Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπραβο ρε .. στησε κιενα κιοκσι εξω απο το ΟΑΚΑ να ριχνεις τα χαρτα να προβλεπεις ποσες τουμπες θα κανει ο καραγκουνης και ποσα γκολ θα βαζει ο νινης, μιας και τοχεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ευχαριστώ.

Όταν γράφω σοβαρά μου λέτε ότι λέω μαλακίες, όταν οι μαλακίες μου βγαίνουν αληθινές όμως σφυράτε αδιάφορα.

Πέρυσι τέτοια εποχή έλεγα ότι ο Γκέρσον κοουτσάρει καλά μέσα στο παιχνίδι αλλά κατά τα άλλα είναι καραγκιόζης, μαλάκα με ανέβαζαν, μαλάκα με κατέβαζαν κάποιοι. Στα μέσα της χρονιάς λέγατε τον Γκέρσον μαλάκα βέβαια αλλά οκ, δεν πειράζει.

Έλεγα ότι ο Πάρκερ πολύ χλωμό να έρθει γιατί δε θα τον αφήσει η ομάδα του, όοοοχι, θα έρθει γιατί ο Κολάντζελο ερωτευτηκε τα μάτια του Αγγελόπουλου και θα τον αφήσει. Ήταν 99% σίγουρο βλέπεις να έρθει, οπότε ο KWSN_Men έλεγε μαλακίες επειδή είναι Παναθηναϊκός και ζηλεύει/φοβάται.

Καταρχήν μην γενικεύεις. Εγώ ποτέ δεν υπερασπίστηκα τον Γκέρσον ούτε είπα ποτέ ότι θα πάρουμε τον Πάρκερ. Έπειτα τι περίμενες να σου πούνε όταν μπαίνεις σε ένα οπαδικό φόρουμ και κράζεις τον προπονητή της ομάδας? Εγώ αν μπω στο τοπικ του Παναθηναικού και πω ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καραγκιόζιδες (τυχαίο παράδειγμα) τι περιμένεις να μου πούνε? Επίσης έχει σημασία και ο τρόπος που λες κάποια πράγματα. Όπως επίσης και η συχνότητα που λες κάποια πράγματα. Άμα τα μισά σου ποστ σε αυτό το τοπικ είναι μπηχτές και ειρωνίες δεν ξέρω τι αντιμετώπιση θα πρέπει να περιμένεις.

Δημοσ.
Εγώ αν μπω στο τοπικ του Παναθηναικού και πω ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καραγκιόζιδες (τυχαίο παράδειγμα)

Τυχαίο αλλά ωραίο!!!! :lol: :lol:

Δημοσ.
Καταρχήν μην γενικεύεις. Εγώ ποτέ δεν υπερασπίστηκα τον Γκέρσον ούτε είπα ποτέ ότι θα πάρουμε τον Πάρκερ. Έπειτα τι περίμενες να σου πούνε όταν μπαίνεις σε ένα οπαδικό φόρουμ και κράζεις τον προπονητή της ομάδας? Εγώ αν μπω στο τοπικ του Παναθηναικού και πω ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καραγκιόζιδες (τυχαίο παράδειγμα) τι περιμένεις να μου πούνε? Επίσης έχει σημασία και ο τρόπος που λες κάποια πράγματα. Όπως επίσης και η συχνότητα που λες κάποια πράγματα. Άμα τα μισά σου ποστ σε αυτό το τοπικ είναι μπηχτές και ειρωνίες δεν ξέρω τι αντιμετώπιση θα πρέπει να περιμένεις.

1. Δεν έκραζα τον Γκέρσον, την αλήθεια έλεγα αλλά κάποιοι μου έλεγαν ότι φοβάμαι και ότι πηδάει τον Ομπράντοβιτς ενώ πίνει και μπύρα και ότι έχει Ευρωπαϊκά κτλ. Όταν έλεγα ότι είχε βοηθώ έναν τυχαίο Μπλάτ, πλάι έλεγαν τα δικά τους. Όπως όταν έλεγα ότι ο Σχορτσιανίτης δε θα αδυνατήσει με τον προπονητή του Ζαμπίδη μου έλεγαν άλλα. Έβαλα φωτογραφία του από την πρώτη του Ολυμπιακού και έλεγαν ότι είναι περσυνή!

2. Για τον Πάρκερ εσύ μπορεί να μην είπες αλλά είπαν άλλοι.

