Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγραψα ποια ειναι η λογικη : Καποιοι οπαδοι (καμμια 10αρια μηχανακια) ισως και συντονισμενα να βρισανε εν κινησει τους παιχτες της ανορθωσης.

Μου φαινεται ακρως απιθανο να σταματησανε το πουλμαν μεσα στη μεση της αττικης οδου για 35 λεπτα (προφανως δηλαδη θα δημουργηθηκε και μποτιλιαρισμα 2 χιλιομετρων) και να μην εχει γινει καταγγελια οτι υπαρχουν φθορες στο πουλμαν.

Με λιγα λογια υποστηριζω οτι ΜΑΛΛΟΝ η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση με βαση τη στρογγυλη λογικη και το παρελθον της μαφιας με τα μηχανακια.

Κατα τα αλλα δεν ημουνα μπροστα για να ξερω.

Και φυσικα αυτο ειναι το τελευταιο ποστ μου που απανταει σε σενα για το συγκεκριμενο θεμα γιατι κλασικα θα απαντησεις υποστηριζοντας οτι εγω θεωρω αγιους τους ολυμπιακους και οτι αποκλειω να εχει γινει κατι (οπως ηδη εκανες). Κατι που φυσικα δεν εχει σχεση (οπως παντα) με αυτα που γραφω.

Πάει σύννεφο ε;

Ευτυχώς που εγώ γράφω πάντα τα δικά μου χωρίς να διαβάσω τι έγραψε ο άλλος. Τώρα κάνεις πιο εύκολο το έργο μου, γράφεις για εμένα αυτά που θα έγραφα χωρίς να διαβάσω αυτά που έγραψες... Μια και είσαι ο Χορταρέας, δε μου λες τι βλέπεις και για τα αισθηματικά μου;

Εντωμεταξύ, ενώ εγώ δε διαβάζω αυτά που γράφεις εσύ και απαντάω, εσύ δε διαβάζεις τα link που παραθέτεις μάλλον...

Δεδομένου ότι δεν έκλεισε η Αττική οδός δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Δεδομένου ότι χρειάστηκε η επέμβαση 100 αστυνομικών, μάλλον ο καθένας κρατούσε το ανθρωποειδές και ο άλλος του έπλενε το στόμα με σαπούνι για να μην ξαναβρίσει...

Επειδή θα μας πεις πάλι τι θα πω πριν το πω κ. Χορταρέα, να σου πω ότι δε νομίζω ότι άνοιξε ρουθούνι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει μια τρυπα ο τοιχος, μια σπατουλα και δεν λειπει τιποτα αλλο.

Ολα αυτα τα περι 100 αστυνομικων ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ LINK ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.

Δημοσ.
Οπότε το συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι δε συνέβη τίποτα;

σημαινει το την τριχα την κανουνε τριχιά.. η μεγαλοποιηση στο μεγαλειο της.. και σεις τσιμπατε.. ακομη μαθε οτι αυτα που διαβαζετε στα σιτε ερχονται απο κυπριακα μεσα ενημερωσης..ουτε αυτο σου λεει τπτ ε?

πηρε η αστυνομια επισημη θεση?

100 αστυνομικοι να κανουν τι? να διωξουν τα 20 μηχανακια? :lol:

35 λεπτα στην αττικη οδο ε? :lol:

βρηκες παλι αφορμη να ξεσπασεις ε? ειναι το brain damage που σας εχουνε προκαλεσει οι σφαλιαρες τα τελευταια 13 χρονια...

Δημοσ.

Στη Ριζούπολη, γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια, έγινε το εξής πρωτοφανές για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου:

Φάγατε καμιά 20αριά φωτοβολίδες με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας έγινε υπό κανονικότατες συνθήκες.

Όχι όπως το ΟΑΚΑ, όπου οι άλλοι έπαιζαν και έτρωγαν με το αεροβόλο στο στομάχι.

