Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα να δεις που στο τέλος θα φάνε και τον Βύντρα και τον Τζιόλη:mad:

Είναι το ίδιο αυτοί με Κυργιάκο,Νικοπολίδη,Σειταρίδη,Λυμπερόπουλο;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι το ίδιο αυτοί με Κυργιάκο,Νικοπολίδη,Σειταρίδη,Λυμπερόπουλο;

Ε μα τωρα συγκρίνεις τους πανμέγιστους μπαλαδορους Βύντρα και Τζιόλη με κατι τιποτένιους άμπαλους...:P

Δημοσ.
Πριν ο Γκέκας φύγει για να διαπρέψει στο Λεβερκούζεν ο κόσμος ξίνισε ως συνήθως γιατί ήταν "λίγος" και δεν μπόρεσε να πάρει το ελληνικό γκαγκάτσιο πρωτάθλημα, έναν δηλαδή από τους πιο σοβαρούς τίτλους της Ευρώπης. Δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια επόμενη χρονιά για τον Γκέκα, γιατί οι οργανωμένοι θα είχαν επαναστατήσει προ καιρού. Με τον μαλάκα από την καλλιθέα θα την έβγαζε η πανάθα;

Αν ήταν μαλάκας από την Ρεάλ Σαραγόσα, κάτι θα γινόταν.

Αρχιζουμε, ο Γκεκας λοιπον πηγε Γερμανια και εκανε οτι και ο Επαλε και ο Μαχλας στην Ολλανδια. Μια πολυ καλη χρονια και αυτα...Τι λεω, μπροστα στον Γκεκα ο Μαχλας ειναι ο Φαν Μπαστεν.

Δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης Γκεκας, του εκατσε ΜΙΑ χρονια, σε μια ομαδα που του ταιριαζε, πηρε το μαξιμουμ απο τον Γκεκα και στο επομενο επιπεδο(οχι της Τσελσυ αλλα της Λεβερκουζεν) εδω και 1,5 χρονο ψωλαρει

Και μην μου πεις για Γερμανικο πρωταθλημα, ειχα ποσταρει τις καλες εποχες του Γκεκα στην Μποχουμ οταν ολοι εβλεπαν τον νεο Τζιανφρακο Τζολα την λιστα με τους παικτες που βγηκαν τα ατελευταια 10-15 χρονια μια χρονια πρωτοι σκορερ στην μπουντεσλιγκα. Αντε οι 5 να εκαναν καριερα

Ο Γιούρκας την έκανε πετώντας για τους ίδιους λόγους ειδικά μετά το ματς της Ριζούπολης, ενώ σίγουρα "λίγοι" ήταν Μπασινάς και Λυμπερόπουλος εκτός βεβαίως ότι ήταν και λούζερς. Ο Λύμπε μάλιστα ακόμα φυστικώνει παρά το προχωρημένο της ηλικίας. Στον οποιονδήποτε Γκέκα πάντως δεν λείπει σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα ούτε ο παναθηναϊκός.

Τον Γιουρκα εφαγε ο κοσμος?Ρε τα θελετε και τα λετε ή σας ξεφευγουν?ΠΟυ λεγαμε οτι τον πουλησαν κοψοχρονια?Που ακομα και τωρα που παιζει το πουλακι του τον μηνμονευουμε?

Ο Λυμπε εφυγε λογω κοσμου!!!Ο ΛΥΜΠΕ!!!???ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ?

Ο κοσμος εφαγε τον Λυμπε?Ρε τι γινεται που λεει και ο φιλος σου

Και για τον Μπασινα, για τον μονο που γκρινιαξε ο κοσμος, δεν θα σου πω για το τι μεγαλη καριερα εκανε ο Μπασινας και ποσο τον ''αγαπανε'' τωρα στην ΑΕΚ, αυτα ειναι τα ευκολα γκολ στην γραμμη. Τον θυμασαι πως τον ειχανε καταντησει την τελευταια χρονια τον Μπασινα?Καταλαβες γιατι τον εκραζε ο κοσμος ή ο Χελακης σουχει πιπιλισει το μυαλο?

ΥΓ. Για το αν εχει λειψει στον Φαναρο το Ελληνικο πρωταθλημα, σε 1 μηνα Χριστουγεννα, κατσε μην ερθει δωρο στο λιμανι απο τον Αη Βασιλη

Δημοσ.

KaizerSoze, μου αρέσει που κάθεσαι και κάνεις ανάλυση. Άστο. Αφού ακούσαμε ότι τον Λύμπε τον έδιωξε ο κόσμος... Άστο να πάει. Μαμήθηκε εντελώς.

Δημοσ.

