Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kaiser, εσύ τα ξέρεις καλά. Πόόότε ένας καλός Managerάς παίζει σύστημα 4-2-4; E; Ακριβώς ;) Όόόχι όταν κερδάμε και μας έχουν κλεισμένους στην άμυνα, αλλά όταν χάνουμε και έχουν μείνει 5 λεπτά για το τέλος. Αυτό :)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιουπιιιι κερδισαμεεεεε γιουπιιιιι τι καλα,θα παμε στους ομιλους γιουπιιιιιιι

1. Θελουμε λεει να αναεβουμε ξανα 15οι.Αφηνωντας στην ακρη πως ουτε για 30οι δεν κανουμε ΓΙΑΤΙ να ανεβουμε?Για να βολευεται ο καθε Τζιγγερ με την 2η θεση?Για να βολευεται ο καθε Πανοπουλος με την 5η και την 6η?Μακαρι να βγαζουμε 4 ομαδες,μην σου πω 3 ΚΑΙ οι βαθμοι (πιοι?) να μοιραζονται δια 3 ΚΑΙ να παρουν μερικοι αποφαση οτι αν δεν φτιαξεις ομαδα να ξεπερασεις εστω αυτο το εκτρωμα Ολυμπιακο/ΑΕΚ/Παναθηναικο/ΠΑΟΚ κτλ δεν θα παρεις φραγκα απο την Ευρωπη

2. Ειναι πλεον γραφικο να λεμε "Θυμασαι ομως το EURO στην Πορτογαλια?'

3. Επειδη τον κραζουμε συνεχεια,σημερα ο Βυντρα ηταν μια χαρα.Επισης ο Μαντζιος κρατησε μπαλα,εφαγε ξυλο,πηρε μαχες,γιατι δεν περνει και περισσοτερες ευκαιριες να πανε τα παιδια ο Παπ με τον Σαλπι στις φυσιολογικες τους θεσεις?

4. Κατι διωξιματα στον γαμο του καραγκιοζη,κατι στραβοκλωτσιες,κατι ενεργειες "να φυγει η βομβα",κατι "απο τους 11 παικτες μπαλα ξερουν οι 3 και βγαζω τον 1 για να βαλω τον Αμα-ειμουν-κατοσταρης-θα-επρεπε-να-ξεκιναω-απο-τα-98 μετρα-για-να-ειναι-δικαιο" ειναι πλεον κωμικοτραγικα.Αλλα ποιον να κατηγορησω?Τον Βελιτς?Μηπως να κατηγορησω και τον Ζαετς?

5. Απογοητευομαι μερα με την ημερα με Μποβιο και Ρομερο.Δεν ειναι οι χειροτεροι αλλα δεν χτιζεις πανω τους ομαδα.Μοναδικη ελπιδα να γυρισει ο Εκι,να παιξει και ο σαπιοποδης ο Βικτορ μπας και δουμε προκοπη

Kaiser, εσύ τα ξέρεις καλά. Πόόότε ένας καλός Managerάς παίζει σύστημα 4-2-4; E; Ακριβώς ;) Όόόχι όταν κερδάμε και μας έχουν κλεισμένους στην άμυνα, αλλά όταν χάνουμε και έχουν μείνει 5 λεπτά για το τέλος. Αυτό :)

Ετσι,πεστα,γιατι μας κοροιδευουν εμας τους Μανατζαρεους

(παρεπιπτοντως αν σε παιξουν 4-2-4 τοτε κανεις 3 τους μεσους στο κεντρο,φερνεις 2 εξτρεμ πισω και πλαγια του επιθετικου και παιζεις με ενα κορυφη και μειωνεις το width και οριζεις pass down both flanks και το πηρες το ματσακι)

Δημοσ.

Kaizer...επειδή το έχω χάσει και λίγο. Αυτός ο Σανμαρτεάν, με τα γυάλινα, μπρούτζινα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο πόδια, ζει; Πέθανε; Δεν μπορεί να προσφέρει ούτε μισό λεπτό πιο δημιουργικού κεντρώου παιχνιδιού και να αντικαθιστά έστω τον Ίβανσιτς;

Δημοσ.

Ο Λουτσιαν ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανηκει σε εμας με μονομερη ανανεωση.ΣΑΦΩΣ και εχει δικαιωμα να προσφυγει στην ΦΙΦΑ αλλα δεν το εχει κανει γιατι κανεις δεν τον εμπιστευεται οποτε ζει ζωη δημοσιου υπαλληλου.

Οταν του προτιναν να ανανεωσει κλειστο 3ετες και να επαναενεργοποιηθει αυτος ζητησε και διπλασιασμο αποδοχων για την υπεροχη προσφορα του 2 χρονια τωρα οποτε του τραβηξαν μονομερη και του ειπανε οτι θα μπει στο ψυγειο

Εδω συμφωνω με την διοικηση.Αν ο Παναθηναικος ειχε καλους παικτες και επαιζε ωραια μπαλα κανενας Σανμαρτεαν δεν θα ζηταγε/εκβιαζε τοσα.Και τετοιες συμπεριφορες δεν μας αρμοζουν ακομα και αν πεσουμε Α τοπικο.Τι δηλαδη,επειδη μας πετυχε στην αναγκη?Καλυτερα Λεοντιου (που τον εχουν καψει και αυτον αλλα λεμε...)

• Super Moderators
Δημοσ.

