Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά φάγωμα θα του κάνουν. Θα καθίσει ανάμεσα στον πάγκο και την κερκίδα για το υπόλοιπο της χρονιάς με κάποιες λίγες συμμετοχές ενδιάμεσα. Και του χρόνου αποκλειστικά εκτός αποστολής.

Ποντάρω στο δίδυμο Σαριγιέκι-Μελίσση άυριο. Είναι κανείς μέσα;

Δημοσ.

Δηλαδή για σένα τον έκαναν αρχηγό πάρα τις εντολές του προπονητή για να μπορούν μετά να τον φάνε...

Όχι ότι οι διοίκηση έγραψε τον Τεν Κάτε και έκανε ότι ήθελε.

Δημοσ.

Κοίταξε, καταρχήν δεν ξέρω αν η διοίκηση έχρισε αρχηγό τον Γκούμα και όχι ο προπονητής. Αυτό το διάβασα από εσένα και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω γιατί δεν το ξέρω.

Από την άλλη, όταν το αφεντικό σου πει ότι κοίτα να δεις, τον τάδε δεν τον γουστάρουμε, αλλά για να μην κράζει ο κόσμος τον κρατήσαμε οπότε κάνε την παλαβή κι εσύ, ε, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Εδώ δεν ζήτησε συγκεκριμένους παίκτες(δεκτό από εμένα, έτσι δουλεύουν οι ομάδες με manager πλην αυτών με Fergurson, Mourinho, Wenger), στο φάγωμα του Γκούμα θα έφερνε αντίρρηση;

Δημοσ.

Αν παίζαμε διπλή άμυνα ζώνης και ο Γκούμας έβγαινε και έλεγε ότι παίξαμε με λάθος τακτική, όλοι θα χειροκροτούσαν. Τώρα τον ξεμπρόστιασε κι αυτός τον ταρίφα που παίζει μαν-του-μαν τον 21ο αιώνα. Δεν πειράζει, ο Γκούμας είναι ο συνδετήριος κρίκος ανάμεσα στην μαύρη εποχή του Τζίγγερ και την χρυσή εποχή του... Μελλίση των 4 εκατομμυρίων και έτσι μαθαίνουμε τι συμβαίνει στ' αλήθεια. Αγανακτισμένος και με το δίκιο του. Έχει μπλέξει γενικώς με άσχετους σε όλους τους τομείς. Παρακαλάτε να βάζει κάνα γκολ να ξελασπώνουμε. Γιατί άμα περιμένετε τους Χριστοδουλόπουλους....

Υ.Γ 1

και ιδού το φιλοσοφικό ερώτημα: έστω ότι γυρίζαμε στο 1981 που το μαν-του-μαν των ελληνικών ομάδων δεν ήταν αγαπημένο σύστημα, ήταν το μοναδικό σύστημα.

Ποιος τόσο βλάκας προπονητής θα έβαζε μαν-του-μαν έναν στόπερ 3 κεφάλια κοντύτερο;

Ούτε ο Αλέφαντος!

Υ.Γ 2

Σημασία έχει την δεδομένη χρονική στιγμή πως ΔΕΝ έχουμε αμυντικό καλύτερο από τον Γκούμα, σε όποια στάθμη κι αν θεωρούμε ότι αυτός ανήκει. Αυτό είναι βεβαίως κάτι που θα μας νοιάξει όλους στο μέλλον.

Δημοσ.

Και εγώ μπορεί να είμαι γαμάτος στην δουλειά μου αλλά αν αρχίσω να λέω μαλακίες για τους διευθυντές προϊσταμένους αφεντικά θα με απολύσουν.Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.Κάθε δήλωση του γκούμα είναι και μια λαλακία.

Δημοσ.

Γιατί να μην έχουμε και καλή άμυνα ρε γαμώτο... Εντελώς στατική στην φάση του γκολ. Από κέντρο και μπροστά καλά είναι σήμερα. Αν και με τον Άρη δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Δημοσ.
Ναι!

Απο 1-0 μέσα σε 10 λεπτά βάλαμε 2 γκολ!!!

Με τέτοια αμυνα πάλι σήμερα και 2 γκολ μπορούμε να φάμε σε 10 λεπτά. Χάλια..χάλια..:-(

Δημοσ.

Φέτος βάζουμε γκολ και αυτό είναι καλό.Ας βάλει τον Μελισση αφού ο βάσκος αυτονομιστής δεν μας βγαίνει.Ο θεός να φυλάει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός παίζει σαν την Προοδευτική στο Β' ημίχρονο, αλλά αυτό το offside που έκοψαν τον Κλέιτον ήταν παντελώς άκυρο σφύριγμα. Ο βοηθός διαιτητή εντελώς για τα πανηγύρια...

Δημοσ.
Ο Παναθηναϊκός παίζει σαν την Προοδευτική στο Β' ημίχρονο, αλλά αυτό το offside που έκοψαν τον Κλέιτον ήταν παντελώς άκυρο σφύριγμα. Ο βοηθός διαιτητή εντελώς για τα πανηγύρια...

Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, να αναλύουμε κάθε φάση λες και δε γίνονται ανθρώπινα λάθη, να αφιερώνουμε εκπομπές στα διαιτητικά λάθη και τα λοιπά, δε γίνεται αλλού στον κόσμο.

Ε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...