Erwdios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Μετά τα τελευταία γεγονότα με την Χαλκιά όλοι πλέον καταλαβαίνουμε τι γίνετε στον Ολυμπιακό, και τι ετοιμάζουν οι γιατροί με την ανόρθωση. Αυτά τα λέω μόνο για τις εφημερίδες και όχι για εσάς. Αυτό εννοείς?
foufoutios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Αν γινοταν κατι τετοιο στο ποδοσφαιρικο τμημα, πιστευεις πως περυσι δεν θα μπορουσαν οι παιχτες να βγαλουν τη χρονια χωρις να "σκανε"? Ουτε να τρεξουν δεν αντεχαν...
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ηταν τυχαίο που ο ολυμπιακός δεν πέρασε έλεγχο ντόπινγκ πέρσι.Πήγαν αλλά η ομάδα δεν είχε προπόνηση.Τι σύμπτωση.
alexzzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ναι, βέβαια... αυτό είναι. Και οι υποψίες είχαν κινηθεί από την φανταστική φυσική τους κατάσταση...
FilipposMD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Καλά, πώς συνδέονται η Χαλκιά με το ποδοσφαιρικό τμήμα; Δηλαδή επειδή ο Σαμπάνης του Παναθηναϊκού είχε πιαστεί στους Ολυμπιακούς το 2004, σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ έπαιρνε κι εκείνη φάρμακα, γι' αυτό πήρε το πρωτάθλημα; Ελπίζω κάποια στιγμή να κλείσουν όλες οι οπαδικές εφημερίδες. Τέτοια προπαγάνδα θα τη ζήλευαν και στη Σοβιετική Ένωση...
Mithrantir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ηταν τυχαίο που ο ολυμπιακός δεν πέρασε έλεγχο ντόπινγκ πέρσι.Πήγαν αλλά η ομάδα δεν είχε προπόνηση.Τι σύμπτωση. Δε μου λες ρε φίλε, αυτό που λες (οτι δε πέρασε ούτε ένα ελεγχο ντόπινγκ πέρσι η ομάδα του Ολυμπιακού, όχι για το μεμονωμένο περιστατικό) έχεις κάποιο στοιχείο για να το υποστηρίξεις? Ή το γεγονός οτι μετά από κάθε αγώνα 2 παίκτες (τυχαία επιλεγμένοι) από κάθε ομάδα περνάνε από ντόπινγκ κοντρόλ δε το μετράς? Ή μήπως ξεχνάς οτι ενώ η ομάδα του Ολυμπιακού είχε δηλώσει ως χώρο προπόνησης το Ρέντη, οι τύποι που πήγαν να κάνουν τον έλεγχο πήγαν στο Καραϊσκάκη όλως τυχαίως? Και οτι μετά την ανακοίνωση που έβγαλε η επιτροπή για το ντοπινγκ (ΕΣΚΑΝ) ρούφηξε το αυγό της, όταν ο Ολυμπιακός ανταπάντησε με στοιχεία οτι ως τόπος προπόνησης είχε δηλωθεί το Ρέντη και όχι το Καραϊσκάκη. Κάτι που (ηθελημένα?) παρέβλεψε Προτού ανοίγεις το στόμα σου να βάλεις το μυαλό να δουλέψει.
alexzzz Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρετε εσείς... την ουσία γαυροδόνη κρύβανε.
Erwdios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ηταν τυχαίο που ο ολυμπιακός δεν πέρασε έλεγχο ντόπινγκ πέρσι.Πήγαν αλλά η ομάδα δεν είχε προπόνηση.Τι σύμπτωση. Ακόμα θυμάμαι αυτές τις ανατριχιαστικές κούρσες του Τζόλε από αριστερά, για 90 λεπτά τουλάχιστον. Κι ακόμα θυμάμαι τις μαλακίες που ξεστόμιζαν στον sport-fm κάποιοι καλοθελητές, ότι οι θλάσεις που παθαίνουν στον Ολυμπιακό, οφείλονται στη ντόπα. Τι θ' ακούσουμε ακόμα, είμαι περίεργος? Μάλλον έπρεπε να ανταποδώσουν την άλλη μαλακία που είχε ακουστεί, ότι η ομάδα του Κυράστα το 2003, (δεν είμαι σίγουρος για τη χρονιά), ήταν ντοπαρισμένη. Και τουλάχιστον τότε, όλη η ομάδα του βάζελου έτρεχε σαν τρελή. Τώρα, πέρα από Λεονάρντο, Γκαλέτι και Λούα Λούα ποιοί άλλοι έτρεχαν σαν αφιονισμένοι? Ο Ολυμπιακός είχε στείλει τότε το fax και είχε ανακοινώσει μάλιστα και από την προηγούμενη ημέρα στην ιστοσελίδα του, την αλλαγή της ώρας προπόνησης, αλλά το fax της ΕΠΟ είχε χαλάσει...
