Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όπα, βάστα. Κι εγώ γαύρος είμαι κι εγώ γράφω εναντίον του Κόκκαλη πολλές φορές, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, αλλά τις μαλακίες που γράφει αυτός, ούτε που διανοήθηκα ποτέ να τις ξεστομίσω.

Ειδικά με την υπόθεση του CAS είχε λυσσάξει ο τύπος. Έκανε λες και θα έχανε τα εκατομμύρια των ονείρων του αν δεν δικαιωνόταν η Καλαμαριά (και μάλλον κάτι τέτοιο συνέβη).

Το οποιο δεν αλλαζει επομενως πουθενα το γεγονος οτι ο Ερπετοπουλος ειναι γαυρος. Απλο δεν ειναι?

Αντι-Κοκκαλης/Ιβιτς/Βαλβερδε/Χρυσικοπουλος ναι, οτι θα επαιζε στοιχημα εναντια στον Ολυμπιακο για να κονομησει ναι, αλλα οτι αν κατσει να δει Ολυμπιακος-Παναθηναικος χωρις να εξαρταται επαγγελματικα/οικονομικα απο το αποτελεσμα και θα ειναι με τον Παναθηναικο δεν νομιζω να το πιστευει κανεις

Δημοσ.
Το οποιο δεν αλλαζει επομενως πουθενα το γεγονος οτι ο Ερπετοπουλος ειναι γαυρος. Απλο δεν ειναι?

Αντι-Κοκκαλης/Ιβιτς/Βαλβερδε/Χρυσικοπουλος ναι, οτι θα επαιζε στοιχημα εναντια στον Ολυμπιακο για να κονομησει ναι, αλλα οτι αν κατσει να δει Ολυμπιακος-Παναθηναικος χωρις να εξαρταται επαγγελματικα/οικονομικα απο το αποτελεσμα και θα ειναι με τον Παναθηναικο δεν νομιζω να το πιστευει κανεις

Και τι μας νοιάζει εμάς ποιόν θα υποστηρίζει όταν κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του?Εγώ σου λέω οτι μπορεί να είναι τυλιγμένος με την ερυθρόλευκη και να χτυπιέται σαν πρεζόνι.Και λοιπόν?Από τον καναπέ του δεν επηρεάζει κανένα ούτε μπορεί να βλάψει κάποιον.

Αυτό που μας νοιάζει είναι αυτά που βγάζει πρός τα έξω στις εκπομπές του και στα κείμενά του.Ας πούμε η ειρωνία με την οποία πολλές φορές αντιμετωπίζει τον Νικολακόπουλο και τον Ολυμπιακό είναι απίστευτη.Καλά για τα αρθρα του στη Σπόργκέι δεν το συζητώ.Ακόμα και το τελευτάιο είναι εντελώς ειρωνικό και στην ουσία παρουσιάζει τον Ολυμπιακό σαν μια ομάδα που για να περάσει την Ανόρθωση θα πρέπει να στηριχτεί στους επικούς λόγους του μπαρμπα Σάββα και στους κάφρους της κερκίδας.Καμιά αναφορά σε αγωνιστικά συστήματα,στο τι έγινε λάθος στην Κύπρο,στο τι πρέπει να αλλάξει ο Βαλβέρδε.

Ε όχι και γαύρος ο κοντόχοντρος.Δηλαδή αν ήταν βάζελος θα κατέβαινε με Λέοπαρντ στο Πασαλιμάνι?

Δημοσ.

τον εκλεισε τελικα τον ντιογο

το απογευμα θα ειναι στην αθηνα και το βραδυ θα παρακολουθησει το φιλικο στο καραισκακη.

γιουπι !!!

Δημοσ.
τον εκλεισε τελικα τον ντιογο

το απογευμα θα ειναι στην αθηνα και το βραδυ θα παρακολουθησει το φιλικο στο καραισκακη.

γιουπι !!!

Εγώ δεν τους πιστεύω ακόμα. Αν δεν ξεκινήσει προπονήσεις...

Δημοσ.
Εγώ δεν τους πιστεύω ακόμα. Αν δεν ξεκινήσει προπονήσεις...

δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε

Δημοσ.
δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε

ανακοινώθηκε και επισήμως από την ΠΑΕ. "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα (16:15 με πτήση της Ιμπέρια μέσω Μαδρίτης) θα φτάσει στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο Λουίς Σάντο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από συμφωνία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την Πορτουγκέζα", αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσ.
Εγώ ακόμα όχι. Λίγο πριν σχολάσω θα το ξανατσεκάρω.

Λες να μην βρισκουν στυλο για να υπογραψει και να φυγει ?

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται στα βιντεακια το 99% των γκολ που βαζει ειναι απο τη μικρη περιοχη, δυνατο σουτ δε πολυφαινεται να εχει βγαινει μπροστα απο τη θεση του Γκαλετι και εχει τεχνικη και καλη πασα

Δημοσ.

Τελικά την λύση για το πώς θα προκριθεί ο ολυμπιακός με την Ανόρθωση την βρήκε ένας τηλεθεατής και εσπευσε να την στείλει στην εκπομπή του τσουκαλά!

i83679_Extra3August18235956046351100921.png

Τώρα που το σκέφτομαι σα να έχει δίκιο....:lol::lol::lol:

Δημοσ.

παιδες τωρα 5 μερες δεν ασχοληθηκα καθολου λογω διακοπων και υσηχασε το μυαλο μου. Ουτε ντιογκους, ουτε ανορθωση (τουλαχιστον κυπριακη λολ), ουτε σωκρατες.... μια εφημεριδουλα μονο πηρα την δευτερα κι ειδα οτι γραφανε τα ιδια οπως τοσο καιρο, αρα δεν περιμενα τελικα να κλεισει. Τωρα διαβαζω οτι ερχεται το μεσημερι, για να δουμε, θα ειναι ο ντιογκο η κανας θειος του. Παντος δεν λενε τελικο ποσο ακομα. Κανας αλλος σε αλλη θεση ακουγεται αυτο το διαστημα? Βλεπω και για ελευθεροπουλο, μακαρι

Δημοσ.
Βλεπω και για ελευθεροπουλο, μακαρι

Μακάρι να έρθει ο Μήτσος και να επανορθώσει ο Κόκκαλης για το έγκλημα του 2003.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...