Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ε... χμ... ε... δε διαβάζω τίποτα. Απλά εφάρμοσα τη μέθοδο του cbr. Παίξαμε μπάλα, κάναμε σούμα τα αποτελέσματα και ο πρώτος πρέπει να το σηκώσει. Ε, κάνε τη σούμα. Η ΑΕΚ είναι πρώτη.

Πήγαινε στο thread της ΑΕΚ, για να μην συνεχίσουμε το off topic και κάνε μου σούμα τους αγώνες που έπαιξες μπάλα.

Ελπίζω το μηνυμά σου να πληρεί τους ελάχιστους χαρακτήρες που απαιτούνται για την δημοσίευση ενός μηνύματος...

PS Τα υπόλοιπα αύριο. Νύχτες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχουμε λοιπόν τα εξής:

Θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε να κρατήσουμε τον ίδιο προπονητή 2-3 χρόνια ώστε να κάνουμε ομάδα (μια που την παράγκα δε βλέπω να την καταφέρνετε να τη φέρετε στα νερά σας). Αλλά εμείς θέλουμε να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα. Τι κάνουμε λοιπόν; Αλλάζουμε προπονητή για να κάνουμε reset και να πάμε πάλι στην αρχή των 2-3 χρόνων συνεχώς με μια κρυφή ελπίδα. Κάποτε να πέσουμε στον προπονητή που σε αντίθεση με το 95% των υπόλοιπων προπονητών, χρειάζεται μόνο 1 χρόνο για να φτιάξει ομάδα. Και φυσικά προσευχόμαστε να μην τύχει την χρονιά που θα έχουμε αυτόν τον προπονητή να έχουμε πρεμιέρα με ΑΕΚ και ήττα και τον διώξουμε χωρίς να προλάβουμε να καταλάβουμε ότι θα έφτιαχνε την ομάδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τι να πω. Έχετε πολλές ελπίδες.

Κάτσετε τώρα ρε παιδιά γιατί ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

Στον Ολυμπιακό των τόσων πρωταθλημάτων πώς παίρνουν τα πρωταθλήματα με την πρώτη οι προπονητές καί από την άλλη να διαμαρτύρονται οι οπαδοί γιατί η ομάδα δεν τραβάει.Καί πράγματι πέρυσι πήρε πρωτάθλημα χωρίς να παίξει μπάλλα?Στο Ελληνικό πρωτάθλημα ισχύει κάτι ανάλογο με το σλόγκαν στο στρατό.Εκεί πού σταματάει η λογική αρχίζει να φαίνεται ο πρωταθλητής.Γιατί μη μού πείτε ότι δεν είναι κατάντια μιά απίθανη ομάδα πού λέγεται Ομόνοια να ρεζιλεύει τον βασιλιά των πρωταθλημάτων!

Εδώ μιλάμε μού φαίνεται καί λέμε πράγματα πού αν τα καλοσκεφτεί κανείς θα πεί μα τι μλκιες λέω τώρα!

Καί τον αυτόματο πιλότο να βάλουν στον Ολυμπιακό δηλαδή χωρίς προπονητή να παίζουν το πρωτάθλημα το έχουν.Ας σκεφτούν μερικοί άλλοι γιατί εκείνοι δεν μπορούν να λειτουργήσουν έτσι.

Τον Παναθηναϊκό τον έφερε στο χάλι πού είναι, ο Τζίγκερ.Είναι έργο τού σωφέρ καί της οικογένειας το κόντεμα της ομάδας.Το πράγμα φάνηκε από τη στιγμή πού ο καπετάνιος άποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο.

Θα φέρει ο ίδιος ο Τζίγκερ γιά πολλά χρόνια το βάρος της ανυποληψίας.Μόνο η κατάκτηση τού CL μπορέι να τον ξεπλύνει.

Καί ένα ρητορικό καί όχι μόνο ερώτημα.Αν καί φέτος δεν πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα τι πιστεύεται ότι θα εισηγηθεί ο Βγενόπουλος καί οι Γιαννακόπουλοι να μείνει ο Τεν Κάτε ή να πάρει δρόμο?