Freakster Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Τι διάολο, με τη Ρεαλ και τη Μπαρτσα στο ίδιο πρωτάθλημα παίζουμε και χρειαζόμαστε ντόπα, διαιτησία, επο, παραρτήματα για να πάρουμε τη σουπερ λιγκα;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Ηταν τυχαίο που ο ολυμπιακός δεν πέρασε έλεγχο ντόπινγκ πέρσι.Πήγαν αλλά η ομάδα δεν είχε προπόνηση.Τι σύμπτωση.] Απορώ αν υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν την πράσινη.Μόλις βρήκα έναν. Πόσο κόμπλεξ κουβαλάτε ρε?
Erwdios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Στην UEFA θα φτάσει το θέμα των εισιτηρίων του επαναληπτικού του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης.Ο κυπριακός σύλλογος δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη στάση των "ερυθρολεύκων" που τους παραχωρούν 1.050 εισιτήρια και αποφάσισαν να καταγγείλουν το θέμα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία. http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos_Anorthosis/209309.html Ο Κόκκαλης έχει γίνει πλέον σεσημασμένος στην UEFA
antreaslam Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ] Απορώ αν υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν την πράσινη.Μόλις βρήκα έναν. Κοιτώντας πάντως τις πωλήσεις οπαδικών εφημερίδων σε πρόβατα, θα δεις κάτι που δεν ξέρω αν το περιμένεις, μια στο σύνολό τους ντέρμπυ και πράσινη έχουν ούτε 10.000 φύλλα, την ίδια ώρα που πρωταθλητής κ φως, έχουν περίπου 40.000... Και φυσικά, δεν φταίει καμία αρηθμητική υπεροχή, αλλά.... Πολύ διαφορετικά πράγματα....
adamakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ουτε η ανορθωση ειχε δωσει στον ολυμπιακο τα εισητηρια που δικαιουνταν για τον πρωτο αγωνα στην κυπρο γι αυτο και τωρα δεν δωσαμε εμεις σε αυτους μονο που αυτοι ειναι καφροι και πηγαν στην ουεφα και θα παρουν τ' αρχ.... μας
Erwdios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Κοιτώντας πάντως τις πωλήσεις οπαδικών εφημερίδων σε πρόβατα, θα δεις κάτι που δεν ξέρω αν το περιμένεις, μια στο σύνολό τους ντέρμπυ και πράσινη έχουν ούτε 10.000 φύλλα, την ίδια ώρα που πρωταθλητής κ φως, έχουν περίπου 40.000...Και φυσικά, δεν φταίει καμία αρηθμητική υπεροχή, αλλά.... Πολύ διαφορετικά πράγματα.... Εγώ μπορώ να συγκρίνω μόνο Derby με Πρωταθλητή. Το Φώς είναι μεν γαυροφυλλάδα, αλλά φροντίζει να κρατάει και τα προσχήματα, καθώς σέρνει και μια ιστορία δεκαετιών και εκδιδόταν και σε εποχές που ο οπαδισμός είχε τελείως διαφορετική έννοια. Κατά τη γνώμη μου, βρίσκεται ένα σκαλί πάνω από τις υπόλοιπες, ενώ η Πράσινη θυμίζει τον Πρωταθλητή όταν είχε πρωτόκυκλοφορήσει. Προκλητική και βλακώδης δηλαδή. Η δική μου απορία έχει να κάνει με το αν υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν ακόμα αθλητικές εφημερίδες, από τη στιγμή που μπορεί να ενημερωθεί κανείς, άμεσα και έγκυρα από το internet.
adamakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Η δική μου απορία έχει να κάνει με το αν υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν ακόμα αθλητικές εφημερίδες, από τη στιγμή που μπορεί να ενημερωθεί κανείς, άμεσα και έγκυρα από το internet. σαφως και υπαρχουν ατομα που αγοραζουν ακομα εφημεριδες ειναι χρησιμη συντροφια στην παραλια, στην καφετερια, στο αεροπλανο κτλ απο στατιστικα που εχω δει ομως οντως οι πωλησεις των εφημεριδων μειωνονται και ειναι λογικο για τους λογους που αναφερεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.