Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Απλά, επειδή η κατηγορία του φόνου, είναι η πιο βαριά για να πετιέται ετσι στον αέρα από ανθρώπους που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ, να σου θυμίσω ότι τους δολοφόνους τους έπιασαν,και ότι δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον οπαδικό χώρο του παναθηναικού, αλλά είχαν προσωπικές κόντρες με το θύμα! Και φυσικά είναι ΑΙΣΧΟΣ και ντροπή η δολοφονία αυτή, απλά δεν είχε σχέση με ομάδες. Κοίτα να δείς ρε παιδί μου κάτι πράγματα. Κάποιοι επιλέγουν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές μετά το 4-0. Ατυχές το timing. Αλήθεια, μιάς και είσαι τόσο ευαίσθητος με τις δολοφονίες, τα συνδεσμίτικα αλάνια που ξεκοίλιασαν τον μαυρούκο, τα μπαγλάρωσε κανείς ή κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα? Αλλά μάλλον κι εκεί υπήρχαν προσωπικές διαφορές...
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Έχετε πάρα πολύ πλάκα. Το σχόλιο τσουτσου- πυροσβέστης...
firewalker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Διασκέδαση αλλά πριν που σε στρίμωξα δεν απάντησες ... Έχω βάλει την σελίδα στα 40 μηνύματα. Άμα κάτι είναι πάνω πάνω, δεν το διαβάζω. Βαριέμαι να κάνω scroll... Να υποθέσω ότι ο φαραώ και το τσουτσύνι είναι δολώματα; Αδόλωτα τα ρίχνεις... :-)
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Έχω βάλει την σελίδα στα 40 μηνύματα. Άμα κάτι είναι πάνω πάνω, δεν το διαβάζω. Βαριέμαι να κάνω scroll... Να υποθέσω ότι ο φαραώ και το τσουτσύνι είναι δολώματα; Αδόλωτα τα ρίχνεις... :-) Ναι, δολώματα είναι. Όχι ότι ψαρεύω αλλά έχει μια πινακίδα στον δρόμο μου κάθε μέρα που γράφει με τεράστια κεφαλαία γράμματα "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ" κτλ
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ελεος με τις κλασικές συζητήσεις ''εγώ εκείνο , εσύ αυτό'' που κρατάνε αιώνια.Τώρα τι έγινε πάνω κάτω το καταλαβαίνει κανείς.Λίγο τραμπουκισμός ,λίγο φούσκωμα από την άλλη πλευρά.Αν και το πρώτο είναι χειρότερο όπως και να το κάνουμε. Τεσπα εγώ θα δω το ματσάκι με 5 γαύρους σπίτι,καλά θα περάσω (αν περάσει ο γαύρος θα έχω χαρούμενους μουσαφίριδες) αλλά δεν βλέπω να υπάρχει Τζόλε μέσα και μάλλον θα το δουν πιο ''Κρύα'' το ματς απότι θα επέβαλε η κατάσταση.Τον Γκαλέτι τον βλέπω να σκυλιάζει πάντως.
antreaslam Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κοίτα να δείς ρε παιδί μου κάτι πράγματα. Κάποιοι επιλέγουν να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές μετά το 4-0. Ατυχές το timing. Αλήθεια, μιάς και είσαι τόσο ευαίσθητος με τις δολοφονίες, τα συνδεσμίτικα αλάνια που ξεκοίλιασαν τον μαυρούκο, τα μπαγλάρωσε κανείς ή κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα? Αλλά μάλλον κι εκεί υπήρχαν προσωπικές διαφορές... θα σταματήσεις να πετάς λάσπη ρε φίλε? να ποιοι είναι οι ένοχοι (εδώ) και εδώ η φυλάκισή τους... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ αυτοί οι ΄ανθρωποι, ΔΕΝ πρέπει να βγουν ΠΟΤΕ απο τη φυλακή.... Αλλά μ'αρέσεις, που όταν σου δίνουν αποδείξεις, ξεκινάς να σχολιάζεις ειρωνικά, ενώ ούτε καν γνωρίζεις τι πραγματικά έχει συμβρί.... ΥΓ: Παρενθετικά τελείως, θεωρώ ότι τόσο ο φιλόπουλος, όσο και ο οπαδός του οσφπ στη λούτσα, όσο και οι δολοφόνοι αυτών των δύο, όσο και ο δολοφόνος του νιγηριανού, είναι άτομα που ΔΕ με ενδιαφέρουν, δεν τους θεωρώ "προσωπικότητες", δε νομίζω ότι είναι άνθρωποι ικανοί να προσφέρουν κάτι, και ως εκ τούτου, μακάρι να σάπιζαν στη φυλακή...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΕΚΡΟΙ !
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 θα σταματήσεις να πετάς λάσπη ρε φίλε?να ποιοι είναι οι ένοχοι (εδώ) και εδώ η φυλάκισή τους... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ αυτοί οι ΄ανθρωποι, ΔΕΝ πρέπει να βγουν ΠΟΤΕ απο τη φυλακή.... Αλλά μ'αρέσεις, που όταν σου δίνουν αποδείξεις, ξεκινάς να σχολιάζεις ειρωνικά, ενώ ούτε καν γνωρίζεις τι πραγματικά έχει συμβρί.... ΥΓ: Παρενθετικά τελείως, θεωρώ ότι τόσο ο φιλόπουλος, όσο και ο οπαδός του οσφπ στη λούτσα, όσο και οι δολοφόνοι αυτών των δύο, όσο και ο δολοφόνος του νιγηριανού, είναι άτομα που ΔΕ με ενδιαφέρουν, δεν τους θεωρώ "προσωπικότητες", δε νομίζω ότι είναι άνθρωποι ικανοί να προσφέρουν κάτι, και ως εκ τούτου, μακάρι να σάπιζαν στη φυλακή...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΕΚΡΟΙ ! Εγώ πετάω λάσπη? Εσύ ρε μάστορα συνεχίζεις να τσουβαλιάζεις όσους υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, βάζοντάς τους στο ίδιο τσουβάλι με δολοφόνους. Κι εγώ θα ήθελα να μην ανοίγει μύτη πουθενά, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και ηλίθιοι ανεξαρτήτως χρωμάτων και ιδεών. Προσωπικά, όσο κυνικό κι αν σου φαίνεται αυτό, δεν μου καίγεται καρφάκι για κανέναν ηλίθιο που συμμετέχει σε συμπλοκές, χρησιμοποιώντας τις ως μέσο επίλυσης (!) οπαδικών συμπλεγμάτων. Λυπάμαι μόνο πραγματικά τον κακομοίρη τον Νιγηριανό, ο οποίος δεν πείραξε κανέναν και κατέληξε στο χώμα. Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος ήταν Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, με πειράζει περισσότερο το γεγονός ότι ήταν Έλληνας, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Στο Υ.Γ. συμφωνούμε.
foufoutios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ειδατε τη συνθεση που θα κατεβασουμε? Αμυνα Τοροσιδης Λεοναρντο στα ακρα και Αντζας με παρτενερ Ζεβλακοφ η Παπαδοπουλο (προτιμω τον τελευταιο) στο κεντρο.Το κεντρο μου αρεσει πολυ Γκαλετι, Λετο και Μπελουτσι αρκει να τραβηξει ο τελευταιος λιγο παραπανω. Αμυντικα χαφ Στολτιδης (μακαρι να εχει δυναμεις) και Ντουντου (μακαρι να του βγει το παιχνιδι). Επιθεση μονο ο Κοβασεβιτς παλι.. Αυτο με χαλαει πολυ, πιστευω χρειαζομασταν 2 επιθετικους..
thodoras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αυτος που θα δουμε πολλες φορες να προωθειται παντως πιστευω ειναι ο Ντουντου.Και ψηλος ειναι και καλο σουτακι πρεπει να εχει.Επισης τρελη βοηθεια θα ειναι να κανει καλο παιχνιδι ο Μπελουτσι.Θα δειξει...
MiltoZ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 καλα φοβερο εφτυσε ενας το λεωφορειο των κακομοιρων Κυπριων αφου κοντεψαν να πνιγουν οι ανθρωποι ας αλλαξει περουκα ο προεδρας τους γιατι δεν του παει αυτη Δεν καταλαβαινω παντως τι προβλημα εχουν οπαδοι αλλων ομαδων και ειδικοτερα καποιες κωλοφυλλαδες που παιζουν το παιχνχιδι ομαδας ξενης χωρας και στρεφονται κατα ομαδας της πατριδας τους Αναρωτιεμαι ποιοι κανουν περισσοτερο κακο στο Ελληνκο ποδοσφαιρο Το αν υπηρχαν 10 αλητες (Ολυμπιακοι ή αλλοι βαλτοι) που εφτυσαν η εβρισαν αυτο προκαλει στους αντιολυμπιακους αγαλιαση και περηφανεια οτι οι Ολυμπιακοι ειναι αλητες και καφροι ενω αυτοι ειναι αγιοι ανθρωποι με φιλαθλο πνευμα ετσι? Αλλα μαλλον καποιοι θελουν ακομα να δικαιολογησουν το 3-0 της Ριζουπολης Τοσα χρονια περασαν ρε παιδια ακομα ποναει? Ας κοιταξουν τους προεδρους που εχουν και τα καραγκιοζιλικια και καφριλικια που κανουν καθε λιγο σε οακα και λεωφορο και ας αφησουν τους 5-10 αλητες που εφτυσαν και ειπαν 2 βρισιες Πες τα! Α ρε αλήτη Ζιοβάνι, αλήτη Γιαννακόπουλε! Και