Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καί γιά τη μεγάλη μεταγραφή τον Κλέυτον δεν λέτε τίποτα? Τον έβαλε αλλαγή καί τι έκανε?Τρίχες.

Ο διάσημος αστέρας Χριστοδουλόπουλος πού είναι?Γιατί τόσος ντόρος γιά τη μεταγραφή το καλοκαίρι?

Δείτε στα μάτια τού Βύντρα πώς παρακαλάει το Θεό να μην μπεί το γκολ από την κεφαλιά τού Αλμέιδα! Εκεί φτάσαμε να παρακολουθούν οι αμυντικοί σαν να πλήρωσαν εισιτήριο!

paowerder18byt2.jpg

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καμία ανάλυση υψηλού προπονητικού επιπέδου για τον Μάντζιο δεν θα διαβάσουμε; (άχρηστος, ανίκανος κλπ)

Εντάξει, αν ήταν ο Μπελούσι στην θέση του... άσχετου του Καραγκούνη θα είχαμε ελπίδες.

Έλειπε και ο Γκαλέτι και ο Γκάμπριελ ήταν πατάτα. Πότε ρε γαμώτο θα πάρουμε ταλεντάρα σα τον Μήτρογλου;

Vlachaqui και λοιποί κρυφοβάζελοι μπορείτε να εμφανισθείτε να ρίξετε το φαρμάκι σας! Εξάλλου αυτό το νήμα μόνο -κανονικούς- βάζελους δεν έχει.

Υ.Γ

Γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Είναι θέμα χρόνου και στόπερ ώστε να μην έχουμε αντίπαλο στην Ελλάδα, έστω και με τον ταρίφα προπονητή. Η εύρεση στόπερ πάντως είναι εύκολη.

Δημοσ.

Ρε Aigeas μα την παναγία γαμώ το κερατό μου σε παρακαλώ, σε εκλιπάρω αν όντως είσαι Παναθηναικός γίνεται να μη μας αποκαλείς βάζελους;

Δημοσ.

Καλός ο Μάντζιος αλλά να δούμε πότε θα ξανα παίξει...τόσο καλά γιατι ως συνήθως παίζει ένα και στα υπόλοιπα σέρνεται....

Στόπερ ναι θα βρούμε μηπως θα είναι αργα όμως μεχρι το Γενάρη?

LL_NEO μην βρίζεις πρωι πρωι βρε δεν έχω και καμαι φωτό της μόνικα να σου δειξω να ηρεμήσεις.

Δημοσ.
Ρε Aigeas μα την παναγία γαμώ το κερατό μου σε παρακαλώ, σε εκλιπάρω αν όντως είσαι Παναθηναικός γίνεται να μη μας αποκαλείς βάζελους;

Εσύ είσαι μεγαλωμένος σε αριστοκρατικές γειτονιές LL NEO, εμείς πάλι που σβήναμε τις 6 φωτιές από το μοναδικό club του Πειραιά, ιστορικό, πρώτης γραμμής, "Νίκαια-Κορυδαλλός club", επειδή είμασταν δαχτυλοδεικτούμενοι δεν είχαμε επώνυμο γιατί είμασταν γνωστοί στις γειτονιές ως ο "Νίκος ο βάζελος" ο "Σταμάτης ο βάζελος", ο "Μπίλης ο βάζελος" και πάει λέγοντας λόγω σπανιότητας.

Επίσης είχαμε φοβερή αλλεργία στα ξεφτιλίκια και στα τρεξίματα προς τα πίσω που τα συνηθίζουν αυτά οι μη-βάζελοι, από τα βόγεια πγοάστεια. Αλλά εμείς ντρεπόμασταν για την πάρτυ τους. Ακόμα ντρεπόμαστε δηλαδή αλλά δε βαριέσαι. Πάντως ντρεπόμαστε για πολλά πράγματα εκτός από τη βαζελοσύνη μας.

Δημοσ.

αλλα βαζελια σαν εσενα σουρωτηρι τα παω με μπατονετα και λαδακι :-)

Όταν τελειώνεις με το Crysis ή μετά;

Γι' αυτό λένε ότι με τα παιχνίδια αποβλακώνονται τα παιδάκια.

:lol:

Δημοσ.

επένδυση για το μέλλον; αν τον πάρουμε τώρα που είναι πιτσιρικάς και τον μάθει και ο Ζέλικο τα κόλπα, σε 2-3 χρόνια θα σπέρνει (φαντάζομαι κι ελπίζω!)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απογοήτευση από την χθεσινή εμφάνιση.

Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά ο ΠΑΟ, η Βέρντερ δεν απείλησε καθόλου. Έβαλε ένα γκολ από... χέρι και ένα γκολ, ναι είναι αλήθεια, από λάθος - χαζομάρα του αμυντικού και εννοώ εδώ το κακό διώξιμο της μπάλας που στρώθηκε η αναθεματισμένη ΑΚΡΙΒΩΣ στα πόδια αντιπάλου, που η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε σεμιναριακά (άνοιγμα της μπάλας όσο πιο αριστερά γίνεται και σέντρα στην απέναντι μεριά, όπου προφανώς και θα υπάρχει σύγχυση όποια ομάδα και να είσαι, γιατί εκείνη την ώρα τρέχεις να καλύψεις χώρους). Όλη η αμυντική εμφάνιση δηλαδή κρίνεται από αυτό το ένα λάθος, απλά και μόνο επειδή πληρώθηκε;

Δε λέω ότι τα πήγε και καταπληκτικά η άμυνα, πάντως δεν ήταν αίσχος όπως τα περιγράφετε.

Επιθετικά δε, εγώ έβλεπα και σκεφτόμουν πως γίνεται οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κατάφερε να πάρει βαθμούς από τέτοια επίθεση. Ο Γκάμπριελ έδινε ρέστα, ο Καραγκούνης είχε φοβερή όρεξη, ο Μάντζιος έβαλε δύο γκολ ποιήματα, ο Κλέιτον όταν μπήκε έβγαλε 2-3 καταπληκτικές μπαλιές και κράτησε τη μπάλα, ο Σαλπγγίδης κινήθηκε πολύ καλά στους χώρους, αν και θα μπορούσε και καλύτερα (και δεν εννοώ το δοκάρι που ήταν ζήτημα 1 εκατοστού, εννοώ το κακό κοντρόλ στην καταπληκτική πάσα του Κλέιτον).

Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα.

Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

Δημοσ.
Στο ΟΑΚΑ παίζουμε...

ναι δεν ξέρω τι έγινε εμπερδευτήκειν lol, παράξενο είχα την εντύπωση ότι παίζαμε γερμανία..

anyway πολύ καλός αγώνας.. παίξαμε καλύτερα και φάνηκε..

Το shoot το σαλπιγγίδη στο 70 κάτι ήταν θάνατος αλλα αν δεν σε θέλει η μπάλα =[..Και νταξή τώρα, επόπτης, βοηθός και διαιτητής κοιμόντουσαν στο πρώτο γκολ, έστρωσε την μπάλα με το χέρι και σουταρε , αλλα τι να κάνουμε, ένας αγώνας είναι..

Δημοσ.
Ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση απογοήτευση από την χθεσινή εμφάνιση.

Αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά ο ΠΑΟ, η Βέρντερ δεν απείλησε καθόλου. Έβαλε ένα γκολ από... χέρι και ένα γκολ, ναι είναι αλήθεια, από λάθος - χαζομάρα του αμυντικού και εννοώ εδώ το κακό διώξιμο της μπάλας που στρώθηκε η αναθεματισμένη ΑΚΡΙΒΩΣ στα πόδια αντιπάλου, που η Βέρντερ εκμεταλλεύτηκε σεμιναριακά (άνοιγμα της μπάλας όσο πιο αριστερά γίνεται και σέντρα στην απέναντι μεριά, όπου προφανώς και θα υπάρχει σύγχυση όποια ομάδα και να είσαι, γιατί εκείνη την ώρα τρέχεις να καλύψεις χώρους). Όλη η αμυντική εμφάνιση δηλαδή κρίνεται από αυτό το ένα λάθος, απλά και μόνο επειδή πληρώθηκε;

Δε λέω ότι τα πήγε και καταπληκτικά η άμυνα, πάντως δεν ήταν αίσχος όπως τα περιγράφετε.

Επιθετικά δε, εγώ έβλεπα και σκεφτόμουν πως γίνεται οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να κατάφερε να πάρει βαθμούς από τέτοια επίθεση. Ο Γκάμπριελ έδινε ρέστα, ο Καραγκούνης είχε φοβερή όρεξη, ο Μάντζιος έβαλε δύο γκολ ποιήματα, ο Κλέιτον όταν μπήκε έβγαλε 2-3 καταπληκτικές μπαλιές και κράτησε τη μπάλα, ο Σαλπγγίδης κινήθηκε πολύ καλά στους χώρους, αν και θα μπορούσε και καλύτερα (και δεν εννοώ το δοκάρι που ήταν ζήτημα 1 εκατοστού, εννοώ το κακό κοντρόλ στην καταπληκτική πάσα του Κλέιτον).

Γενικά η επίθεση είχε διαστήματα που ένιωθες ότι δεν την γλιτώνει η Βέρντερ με τίποτα.

Τι να πω, εγώ αν ήταν η ομάδα μου, θα ήμουν περήφανος πάντως. Δε μετράει μόνο το αποτέλεσμα.

+1000.Αν κερδιζαμε θα εγραφαν για θριαμβους.Και κατι ακομα πολλες φορες ο αντιπαλος σερνεται επειδη δεν τον εχεις αφησει εσυ να κανει το παιχνιδι του.Οσοι ξερουν λιγο μπαλλα το γνωριζουν αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...