MiltoZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Αρνητική μάλλον η απάντηση της τέτοιας για τον Ντιόγκο. Θέλουν 20 μύρια και πάνω. Εγώ θα περιμένω μέχρι αύριο το βράδυ για να τον ξεγράψω. Υποτίθεται έχουμε κάνει νέα πρόταση 10εκ και υποτίθεται αύριο θα συνεδριάσουν.
adi32 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=htu9QZYttMs ναι μωρε τιποτα δεν εκανε ο Νερι ασχετος ηταν φερτε καλυτερα Γκουμα Μπασινα και Καραγκουνη
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ρε πάρτε Νέρι, φέρτε και τον Αλέφα (που πίνει ότι θέλεις στο όνομα του Νέρι) πίσω να φυσάει η ομάδα! Νέρι Νέρι Νέρι!!!
thodoras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μηπως ο Κοκκαλης ακουσε τελικα τα βρισιδια μας και γι'αυτο απεσυρε ενδιαφερον για Μπασινα??? Οπως και να χει γλυτωσαμε!!!
Critter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Λενε οτι εχουμε κανει προταση 11 μυρια για το 70% του Ντιογο!!!! Αν ισχυει αυτο, τοτε με βαση τη δηλωσεις του προεδρου της πορτουγκεζε "εμεις θελουμε 15 αλλα μια προταση των 12 θα τη συζητουσαμε", τοτε πραγματικα ειμαστε πολυ κοντα.Ειναι ουσιαστικα σαν να τους δινουμε τα 15 μυρια. Τα ξημερωματα της πεμπτης εχουν Δ.Σ για να αποφασισουν. ΠΑΝΤΩΣ, ακομα και να τον παρουμε τον μικρο, το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι μικρος, δεν εχει παιξει σε πολυ υψηλο επιπεδο και κυριως δεν εχει εμπειριες απο ευρωπη. Δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτον τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο κατα τη γνωμη μου (δηλαδη ch.l). Επομενως θελουμε οποσδηποτε και δευτερο επιθετικο κλάσης. Αν τελικα απορριφθει η προταση μας και συνεχισουμε να ψαχνουμε 2 επιθετικους Αυγουστιατικα, κλαφτα χαραλαμπε. Ο Ααρον που λενε, καλος παιχτης ειναι αλλα και σε αυτον δεν μπορεις να βασιστεις.
johnyboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η γνώμη μου είναι πως με αυτά τα λεφτά έπαιρναν 4 παίχτες με 3 μύρια και θα γέμιζε όλη η ομάδα.Το να πάρεις έναν καλό μπροστά και πίσω αέρα πατέρα είναι λίγο βλακεία. Αν τον πάρετε και δουλευτεί σωστά σε 2-3 χρόνια θα πουληθεί τα διπλά.
FilipposMD Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ο Χαριστέας δεν βρήκε ομάδα ακόμα.... και εσείς ψάχνετε παίχτη εκεί.... Και σήμερα γράφει η SPORTDAY ότι παίζει και ο Χαριστέας!!!! Πες μου ότι είναι ψέμματα, αυτό μόνο πες μου! Τέλος._
Critter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η γνώμη μου είναι πως με αυτά τα λεφτά έπαιρναν 4 παίχτες με 3 μύρια και θα γέμιζε όλη η ομάδα.Το να πάρεις έναν καλό μπροστά και πίσω αέρα πατέρα είναι λίγο βλακεία. Πίσω με την προσθηκη του Αβρααμ και απο τι στιγμη που δεν εφυγε κανενας αμυντικος, ουσιαστικα ειμαστε πιο ισχυροι απο περισυ. Το ζητημα που καιει τον ολυμπιακο ειναι το αμυντικο χαφ, ο επιθετικος και ο αντιτζορτζεβιτς. Ολα τα αλλα ειναι σε δευτερη μοιρα.
johnyboy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πίσω με την προσθηκη του Αβρααμ και απο τι στιγμη που δεν εφυγε κανενας αμυντικος, ουσιαστικα ειμαστε πιο ισχυροι απο περισυ. Το ζητημα που καιει τον ολυμπιακο ειναι το αμυντικο χαφ, ο επιθετικος και ο αντιτζορτζεβιτς. Ολα τα αλλα ειναι σε δευτερη μοιρα. Πίσω εννοώ στο κέντρο.Δεν το είπα σωστά εγώ. Φάνηκε πέρσι σε κάποια ματς η κούραση του τζόλε.Αμυντικά χαφ μεγάλο πρόβλημα.Ως πότε θα τρέχει ο κακόμοιρος ο Στολτίδης? Δηλαδή θα μπορούσε ο θείος να πάρει 2 αμ χαφ και 2 αριστερά χαφ και με 3 μύρια βρίσκεις καλούς παίχτες.Καρντόσο πχ.