για κάποιους που μου είπαν να το ξανασκεφτώ, η γνώμη μου δεν αλλάζει. Μάτια έχω και βλέπω. Τα ίδια γινόντουσαν στην Λεωφόρο εκείνη την εποχή από το πούλμαν μέχρι και τα αποδυτήρια. Τότε όμως κερδίζατε εσείς οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Απλά οι παίκτες της Πανάθας έπαιζαν σαν λιοντάρια και οι γαύροι σαν χεσμένοι. Εδώ μέχρι και κεφάλι παίκτη του Ολυμπαικού είχαν ανοίξει τα δικά σας τα "Ευρωπαικά" φιντάνια (Κορυφή το πρωτοσέλιδο της Ντέρμπι παλι) και πολύ αμφιβάλω αν κάποιος από εσάς που τώρα σας έπιασε ο πόνος είχε ευαισθητοποιηθεί τότε. Ασφαλώς και είναι κατακριτέοι οι τραμπουκισμοί από όποια πλευρά και να γίνονται αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την επιλεκτική σας μνήμη και υποκρισία.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Ειδατε τη συνθεση που θα κατεβασουμε? Αμυνα Τοροσιδης Λεοναρντο στα ακρα και Αντζας με παρτενερ Ζεβλακοφ η Παπαδοπουλο (προτιμω τον τελευταιο) στο κεντρο.Το κεντρο μου αρεσει πολυ Γκαλετι, Λετο και Μπελουτσι αρκει να τραβηξει ο τελευταιος λιγο παραπανω. Αμυντικα χαφ Στολτιδης (μακαρι να εχει δυναμεις) και Ντουντου (μακαρι να του βγει το παιχνιδι). Επιθεση μονο ο Κοβασεβιτς παλι.. Αυτο με χαλαει πολυ, πιστευω χρειαζομασταν 2 επιθετικους.. O Μπελούτσι στην ουσία θα είναι σαν δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Κοβάσεβιτς.Τώρα αν θα του βγεί το παιχνίδι είναι άλλο θέμα.Δίδυμο Μήτρογλου-Κοβάσεβιτς δεν τραβάει γιατί είναι και οι δύο ίδιου τύπου φόρ. Για να έβαζε και δεύτερο επιθετικό (Μήτρογλου) θα έπρεπε να αφήσει έξω κάποιον από τους Στολτίδη και Ντούντου αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν τεράστιο ρίσκο γιατί δεν θα είχαμε μαρκαρίσματα στα χάφ.Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι που αν φάμε γκόλ τα πράγματα γίνοντε πολλύ πιο δύσκολα. Η 11άδα που σκέφτεται να κατεβάσει είναι η καλύτερη δυνατή και νομίζω οτι μεγάλο όπλο μπορεί να αποδειχθεί ο Τζόλε.Αν μπεί ξεκούραστος γύρω στο 60-65 θα κάνει ζημιά στους κουρασμένους Κύπριους.
foufoutios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Απλα πιστευω οτι ο Κοβασεβιτς ειναι πολυ αργος και σιγουρα θα εχει διπλα μαρκαρισματα πανω του και δεν θα παρει ανασα.. Μακαρι να βγει καλα το παιχνιδι σε Μπελουτσι και Γκαλετι με τις προωθησεις τους. Και ο Λετο μπορει να βοηθησει πολυ σε αυτο. Συμφωνω για τον Τζολε και πιαθανοτατα θα μπει σαν αλλαγη, αναλογα πως παιζει και ο Λετο βεβαια
clairvoyant Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Αμυντικά να μας δω, γιατί ναι μεν η Ανόρθωση δεν θα έχει σκοπό να επιτεθεί σήμερα (εδώ δεν είχε στο 1ο ματς), αλλά με το Λεονάρντο ξεχασμένο κάπου στην επίθεση και τον Ζεβλάκοφ σε άλλο γήπεδο δεν γίνεται δουλειά. Ελπίζω όποιοι κι αν ξεκινήσουν στην άμυνα, να έχουν εμπεδώσει για τα καλά αυτή τη φορά τις αμυντικές τους προτεραιότητες, κι ας πρέπει συνολικά να σκοράρουμε 4 και 5 φορές.. 1 να φάμε καταστραφήκαμε (φτου φτου). Επίσης, δεν ξέρω γιατί, αλλά αν ήμουν ο Βαλβέρδε θα τραβούσα Άντζα και Παπαδόπουλο πριν την έναρξη και θα τους φώναζα να μην γίνει τάκλιν μέσα στην περιοχή μας σήμερα, γιατί προβλέπω πολλές βουτιές..
Mika Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μολις ειδα στον Αλφα το νεο ρεζιλικι του ελληνικου ποδοσφαιρου... Καποια ζωα απο το ρεντ καφε να πετανε καρεκλες στα τρενα και καποια αλλα ζωα που ηρθανε απο την Κυπρο να απαντουν με σκουπιδοτενεκεδες... ουτε μια ομαδα στο Champions League θελει μπας και καθαρισουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.