Μιά ζωή τσουβαλιάζετε καταστάσεις, όπως σας βολεύουν, ενώ αρνείστε να παραδεχτείτε ότι όσα καλόπαιδα έχει η 7, άλλα τόσα έχει η 13.

Θίγεται το προφίλ σας όταν σας λένε ότι αναμεσά σας ύπάρχουν τραμπούκοι και φυλακόβιοι?

Και μία απορία για δυνατούς λύτες: Εδώ δεν ξέρει κανείς πού θα καταλύσει η Ανόρθωση, πώς έμαθαν οι τραμπούκοι την ώρα της άφιξης των Κυπρίων?

Μήπως κάποιοι δημιουργούν καταστάσεις, για να μπορούν να έχουν πάτημα για τα μετέπειτα?

Σωστά.

Και ο Ολυμπιακός φυσικά μιλούσε για τρομοκρατία αλλά δεν πιάνεται γιατί είναι ο Ολυμπιακός.

Και θα πρέπει mr κάποια στιγμή να βγείς και να το δηλώσεις περήφανα:

Δεν με νοιάζει τι κάνει ο Παναθηναϊκός, με ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο Ολυμπιακός, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα αθλήματα.

ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Όχι όπως το ΟΑΚΑ, όπου οι άλλοι έπαιζαν και έτρωγαν με το αεροβόλο στο στομάχι.

Μιά ζωή τσουβαλιάζετε καταστάσεις, όπως σας βολεύουν, ενώ αρνείστε να παραδεχτείτε ότι όσα καλόπαιδα έχει η 7, άλλα τόσα έχει η 13.

Θίγεται το προφίλ σας όταν σας λένε ότι αναμεσά σας ύπάρχουν τραμπούκοι και φυλακόβιοι?

Και μία απορία για δυνατούς λύτες: Εδώ δεν ξέρει κανείς πού θα καταλύσει η Ανόρθωση, πώς έμαθαν οι τραμπούκοι την ώρα της άφιξης των Κυπρίων?

Μήπως κάποιοι δημιουργούν καταστάσεις, για να μπορούν να έχουν πάτημα για τα μετέπειτα?

σωστα τα λες ... απλα ειναι η ωρα της χαρας για τους βαζελους.. που μυαλο να επεξεργαστουν γεγονοτα.. επιλεκτικη μνημη :eek:

Δημοσ.

Τι είμαστε ρε ότι και ότι;

Δημοσ.

Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι το ποτε φτανει η αποστολη της ανορθωσης. Μπαινεις στα online sites και βλεπεις τις πρωινες πτησεις απο Λαρνακα για Αθηνα.Σιγα τα ωα. Το ζητημα ειναι οτι ολα τα αλλα δεν στεκουν ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ που εμφανιζονται στα δημοσιευματα. Λογικα κατι θα εγινε αλλα μαλλον η τριχα οχι απλα εγινε τριχια αλλα τριχαρα.

Επισης ειναι αποριας αξιο πως οι Κυπριοι εχουν ρεπορταζ απο την Ελλαδα απο τη στιγμη που οι ιδιοι οι Ελληνες δεν ξερουν τιποτα και επικαλουνται τους κυπριους.

Δημοσ.
Εχει μια τρυπα ο τοιχος, μια σπατουλα και δεν λειπει τιποτα αλλο.

Ολα αυτα τα περι 100 αστυνομικων ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ LINK ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.

Προφανώς και είναι σύμφωνα με τους Κυπρίους. Ποιος θα κατείγγειλε άλλιως το όποιο περιστατικό, ο Τσιρώνης;

Η κυρία Χορταρέα το ξέρει ότι λες τον κόσμο στόκο; Θα της το πω, πρόσεξε καλά.

@Ερωδιος: Τον Ολυμπιακό τον έχω γραμμένο στα @@ μου. Ασχολούμαι με τις μαλακίες που βλέπω να γράφετε εδώ μόνο.

@CBR 60 IQ: Έγραψα και στο θέμα για να φώτα Χένον, μπορείς να έρθεις και εκεί να μας δώσεις το φως σου για να αποδείξεις πόσο κόμπλεξ έχω... ενώ με ακολουθείς όπου γράφω...

