοινωνιακη ηττα. Εκτος αν κανουνε πραγματικα εντυπωσιακες κινησεις σε αμυνα και επιθεση με παιχτες επιπεδου αιμαρ. Οποτε χαλαλι η προσωρινη βλακεια. Τωρα σε εμας το μονο θετικο ειναι οτι παλευουμε να φερουμ εεις περας τις επιθυμιες του προπονητη. Αλλα καπου πρεπει να υπαρχει και εναλλακτικο σχεδιο και να κινουμαστε σε πολλα ταμπλο. Δεν μπορει σε ολο τον κοσμο να υπαρχει μονο ο εθκερο, ο ντουντα και ο αβρααμ. Και οταν ο παιχτης σε φτυνει για μια βδομαδα, ε παρτο και μανιατικο, να πα να μαμηθει. Το επισης θετικο ειναι οτι ΜΑΛΛΟΝ δεν πολυτσιγκουνευομαστε τα λεφτα της μεταγραφης, απλα οι παιχτες δεν θελλουν ελλαδα. Εμφανιζονται σαν να τα εχουν βρει με τις ομαδες σε ολλες τις περιπτωσεις και περιμενουν την συγκαταθεση των παιχτων. Κατι ειναι και αυτο. Χρειαζομαστε 2-3 σεντερ μπακ, τερματοφυλακα 1το, και 2 επιθετικους ακομα. Δυστηχως δεν βλεπω να τους περνουμε ολους αυτους. Οταν θα το καταλαβει ο βαλβερδε θα ειναι αργα. Και οι μαγκες της ομαδας που το ξερουν απο περσι κανουν τις παπιες.
Ic3m@N Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται ένα επιθετικό, ένα αριστερό χαφ, ένα δεξί χαφ (για αλλαγή του Γκαλλέτι...δεν χρειάζεται κάτι σπουδαίο εδώ) ένα αμυντικό χαφ (καλός χρυσός ο Λεντέσμα αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω η ομάδα πέρσυ) και 2 αμυντικούς έναν για βασικό και ένα για πάγκο... Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τον Όσκαρ που παίζει παντού μπροστά από το κέντρο επομένος λογικά θα μπορεί να παίξει υπό προυποθέσεις και δεξιά αν πάθει κάτι ο Γκαλέτι και κινούμαστε για αμυντικό μέσο που απ'ότι λένε είμαστε κοντά, επιθετικό που αν δεν τύχει κάτι καλύτερο και ο Εθκέρο που φαίνεται να έχει κλείσει αν είναι καλά μια χαρά λύση είναι και αριστερό χαφ... καλός ο Ντούντα αλλά αν δεν θέλει να έρθει πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και για αλλού... Μια χαρά δηλαδή μέχρι τώρα... δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία... Επίσης σήμερα ακούστηκαν και οι Μίστα και Γκαβιλάν... μια χαρά λύσεις και οι δύο θα γεμίσουμε ισπανούς βέβαια αλλά δεν βαριέσαι... και η Άρσεναλ το ίδιο κάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.