Erwdios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Προσπαθώ να βρω στα αρχεία των εφημερίδων τα συλλαλητήρια των οπαδών όταν είχε κατηφορήσει πακέτο γεωργιάδης καφές. Μπορείς να με βοηθήσεις; Για τα αστέρια του ΠΑΟκ μιλάς έτσι? Πρωτοκλασάτοι και οι 2. Ισάξιοι του Κούδα ένα πράγμα. Ειδικά ο Γ.Χ. που προηγουμένως είχε ανηφορίσει από τον ΠΟΑ... Για θυμίσου την ατάκα Γεωργιάδη πρός τον Μάκη, "ο Ζαγοράκης δεν θα σε δώσει ποτέ στον Ολυμπιακό" και μετά έλα να σου φρεσκάρω και τη μνήμη στην υπόθεση Κούδα...
thodoras Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Εδω χανονται η μια μεταγραφη μετα την αλλη και εμεις καθομαστε και ασχολουμαστε με τον Αβρααμ....Αν ειναι δυνατον....Απ'οτι λενε σημερα δυσκολευει τρελα και του Ντουσερ,ενω θεμα Ντουντα δεν υπαρχει πια.Επισης τελος ο Σεζαρ.
Critter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ασχετο, αλλα πριν λιγο καιρο ελεγα για το βλακα το Σκορδα και καποιοι μου λεγατε οτι δεν ειναι παραλογο να προσπαθει κρατησει τους καλους στην ομαδα κτλ. Εγω ελεγα οτι οσο η ομαδα λεγεται Αρης, μεγαλοι παικτες και στελεχη αποκλειεται να μεινουν. Ε!και τι καταφερε? Του εφυγε ο Μπαγιεβιτς τζαμπα (που δεν τον εδινε ουτε με 10 μυρια οπως ελεγε ο στοκος), ενω απο τον ΠΑΟ θα επαιρνε χρήματα, και του φευγει και ο 4 εκατομυρια Αβρααμ και βεβαια σιγα μην φυγει με 4. Ενα μεγαλο μπραβο στο Σκορδα. Σκορδα ριξτε του με τον ματιασουμε τον αετο.
MiltoZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Mια φορά τον πιάσανε κώτσο τον Κόκκαλη,όταν έδωσε 1 δίς για τον Βενετίδη.Έπαθε και έμαθε και δεν ξαναέκανε το ίδιο λάθος με κανέναν. Γιατί το λες αυτό βρε συ? Αφού ο Βενετίδης είναι το καλύτερο αριστερό μπακ των τελευταίων 40 χρόνων με πολύ καλή τεχνική και φοβερά γρήγορος με καταπληκτικές επιστροφές και μοιάζει στο σουλούπι στον Ρομπέρτο Κάρλος και στην μουτσούνα στον Πάολο Μαλτνίνι. "Θα αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό!"
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Έκανε κάπου δηλώσεις αυτές τις μέρες ο Ζε Ιλίας;
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Έκανε κάπου δηλώσεις αυτές τις μέρες ο Ζε Ιλίας; Ναι το άκουσα στην ΕΡΑ αλλά το περάσανε με ψηλά γράμματα παντού.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Και εγώ εκεί το άκουσα, αλλά δεν το πρόλαβα καλά.