Εγώ ξέρω την απάντηση εσείς?

Δημοσ.

το εχει πει ο ανθρωπος οτι με τις δουλειες που εχει και με τα επαγκελματικα του δεν εχει χρονο να ασχοληθει με διοικητικα.

απλα ηθελε να συνησφερει οικονομικα στην ΠΑΕ για να την ενυσχηση....

Δημοσ.
Εσύ θα μας τρελάνεις! :P Το ξέρω ότι ήταν για τα 4 ευρωπαικά και κοίτα να δεις που νόμιζα ότι πριν το τριπλ κράουν είμαμε 2 και με το τριπλ κράουν μας κάνανε ένα δώρο. :lol: Βασικά ξεφύγαμε, Erwdios έχεις δίκιο.

Ε αφου το ξερεις τι πετας την Βυντρα σου ρε?

Λοιπον, παρατραβηξε το αστειακι με την παρτη σου. Την χρονια του τριπλ ειχα διαρκειας, το σημα ειχε ηδη 3 αστερια πανω στο διαρκειας. Δεν εχει καμια σχεση με την φανελα, καποιοι συλλογοι τα βαζουν ΣΤΟ ΣΗΜΑ γενικα, πχ και στην Ευρολιγκα το σημα μας εχει 4 αστερια

ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 4 ομαδες με παραπανω Ευρωπαικα οποτε ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ. Αντε μου τωρα, οι αλλοι βαζουν τα πρωταθληματα, οι γαυροι κρεμανε στο ΣΕΦ λαβαρα μεχρι και απο τοπικα γιατι δεν εχουν αρκετους τιτλους και θα μας πεις γιατι βαλαμε 4 αστερακια για τα 4 Ευρωπαικα στην φανελα

Δημοσ.
Ε αφου το ξερεις τι πετας την Βυντρα σου ρε?

Λοιπον, παρατραβηξε το αστειακι με την παρτη σου. Την χρονια του τριπλ ειχα διαρκειας, το σημα ειχε ηδη 3 αστερια πανω στο διαρκειας. Δεν εχει καμια σχεση με την φανελα, καποιοι συλλογοι τα βαζουν ΣΤΟ ΣΗΜΑ γενικα, πχ και στην Ευρολιγκα το σημα μας εχει 4 αστερια

ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 4 ομαδες με παραπανω Ευρωπαικα οποτε ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ. Αντε μου τωρα, οι αλλοι βαζουν τα πρωταθληματα, οι γαυροι κρεμανε στο ΣΕΦ λαβαρα μεχρι και απο τοπικα γιατι δεν εχουν αρκετους τιτλους και θα μας πεις γιατι βαλαμε 4 αστερακια για τα 4 Ευρωπαικα στην φανελα

Βασικά δε κατάλαβες το σκεπτικό μου, δε πειράζει.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων (που υπήρξαν), βάζελος είμαι.... :mrgreen: Απλώς διαφορετικά σκεπτόμενος. Ξέρω ξέρω, στην πυρά πυρά! :P:lol:

Και επειδή σας κούρασε η πάρτυ μου (και κουράστηκα), σταματάω....

Δημοσ.

Για όλα φταίει ο πονοκέφαλος.Μην τα λέμε συνέχεια.

Και από το 5ο Ευρωπαϊκό λέω να βάλουμε και στα σώβρακα με τις κάλτσες αστεράκια.Ετσι για να γουστάρουμε.

Δημοσ.
ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 4 ομαδες με παραπανω Ευρωπαικα οποτε ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν πάνω από 4:

Ρεαλ 8

ΤΣΣΚΑ 6

Μακάμπι 5

Βαρέζε 5

http://en.wikipedia.org/wiki/Euroleague#Titles_by_Team

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι αν το πιάσεις τα τελευταία 20 χρόνια π.χ. η κατάταξη αλλάζει ως εξής:

Παναθηναϊκός 4

Μακάμπι 3

ΤΣΣΚΑ 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...