Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι, σαν τα σαλιγκάρια εμφανίστηκαν οι αντι-Ολυμπιακοί... Ε; Πώς;

Μήπως τελικά είστε όλοι αντι-Παναθηναϊκοί;

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ΥΓ: Ξεφτύλα.

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 01 : 36 : 43-----

Κι εγώ φίλε τα ίδια από το πρωί με αμυγδαλίτιδα ευτυχώς χωρίς πυρετό αλλά εγώ είμαι φαγωμένος.

περαστικά

Σκέφτηκες να αρχίσεις τα ναρκωτικά;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα καλό μάθημα αντικειμενικότητας για τους παναθηναϊκούς φιλάθλους, που ήταν υποχρεωμένοι να υποστηρίζουν την ομάδα και πέρσι, και πρόπερσι, και αντιπρόπερσι, και όχι αναλόγως ποιος είναι στην προεδρία.

Εγώ αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια δεν κατηγόρησα κανέναν γιατί θα ήταν αχαριστία. Φέτος όμως μου δίνεται αυτόματα το δικαίωμα να είμαι σκληρός και δίκαιος κριτής.

Που είναι ο Ρομπίνιο ρε αρχιψεύτερε Βγενόπουλε;

Με τον Χριστοδουλόπουλο θα πάρεις πρωτάθλημα;

Δημοσ.

Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι αυτό για το οποίο εδώ και 1,5 μήνα είχαμε υποψίες. Ότι δηλαδή είμαστε τόσο χαμηλά στα clubs που ακόμα και η Κύπρος είναι ανώτερη από εμάς. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟ, οι 3 μεγάλοι μας los poulos από τις άσημες Κυπριακές ομάδες. Περαστικά σε όλους μας.

Δημοσ.

καμία όρεξη δεν έχω, ούτε καν για κριτική.

Από που να ξεκινήσεις, που να τελειώσεις....

στον ανίκητο σαριέγκι....

στον απροσπέλαστο λουκάτοβυντρα (ελα ρε γκόντζο πάλι να μας πεις τι υπερ-παιχτης είναι)....

στον αόρατο φέτος σπυρόπουλο (σίγουρα δεν έχει κατέβει στο πρωτάθλημα ακόμα)....

στον ανύπαρκτο χριστοδουλόπουλο (απιστευτα αποτυχημένη μεταγραφή, όπως έλεγα εξ αρχής.ΑΠλά την "είπαμε" στον γάβρο).

από κει και πέρα, κανείς (εξαιρώντας ΛΙΓΟ τον μάτος), δεν ήταν διακριθέντας. Την πάτησαμε ίδια ακριβώς με τον γάβρο.

ο τεν κάτε, δεν το διάβασε καλά το ματς, ενώ κοιμήθηκε στις αλλαγές του,και αντέδρασε αργά.

Μετά το βαθμό των γερμανών στην ιταλία, νομίζω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση το τσου λου, 2οι δε μπορούμε, 3οι δύσκολο, 4οι σίγουρο!!!

Δημοσ.
Επειδη νυσταζω και δεν την παλευω να κατσω να δω τα γκολ, εσεις ποσο ηρθατε αποψε?

4-2 κερδισαμε διοτι οπως καταλαβαινεις προτιμησα να παιξω 8x8 παρα να κατσω να δω υπερθεαμα.

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα με τέτοιους φωστήρες σκέφτομαι σοβαρά να παρουσιαστώ στον Βγενόπουλο εκ μέρους -δήθεν- του πανελλήνιου αντικαρκινικού εράνου.

Που ξέρεις;

Α, ρε επενδυτή...

Δημοσ.
στον ανύπαρκτο χριστοδουλόπουλο (απιστευτα αποτυχημένη μεταγραφή, όπως έλεγα εξ αρχής.ΑΠλά την "είπαμε" στον γάβρο).

Να στε καλά που μας γλυτώσατε από την παλτουδιά. Η πλάκα είναι ότι ο Ζαγόρ έφτιαξε και ομάδα με αυτά τα λεφτά.

Πάντως δεν ξέρω ποιός είναι πιο ικανός και ακόμα είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ο Τζίγγερ και ο Μήτσου τουλάχιστον είχαν κάποιο επίπεδο σε σχέση με το τσίρκο που έχει μαζευτεί τώρα στην Παιανία. Και αυτός ο Αντωνίου μόνο εμένα μου φαίνεται λίγο βλακόφατσα?

Δημοσ.

Λίγο; Αυτός που δεν θέλει να έχουν μεγάλες διαφορές οι απολαβές των παικτών της ομάδας, και γι' αυτό κάνει ανανέωση και αναπροσαρμογή προς τα πάνω των αποδοχών του πουθενά Τζιώλη;

Δημοσ.

Κανείς δεν το λέει κανείς δεν το βροντοφωνάζει.Μόνο γιά την λέει ο ένας στον άλλον εντός των τειχών είμαστε.

Αίσχος καί ντροπή!! Το διάσημο Κυπριακό ποδόσφαιρο κατατρόπωσε το φανταστικό Ελληνικό ποδόσφαιρο.Άραγε αν οι ομάδες μας συμμετείχαν στο Κυπριακό πρωτάθλημα θα έβγαιναν καν στο κύπελο ουέφα?Έχω βάσιμους λόγους να αμφιβάλλω.Καί δεν ντρέπονται όλοι όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο παρά καθόμαστε καί λέμε ότι εσένα Ολυμπιακέ σού έριξε τρία αλλά εγώ έβαλα καί ένα γκολ.Κατάντια! Μπράβο στην Ανόρθωση πού με το σπαθί της δείχνει πώς πρέπει να πάιρνεις τα αποτελέσματα.Με Κατσαβάκηδες με Τηλεγραφόστυλους με Μπεκιάι! Θέλει ψυχή καί πίστη καί κάποιο σύστημα γιά να νικήσεις.Δεν φτάνουν οι φανέλλες σήμερα.Κανείς δεν τις φοβάται πιά.Μας πήρανε χαμπάρι όλοι.Είμαστε στον ποδοσφαιρικό = απώπατο της Ευρώπης.Σε λίγο θα μας νικούν καί οι Τουρκοκυπριακές ομάδες γιά πλάκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...