FilipposMD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ο Μοεντίν Ζε Ελίας (που πήρε μεταγραφή στην Αλταχ, την οποία αντιμετώπισε στο προχθεσινό φιλικό ο Πανιώνιος) μπορεί να έχει φύγει πέντε χρόνια πλέον από την Ελλάδα, αλλά σημειώνει: «Μου έχει λείψει ο Ολυμπιακός. Ακόμα θυμάμαι το βράδυ του 1-4 στη Λεωφόρο. Ηταν μαγική στιγμή. Εχει μείνει στην ιστορία. Ονειρό μου είναι να γυρίσω στον Ολυμπιακό, αν και είναι δύσκολο. Ο πρόεδρος και οι οπαδοί με στήριξαν και θέλω να τους ευχαριστήσω». Ο 32χρονος μέσος, που παρακολούθησε μαζί μας τη φιλική αναμέτρηση, αναφερόμενος στον Πανιώνιο θυμήθηκε: «Πάντα περνούσαμε δύσκολα βράδια κόντρα στον Πανιώνιο. Πολύ σκληρή ομάδα». Μάλιστα, ο Ζε μας αποκάλυψε ότι του έκανε πρόταση ο πρόεδρος της Ιντερ να αναλάβει χρέη σκάουτερ στο μέλλον, ενώ προτίμησε την Αλταχ από ομάδες της Αυστραλίας. Εγώ αυτό βρήκα. Υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον;;;
johnyboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ειπε πολλά περισσότερα.Αν πρόλαβα να ακούσω καλά είπε πως ο ολυμπιακός μειώνει τους μεγάλους παίχτες κλπ κλπ.Και πως όταν ήταν τραυματίας τον έβαζαν να προπονείτε χωρίς να μπορεί και γενικός δεν είπε και τα καλύτερα. Φυσικά και δεν θα αναφερθεί τίποτα στον τύπο όπως και δεν αναφέρθηκαν οι δηλώσεις του Σβι σέρφ για τον Βούισιτς. Σε αυτή την χώρα οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι θέλουν.
MiltoZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Και επειδή είπε κάτι ο απατεώνας ο Ζε Ελίας κάτι τρέχει στα γύφτικα. Ο τύπος ήταν από τους χειρότερους επαγγελματίες που έχουν περάσει ποτέ από την ομάδα και μας δούλευε κανονικότατα.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Φυσικά και δεν θα αναφερθεί τίποτα στον τύπο όπως και δεν αναφέρθηκαν οι δηλώσεις του Σβι σέρφ για τον Βούισιτς. Μην ανησυχείς, θα τις διαβάσουμε τέτοια εποχή του χρόνου... Αλήθεια, του βάλατε του Πάρκερ κασκολάκι στο αεροδρόμιο; Δεν είδα φωτογραφίες.
MiltoZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Μην ανησυχείς, θα τις διαβάσουμε τέτοια εποχή του χρόνου... Αλήθεια, του βάλατε του Πάρκερ κασκολάκι στο αεροδρόμιο; Δεν είδα φωτογραφίες. Ακόμα ένα εποικοδομητικό ποστ (και συνάμα χαριτωμένο) στο τόπικ του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια!
KWSN_Men Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Ακόμα ένα εποικοδομητικό ποστ (και συνάμα χαριτωμένο) στο τόπικ του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια! Ευχαριστώ. Όταν γράφω σοβαρά μου λέτε ότι λέω μαλακίες, όταν οι μαλακίες μου βγαίνουν αληθινές όμως σφυράτε αδιάφορα. Πέρυσι τέτοια εποχή έλεγα ότι ο Γκέρσον κοουτσάρει καλά μέσα στο παιχνίδι αλλά κατά τα άλλα είναι καραγκιόζης, μαλάκα με ανέβαζαν, μαλάκα με κατέβαζαν κάποιοι. Στα μέσα της χρονιάς λέγατε τον Γκέρσον μαλάκα βέβαια αλλά οκ, δεν πειράζει. Έλεγα ότι ο Πάρκερ πολύ χλωμό να έρθει γιατί δε θα τον αφήσει η ομάδα του, όοοοχι, θα έρθει γιατί ο Κολάντζελο ερωτευτηκε τα μάτια του Αγγελόπουλου και θα τον αφήσει. Ήταν 99% σίγουρο βλέπεις να έρθει, οπότε ο KWSN_Men έλεγε μαλακίες επειδή είναι Παναθηναϊκός και ζηλεύει/φοβάται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.