tzinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ευτυχως αποκλειστηκε η νεων!! εκει καταντησαμε! φτασανε λεει οι νεοι στην ολλανδια, ματσουκας, λαμπροπουλος και οι 2 παπαδοπουλοι. Ελπιζω να καταλαβει ο βαλβερδε οτι τουλαχιστον οι δυο παπαδοπουλοι μπορουν να προσφερου. Ειδικα ο γιανης, αφου εχουμε αυτον στο κεντρο δεν εχει κανενα απολυτος νοημα να δοκιμαζει τον τσαμπα αλονσο. Ας βαλουν τον πιτσιρικο για μπακ απ στην μεσαια γραμη και να παρουν ενα σοβαρο χαφ για την 11δα.
MiltoZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Αυτά με τις βόμβες και τα μπαμ τα έχουν παρακουράσει. Μέχρι και τις μεταγραφές του Πανθρακικού μπαμ τις λένε (σοβαρά). Όχι ότι δεν είναι μεγάλη μεταγραφή. Το θέμα είναι λοιπόν να κολλήσει καλά στην ομάδα. Εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο. Δεδομένου ότι ο Τσίλντρες δεν έχει και κανένα φοβερό σουτ, ποιον σουτέρ θα έχει ο ΟΣΦΠ του χρόνου; Παπαλουκά; Πελεκάνο; Βασιλόπουλο; Τεόντοσιτς; Μόνο ο Γκριρ τα βάζει! Εντάξει και 37% στο nba που έχει ο Τσίλντρες στα τρίποντα δεν είναι άσχημο ποσοστό. Και ο Χαλπεριν έχει καλό σουτ.
FilipposMD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ναι, αλλά δε σουτάρει στο ΝΒΑ, είναι με λίγες προσπάθειες. Αλλά για Χαλπερίν, έχεις δίκιο, τον είχα ξεχάσει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 στη μπαλα δεν υπαρχει ελπιδα για μενα. Για να στρωσει η ομαδα χρειαζεται και βορονιν και σμολαρεκ και εντου και ντουσερ και αραγκο. Πολυ απλα ενοω οτι εστω και 2 απο αυτους να κλεισουμε(που ακομα και 2 ειναι δυσκολο), ομαδα δεν φτιαχνουμε. Τα κενα ειναι τοσα που χρειαζονται ΟΛΟΙ αυτοι (η αναλογου ποιοτητας) για να πεις οτι φτοιαχνεις καλη ομαδα. Το υλικο που υπαρχει ειναι πολυ φτωχο και ορισμενοι παιχτες που παλιοτερα μπορουσες να στηριχτεις πλεον ειναι στα ορια του σκασμου (τζολε, νικοπιολ, στολτιδης, νταρκο η μιση τωρινη 11δα δηλαδη!) Συμφωνώ με 1000 Τζίνος.Η κατάσταση είναι τραγική και δεν βλέπω κανέναν μαλάκα να κάνει κάτι.Ήθελα να ξερα τι εικόνα θα παρουσιάσουμε σε σχεδόν 3 εβδομάδες που είναι ο πρώτος προκριματικός.Δεδομένου οτι ο Στολτίδης και ο Κοβάσεβιτς είναι βαριά κορμιά και αργούν να έρθουν σε καλή κατάσταση το πρόβλημα μεγαλώνει.Ποιός θα πάιξει επίθεση?Ακόμα δεν έχουν καν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με κάποιον πάικτη ή με κάποια ομάδα,μόνο χύμα ονόματα ακούγοντε και πολλά από αυτά είναι απλησίαστα. Π.χ. δεν δίνω ούτε μια στις 100 πιθανότητες να έρθει ο Σεβαντόν ή ο Βορονίν.Ο Πολωνός μπορέι να έρθει αλλά δεν θα με ενθουσιάσει μια τέτοια εξέλιξη. Στα χάφ τι θα γίνει?Ο Στολτίδης θα είναι βαρύς ακόμα,ο Λεντέσμα είναι εξαφανισμένος και μένει ο πιτσιρικάς ο Πάπ και η πατέντα Τοροσίδης.Ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Αμπαλόνσο ούτε που θέλω να το σκέφτομαι.Ο Μπελούσι έχει προκύψει τεράστιο σαπάκι και ο Βησαρίωνας είναι φανερό οτι δεν την παλέυει άλλο αλλά παρόλαυτά πάλι βασικό και αναντικατάστατο θα τον βλέπουμε. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 πρωτοκλασάτες μεταγραφές,μένουν 22 μέρες για τα προκριματικά και τα ξύνουν ομαδικά ρε οι μαλάκες.Βλέπω να πλήσιαζουν οι κορνέδες απειλητικά.
vlachaquito Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ελα χαλαρωστε, ολα θα γινουν... Βγηκε ο πετρος κοκκαλης στον ερασιτεχνη...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 ελα χαλαρωστε, ολα θα γινουν... Βγηκε ο πετρος κοκκαλης στον ερασιτεχνη... Να δούμε αν θα ακούσουμε τίποτα καλό αυτό το καλοκαίρι...