3. Πριν από σήμερα είχα να γράψω 1+ εβδομάδα σε αυτό το thread. Θα μου πεις τι είναι μια εβδομάδα μπροστά σε μια ολόκληρη ζωή; Σαν χτες.

4. Πώς περιμένεις να γράψω όταν λέω κάτι σοβαρά και μου απαντάνε με ειρωνίες οι φωστήρες εδώ μέσα; Ειδικά όταν βγαίνει ότι είχα δίκιο; Το ξαναείπα, για ποδόσφαιρο δεν ξέρω και πολλά, δεν ασχολούμαι και τόσο. Με το μπάσκετ ασχολούμαι. Και όταν μου λένε ότι λέω μαλακίες επειδή είμαι Παναθηναϊκός, ε όσο να είναι όταν βγαίνω αληθινός θέλω να το τρίψω στη μούρη κάποιων.

Δημοσ.
Ευχαριστώ.

Όταν γράφω σοβαρά μου λέτε ότι λέω μαλακίες, όταν οι μαλακίες μου βγαίνουν αληθινές όμως σφυράτε αδιάφορα.

Πέρυσι τέτοια εποχή έλεγα ότι ο Γκέρσον κοουτσάρει καλά μέσα στο παιχνίδι αλλά κατά τα άλλα είναι καραγκιόζης, μαλάκα με ανέβαζαν, μαλάκα με κατέβαζαν κάποιοι. Στα μέσα της χρονιάς λέγατε τον Γκέρσον μαλάκα βέβαια αλλά οκ, δεν πειράζει.

Έλεγα ότι ο Πάρκερ πολύ χλωμό να έρθει γιατί δε θα τον αφήσει η ομάδα του, όοοοχι, θα έρθει γιατί ο Κολάντζελο ερωτευτηκε τα μάτια του Αγγελόπουλου και θα τον αφήσει. Ήταν 99% σίγουρο βλέπεις να έρθει, οπότε ο KWSN_Men έλεγε μαλακίες επειδή είναι Παναθηναϊκός και ζηλεύει/φοβάται.

Σύμφωνοι, αλλά επίσης έλεγες ότι η Εθνική μπάσκετ με αυτόν τον προπονητή είναι τελειωμένη και θα διαλυθεί γιατί οι παίκτες του ΠΑΟ τον βλέπουν με μισό μάτι, ότι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ ψήνει ένα τρελό όνομα που θα κάνει αίσθηση και δεν μπορείς να το αποκαλύψεις γιατί είναι μυστικό και διάφορα άλλα. Σε άλλα έχεις δίκιο, σε άλλα όχι. Έτσι συμβαίνει. Απλώς το να επικαλείσαι συνέχει αυτά στα οποία είχες δίκιο, χωρίς να έχουν σχέση με το θέμα συζήτησης είναι εξίσου ξεκάρφωτο με το να σου απαντάνε όλοι οι άλλοι αναφέροντας αυτά στα οποία είχες άδικο. Και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργείται εκνευρισμός και αποπροσανατολίζεται η συζήτηση.

Δημοσ.
Σύμφωνοι, αλλά επίσης έλεγες ότι η Εθνική μπάσκετ με αυτόν τον προπονητή είναι τελειωμένη και θα διαλυθεί γιατί οι παίκτες του ΠΑΟ τον βλέπουν με μισό μάτι, ότι ο ΠΑΟ στο μπάσκετ ψήνει ένα τρελό όνομα που θα κάνει αίσθηση και δεν μπορείς να το αποκαλύψεις γιατί είναι μυστικό και διάφορα άλλα. Σε άλλα έχεις δίκιο, σε άλλα όχι. Έτσι συμβαίνει. Απλώς το να επικαλείσαι συνέχει αυτά στα οποία είχες δίκιο, χωρίς να έχουν σχέση με το θέμα συζήτησης είναι εξίσου ξεκάρφωτο με το να σου απαντάνε όλοι οι άλλοι αναφέροντας αυτά στα οποία είχες άδικο. Και στις δύο περιπτώσεις, δημιουργείται εκνευρισμός και αποπροσανατολίζεται η συζήτηση.

Κάτσε να δούμε αν θα περάσει η εθνική στους Ολυμπιακούς και βλέπουμε αν όλα είναι καλά εκεί. Γιατί τα ρεπορτάζ λένε συνέχεια τι καλό που είναι το κλίμα, τι καλό που είναι το κλίμα και μάλλον ακούγεται σα να προσπαθούν να πείσουν και τους εαυτούς τους.

