Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Question:Είμαι εξωτερικό, και ψάχνω να βρω οποιονδήποτε τρόπο (φυσικά μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και ο έννομος), να αγοράσω το παιχνίδι, ή απλά να το δω. η ερωτηση είναι ότι ούτε στο σάιτ της νόβα βλέπω κάτι τετοιο, και ούτε κάποιο άλλο....κόλπο γνωρίζω! Any ideas? H Nova από ότι ξέρω επιτρέπει το live streaming μόνο σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Για ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάτι επίσημο (α, δες και τα pm σου ) Επίσης, κάτι άσχετο, αλλά μόλις το είδα και δεν άντεχα να μην το πω κάπου: http://www.sport-fm.gr/article/150956 "Δεν ήλθα στο Ουζμπεκιστάν για τα χρήματα αλλά για να βοηθήσω το ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί" :lol:
antreaslam Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τρόπο από τη νόβα βρήκα!gsarig ευχαριστώ πολύ! http://sports.novaondemand.gr/default.aspx
Members gsarig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τρόπο από τη νόβα βρήκα! πμ πάλι , όχι http://sports.novaondemand.gr/default.aspx Καλά, τώρα στο έστειλα , δεν περίμενα να το δεις τόσο γρήγορα Έχω την εντύπωση πως η μετάδοση της Νόβα είναι μόνο για εκτός Ελλάδας πάντως... αλλιώς θα το προτιμούσα κι εγώ. Εκτός βέβαια αν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που το είχα τσεκάρει. edit: πράγματι, έκανα login και μου βγάζει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο.
punky Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Κι εγώ που μετακόμισα πρόσφατα στην εξωτική Παλλήνη, το ίδιο πρόβλημα έχω με τον γκεστερμπάϊτερ Άντριου. Που διάολο να πάω για να το δω; Είναι κανείς από αυτά τα μέρη;
comfuzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μας περνουν τον νεο vieira Αυριο ολοι στους δρομος για να μην φυγη το ταλεντο μας!!!! http://www.gazzetta.gr/content/view/13401/
ApSiMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Άσχετος mode ON: Μιας και έχω να ασχοληθώ με την ομάδα κάτι αιώνες θα ήθελα τα φώτα των πιο τακτικών.... Θέλει ένα φιλαράκι να πάμε την Τετάρτη στον αγώνα με την Βεμπερ Βρέμης και έγω τις εξής ερωτήσεις για τα εισητήρια: 1.Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα? (είμαι κοντά στο ΟΑΚΑ, θα πεταχτώ αύριο βέβαια, απλά αν έχει ιδεά κανείς τι γίνεται από διαθεσιμότητα) 2. Υπάρχει περιορισμός στα εισητήρια που μπορώ να πάρω?πχ θέλω να πάρω 3 εισητήρια μπορώ να τα πάρω όλα εγώ? Ταυτότητα που χρειάζεται και πότε την ζητάνε??? 3. Την Τετάρτη σχολάω στις 9 το βράδυ από την δουλειά....δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν πχ αργήσω και δεν μπω στην ώρα μου στο γήπεδο ε????? Οποιαδήποτε συμβουλή στις από πάνω ερωτήσεις καλοδεχούμενη! Όπως καταλάβατε ήδη (κ από τα γέλια σας που ακούω μέχρι εδώ) έχω να πάω γήπεδο ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ χρόνια (τουλάχιστον 7.....) οπότε έχω χάσει track του τι γίνεται... Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.... Ασχετος mode OFF
fanpan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 1.Φίλε μέχρι την Παρασκευή είχαν μείνει 5000 απούλητα. Δύσκολο να βρείς και αυτά που έχουν μείνει έχουν τσιμπημένες τιμές. 2.Περιορισμός από φέτος δεν υπάρχει πέρνεις όσα θες. 3.Κανένα πρόβλημα ότι ώρα θές μπαίνεις.
kosmasgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ρε ευγενική χορηγία του βγενό είχαμε πάλι ? Ο κίρκος απαράδεκτος. Επνιγε φάουλ και τα διόρθωνε και πνίξιμο άλλων φάουλ για την άλλη ομάδα . Τουλάχιστον δεν πονέσαν τα μάτια μας
ApSiMan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 1.Φίλε μέχρι την Παρασκευή είχαν μείνει 5000 απούλητα. Δύσκολο να βρείς και αυτά που έχουν μείνει έχουν τσιμπημένες τιμές.2.Περιορισμός από φέτος δεν υπάρχει πέρνεις όσα θες. 3.Κανένα πρόβλημα ότι ώρα θές μπαίνεις. Σε υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σου φίλε μου!!!! ήσουν κατατοπιστικότατος!!!!:-D Θα κάνω μια προσπάθεια αύριο να δω τι έχουν μείνει.......
firewalker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Ο Γκάμπριελ ούτε για επιθετικός κάνει. Ο Βαγγελάκης... Απορώ πως δεν είδε το πέναλτι. Τι θέση είχε ο διαιτητής; Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα. Αύριο η πράσινη θα έχει εξώφυλλο το γνωστό. Αυτό με τον Νίνη που λέει missing. Δεν το βρίσκω τώρα...
geovard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το μυαλό τού Τεν Κάτε δεν κατεβάζει ιδέες καί βλέπω να το πληρώνει η ομάδα.Στα δύο ματς με ΑΕΚ καί ΠΑΟΚ κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε μόλις ένα βαθμό έπειτα από το ντόρο με τις μεταγραφές καί τη νέα αίσθηση της πολυμετοχικότητας.Είμαι απαισιόδοξος γιά το πρωτάθλημα καί βέβαια γιά την Ευρώπη. Δεν μού αρέσει το ποδόσφαιρο πού παίζει η ομάδσ. Δεν πειράζει πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θάναι! Μάγκας ο Κόκκαλης πού παίρνει την ομάδα πάνω του καί δεν καταλαβαίνει τίποτα! Θυμάστε με Λεμονή όταν έβλεπε ότι θα τού ξέφευγε το πρωτάθλημα? Αυτοί εδώ θα αρχίσουν πάλι τα πενταετή προγράμματα καί την πίστωση χρόνου.Καλά τώρα.Όταν στο τέλος της χρονιάς θα κάνουν απολογισμό εμείς ποιόν θα βρίζουμε τώρα πού είναι πολλοί?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 H ομαδα αυτη την στιγμη ειναι ισαξια μιας "καλης" περιοδου Τζιγγερ. Δυστυχως επιπεδο δεν εχουμε ανεβει
ata1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Για τον Τεν Κάτε μέχρι σήμερα δεν ήθελα να του καταλογίσω τίποτα. Αλλά τον Μάντζιο μέσα? Πάλι? Για πιο λόγο και με ποιο σκεπτικό? Βάλε Ρουκάβινα, βάλε Σάλπι εκεί βάλε ότι να'ναι τον Μάνζιο γιατί μου τον βάζεις. Αδικαιολόγητες πλέον μερικές επιλογές του, πλέον τους έχει μάθει τους παίκτες, δεν ανέχομαι άλλο τον Μάντζιο και τον Τζιόλη και τον Βύντρα πως το λένε πια
Chilli Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Mάγκες ξυπνάτε... δεν ακούτε 1 μήνα τώρα αυτά που λέγονται για Τεν Κάτε ? Σήμερα ακούστηκε και απο τον Γεωργίου...οπότε μάλλον είναι αλήθεια δυστυχώς.. Ψάχτε το θέμα.. και μην ασχολείστε τοσο ρυχά με την ομάδα..!
KWSN_Men Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Αφού το είπε και ο Γεωργίου είναι αλήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.