Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατσε να τον παρω τηλεφωνο :P

"Ο επιθετικός της Πορτουγκέζα θα έφτανε στο αεροδρόμιο στις 16:15 όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αλλά κάποια καθυστέρηση στην πτήση τον κρατάει ακόμα μακριά από το ελληνικό έδαφος." συμφωνα με το sport24

Δημοσ.
Ήρθε ο Ντιόγο!

Τελικά ήρθε… Μπορεί η μεταγραφή του να εξελίχθηκε σε σίριαλ, όμως αυτό είναι αίσιο τέλος και ο Ντιόγο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα. Ο Βραζιλιάνος θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και το βράδυ θα παρακολουθήσει στο «Καραϊσκάκη» τη νέα του ομάδα, αγωνιζόμενη κόντρα στην Αλ Ιλιχάλ.

Αναλυτικά σε λίγο

http://www.sport-fm.gr/article/143104

Δημοσ.

Βέβαια!

Αν μας καλύπτει μια ψευτο-πορεία κάθε 10 χρόνια και από κει και πέρα, εσωστρέφεια με Προοδευτικές και Αρούληδες, τότε ναι.

Φραπέδες

Φίφες &

Φιέστες

Φουτουγού.

Δημοσ.

Χαλαρή σχέση έχουν αυτά τα 2.

Αλλά το αν θα έχει ο Ολυμπιακός αξιοπρεπείς ευρωπαικές παρουσίες, αυτό εξαρτάται πριν από όλα, από τις φιλοδοξίες της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών. Με αυτή χονδρικά τη σειρά.

A! ...και των οπαδών.

Δημοσ.
Να σου θυμίσω μήπως, στον πρώτο αγώνα στο Τορίνο, ποιός είχε κάνει την περίφημη τριπλή απόκρουση, κρατώντας μας ζωντανούς στην υπόθεση πρόκριση?

Αν είχε γίνει εκεί το 3-0, θα κάναμε τουρισμό στον επαναληπτικό.

Τα φυσικά προσόντα ανέκαθεν τα είχε ο Ελε.

Η τέχνη της εξόδου διδάσκεται με τον καιρό, τουτ' έστιν με την εμπειρία.

Από τότε που ο Μήτσος έφυγε, έχουν περάσει 5 χρόνια και μάλιστα σε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, οπότε θεωρητικά έχει ψηθεί και προσωπικά θα γούσταρα να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως φαντάζομαι ότι κι ο ίδιος επιθυμεί.

Χωρίς να έχω κάτι απέναντι στον Ελευθερόπουλο, τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό, και με προπονητές τερματοφυλάκων με αρχ.... είχε μηδενική εξέλιξη στο παιχνίδι του. Απλά παρέμεινε ταλέντο. Τόσα χρόνια δεν έμαθε να κάνει μια έξοδο της προκοπής.

Όσες γκάφες και να κάνει ο Νικοπολίδης είναι πιο ολοκληρωμένος σαν τερματοφύλακας. Εντάξει , ποτέ δεν ήταν αίλουρος ούτε Σαργκάνης αλλά η ψυχραιμία του και ο τρόπος που παίζει τη θέση (λίμπερο-τερματοφύλακας) είναι εξαιρετικός.

Γούστα είναι αυτά όμως.

Δημοσ.
Χαλαρή σχέση έχουν αυτά τα 2.

Αλλά το αν θα έχει ο Ολυμπιακός αξιοπρεπείς ευρωπαικές παρουσίες, αυτό εξαρτάται πριν από όλα, από τις φιλοδοξίες της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών. Με αυτή χονδρικά τη σειρά.

A! ...και των οπαδών.

Αν ο πάικτης αξίζει θα κάνει καριέρα ασχέτως της Ευρωπαικής πορείας του Ολυμπιακού.

Τα παραδείγματα πολλά.Τελευταίο ο Τουρέ που πήρε μεταγραφή για τη Μονακό μετά από μια άκρως αποτυχημενη ευρωπαική χρονιά με τον σύλλογό του.Το ίδιο και ο Γιαννακόπουλος,ο Καστίγιο,ο Ζάχοβιτς,ο Ζε Ελίας.

Αντίθετα 3 πάικτες που φέτος ήταν βασικοί στις καλές εμφανίσεις του Ολυμπιακού (Σέζαρ,Λεντέσμα,Λούα) συνεχίζουν σε Ρουμανία,Σαν Λορέντζο και Κατάρ.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η καριέρα του Ντιόγκο.Αυτό που με νοιάζει είναι να προσφέρει στον Ολυμπιακό και αν αξίζει σίγουρα δεν θα χαθεί όπως έγινε και με άλλους.

Δημοσ.

Τον Τουρέ είχα και εγώ στο μυαλό μου.

Οι υπόλοιποι αποτελούν, μάλλον, επιχειρήματα που στηρίζουν αυτό που προσπαθώ να πω.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η καριέρα του Ντιόγκο.Αυτό που με νοιάζει είναι να προσφέρει στον Ολυμπιακό και αν αξίζει σίγουρα δεν θα χαθεί όπως έγινε και με άλλους.

Συμφωνώ. Αλλά η φιλοδοξίες του με/μας αφορούν.

Αν είναι να βολευτεί στη χλιδή της ΖούπερΛίγκ, τότε με τα 10 χαρτιά που κόστισε, παίρναμε 4 Τσιπούρ +1 Αβράμη δώρο.

Τέλος πάντων. Κοντός πσαλμός αλληλούιασδασδαδφαδασφ.

Δημοσ.

Ηθικό δίδαγμα: Φέτος, ο Κόκκαλης κάνει μεταγραφή μόνο όταν έχει φιλικό εντός έδρας, για να ασχολείται ο κόσμος και να μην τον βρίζει. Άλλο φιλικό θα έχει ή θα μείνουμε χωρίς αμυντικό χαφ;

Επίσης, ο Ελευθερόπουλος έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι από τα παιδικά του ΟΣΦΠ, οπότε καλύπτει τις 1 από τις 4 θέσεις για την Ευρώπη και έτσι μπορεί να δηλωθεί και άλλος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Δημοσ.
Αν δεν τον έβλεπα με τα μάτια μου στα επίσημα, δεν θα πίστευα ότι ήρθε τελικά...

Τι ξενέρωμα ρε πούστη μου όταν τελειώνουν οι μεταγραφές έτσι τσακ- μπαμ... δεν υπάρχει λίγο σασπένς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...