Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Καραϊσκάκη έχω πάει μετά το επίμαχο παιχνίδι. Μάλιστα ήμασταν στο γήπεδο αρκετή ώρα πριν και ο φίλος μου ήθελε να πάμε και μια βόλτα από την 7. Ε, αυτό δεν ήταν εκεί. Και τώρα πρόσφατα που ξαναπήγα κοίταξα να βεβαιωθώ, επειδή αυτή την κουβέντα την είχαμε κάνει και ποιο παλιά. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι πάρα πολλά άτομα έμπαιναν στην 7 χωρίς να γίνετε έλεγχος των εισιτηρίων (που μετά τα γεγονότα στην Λαυρίου μου φάνηκε περίεργο).

Επίσης κατά την διάρκεια του επίμαχου αγώνα από την μετάδοση της τηλεόρασης ακούγονταν τα "Τι κάνεις ρε! Άουτ ήταν" κ.τ.λ. Εικάζω ότι αν τα μεγάφωνα ήταν αυτά δεν θα ακούγονταν τόσο καλά. Πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι υπήρχε σύνδεση με την κεντρική εγκατάσταση του γηπέδου στην συγκεκριμένη θύρα.

Όλα αυτά όμως λίγη σημασία έχουν. Από την στιγμή που ανεβοκατέβαινε κατά βούληση και έκανε βόλτες εκτός επιτρεπόμενων ορίων χωρίς να τον ακυρώσει κανείς, είτε στήθηκε για ηχεία είτε για τον βλάκα ένα και το αυτό είναι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έτσι σας γουστάρω.

Όταν δεν έχουμε απάντηση, γυρνάμε τη συζήτηση (όποια και αν ήταν αυτή) στο Μάη με τις κούπες και τ' αρνιά.

Κάποια στιγμή θα τελειώσει όμως και αυτό (νομοτελιακά) και να δούμε μετά τι θα βρείτε να λέτε.

Μετά θα ψήνουμε αρνιά στο ΣΕΦ.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ είσαι της άποψης οτι αυτό εκεί το πράγμα φτιάχτηκε για να σκαρφαλώνει ο Τσουκαλάς?

Αν ήταν μια σκαλωσιά για ηχεία, θα ήταν μια σκαλωσιά με ηχεία επάνω. Όπως στις συναυλίες ένα πράμα.

Αν φτιάχτηκε για να ανεβαίνει ο οποιοσδήποτε, θα είχε αρκετό επίπεδο χώρο για να στέκεται καθώς και καγκελάκια για να μην πέσει κάτω σε καμιά φάση. Μπορεί να έχει και ηχεία και καραμούζες και κορδέλες πάνω αν θες σαν έξτρα εξοπλισμό.

Δημοσ.

Πόσους από εμάς εδώ στο φόρουμ που γράφουμε μας εκφράζουν οι θύρες 7, 13, original κτλ κτλ ;

Εγώ είμαι Ολυμπιακός, χέστηκα για την 7, τον Τσουκαλά και τον Χατζηχρήστο. Επέστρεψα πολλά κασκόλ που μου έκανε δώρο η (πρώην πια) κοπελιά μου επειδή έγραφαν "θύρα 7" πάνω.

Τέσπα... συγνώμη που ειρηνοποιώ το κλίμα αλλά .... αδερφή παντρεύω σήμερα!

Δημοσ.
Αν ήταν μια σκαλωσιά για ηχεία, θα ήταν μια σκαλωσιά με ηχεία επάνω. Όπως στις συναυλίες ένα πράμα.

Αν φτιάχτηκε για να ανεβαίνει ο οποιοσδήποτε, θα είχε αρκετό επίπεδο χώρο για να στέκεται καθώς και καγκελάκια για να μην πέσει κάτω σε καμιά φάση. Μπορεί να έχει και ηχεία και καραμούζες και κορδέλες πάνω αν θες σαν έξτρα εξοπλισμό.

Τελικά έχεις δίκιο.Η ΠΑΕ ήθελε να φτιάξει μια σκαλωσιά για να ανεβαίνει ο Τσουκαλάς και για ξεκάρφωμα σκέφτηκε να βάλει και μερικά μεγάφωνα επάνω.

Το γεγονός οτι πέρυσι που δεν ανέβαινε κανένας στη σκαλώσιά αυτή εξακολουθούσε να υπάρχει είναι μια ατυχής σύμπτωση.

Δημοσ.
Πόσους από εμάς εδώ στο φόρουμ που γράφουμε μας εκφράζουν οι θύρες 7, 13, original κτλ κτλ ;

Εγώ είμαι Ολυμπιακός, χέστηκα για την 7, τον Τσουκαλά και τον Χατζηχρήστο. Επέστρεψα πολλά κασκόλ που μου έκανε δώρο η (πρώην πια) κοπελιά μου επειδή έγραφαν "θύρα 7" πάνω.

Τέσπα... συγνώμη που ειρηνοποιώ το κλίμα αλλά .... αδερφή παντρεύω σήμερα!

Στην Τήλο; :lol: Άντε με το καλό!

Καλά τα λες. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπερασπιστώ την 7 ή να ζητήσω εξηγήσεις για τον Γκότζο. Έστω ότι δεν τη βάλανε για τον Τσουκαλά την εξέδρα. Βλέποντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ παρά να αναφερθώ στην καφρίλα που υπάρχει στην 7 (και την κάθε 7), δεδομένου ότι πήζει από τσαμπατζήδες, σκάλες δε βλέπεις κι αν πιάσει καμιά φωτιά, θα κλαίμε πάλι για τα δεκάδες θύματα. Επίσης, το σύνθημα "ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλα" είναι κάτι παραπάνω από γελοίο.

