firewalker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Έτσι θα πάμε μέχρι τον Δεκέμβριο; Καινούρια αντλία θα χρειαστούμε... Ρε τον Αλεχάντρο...
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Είχε μια ηρεμία ο Μάριο στο δοκάρι... το ήλεγχε!!!
firewalker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Είχε μια ηρεμία ο Μάριο στο δοκάρι... το ήλεγχε!!! Πολύ άνετα...
FilipposMD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, να αναλύουμε κάθε φάση λες και δε γίνονται ανθρώπινα λάθη, να αφιερώνουμε εκπομπές στα διαιτητικά λάθη και τα λοιπά, δε γίνεται αλλού στον κόσμο. Ε; Ακριβώς. Εγώ σχολίασα μια βλακεία. Ούτε στημένο τον είπα, ούτε ότι έκρινε το ματς, ούτε ότι έστειλε μήνυμα, ούτε θα κάνω ανάλυση για τη διαιτησία. Όπως θα μπορούσα να πω "πω ρε μια κλωτσιά που έφαγε ο τάδε" επειδή μου έκανε εντύπωση εκείνη τη στιγμή. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ακριβώς. Εγώ σχολίασα μια βλακεία. Ούτε στημένο τον είπα, ούτε ότι έκρινε το ματς, ούτε ότι έστειλε μήνυμα, ούτε θα κάνω ανάλυση για τη διαιτησία. Όπως θα μπορούσα να πω "πω ρε μια κλωτσιά που έφαγε ο τάδε" επειδή μου έκανε εντύπωση εκείνη τη στιγμή. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Βέβαια, ο ίδιος επόπτης είχε κόψει άλλο ένα τετ α τετ με ανύπαρκτο offside λίγα λεπτά πριν αλλά μάλλον τυχαίο θα ήταν και αυτό. Ε;
johnyboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Οι οποίες φάσεις θα παίζανε σημαντικό ρόλο αν ο Κόκε το έβαζε.
phycho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ε ρε τον Ζιλμπερτο καταφερε να χασει το αχαστο. Ολη η κινηση βεβαια ηταν επιτυχημενη αλλα αυτες οι φασεις αν δεν τελειωσουν ειναι αποτυχημενες.Προς το τελος παντως γινοταν στο παιχνιδι οτι να'ναι.
FilipposMD Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Βέβαια, ο ίδιος επόπτης είχε κόψει άλλο ένα τετ α τετ με ανύπαρκτο offside λίγα λεπτά πριν αλλά μάλλον τυχαίο θα ήταν και αυτό. Ε; Δε με απασχολεί το θέμα. Τη συζήτηση για τις προθέσεις της διαιτησίας τη θεωρώ και βαρετή και συχνά γραφική. Εγώ σχολίασα μια φάση και τελείωσα. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σε απασχολεί. Το ότι σχολίασα διαιτητική απόφαση ή το ότι δεν τη σχολίασα αρκετά διεξοδικά; Τέλος πάντων, είναι Σαββατόβραδο και δεν αξίζει τον κόπο. Καλή διασκέδαση.
KWSN_Men Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δε με απασχολεί το θέμα. Τη συζήτηση για τις προθέσεις της διαιτησίας τη θεωρώ και βαρετή και συχνά γραφική. Εγώ σχολίασα μια φάση και τελείωσα. Δυσκολεύομαι να καταλάβω τι σε απασχολεί. Το ότι σχολίασα διαιτητική απόφαση ή το ότι δεν τη σχολίασα αρκετά διεξοδικά; Τέλος πάντων, είναι Σαββατόβραδο και δεν αξίζει τον κόπο. Καλή διασκέδαση. Ναι μωρέ, ξέρω, υπεράνω κι έτσ'. Βολικό επίσης.
fanpan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Στο α΄ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Ο κλέιτον εντυπωσιακός , ειδικά με την κούρσα που έκανε στο γκόλ. Στο δέυτερο πρέπει να βγήκε και η κούραση από Ίντερ δεν δικαιολογείται αλλιώς η πτώση . Ο Μούν για δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν άσχημος.
firewalker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.gazzetta.gr/content/view/10696/1/ http://www.gazzetta.gr/content/view/10776/1/
tzinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 ναι μαλακια να λεμε συνεχεια για την διαιτησια, αλλα μαλακια και αυτη να μην μπορουν να κανουν την δουλεια τους ετσι. Δεν μιλαμε για φασεις που παιζονταν στα εκατοστα, ενα εντελως ανυπαρκτο οφσαιντ δινουν του παο και ενα καραμπινατο του αρη δεν το δινει. Και οι δυο φασεις ειναι φασεις σημαντικοτατες για το παιχνιδι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, γνωριζετε οτι ειμαι γαβρος, αλλα αυτες οι δυο φασεις εναντια του παο ειναι πολυ προκλητικες για να ειναι λαθη. Δεν ξερω τι σκατα εχουν στα ματια τους και αν εχουν σκποιμοτητες. Δεν λεω οτι καποιος σας την φυλαει, διοτι με την ξανθη εγινε ακριβως το ιδιο εις βαρος μας, θελετε η δεν θελετε να το δειτε. Δεν μπορει να μας την φυλανε και τον δυο. Αρα ειναι τοσο ανικανοι???
ata1983 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα σήμερα ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ μου έκανε φοβερά καλή εντύπωση, δεν σφύριζε κάθε φορά που φυσούσε, δε μάσαγε με κωλοτούμπες(πάλι καλά δεν έπαιζε ο Γκούνης!) αλλά η συγκεκριμένη φάση με το οφ σαιντ , δεν παίζει ούτε να είναι λάθος, ούτε σκόπιμο. Ο βοηθός εκείνη τη στιγμή σκεφτότανε πως θα πληρώσει το δάνειο, τον έπιασε αμόκ και άρχισε να σφυρίζει. Δεν παίζει αλλιώς, 10μ πίσω ήτανε, σε τέτοιες φάσεις και 1δις να πάρεις δε σφυρίζεις λάθος, μόνο από αχρηστεία. Στο πρώτο μου άρεσε πολύ ο Κλέυτον, μας λείπει ένα τέτοιο παικτάκι, στο δεύτερο δε μου άρεσε που κάναμε τον Άρη Μπάρτσα.
Panahs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ναι μαλακια να λεμε συνεχεια για την διαιτησια, αλλα μαλακια και αυτη να μην μπορουν να κανουν την δουλεια τους ετσι. Δεν μιλαμε για φασεις που παιζονταν στα εκατοστα, ενα εντελως ανυπαρκτο οφσαιντ δινουν του παο και ενα καραμπινατο του αρη δεν το δινει. Και οι δυο φασεις ειναι φασεις σημαντικοτατες για το παιχνιδι. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, γνωριζετε οτι ειμαι γαβρος, αλλα αυτες οι δυο φασεις εναντια του παο ειναι πολυ προκλητικες για να ειναι λαθη. Δεν ξερω τι σκατα εχουν στα ματια τους και αν εχουν σκποιμοτητες. Δεν λεω οτι καποιος σας την φυλαει, διοτι με την ξανθη εγινε ακριβως το ιδιο εις βαρος μας, θελετε η δεν θελετε να το δειτε. Δεν μπορει να μας την φυλανε και τον δυο. Αρα ειναι τοσο ανικανοι??? Ναι. Είναι τόσο άμπαλοι Δυστυχώς είναι τόσο ΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ!
johnyboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Από το που πάει ο βλάκας χωρίς γκουμόγιαννο και γκούνη στο μέγας προπονητής και ομάδα από μέταλλο. Εχει να πέσει κωλοτούμπα φέτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.