Δημοσ.

@Ερωδιος: Τον Ολυμπιακό τον έχω γραμμένο στα @@ μου. Ασχολούμαι με τις μαλακίες που βλέπω να γράφετε εδώ μόνο.

Τι κρίμα που δεν φαίνεται...

Δημοσ.

Ποια η διαφορά αν είναι 20 ή 40 μηχανάκια, αν έβριζαν για 10 ή 30 λεπτά, αν πήγαν 5 ή 10 περιπολικά; Οι Κύπριοι και η Πράσινη θα τα φουσκώσουν, ο Πρωταθλητής και η ΝΕΤ θα τα ξεφουσκώσουν. Η ουσία αλλάζει;

Δημοσ.
Ποια η διαφορά αν είναι 20 ή 40 μηχανάκια, αν έβριζαν για 10 ή 30 λεπτά, αν πήγαν 5 ή 10 περιπολικά; Οι Κύπριοι και η Πράσινη θα τα φουσκώσουν, ο Πρωταθλητής και η ΝΕΤ θα τα ξεφουσκώσουν. Η ουσία αλλάζει;

Όχι. Και δεν αλλάζει ότι δεν ήταν ένας τύπος στημμένος στο γήπεδο με αεροβόλο αλλά οργανωμένη φάση από πολλά άτομα, από γνωστούς τύπους που τα έχουν πολλάκις για να ξέρουμε τη μέθοδο δράσης τους.

Άρα αφού δεν έσπασαν το πούλμαν, είναι ψέμα γιατί τα παλλικάρια μας τα σπάνε μόνο.

Η αστυνομία δε θα έχει δει τίποτα ιδιαίτερο και ο αστυνομικός διευθυντής θα βαρέσει τα τελευταία ένσημα υπάλληλος ένδοξης ΠΑΕ...

Δημοσ.
Προφανώς και είναι σύμφωνα με τους Κυπρίους. Ποιος θα κατείγγειλε άλλιως το όποιο περιστατικό, ο Τσιρώνης;

Η κυρία Χορταρέα το ξέρει ότι λες τον κόσμο στόκο; Θα της το πω, πρόσεξε καλά.

Δεν ξερω ποιος ειναι ο τσιρώνης και ο χορταρεας μιας και δεν ειμαι σε τοσο υψηλο επιπεδο να παρακολουθω τετοιου βεληνεκους επιστημονες (τπτ ακυροι φανταζομαι θα ειναι). e-ξερω όμως τον κουτοχορταρεα.

Δημοσ.

Δε μιλαει καλυτερα ο καθενας για την ομαδα του (καθαρα αγωνιστικα) και να αφησουμε ολα τα αλλα? Καραγκιοζιλικια και τετοια σκηνικα υπαρχουν απο οταν ξεκινησε να παιζεται το ποδοσφαιρο.. Παντου υπαρχουν λ@λακες που θα σκιζουν τη φανελα και θα παιζουν ξυλο "για χαρη της ομαδας τους". Απλα δεν εχουν αλλο τροπο να δειξουν τι κωλοζωα ειναι και ξεσπουν κρυμμενοι πισω απο φανελες..

Και σαν Ολυμπιακοι, ας δειξουμε κατανοηση για τους βαζελους.. :-)

Δημοσ.

Πάντως μια άλλη εικόνα του συμβάντος δίνουν αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με αυτές το λεωφορείο της Ανόρθωσης πλησίασαν, με απειλητικές διαθέσεις, περίπου 25 μηχανάκια στα οποία επέβαιναν νεαροί, χωρίς διακριτικά ομάδας, οι οποίοι χειρονομούσαν και έβριζαν την αποστολή της Ανόρθωσης. Ο οδηγός ανέπτυσσε ταχύτητα για να αποφεύγει τα χειρότερα... Την αποστολή της κυπριακής ομάδας συνόδευαν δύο αστυνομικοί με μηχανές.

ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ 100 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ?? ΟΕΟ? :lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...