Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ελάτε, γκρινιάξτε μας, πρήξτε μας λίγο παραπάνω, με τον ανυπαρκτο νίκολας, τον μέτριο πέκοβιτς και τον υπερεκτιμημένο ομπράντοβιτς!!!!!

Αντε πια!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όπως λέω πάντα σαν αγαπημένη ατάκα προς τους φίλτατους (φίλους μου)οπαδούς του οσφπ:

Να σας έχει ο θεός καλά, πάντα να ανταμώνουμε, και να ξεφαντώνουμε....

και καλα φιλε μου ολοι μετριοι. ασ το αποδεκτουμε, γιατι ετσι γίνονται περισσοτερο ρεζιλι. μια μετρια ομαδα εξαφανισε την αλλη. αρα τι είναι η αλλη ομαδα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιλαμε παντα για την ιδια Χουντα που πηρε 4 πρωταθληματα ο Ολυμπιακος και 3 ο Παναθηναικος, που εδωσε 1εκ ο Ασλανιδης δωρο στον γαυρο, που δεν μας αφησαν να παρουμε προπονητη τον Μπομπεκ(νομιζω) και μετα τον πηρε ο γαυρος, που εκβιαζε παικτες να πανε στον γαυρο, αυτη την χουντα ετσι?

Δημοσ.
Αντε να δώσω και ένα δωράκι σήμερα. antreaslam εσύ που το παίζεις υπεράνω http://palalos.blogspot.com/2008/10/blog-post_992.html. Η ιστορία της ομάδος σου είναι στην μπάλα ;) Για να μαθαίνουν οι νεότεροι

αν θέλεις να διαβασεις ιστορία αγορίνα μου, ευχαρίστως,να σε βοηθήσω!

Λοιπόν...

επί χούντας, απογορεύτηκε στην ομάδα μου να αγοράσει παίχτες, οι οποίοι έγιναν δώρο στον οσφπ...

επίσης, πήρες περισσότερα πρωταθλήματα, είχες μέλος του διοικητικού σου συμβουλίου να βγάζει φωτό με τους χουντικούς, ενώ πήρες και ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιδότηση απο τη χούντα ...

Τώρα, πάρε το κουβαδάκι σου, και πήγαινε να συζητήσεις με τον ομνιβλαξ και τον τσουκαλά!!!!!!!!!11

Δημοσ.

Κάτι επίσημο σε γεγονότα ? Ετσι ένα λινκ ή μια φυλλάδα. Είχα επιδότηση ? Τι επιδότηση ενοικείου της Τούμπας ? ΠΑΟΚ είμαι ρε οχι ΟΣΦΠ ;) Εμένα μου πήραν Κούδα με το έτσι θέλω. Ε τους φούστηδες ;)

Δημοσ.

Εχτές παίξαμε πολύ καλά.Ο Νίκολας πήρε μπροστά και θύμισε τον παλιό Νίκολας που πυροβολούσε από όπου να ναι.

Ο Αντ1 ήταν τραγικός για ακόμη μια φορά.Απλά δεν αντέχεις να δεις τίποτα σε Ελληνικό κανάλι.Δείχνει και το eurosport αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ?

Δημοσ.

Για το παιχνίδι τι να πω. Όλα τέλεια. Με "χάλασε" λίγο που στο τέλος το ψωλάρανε λίγο στην επίθεση και δεν πήγαν την διαφορά στους 30!

Δημοσ.
Εχτές παίξαμε πολύ καλά.Ο Νίκολας πήρε μπροστά και θύμισε τον παλιό Νίκολας που πυροβολούσε από όπου να ναι.

Ο Αντ1 ήταν τραγικός για ακόμη μια φορά.Απλά δεν αντέχεις να δεις τίποτα σε Ελληνικό κανάλι.Δείχνει και το eurosport αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ?

ο αντ1 ειναι γνωστο ολυμπιακοφιλο καναλι

Δημοσ.

by the way, μας πάτησαν χθες ο μυτόγκας με τον αφάνα!!!

Ειδικά ο 1ος, απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι το ....δεξί απίδι του μήτσου!

Δημοσ.
by the way, μας πάτησαν χθες ο μυτόγκας με τον αφάνα!!!

Ειδικά ο 1ος, απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι το ....δεξί απίδι του μήτσου!

επισης σημειωνω οτι ο αφανας ειναι το .........δεξι απιδι του Μπατιστ;)

Δημοσ.

Το highlight του αγώνα ήταν η έξαλλη ποντικόφατσα του Τόμιτς στο τέλος. Τα έχει πάρει τα δανεικά του πίσω επί εκατό αυτός.

Ο αφάνας μπορεί να γίνει φοβερό καρτούν πάντως.

Μας τα χάλασε λίγο ο Γιαννάκης που δεν έγινε τσίρκο, αλλά όπως και να χει θα μου ήταν αδύνατο να μισήσω αυτόν τον άνθρωπο ή να βγάλω κακία προς το πρόσωπό του. Δεν είχαμε με τι να γελάσουμε όμως, αυτό το άθλημα έχει και μία παράδοση.

Δημοσ.

Η απορία μου είναι γιατί υποτίθεται ένας σοβαρός οπαδός ο οποίος βλέπει κάποιον δίπλα του να μαλακίζεται με Laser καί άλλα παιδικά παιχνίδια, δεν τού ρίχνει καμμιά σφαλιάρα τού κωλόπαιδου που σταματά το ρυθμό τού αγώνα καί ζημιώνει την ομάδα του.Αλλά βλέπω όλοι να κατηγορούν αυτά τα πράγματα αλλά στην ουσία κανείς δεν κάνει τίποτα.Δεν έτυχε αλλά πιστέψτε με αν κάποιος δίπλα μου κάνει τέτοιες αηδίες να είστε σίγουροι ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Ποιοί μπορεί να είναι καλύτεροι προστάτες γιά την ομάδα μας παρά εμείς οι ίδιοι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...