KaizerSoze Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ρε και να γίνει κανένα μαγικό την Τρίτη. Είμαι περίεργος να δω τα post εκεί γύρω στις 12 το βράδυ. Μπραβο στα παιδια και τους γ$%^με Δηλαδη τι θες να πουμε?Αυτο γενικα το "αν γινει αυτο να δω τι θα λετε" ειναι απλα αστειο σαν επιχειρημα. Οι γνωμες και οι προβλεψεις γινονται με βαση τα δεδομενα της στιγμης. Οποιος εχει γνωμη οτι "Μην φοβαστε, θα κερδισουμε γιατι πχ ο Καμπιασο ξυρισε το κεφαλι του και θα κανει παρτυ αποκει ο Νινης" πασο. Αλλα το "Μην φοβαστε, γιατι μπορει να κερδισουμε και να δω τι θα λετε" προφανως δεν ειναι αποψη
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Νικολας αρχιζει και σπερνει απο προετοιμασια...Ελα μωρη αρρωστια Ντρου EΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο Κωστακης σκεφτεται λεει να κοψει την Εθνικη. Αντε και ο Μητσος να τελειωνουμε με αυτη την παπαρια
andreaseto Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 EΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο Κωστακης σκεφτεται λεει να κοψει την Εθνικη. Αντε και ο Μητσος να τελειωνουμε με αυτη την παπαρια Από πότε η εθνική είναι παπαριά? Ίσα ίσα που θα έπρεπε να είσαι περήφανος που παίκτες του ΠΑΟ έχουν σημαντική συμβολή στην πορεία της εθνικής τα τελευταία χρόνια. Αν τελικά φύγει ο Τσαρτσαρής θα είναι σημαντική απώλεια για την εθνική ωστόσο δικαίωμά του είναι αν έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, οκ, πηρε τα μεταλλια η Εθνικη, οκ, χαρηκαμε, επειδη ομως δεν αντεχω παλι να δω τον Μητσο κομματια και τον Κωστα τραυματια και να μενω εκτος Φ4 σορρυ αλλα δεν πα να...η Εθνικη?Αν εσυ εισαι πρωτα Εθνικη δικαιωμα σου, εγω ειμαι Παναθηναικος, χαιρομαι για την συμβολη των παικτων μου στην Εθνικη, καλα περασαμε, να τελειωνει το πανηγυρακι ομως
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι, οκ, πηρε τα μεταλλια η Εθνικη, οκ, χαρηκαμε, επειδη ομως δεν αντεχω παλι να δω τον Μητσο κομματια και τον Κωστα τραυματια και να μενω εκτος Φ4 σορρυ αλλα δεν πα να...η Εθνικη?Αν εσυ εισαι πρωτα Εθνικη δικαιωμα σου, εγω ειμαι Παναθηναικος, χαιρομαι για την συμβολη των παικτων μου στην Εθνικη, καλα περασαμε, να τελειωνει το πανηγυρακι ομως σε αυτό θα συμφωνήσω πάντως!
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα βγάζετε χολή και για την Εθνική; Από που κι ως που; Ντροπή ρε παιδιά. Και βάζω στοίχημα πως αν ο Γιαννάκης δεν είχε εμπλακεί με τον Ολυμπιακό δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την Εθνική. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε και την Εθνική οπαδικά ε τι να πω... Κρίμα...