Critter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πωπω μουρμουρα. Ρε καμμια γκόμενα δεν εχετε? Σορυ κιολας αλλα μερικοι μου δειχνουν την εντυπωση οτι θα βγαλουν τον καρκινο επειδη δεν παιρνουμε παιχτες. Ε! στα π@π@ρια μου και αν δεν παίρνουμε παιχτες....θα πεθανουμε κιολας?Αν κανει μεταγραφες, έκανε, αν δεν κάνει, δεν έκανε. Ωρα να παρει και κανας βαζελος το πρωταθλημα..δεν γινεται να το παιρνουμε συνεχεια εμεις.
livewire Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Πωπω μουρμουρα. Ρε καμμια γκόμενα δεν εχετε? Σορυ κιολας αλλα μερικοι μου δειχνουν την εντυπωση οτι θα βγαλουν τον καρκινο επειδη δεν παιρνουμε παιχτες. Ε! στα π@π@ρια μου και αν δεν παίρνουμε παιχτες....θα πεθανουμε κιολας?Αν κανει μεταγραφες, έκανε, αν δεν κάνει, δεν έκανε. Ωρα να παρει και κανας βαζελος το πρωταθλημα..δεν γινεται να το παιρνουμε συνεχεια εμεις. To πρόβλημα των περισσότερων παιδιών, δεν είναι το αν θα πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα -έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή- αλλά το αν θα είμαστε σε θέση κάποια στιγμή, να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Το πρωτάθλημα για την Πανάθα είναι, παραδοσιακά, μια πιθανότητα της τάξεως του 1/7 και αυτό το ποσοστό δεν αλλάζει ούτε με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ούτε με τον Χενκ Τεν Κάτε, ούτε με τον Μπουμ Κουν Τσα. Από εκεί και πέρα, ο φίλαθλος του Θρύλου θέλει να αποτυπώνεται και μέσα στο γήπεδο, η όποια υπεροχή της ομάδας του. Αυτά τα ολίγα, ευχαριστώ και συγνώμη.
Critter Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2008 Ασχετο αλλα πολυ σιγουροι εμφανιζονται για τον Τσιλντρες οι παπαρες οι δημοσιογραφοι. Εγω πιστευω οτι ο Τσιλντρες κανει οτι εκανε και ο Bell περισυ. Ηρθε για να δειξει στους Hawks οτι μιλαει και καλα στα σοβαρα για να αρχισουν να πιεζουν οι φιλαθλοι κτλ (που εχουν αρχισει ηδη) και τελικα να του κανουν μεγαλυτερη προταση και να μεινει νβα. Δεν το λεω για γουρι κτλ αλλα αντικειμενικα θα ελεγα οτι αποκλειω να κανει τετοια μ@λακια ένας τετοιος παιχτης.
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγώ χθες τον έμαθα τον παίκτη αυτόν. Πιστεύω και το 90% των Ελλήνων επίσης.
Critter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δεν κρυβω οτι και γω χθες τον εμαθα. Το ζητημα όμως ειναι οτι δεν βλεπω NBA (λιγο) αρα πως να τον ξερω? Εσυ firewalker βλεπεις? Μην ξεχναμε οτι το NBA δεν ειναι μόνο ο Antony, o Kobe, o james, o kidd κτλ. Υπάρχουν ένα σωρο παιχτες Class A που δεν τους γνωριζουμε καν όσοι δεν βλεπουμε. Δεν μπορω να ξερω αν ερθει τι θα δωσει αλλα τα δεδομενα έχουν ως εξης : 1.Προκειται για παικτη που το 2004 ήτανε Νο 6 στο ντραφτ. 2.Και στις 3 σεζον του, είχε μέσους όρους άνω των 10 πόντων με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφια του συνόλου των παιχνιδιων. 3.Ειναι 25 χρονών και δεν τον συμφερει να ερθει για πλακα μιας και για να γυρισει με ενα καλο συμβολαιο στο NBA (αυτο προσδοκα αλλωστε) πρέπει να αποδέιξει πραγματα. Αντίθετα ενας Ντομινικ κορεσμενος, μπορει να σε αφησει στον τελικο του πρωταθληματος με το πουλι στο χερι και να φυγει για Αμερικη (ο οποιος βεβαια αποτελει τη μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια του Ελληνικου μπασκετ οπως και να το κανουμε). Επομένως νομιζω οτι φαίνεται μια καλη περιπτωση (απο τη στιγμη μαλιστα που τα λεφτα δεν βγαινουν απο την τσεπη μου ). Άλλωστε μην ξεχναμε οτι σε τετοια ηλικια δεν παίρνεις ευκολα ΝΒΑer με τοσο καλες περγαμηνες. Μεχρι πριν μερικα χρονια, πιο πιθανο θα ηταν να παρεις τον Jordan στα 37 του παρα εναν 25αρη πολύ καλό παγκίτη για οποιαδηποτε ομάδα του ΝΒΑ. Πάντως δεν νομιζω οτι θα υπογράψει.
thodoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Στο μπασκετ το πραγμα παει πολυ καλυτερα απ οτι το περιμεναμε,στο ποδοσφαιρο ομως....:-(
KWSN_Men Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Πάντως πολύ γέλασα με το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή...
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Xaxaxaxaxa καλά που το είπες kwsn και το είδα γιατί συνήθως την προσπερνάω. N.B.Άντε γεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.