Άριστα, νομίζω, έπραξε η διοίκηση του ΠΑΟ στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτό είναι που λέμε σπαταλημένη ζωή. Τι να πω, κρίμα. Μην καταλήξει να βουτάει ραδιόφωνα σαν κάτι πατριωτάκια του μονάχα

Δημοσ.

Δεν είχα παρακολουθήσει την ιστορία. Κρίμα και για τον ίδιο, κρίμα και για τον Παναθηναϊκό, γιατί γυάλινος-ξεγυάλινος τη μπαλίτσα την ήξερε. Ορθότατα φυσικά πράξατε κι επ' αυτού δεν έχω καμία απολύτως ένσταση. Η πειθαρχία επιβάλλεται...

Δημοσ.

Εγώ ξαναλέω να ενώσουμε όλες τις ελληνικές ομάδες μπας και βγάλουμε καμμιά καλή ομάδα.....:mrgreen: :mrgreen:

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Μέταλουγκ,όντως πολύ άσχημο παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό μετά το 30'...Άν παίξουμε έτσι με καμμιά καλή ομάδα στη συνέχεια στους ομίλους,θα πρέπει να έχουμε πάρει και τσουβαλάκι να βάζουμε τα μπαλάκια.......

Μόνο ο Έμπεντε μας σώζει....:???:

Δημοσ.
Εγώ ξαναλέω να ενώσουμε όλες τις ελληνικές ομάδες μπας και βγάλουμε καμμιά καλή ομάδα.....:mrgreen: :mrgreen:

Λοιπον,θες να δοκιμασουμε?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις παικτες του εξωτερικου...

Θες ενα απλο 4-4-2?

Τερμα Νικοπολιδης,ας πουμε το δεχομαι

Δεξια? Ζεβλακωφ?Δεν ξερω,Παουτασο?Τοροσιδης?Ε αντε Ζεβλακωφ...

Αριστερα?Θες να βαλουμε κανα Λαγο εστω καταχραστηκα,πριν 2 χρονια εκει επαιζε?Γιατι Ντομι,Γεωργατο,Σεριτς,Ουντεζε κτλ δεν το σκεφτομαι...

Αμυνα...Τσιριλο για μαχητη Μορρις για τεχνιτη ειναι καλα?Παπαζαχαρια και Σικοφ σκεφτομουν αλλα φετος ειναι στα ρηχα και οι 2

Αριστερα μπροστα γερο Τζολε?Ιβανσιτζ?Ελπιζω να μην ακουσω για Σεζαρ και με πιασουν τα γελια...Εστω Ιβανσιτζ βαση μεχρι τωρα εμφανισεων

Δεξια...???Τι εχεις εκει?Εγω εχω Ρομερο που δεν,ο γαυρος νομιζω παιζει καταχραστικα κανας Οκκας,στην ΑΕΚ ποιον εχουν δεν θυμαμαι,θες να τραβηξουμε στο πλαι κανα Μανσο να γουστερνουμε?Μανσο σου λεω

Αμυντικο χαφ Στολτιδης εισαι οκ?Και μπροστα του εστω Ριβαλντο

Επιθεση Καστιγιο και Παπαδοπουλος σου κανουν?Καπου μπορει να χωρεσει και Κωνσταντινου αλλα υπαρχουν παιχνιδια που χανεται και αλλα που πεταει...

Ας πουμε

Νικοπολιδης

Ζεβλακωφ-Τσιριλο-Μορρις-Λαγος

Μανσο-Στολτιδης-Ριβαλντο-Ιβανσιτζ

Καστιγιο-Παπαδοπουλος

Μπορει να μην συμφωνεις 100% αλλα ξερω γω,πανω κατω και συ ψιλοισοδυναμη ομαδα θα εφτιαχνες.

Περνεις τωρα αυτη την ομαδα και την ριχνεις στον Ομιλο του Ολυμπιακο

ΕΡΩΤΗΣΗ

Τι θεση πιστευεις οτι περνει?

Δημοσ.

3 και παει για τελικο ουεφα.

Δε ξερω ρε συ καιζερ εμενα μαρεσει αυτη η ομαδα γιατι εχει και παγκο αντονσον μποβιο Σαλπιγγιδη λυμπε κλπ κλπ :D:D

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες παίχτες,αλλά φυλάνε τους πάγκους γιατί παίζουν οι ξένοι.....:evil:

Τέσπα το σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε πια ομάδες για να κάνουμε μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.Ούτε καν αξιοπρεπή.....Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα...

Καλή σας νύχτα.

Δημοσ.
Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα...

Ναι καλα περιμενε και ετσι και αλλαξουν πες μου και μενα να πανηγυρίσουμε παρεα

Δημοσ.

Ας πουμε

Νικοπολιδης

Ζεβλακωφ-Τσιριλο-Μορρις-Λαγος

Μανσο-Στολτιδης-Ριβαλντο-Ιβανσιτζ

Καστιγιο-Παπαδοπουλος

Μπορει να μην συμφωνεις 100% αλλα ξερω γω,πανω κατω και συ ψιλοισοδυναμη ομαδα θα εφτιαχνες.

Περνεις τωρα αυτη την ομαδα και την ριχνεις στον Ομιλο του Ολυμπιακο

ΕΡΩΤΗΣΗ

Τι θεση πιστευεις οτι περνει?

Θες να σου πω την ταπεινή μου γνώμη;; Μπορεί και τη δεύτερη...Σίγουρα όμως θα έπαιζε πολύ καλύτερα από τις ομάδες που βλέπουμε...

Βέβαια εγώ δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου στο βαθμό που είστε οι περισσότεροι εδώ μέσα,οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά.....:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...