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλος ένας γύρος της γνωστής συζήτησης εθνική-ΠΑΟ-Γιαννάκης ξεκινάει. Καλύτερα να έχουμε σωσμένο ένα αντίτυπο, να το κάνουμε ένα paste κάθε φορά. Ο Τσαρτσαρής είναι μικρός πάντως, κάτω από 30, έτσι δεν είναι;
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα βγάζετε χολή και για την Εθνική; Από που κι ως που; Ντροπή ρε παιδιά. Και βάζω στοίχημα πως αν ο Γιαννάκης δεν είχε εμπλακεί με τον Ολυμπιακό δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με την Εθνική. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε και την Εθνική οπαδικά ε τι να πω... Κρίμα... Kαι περσυ πριν του Γιαννακη στον γαυρο τα ιδια ειπαμε, οποτε ακυρο το επιχειρημα Δεν βλεπω καμια Εθνικη οπαδικα. Ας πει το ιδιο και ο Ολυμπιακος(αν και ο Ολυμπιακος μεχρι φετος δεν ειχε προβλημα αφου δεν στηριζοταν σε Ελληνες και σε οσους στηριζοταν δεν ελιωναν με την Εθνικη 5 χρονια τωρα) Ολα τα παιδια του Παναθηναικου ειναι ηδη αναγνωρισμενα, δεν εχουν καμια αναγκη την Εθνικη, η Εθνικη τους εχει αναγκη. Ομως δεν ειναι μπαλα με τουρνουα ανα 2 χρονια και αν εχουμε παει. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ δεν κανουν διακοπες και τα 2 τελευταια χρονια ειχαμε προβλημαα κουρασης/τραυματισμων στην ομαδα. Ε, ας ξεκουραστουν και μια χρονια. Ωραια η Εθνικη, καλα γελασαμε, αλλα απο τον Παναθηναικο πληρωνονται, ας φροντισουν ως επαγγελματιες να ειναι φουλ απο την αρχη της χρονιας. Αλλιως ας τους πληρωνει η Εθνικη και ας παιζουν-αν δεχεται η ομαδα-για την καυλα τους στον Παναθηναικο
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 με πρόλαβε ο κάιζερ! το ζήτημα δεν είναι ο γιαννάκης, αλλά ότι ο μήτσος σέρνεται 2 χρόνια σχεδόν, λόγω της εθνικης....
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αύριο θέλω την εξής σύνθεση: Τζόρβας DC - Μελίσσης - Γκούμας DL - Σπυρόπουλο DR - Νίλσον DM - Ζιλμπέρτο - Μάτος AMC - Ρουκάβινα AMR - Σάλπι AML - Ίβανσιτς ST - Σόουζα αλλιώς δε βλέπω φως...
Snolly Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Με την καμία όμως τέτοια εντεκάδα... Σε χαλάει ή λες πως δεν παίζει να κατεβάσει τέτοια 11άδα ο Η10Κ;
sodeli Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός απο τον Τζόρβα, που οκ μπορεί να είναι καλύτερος απ' τον Γλελ-inovic αλλά χωρίς επίσημο ματς βασικός σε αγώνα CL είναι λάθος imo, μια χαρά είναι η εντεκάδα σου. Αλλά όπως είπες, ο H10C αποκλείεται να την κατεβάσει έτσι... Ασχετο: Άρχισαν τα παράξενα στη δίκη. Τρείς μάρτυρες άλλαξαν την κατάθεση τους και ένας παραδέχτηκε οτι δεχόταν τηλεφωνηκές απειλές. Άμα βάλει το χεράκι του ο πράκτορας όλα γίνονται...
antreaslam Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ούτε τζόρβα θέλω (αύριο), ούτε μελίσση (αύριο). θεωρώ ότι με ίντερ κ άρη, πρέπει να παίξει ο γκαφίνοβιτς κ ο σαριέγκι, και μετά να μπουν οι 2 τους. Επίσης, δεν πας να παίξεις τόσο επιθετικά με την ίνερ, με 3 attacking midfielders, όποτε το έκανες στο παρελθόν, μάζεψες 5αρες! Συντηρητικά,με 3 αμυν.χαφ,συν 4ο αμυν.χαφ τον καραγκούνη θα παίξουμε, και μπροστά τον σόουζα με έναν ακόμα,να τρέχει σαν τρελλός! (By the way,η μεγαλύτερη τρύπα στην 11αδα μας, είναι το δεξί μπακ, είτε παιζει ο επιθετικογενής γκάμπριελ, είτε ο ΑΟΡΑΤΟΣ νίλσον)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.