Ρε σεις, λεει εδω:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την εθνική Ιταλίας στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Η σύνθεση της Ελλάδας: Τζόρβας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος

7 απο τους 11 ειναι παικτες του Παναθηναικου. Τι του ταξανε του Ρεχαγκελ οι πολυμετοχικοι?:lol::lol: Πλακα κανω φυσικα!

Δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και 11 παικτες να ηταν ειτε του ΠΑΟ, ειτε του Ολυμπιακου, ειτε της Ξανθης ειτε απο οποιαδηποτε ομαδα και να ηταν αρκει να τους επελεγε ο Ρεχαγκλ που του εχω σχεδον τυφλη εμπιστοσυνη.

Απλα μου φανηκε περιεργο σαν στατιστικο.

Αν και: Βυντρα?????????? Oh dear....:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Δημοσ.

Ρε, πάμε καλά? Ο Ρεχάγκελ ξεκίνησε με 7/11 παίχτες του Παναθηναϊκού?

Παίζουμε 2 παιγνίδια την βδομάδα εδώ και ενάμιση μήνα και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα.

Τα πουλέν του τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη πως και τα ξέχασε αραγε?

Όλοι βαλτοί είναι, τέλος.

Δημοσ.
Ντισκαλιφιέ ο Διαμαντίδης;;; Είδε κανείς το ματς να μας πει τι έγινε; "Φέρεται να έφτυσε τον Γκόλεματς"!!!

Από μέσα δεν κατάλαβα να έγινε και κάτι πάντως, φαγωμάρα είχαν...

Έμαθα ότι τα κατάφερε η ΕΡΤ και τα γάμισε όλα πάλι ε;

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 57 : 02-----

Για να μην τον ματιασει.

Αυτος ο Σπανουλης ειναι πραγματικη μαστιγα, παντως.

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι αυτός ο παίκτης επ' ουδενί δεν πρέπει να οργανώνει το παιχνίδι. Και δεν είναι τα λάθη, είναι ότι όποτε οργανώνει, η επίθεση μας είναι κατά 90% τελειωμένη πριν αρχίσει.

Δημοσ.
Από μέσα δεν κατάλαβα να έγινε και κάτι πάντως, φαγωμάρα είχαν...

Έμαθα ότι τα κατάφερε η ΕΡΤ και τα γάμισε όλα πάλι ε;

-----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 57 : 02-----

Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι αυτός ο παίκτης επ' ουδενί δεν πρέπει να οργανώνει το παιχνίδι. Και δεν είναι τα λάθη, είναι ότι όποτε οργανώνει, η επίθεση μας είναι κατά 90% τελειωμένη πριν αρχίσει.

Το θεμα δεν ειναι μονο η οργανωση, που εκει ετσι και αλλιως, ειναι αστειος.

Το θεμα ειναι πως και δυο να τον εχει ο Ομπραντοβιτς, οπως σημερα σε καποιες φασεις, η σφηνοπουτσα οταν παρει την πασα, θα την γαμησει την επιθεση.

Γενικα, το εχω ξαναπει οτι ο Σπανουλης πρεπει να παιζει σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες μονο και σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Δε γινεται να ειναι βασικος.

Ρε κουβουσουνου, θυμασαι περσι τον Οκτωβρη στην αρχη που τα ψιλοεχωνα στον Σπανουλη για το μονοδιαστατο παιχνιδι του και την επιπολαιοτητα του και εσυ τον υπερασπιζοσουν? :)

Δημοσ.
Το θεμα δεν ειναι μονο η οργανωση, που εκει ετσι και αλλιως, ειναι αστειος.

Το θεμα ειναι πως και δυο να τον εχει ο Ομπραντοβιτς, οπως σημερα σε καποιες φασεις, η σφηνοπουτσα οταν παρει την πασα, θα την γαμησει την επιθεση.

Γενικα, το εχω ξαναπει οτι ο Σπανουλης πρεπει να παιζει σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες μονο και σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Δε γινεται να ειναι βασικος.

Ρε κουβουσουνου, θυμασαι περσι τον Οκτωβρη στην αρχη που τα ψιλοεχωνα στον Σπανουλη για το μονοδιαστατο παιχνιδι του και την επιπολαιοτητα του και εσυ τον υπερασπιζοσουν? :)

Για το 2 ειναι προφανές ότι είναι επηρεασμένος και δεν έχει πατήματα καθόλου. Έτσι όταν είναι μέσα, ειδικά στο 1 παίζουμε με 2 παίκτες λιγότερους, εμείς με 4 και οι άλλοι με 6.

Ναι, τον υπερασπιζόμουν γιατί έχει κάποια μοναδικά πράγματα για Ευρωπαίος παίκτης και στα καλά του μπορεί να βοηθάει σε κάθε αγώνα.

ΑΛΛΑ

Όχι στο 1.

Και όταν παίζει σωστή άμυνα όχι αυτο το πανηγύρι που παίζει 6-7 μήνες τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...