Critter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πίσω εννοώ στο κέντρο.Δεν το είπα σωστά εγώ. Φάνηκε πέρσι σε κάποια ματς η κούραση του τζόλε.Αμυντικά χαφ μεγάλο πρόβλημα.Ως πότε θα τρέχει ο κακόμοιρος ο Στολτίδης? Δηλαδή θα μπορούσε ο θείος να πάρει 2 αμ χαφ και 2 αριστερά χαφ και με 3 μύρια βρίσκεις καλούς παίχτες.Καρντόσο πχ. Απο τι στιγμη που δεν υπολογιζεται ο Λεντεσμα θελει όντως 2 αμυντικα χαφ και το θεμα ειναι οτι δεν έχουν κατασταλαξει ουτε στο ονομα του ενος απο τους 2. Ο Καρντοσο θα μπορουσε να ειναι ο δευτερος. Ο πρωτος απο τη στιγμη που θες να διακριθεις στο ch.l πρεπει να ειναι εμπειρος παιχτης σε υψηλο επιπεδο και οχι πανω απο 30 χρονων αλλα ούτε κατω απο 25. Για τ θεση του τζολε, το πραγμα κανει κρα οτι θελει εναν υψηλου επιπεδου παιχτη για να καλυψει το κενο του παλιου καλου τζολε. Για να δουμε....
MiltoZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Πίσω εννοώ στο κέντρο.Δεν το είπα σωστά εγώ. Φάνηκε πέρσι σε κάποια ματς η κούραση του τζόλε.Αμυντικά χαφ μεγάλο πρόβλημα.Ως πότε θα τρέχει ο κακόμοιρος ο Στολτίδης? Δηλαδή θα μπορούσε ο θείος να πάρει 2 αμ χαφ και 2 αριστερά χαφ και με 3 μύρια βρίσκεις καλούς παίχτες.Καρντόσο πχ. Τι έγινε σε έπιασε ο πόνος για την ομάδα? Αμυντικό χαφ είπαμε θα πάρουμε. Ούτως ή άλλως κάθε χρόνο μόνο ο Στολτίδης τρέχει. Αυτό που λες να παίρναμε 3-4 με αυτά τα λεφτά θα ήταν το πιο σωστό. Αυτό περίπου κάνατε εσείς αν σκεφτείς ότι οι τρείς Βραζιλιάνοι που πήρατε δεν κάνουν όσο (υποτίθεται) κάνει ο δικός μας μόνος του. Aλλά αν τελικά έρθει ο συγκεκριμένος Βραζιλιάνος χαλάλι, αρκεί βέβαια να πάρουν και ένα αξιοπρεπές αμ. χαφ Γράφουν για Αλμπέδα σήμερα. Τι έχει πάθει αυτός και δεν παίζει Βαλένσια? Σε ένα C. Manager είχα σκάσει πολλά για να τον πάρω στην Ρεάλ. Ο τύπος ήταν τίγκα στο 20ρι. Και για τον Μανίς μας δουλεύουν μου φαίνεται. Την μία μέρα γράφουν ότι κάνει 6-7 και την επόμενη 1. Ότι να ναι.
Critter Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Γράφουν για Αλμπέδα σήμερα. Τι έχει πάθει αυτός και δεν παίζει Βαλένσια? Σε ένα C. Manager είχα σκάσει πολλά για να τον πάρω στην Ρεάλ. Ο τύπος ήταν τίγκα στο 20ρι. Και για τον Μανίς μας δουλεύουν μου φαίνεται. Την μία μέρα γράφουν ότι κάνει 6-7 και την επόμενη 1. Ότι να ναι. Προκειται για το έγκυρο Ελληνικο ρεπορτάζ που βασιζεται παντα σε δημοσιευματα ξενων εφημεριδων. Ακομα και για μεταγραφη παιχτη απο την Ισπανια στην Ελλάδα, ειναι ικανοι να μεταδωσουν καμερουνεζικα δημοσιευματα. Εγω νομιζω οτι ακομα και οι φωτογραφιες των απεσταλμενων στη χωρα των παικτων που διαπραγματευονται οι ομαδες, ειναι αποτελεσμα μονταζ. Εδω για την Αρσεναλ και τον Ντιγκο, εχουμε ακουσει 7,6 εχουμε ακουσει 11, εχουμε ακουσει 20....οτι γουσταρεις. Για τον ολυμπιακο αλλοι γραφουν 10 αλλοι 11, αλλοι 11 για το 70%, άλλοι γραφανε προχθες για 7 για το 50%, αλλοι για 7 για το 70%. Οτι ναναι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Αν φάμε πόρτα από τους Βραζιλιάνους θα σπρώξουν τα 11Μ για άλλες μεταγραφές? Και καλύτερα δηλαδή να την φάμε την πόρτα από το να πάμε να δώσουμε ένα καράβι λεφτά για ένα πάικτη λαχείο (που μπορεί και να μην πιάσει) και μετά να την βγάλουμε με μπαλώματα.Όλα στραβά τα κάνουν φέτος γαμώ το φελέκι τους.
Steven Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά συγγνώμη βλέπει κανείς τι γράφει ο μαλακας ο Χελάκης??? http://www.sport-fm.gr/article/140299 Μα καλά ποιος τον πληρώνει για να γράφει τέτοια πράγματα? Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω σε αυτό τον πλανήτη που να πιστεύει ότι ο μπασινάς είναι καλός παίχτης... Στα αζήτητα είναι και θα πάει στην ΑΕΚ.. Αυτό το λέει όλα. Μα σοβαρολογούμε τώρα? Και βγαίνει ο Χελάκης και μας λέει ότι νίκησε ο Ντέμης στα χαρτιά τον Κόκκαλη με ένα τηλεφώνημα? Σοβαρά ρε Χελάκη? Από χτες κλαίω για την αποτυχία του Κόκκαλη να φέρει την ελεύθερη παιχτούρα... Ούτε τα 5άχρονα δεν τον παίρουν στα σοβαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.