Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aigea μαζί σου. Απόλυτα σωστός! Ποιος είναι αύριο για το ντερμπι?

Εγώ δεν είμαι μπασκετόφιλος αλλά σιγά μην δεν το δω.

Βεβαίως αν χάσουν αυτό το παιχνίδι θα τσαντιστώ τόσο από το μέγεθος του δουλέματος που θα κάνω να ξαναδώ μπάσκετ τουλάχιστον 2 χρόνια.

Θέλω τον γίγαντα τοπράσινο εξπρές την ακατανίκητη ομάδα της Ευρώπης 10 πόντους τουλάχιστον, μπροστά σε όλο το παιχνίδι.

Δημοσ.
Για το βράδυ ένα έχω να πώ

59781941ld1.jpg

w257.png

lol, o Λεωνίντοβιτς

:lol:

Εντάξει μωρέ, θα κόψουμε τα τιμολόγια, τα παραστατικά, το δελτίο αποστολής και αυτό ήτανε. Διαδικασίες ρουτίνας αλλά η εξυπηρέτηση του πελάτη προέχει.

Δημοσ.

καλό ματσακι ως τώρα

στα πλην τα λαζερ και η φιλοπαναθηναϊκή μετάδοση

καλύτερη στιγμή ως τώρα, το πλάνο από τις cheerleaders του ΠΑΟ. έκοψε ανάσες.

Δημοσ.

Αυτό με το λέηζερ είναι εντελώς ακατανόητο πάντως. Το έχουν πει 3 φορές από τα μεγάφωνα. Εντάξει, αυτός που το έχει είναι καταφανώς τούβλο, οι άλλοι δίπλα του δεν μπορούν να του το πάρουν;

Δημοσ.

Κι εσύ ρε Harkon, πού την είδες την φιλοπαναθηναϊκή μετάδοση; Αυτός ο βλάκας του ΑΝΤ1, που δε θυμάμαι και πώς τον λένε, μεροληπτεί συνέχεια υπέρ του ΟΣΦΠ. Πάντως, μπράβο στον ANT1. Ωθεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, γιατί απ'το σπίτι βλέπει το μισό ματς μόνο. Επίσης, κόβει κάθε συζήτηση για τη διαιτησία. Ποιος να διαμαρτυρηθεί, όταν δεν έχει δει τις μισές φάσεις;

Δημοσ.

να κοπούν τα χέρια όσων πετάνε αντικείμενα

-----Προστέθηκε 23/11/2008 στις 11 : 24 : 08-----

Κι εσύ ρε Harkon, πού την είδες την φιλοπαναθηναϊκή μετάδοση; Αυτός ο βλάκας του ΑΝΤ1, που δε θυμάμαι και πώς τον λένε, μεροληπτεί συνέχεια υπέρ του ΟΣΦΠ. Πάντως, μπράβο στον ANT1. Ωθεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, γιατί απ'το σπίτι βλέπει το μισό ματς μόνο. Επίσης, κόβει κάθε συζήτηση για τη διαιτησία. Ποιος να διαμαρτυρηθεί, όταν δεν έχει δει τις μισές φάσεις;

στο 1ο ημίχρονο. στο 2ο ομολογώ πως ήταν ζυγισμένο.

για το γήπεδο έχεις δίκιο πάντως...

πάει να συναγωνιστεί τον Πολίτη από πέρισυ

Δημοσ.

ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

μπούζουξ σε ανασκόπηση του αγώνα

ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!!

Δημοσ.

Καλά ήτανε απόψε, χονευτικό για Κυριακή βράδυ γιατί είχα βαρεθεί να ακούω διθυραμβικά σχόλια από τους γάβροςυ στο γραφείο.

Αύριο θα έχουν γρίπες και συνάχια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...