Είναι σα να κάνεις μια συζήτηση για την ιστορία με έναν Ελβετό κι αυτός να σου ζητάει εξηγήσεις για αυτά που λέει ο Λιακόπουλος! Εκτός αν ισχυρίζεται κανείς εδώ μέσα ότι ΟΛΟΙ όσοι συμπαθούν τον ΟΣΦΠ είναι ίδιοι με τον Τσουκαλά και όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ ίδιοι μεταξύ τους, αλλά διαφορετικοί από τον Τσουκαλά. Σε μια τέτοια περίπτωση, μιλάμε για μεγάλη ανοησία...

Δημοσ.

Σε αρκετά παιχνίδια ακούγεται φωνή από ντουντούκα που δίνει τα συνθήματα στη θύρα 7. Και σε ευρωπαϊκά.

Κάποια εξέδρα με άνθρωπο επάνω έχω δει σε παιχνίδια κυρίως της προπέρσινης σαιζόν.

Νομίζω και σε κάποια ντέρμπυ του πρωταθλήματος.

(Απ' την 22 δεν μπορώ να διακρίνω τι γίνεται απέναντι. Είναι κι αυτά τα κωλοδίχτια στη μέση.)

Και λοιπόν ??

Πέρα από το φωνάζουν συνθήματα από τις ντουντούκες προς τους οπαδούς δεν κάνουν τίποτα άλλο.

Οι φωνές σας ενόχλησαν βαζελλάκια για τα 4 που αρπάξατε πέρσυ ??

:-)

Τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη οι ηλίθιοι είναι μαζεμένοι και ελεγχόμενοι με δίχτυα μπροστά τους, οπότε δεν κουνιέται φύλο.

Ας σοβαρευτούμε κι ας κοιτάξουμε να μπουζουριάσουμε τους ηλίθιους που σφάζονται εκτός γηπέδου.

Ράμματα για τη γούνα όλων υπάρχουν πολλά.

Ο Τσουκαλάς , και οι υπόλοιποι αυλικοί, κονομάνε με την τρέλλα τους. Καμιά πεντακοσαριά τρέχουν από πίσω τους. Οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται καν μαζί τους, και απλά γελάνε με τις μαλ. που λένε κατά καιρούς.

>>>>>>>>>>>>>> Να τη χαίρεσαι alexzzz.<<<<<<<<<<<<<<

Δημοσ.
Μπορεί να έχει και ηχεία και καραμούζες και κορδέλες πάνω αν θες σαν έξτρα εξοπλισμό.

Έχει και joystick για να πηγαίνει η μπάλλα στο γάμα όταν επιτίθεται από εκεί ο Ολυμπιακός...

Νομίζω ότι παίρνουν και παραγγελίες από εκεί πάνω. (φραπέ μέτριο χωρίς στο διάζωμα 25 θέση 33, στον τύπο με το ξυρισμένο κρανίο).

Τελευταία έμαθα ότι φωνάζανε "Τσουκαλά θεέ πάρε την ΠΑΕ".:lol:

Δημοσ.
Βλέποντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ παρά να αναφερθώ στην καφρίλα που υπάρχει στην 7 (και την κάθε 7), δεδομένου ότι πήζει από τζαμπατζήδες, σκάλες δε βλέπεις κι αν πιάσει καμιά φωτιά, θα κλαίμε πάλι για τα δεκάδες θύματα. Επίσης, το σύνθημα "ροζ φανέλα η πρώτη σου βαζέλα" είναι κάτι παραπάνω από γελοίο.

Σε όλο το γήπεδο υπάρχει πρόβλημα με τους τζαμπατζήδες, κυρίως στα ντέρμπυ και στα ευρωπαϊκά. Είμαι από τους πρώτους που λέω ότι δεν πρέπει να αφήνουν να διπλο-τριπλο χτυπάνε τα διαρκείας (τα δίνουν έξω και περνάει κι άλλος με το ίδιο εισιτήριο).

Κάποιοι σκαρφαλώνουν σαν τις μαϊμούδες στα σίδερα. Τις περισσότερες φορές είναι ψιλιασμένοι οι μπάτσοι και τους τσακώνουν. Αλλά περνάνε μέσα και κάμποσοι.

Εκεί που είμαστε εμείς (22 ψηλά), τρώνε κλότσο και φεύγουνε, αλλά αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή είμαστε καμιά δεκαριά νταγλαράδες μαζεμένοι και δεν τολμάνε να κάνουν τσαμπουκά.

Όσο για το σύνθημα με τη ροζ φανέλα, εντάξει , δεν διεκδικεί και βραβείο νόμπελ λογοτεχνίας, αλλά έχει πλάκα.

Αν δεν είχαμε και την καζούρα και το χαβαλέ στην Ελλάδα, για ποιο λόγο θα πηγαίναμε στα γήπεδα?

Τα βλέπουμε πιο καλά τα παιχνίδια από την τηλεόραση..

Δημοσ.
Καλη οπαδικη χρονια σε ολους :P. Μολις γυρισα απο διακοπες (μετα απο 3 βδομαδες).

Καλός τον... άντε τα κεφάλια μέσα τώρα.

Δημοσ.

«Δεν βγαίνουμε από το γήπεδο χωρίς την πρόκριση», λένε οι παίκτες του Ολυμπιακού...

Ενταξει μωρε, πως κανουν ετσι????Ντοματες, καπνογονα και κανα νιπτηρα θα τους πεταξουμε....σιγα που δεν θα μπορουν να βγουν και απο το γηπεδο. Υπερβολες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...