Για το μεγάλο όνομα έτσι κι αλλιώς είχα πει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, πιο δύσκολο από τον Πάρκερ. Και δεν το έλεγα μόνος μου.

ΥΓ: Από βδομάδα πάλι...

Δημοσ.

Παραδείγματα έφερα, δεν έχει νόημα να συζητάμε επί της ουσίας των παραδειγμάτων. Γιατί και οι περισσότεροι Ολυμπιακοί που έλεγαν για τον Πάρκερ δεν έλεγαν ότι υπέγραψε, αλλά ότι υπάρχει ελπίδα να έρθει. Δεν είναι αυτό το θέμα μου όμως.

Έστω ότι η Εθνική πάει καλά και αποδειχθεί ότι η εκτίμησή σου ήταν λάθος (δεν είναι απίθανο). Αν κάνουμε συζήτηση για ένα ματς μπάσκετ της Ευρωλίγκα κι εγώ σου γράψω "άσε μας ρε φίλε, για πετάξου να δεις αν η εθνική μπάσκετ διαλύθηκε ή όχι", θα χαλάσω τη συζήτηση ή όχι; Αυτό λέω.

Δημοσ.

Πάει και ο Ντούσερ.Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός πάικτης.Επλίζω τουλάχιστον να είναι αλήθεια ότι αρνήθηκε επειδή θέλει να μείνει στην Ισπανία.Γιατί αν καταλήξει στον παο θα πρόκειται για τεράστια ήττα και επικοινωνιακή αλλά κυρίως αγωνιστική.

Αυτή θα είναι ήττα και όχι οι χρυσοπληρωμένοι Λαζαροαβράμηδες.

Δημοσ.
Πάει και ο Ντούσερ.Κρίμα γιατί είναι πολύ καλός πάικτης.Επλίζω τουλάχιστον να είναι αλήθεια ότι αρνήθηκε επειδή θέλει να μείνει στην Ισπανία.Γιατί αν καταλήξει στον παο θα πρόκειται για τεράστια ήττα και επικοινωνιακή αλλά κυρίως αγωνιστική.

Αυτή θα είναι ήττα και όχι οι χρυσοπληρωμένοι Λαζαροαβράμηδες.

Απ' ότι άκουσα στον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν την εμπλοκή τους...

Δημοσ.
Απ' ότι άκουσα στον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν την εμπλοκή τους...

Kαι εγώ το άκουσα αλλά για να υπάρχει τόσος καπνός ίσως να υπάρχει και φωτιά.

Δημοσ.

παμε για το χειροτερο μεταγραφικο καλοκαιρι με τον καλυτερο προπονητη!! Τι να πω , τα σημαδια ηταν φανερα και αυτοι δηλωνανε αισιοδοξοι. Στις μεταγραφες προχωραμε σαν ηλιθιοι, χαραμιζουμε βδομαδες ολοκληρες για 2-3 παιχτες που συνεχως δηλωνουν οτι δεν ερχονται. Λες και δεν μπορουν να κινηθουν σε διαφορα μετωπα, στοπερ και επιθετικος εχουν παγωσερι για να περιμενουμε 2 βδομαδες τον ντουσερ και τον ντουντα. Απο τον απριλη μπορουσαν να ψαχνουν και εχουμε ιουλη και εχει ερθει ενας μονο. Σε 1 μηνα παιζουμε τσου λου, και αν κλεισει κανας παιχτης μολις που θα εχει μπει στην ομαδα. ωραια που θα περασουμε αν πεσει καμια ομαδα επιπεδου ατλετικο.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν θα αναφερθεί τίποτα στον τύπο όπως και δεν αναφέρθηκαν οι δηλώσεις του Σβι σέρφ για τον Βούισιτς.

εντελως πληροφοριακα, δεν ωαζετε κανα λινκ με τις δηλωσεις να δω τι λεει ο οδοντογλυφιδας?? (μην το παρετε ειρωνικα, σοβαρα εχω περιεργεια).

Οσο για το ποδοσφαιρο, ενα εχω να πω.. Κριμα τον προπονητη...καλα και αυτος δεν ηξερε δεν ρωταγε??

Υ.Γ. ασχετο, εχω γωτο απο τις διακοπες του κοκκαλη στην μυκονο...να σκασετε στα γελια μιλαμε χαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...